Просмотр полной версии : Не нашли подходящего раздела для своего вопроса? Спросите здесь
Страницы :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
vviktorgygo
20.11.2022, 20:22
ребята где можно скачать турнирную таблицу ЧМ по футболу 2022
Приложение есть 365 scores pro там есть все.Есть у меня могу кинуть в телегу.
Кто подскажет,какие есть варианты просмотра ЧМ катар футбол?
Так. Матчі буде транслювати "Суспільне".
Сьогоднішній дивився у додатку "Київстар ТБ" на "Суспільне Київ".
ребята где можно скачать турнирную таблицу ЧМ по футболу 2022
https://terrikon.com/worldcup-2022
Здравствуйте может кто подскажет где мне взять TOR мосты.Спасибо.
skaner2222
21.11.2022, 13:17
Здравствуйте может кто подскажет где мне взять TOR мосты.Спасибо.TOR мосты (https://www.google.com/search?q=TOR+%D0%BC%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%8B&sourceid=chrome&ie=UTF-8)
Google у вас тоже заблокировали?
TOR мосты (https://www.google.com/search?q=TOR+%D0%BC%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%8B&sourceid=chrome&ie=UTF-8)
Google у вас тоже заблокировали?
А,Вы у ***сонцев ,мелитопольцев и бердянских еще об этом спросите.На всех вновь приобретенных Гугля-в бане.
А,Вы у ***сонцев ,мелитопольцев и бердянских еще об этом спросите.На всех вновь приобретенных Гугля-в бане.
Не нужно умничать.
Достаточно посмотреть под аватаром где находится участник: Turkmenistan
Туркменистан пока не является "вновь приобретенным".
Здравствуйте может кто подскажет где мне взять TOR мосты.Спасибо.
После установки браузера при первом включении должно появиться окно с запросом ключа для создания моста. Отдельных ключей на посторонних ресурсах и браузерах не существует, только персональная установка вашего личного ключа на одно устройство непосредственно в TORе.
Ребятки подскажите где бы раздобыть одну програмку.Программа Для поиски Новых Прошивок дампов програмка находиться вот здесь. вот как скачать??????
Ребятки подскажите где бы раздобыть одну програмку.Программа Для поиски Новых Прошивок дампов програмка находиться вот здесь. вот как скачать??????
Обратитесь к пользователю razka, возможно он Вам поможет
...Но вот как скачать??????
Елементарно, як і на інших сайтах - реєструєшся, стаєш повноправним учасником та скачуєш. Можливо буде потрібна певна кількість повідомлень на сайті. Якось так.;)
Елементарно, як і на інших сайтах - реєструєшся, стаєш повноправним учасником та скачуєш. Можливо буде потрібна певна кількість повідомлень на сайті. Якось так.;)
На том сайте если что то хотите скачать придеться заплатить
skaner2222
23.11.2022, 11:49
https://i.ibb.co/GTSfRJ8/screenshot-2022-11-23-001.png (https://ibb.co/NSBgK3J)
При нажатии на фото можно увеличить его.:ukr:
Як повернути додаток SKY Television в тюнері Denys H.265 PRO Combo?
Спасибі.
Не виключено що вартість прошивки буде доівнювати сумі, що є на карточці плюс максимально допустимий кредитний ліміт.
При умові,що там щось вартісне знайдеться.:confused:Вам вирішувати.:o
Вітаю,може кто підскаже буду вдячний,ресівер сат інтеграл 1228 при установці с флешки айпітіві каналов 776 штук при викл світла пропадают лишается тік 135 чомусь не сохраняются.
Така особливість цих ресиверів, треба прописувати через посилання і будуть канали на місці.
Така особливість цих ресиверів, треба прописувати через посилання і будуть канали на місці.
Це як почитать десь моно,я обично скачав с цего сайта на ноут розкрив архів і кинув на флешку с флешки файлик в рес і все
Це просто треба знати що сат інтеграли завантажують з флешки плейлист а потім після вимкнення обрізають до певної кількості каналів. Колись обрізали до 200 з чимось зараз мабуть менше на нових софтах. Мабуть така розмітка пам'яті і більше нема де зберігати.
Це просто треба знати що сат інтеграли завантажують з флешки плейлист а потім після вимкнення обрізають до певної кількості каналів. Колись обрізали до 200 з чимось зараз мабуть менше на нових софтах. Мабуть така розмітка пам'яті і більше нема де зберігати.
То походу оес міняти для листів не виліковно походу
То походу оес міняти для листів не виліковно походу
Да ёпт... 1. Самообновляющийся лист. 2. Плейлист на флешке, флешка постоянно в ресе. 3. Вроде можно как-то схимичить через приложение Аполло, кажись так называется. Но это нужно зайти на форум сат-интегралов и там проштудировать тему своего реса.
Да ёпт... 1. Самообновляющийся лист. 2. Плейлист на флешке, флешка постоянно в ресе. 3. Вроде можно как-то схимичить через приложение Аполло, кажись так называется. Но это нужно зайти на форум сат-интегралов и там проштудировать тему своего реса.
Для себе флешка в ресі,но пожилу людину обучити тому що ви написали трохи проблиматично.
Александр222
04.12.2022, 16:44
Добрый день. Подскажите пожалуйста, можно ли сбросить прошивку на заводскую,без захода в меню, т.к. перестал работать пульт после обновления через сеть, приемник Satcom T 530. Заранее спасибо.
Добрый день. Подскажите пожалуйста, можно ли сбросить прошивку на заводскую,без захода в меню, т.к. перестал работать пульт после обновления через сеть, приемник Satcom T 530. Заранее спасибо.
Скидання до заводських проблему не вирішить жодним чином. Саме швидше і найпростіше, це повернути рідний софт перепрошивкою флеші, використавши програматор. Або попробувати підібрати інший пульт.
Здравствуйте ув форумчане подскажите пожалуйста на каком градусе можна смотреть
канал DTX Спасибо.
boris.kovalthuk
06.12.2022, 20:10
Был на 16*,но ушёл.Я смотрю по IPTV c 1cent.Хорошо идёт.
Ребят кто подскажет что эта за прибор может усилитель?
как однажды в одном месте мне сказали - ты что ? не умеешь пользоваться поиском ???
так вот поиск выдал что это абсолютно ненужная хрень в домашнем использовании
https://www.moyo.ua/ua/adapter_hp_aruba_pd-3510g-ac_ethernet_midspan_injector/414582.html
а еще мне непонятно, когда выставляют фото из Интернета вместо того, чтобы показать реальное фото... Это игра такая ? Получается, если фото из Интернета, у тебя в руках этой хрени нет. Возникает вопрос - зачем оно Вам нужно ???
serg1980
09.12.2022, 17:52
Это инжектор питания камер видеонаблюдения.
PoE в камере означает, что для установки видеонаблюдения не потребуется дополнительный кабель
Привіт друзі, хто підкаже марку ресивера Т2 або КОМБО . який підтримує формат .H.265(HEVC)
kosmos71
14.12.2022, 19:27
World Vision T625A LAN, T625A, T625D2, T625D3, T625M2, T625M3
uClan Denys H265 Combo
serg1980
15.12.2022, 17:34
Привіт друзі, хто підкаже марку ресивера Т2 або КОМБО . який підтримує формат .H.265(HEVC)
S-1432HD COMBO SAT-INTEGRAL.
Хто може допомогти схемою (провiреною в роботi) iнверора, Щоб можна було засвiтити свiтодiодну лампу ну примiром 10 ват.
якщо тільки для лампочки то простіше зняти ковпак та скомпонувати світлодіоди на потрібну напругу. а драйвер викинути або використати з нього діодний міст щоб не думати про полярність
kreshnot
17.12.2022, 22:16
Хто може допомогти схемою (провiреною в роботi) iнверора, Щоб можна було засвiтити свiтодiодну лампу ну примiром 10 ват.
проще переделать лампочку
Якщо не потрібна синусоїда, то перше, що попалось, на IR2153: https://youtu.be/A34A_aaHr1E?t=23
І ще https://samodelki-n.ru/samodelnyj-invertor-12-220-v-moshhnostyu-2500-vt-sxema-foto-i-opisanie-izgotovleniya.html
magnum12
10.01.2023, 19:51
Хто-небудь стикався з таким ось-
кабель порвався не знаю як, але майже без заломів. Просто обрив на вході в будинок.
ось він був і ось їх стало два
Не знаю може коти грали. Або опівночі 1-го по тому самому ПТУ 19 прилетіло. Він від мене менше 500м по прямій.
Але стінка ціла без слідів влучення навіть дрібного матеріалу. і дивився супутникове після цього.
Кабель 2,5 року на вулиці, але не новий, до цього в будинку був років 12-15. Міг прогнити зсередини? поповнив
рахунок на шаринг, а прийому немає взагалі, думав Дісек, а там кабель навпіл. Може вітром балакало і з часом переломився.
Але майже як обрізали, досить рівні краї. Якщо F-connector-ами і бочкою з'єднати 2 шматки, хоча б до літа, до теплої погоди?
Як від вологи в кабелі вберегтися. Щоб не спалити ресивер.
электрик21
10.01.2023, 20:29
Судить без фото трудно. Из описанного- быстрее всего "доброжелатели". нечего смотреть......Соедените. Сейчас это вообще не проблема. Заодно и увидите "причину"-сгнил , перелом или обрез..Если все заработает по старому-значит "оно" самое. Тут может быть еще нюанс-кабель в тот момент был под"питанием"? Могут быть другие бяки повылазить.Перед соединением заодно проверьте-хотя бы есть питание по кабелю от ресивера до места соединения. Удачи.
Друзі, хто і що порадить?... У звязку з відключенням світла, зараз багато ресіверів просто тупо не витримують пускового току і ламаються. В основному це БЖ. З ремонтом проблем не було. Але трапився один випадок і боюсь, що буде він не одинарний. Вийшов з ладу ресівер на гарантії. Знаючи, як довго сервісний центр буде вирішувати питання з ремонтом чи обміном (3 місяці чекав), то теж його здав на ремонт. Але в ремонтному дослідили його і відповіли, що він нерентабельно ремонтний. Мабуть процесор полетів. Ну дідько з цим ресівером. Питання в мене трохи інше. Знаючи, що у нас такі відключення світла, чи сервісний центр обмінює такі ресівери чи береться їх ремонтувати безкоштовно по причині гарантійного терміну? Чи посилається на електриків? Мол, причина в електриці, от з ними й судіться та розбирайтесь. Тут просто треба для себе вирішити. Чи мовчки поміняти ресівер на інший в свій збиток чи таки звернутись у сервісний?
sergeyss9
11.01.2023, 15:58
Друзі, хто і що порадить?... У звязку з відключенням світла, зараз багато ресіверів просто тупо не витримують пускового току і ламаються. В основному це БЖ. З ремонтом проблем не було. Але трапився один випадок і боюсь, що буде він не одинарний. Вийшов з ладу ресівер на гарантії. Знаючи, як довго сервісний центр буде вирішувати питання з ремонтом чи обміном (3 місяці чекав), то теж його здав на ремонт. Але в ремонтному дослідили його і відповіли, що він нерентабельно ремонтний. Мабуть процесор полетів. Ну дідько з цим ресівером. Питання в мене трохи інше. Знаючи, що у нас такі відключення світла, чи сервісний центр обмінює такі ресівери чи береться їх ремонтувати безкоштовно по причині гарантійного терміну? Чи посилається на електриків? Мол, причина в електриці, от з ними й судіться та розбирайтесь. Тут просто треба для себе вирішити. Чи мовчки поміняти ресівер на інший в свій збиток чи таки звернутись у сервісний?
Тут на власний розсуд ... Більшість клієнтів погоджуються на платний ремонт , щоб не чекати місяць ресивер з ремонту . В кого є гроші , купляють новий , а гарантійний кажуть буде про запас .
Навіть самі вредні клієнти посидівши місяць без ТВ починають берегти апаратуру , точніше більшість , бо є упороті до яких не доходить навіть після п'ятого разу .:)
... У звязку з відключенням світла, зараз багато ресіверів просто тупо не витримують пускового току і ламаються...
В 99% випадків це єрунда абсолютна, і ніякі відключення та "пускові токи" тут не винні. Виходять з ладу вони по тій причині, що ніколи не виключаються з розетки, постійно "піджаруючись". А ось проявляється цей дефект дійсно після виключення з розетки при наступному включенні.
... Знаючи, як довго сервісний центр буде вирішувати питання з ремонтом чи обміном (3 місяці чекав)...Тут просто треба для себе вирішити. Чи мовчки поміняти ресівер на інший в свій збиток чи таки звернутись у сервісний? Можна на період виконання гарантійного ремонту дати клієнту підставний ресивер. Або, як варіант, мати на підхваті нормального майстра, пояснити йому ситуацію і можливо не все буде так плачевно в фінансовому плані. Деякі поломки простіше виконувати і без СЦ, ті ж самі зовнішні БЖ, де СЦ простіше всього дати клієнту від ворот поворот, пославшись на проблеми електромережі.
P.S.: що стосується "пускових струмів" при відключеннях (точніше при підключеннях), то рядових абонентів вони мало стосуються. Це проблема електрогенеруючих компаній та їх обладнання, а рядові абоненти можуть тільки допомогти енергетикам справитися з цією болячкою, повиключавши після вимкнення світла потужні споживачі типу бойлерів, насосів і т.п.
magnum12
11.01.2023, 16:42
https://thumbs4.imagebam.com/d1/df/74/MEI0JRS_t.jpg (https://www.imagebam.com/view/MEI0JRS)
Таке фото. Поруч кручена пара з 2010 року ціла, без пошкоджень. Приватний сектор на вході в будинок. Доброзичники звичайно повністю не виключені, але обмежені.
Тут на власний розсуд ... Більшість клієнтів погоджуються на платний ремонт , щоб не чекати місяць ресивер з ремонту . В кого є гроші , купляють новий , а гарантійний кажуть буде про запас .
Навіть самі вредні клієнти посидівши місяць без ТВ починають берегти апаратуру , точніше більшість , бо є упороті до яких не доходить навіть після п'ятого разу .:)
Та я і був згодний на той платний ремонт за свій рахунок аби не чекати отих 3 місяців (уже були такі випадки) з сервісного. Тут питання в іншому. Якщо гарантійний ресівер вийшов з ладу по причині перемикань світла, то чи сервіс безкоштовно ремонтує-обмінює по гарантії, чи одразу відповідає, що безкоштовного не буде, того що це причина вашого обленерго і компенсацію за несправний ресівер вимагайте з них?
У мене усі упороті клієнти:D Я вже й не кажу їм, щоб ставили барєри - нема сенсу. Тричі згорить ресівер, то все одно не ставлять барєр:confused:
https://thumbs4.imagebam.com/d1/df/74/MEI0JRS_t.jpg (https://www.imagebam.com/view/MEI0JRS)
Таке фото. Поруч кручена пара з 2010 року ціла, без пошкоджень. Приватний сектор на вході в будинок. Доброзичники звичайно повністю не виключені, але обмежені.
Він вже давним давно був переломаний в тому місці і з часом прийшла пора - відвалився. Поки тримався на волоску, ще якось працював. Просто недоглянули вчасно, треба було його вже давним-давно поміняти.
...У мене усі упороті клієнти:D Я вже й не кажу їм, щоб ставили барєри - нема сенсу. Тричі згорить ресівер, то все одно не ставлять барєр:confused:
Там бар'єр допоможе так само, як зайцю стоп-сигнал. Теперішню апаратуру повністю обезструмлювати треба, коли не використовується.
Не встиг доповнити своє попереднє повідомлення. Самий простий спосіб ремонту - це зробити з'єднання а-ля F-бочка всередині приміщення і на вулицю дати новий кабель. Якщо немає можливості замінити весь кабель аж до антени, то випустити на вулицю хоч трохи довший кусок, щоб була можливість заізолювати та сховати ще одне з'єднання в якусь пластикову пляшку.
Щоб потім такі обриви не повторювались, при виході кабеля з стіни треба робити невеличку петлю і фіксувати кабель (є навіти спеціальні фіксатори типу "ялинка") до стіни. Тоді і обломів не буде і вода по кабелю в отвір не буде затікати.
Это инжектор питания камер видеонаблюдения.
PoE в камере означает, что для установки видеонаблюдения не потребуется дополнительный кабель
ещё похож на инжектор питания антенны Microtica ///там вроде было 24в
Тут просто треба для себе вирішити. Чи мовчки поміняти ресівер на інший в свій збиток чи таки звернутись у сервісний?
на мой взгляд, в данной ситуации два параллельных пути - обращение в гарантийный сервис, а клиенту дать хотя бы что-то на подмену...
и самое главное, вся эта ситуация с отключениями должна была дать понять, что тюнера нужно ставить с внешними блоками питания - они более устойчивы к перепадам напряжения во время отключения/включения электричества...
В 99% випадків це єрунда абсолютна, і ніякі відключення та "пускові токи" тут не винні. Виходять з ладу вони по тій причині, що ніколи не виключаються з розетки, постійно "піджаруючись". А ось проявляється цей дефект дійсно після виключення з розетки при наступному включенні.
.
Был недавно случай такой же -принесли Ортон 4100 прошить -добавь каналов ...нечего смотреть ..Включаю вечером -и что вижу -горит только светодиод и никакой реакции на кнопки ни пульта ни с панели.Открыл -вспухший 1000мкф на 10в . Поменял -всё заработал . Встречаю хазяина тюнера -что ж ты мне принёс говорю не рабочий тюнер? Он нивкакую -нифига он работал до последнего ничего не знаю я тебе дал рабочий! Еле еле доказал (и то вряд ли )что такое бывает ...короче вышло типа я его развёл на лишную сотку за ремонт!
что такое бывает ...короче вышло типа я его развёл на лишную сотку за ремонт!
бывает...в таких случаях прежде, чем приступить к ремонту или к работе по настройке, нужно оговорить такого рода моменты. А с неожиданностью, типа тюнер не включается, нужно позвонить клиенту и сказать об этом, а потом уж разбирать, выпаивать и т.д.
Я его лично встретил ...так и так ...он ни в какую -не верю ! Я ему -забирай тогда как есть свой агрегат -мне он триста лет не надо с твоей прошивкой! Ладно...делай...Даже хотел приехать лично помочь мне его включить -ведь с его слов он его включает исключительно пультом и красной кнопкой!
Такі випадки трапляються часто. Треба включати при клієнтові. Ще краще коли тюнер стоїть на тумбочці і працює а тільки зрушив одразу дохне а виявляється там тихенько водичка йшла по кабелю і воно собі приржавіло і робило якось.
Та не буду же я всех кто тащит тюнер заводить в дом к себе и включать тюнер при них! Так же? Это разве так что -взял тюнер пошёл проверил если работает-оставляю-нет-назад в сумку и гуд бай!Ремонт -оставляйте!
если работает-оставляю-нет-назад в сумку и гуд бай!Ремонт -оставляйте!
вот єто правильно :cool:
электрик21
12.01.2023, 19:14
треба було його вже давним-давно поміняти.
Вполне с Вами согласен. Фото прекрасное. Так сказать-фотофакт. Кабелек не УХ.
Та не буду же я всех кто тащит тюнер заводить в дом к себе и включать тюнер при них! Так же? Если не хотите вот тех разговоров про......
Лет десять взял себе за правило- включается при клиенте.Чтобы потом не было вот тех "сказок". За одно озвучиваю предварительную цену. Не устраивает- проходим дальше. Да клиентов стало меньше- но жить стало намного легче. Не засоряем свои мозги всяким хламом.
Та не буду же я всех кто тащит тюнер заводить в дом к себе и включать тюнер при них! Так же? Это разве так что -взял тюнер пошёл проверил если работает-оставляю-нет-назад в сумку и гуд бай!Ремонт -оставляйте!
Розетку в дворе сделать.:D
Друзі, хто підкаже чим замінити 1M0265R? можливо з незначною доробкою чи переробкою. Дякую
kreshnot
21.01.2023, 00:27
Друзі, хто підкаже чим замінити 1M0265R? можливо з незначною доробкою чи переробкою. Дякую
KA5L0380R,должна работать
magnum12
21.01.2023, 15:30
Добридень! Який плагін та Протокол – для Openbox S5 HD ресивера (східна Україна). NewCamd і Wicardd 1.19 для ресиверів типу: Openbox S серії-правильно? або краще протокол Wicardd або MgCamd. Забув уже. Змінив шародавця, підтримки до ладу ніякої. Допоможіть порадою.
skaner2222
21.01.2023, 16:47
Змінив шародавця, підтримки до ладу ніякої. Допоможіть порадою.
Менять "шародавця" по тому что "Кино" не будет если нет поддержки.
magnum12
21.01.2023, 17:04
Яке кіно???, я запитав який протокол і плагін якого типу повинен бути для такого ресівера Openbox S5 HD. У мене тупо їхній плагін встановлюється (з флешки), але не запускається в жодному режимі. До його конфігу працездатності (тобто там де у вас про кіна не буде) ще не дійшло - просто не запускається встановлений плагін. Хочу звузити проблему щоб не перебирати всі варіанти
magnum12
21.01.2023, 17:19
робив скидання заводські і встановлював викарди з d.openboxfan.com вони встановлюються і запускаються, а наданий шарою ні
робив скидання заводські і встановлював викарди з d.openboxfan.com вони встановлюються і запускаються, а наданий шарою ні
проверь инденты а биссключи работают?
magnum12
21.01.2023, 22:04
питання знімається -запрацювало на протоколі Wicardd. Невірне моє залізо інші прототоколи типу NewCamd не тягне.
magnum12
22.01.2023, 03:42
для прийому Astra 19.2. яке дзеркало у східній Україні ставити треба?
korpahec
22.01.2023, 11:12
95 смтр сигнал сильни модна 1,20 смтр ще краще
для прийому Astra 19.2. яке дзеркало у східній Україні ставити треба?
А оно нужно? Немецкий Скай уже просто так по шаре не посмотришь. Испанский Мовистар - больше не работает, чем работает, очень нестабильный. Французов не найдешь, HD+ идет, но тоже с затыками. Более или менее норм работает только ORF. Если только ради инженерно-спортивного интереса.
Доброго здоров´я.
https://i.postimg.cc/Dy27HGmx/20230121-192609.jpg
Чи є підтримка такоі приставки TVBOX MXQ PRO 5G ?
Спасибі.
Доброго здоров´я.
https://i.postimg.cc/Dy27HGmx/20230121-192609.jpg
Чи є підтримка такоі приставки TVBOX MXQ PRO 5G ?
Спасибі.
Посмотрите на 4пда.
magnum12
22.01.2023, 13:37
окрім ORF HD 19E, начебто Sky Deutschland 19.2E --- TV Vlaanderen 19.2E --- HD + 19.2E---Digital + 19.2E заявлені в деяких недорогих товаришів.
окрім ORF HD 19E, начебто Sky Deutschland 19.2E --- TV Vlaanderen 19.2E --- HD + 19.2E---Digital + 19.2E заявлені в деяких недорогих товаришів.
Digital + 19.2E - это испанский Мовистар+. Походу, карт мало у шародателей, то одни, то другие каналы не открываются, пакет не стабильный.
Sky Deutschland - пакет открывается на энигме через специально патченный бинарник оскама через внутренний стрим и со специального тв-букета. Там все не просто так. У меня на моем броадкомовском проце каналы пошли, но с бешенными затыками, смотреть невозможно. На твоем Sti-проце 99,9% не будет работать вообще.
TV Vlaanderen 19.2E - такого пакета на спутнике вообще нет, во всяком случае по флайсату. Есть на 23,5Е.
Добрий день. Хто підкаже нормального шаровода і по розумній ціні на 13 градус хотбірг(польські канали)
Добрий день. Хто підкаже нормального шаровода і по розумній ціні на 13 градус хотбірг(польські канали)
Зробіть окрему тему з назвою ,наприклад -"Шукаю надання послуг з шарингу",або якось по-іншому.
Вони Самі Вас знайдуть через Приватний кабінет.
Або зверніться до Адміна,може він Вам щось підскаже-http://forum.volsat.com.ua/showthread.php?t=982
Зробіть окрему тему з назвою ,наприклад -"Шукаю надання послуг з шарингу",або якось по-іншому.
Вони Самі Вас знайдуть через Приватний кабінет.
Або зверніться до Адміна,може він Вам щось підскаже-http://forum.volsat.com.ua/showthread.php?t=982
Дякую за відповідь. але на цій сторінці (Извините, эта тема закрыта!). я раніше користувався Утгард якість нормальна . але це раша . може є наші Українські.
sgtr3w6_6845
25.02.2023, 18:34
Стыкатся начал с настройками тазиков где впереди метров в 20-25 идет линия электропередач. В том направлении спутников, где эта линия тянется, режет сигнал. Например с 46 по 60гр, а вот 75-80-90 сигнал идет, хотя линия электропередач примерно в том направлении. Кто сталкивался с такой проблемой и как можно ее решить?
sergeyss9
25.02.2023, 20:09
Стыкатся начал с настройками тазиков где впереди метров в 20-25 идет линия электропередач. В том направлении спутников, где эта линия тянется, режет сигнал. Например с 46 по 60гр, а вот 75-80-90 сигнал идет, хотя линия электропередач примерно в том направлении. Кто сталкивался с такой проблемой и как можно ее решить?
Найкраще рішення таких проблем https://www.youtube.com/watch?v=VJFg58WUsPQ
sgtr3w6_6845
26.02.2023, 18:08
sergeyss9 А попроще нельзя отписатся, без ютубов и прочих.
варианта три
- снести линию электропередач
- поднять или опустить антенну на кронштейне - возможно удастся избежать зоны "поражения"
- использовать качественные конвертеры
кстати, где-то встречал инфо, что некоторые кулибины советуют обернуть конвертер в фольгу
sergeyss9
26.02.2023, 23:20
sergeyss9 А попроще нельзя отписатся, без ютубов и прочих.
А чим ютуб то не вгодив ? Тим паче на відео наглядно видно організацію всього антенного хазяйства і при такому варіянті монтажу майже ніяка перешкода не страшна !
sgtr3w6_6845
27.02.2023, 18:08
sergeyss9 В ютубе много чего наложено как и на заборах. А вот твой вариант снести электросеть это супер. А как ты додумался на кронштейне здвинуть вверх-вниз, так это вообще гениальная мысль. Бегу воплощать твои гениальные мысли.
sergeyss9
27.02.2023, 18:54
sergeyss9 В ютубе много чего наложено как и на заборах. А вот твой вариант снести электросеть это супер. А как ты додумался на кронштейне здвинуть вверх-вниз, так это вообще гениальная мысль. Бегу воплощать твои гениальные мысли.
По перше - ніких варіантів я не пропонував .
2 - не треба хамити.
sgtr3w6_6845
28.02.2023, 18:36
Как не пропонував, а выше в ютуб кто посылал. И никто не хамит не будь такой обидчивый как девочка. Ничего такого обидчивого я не вижу, обыкновенный диалог.
милый друг
снести трансформатор предложил тебе я, а не тот человек, кому ты тут своё фи высказываешь.
если у тебя руки из Жо, то конечно же никакие подсказки тебе не помогут.
чтобы сместить антенну вверх или вниз - нужно переставить кронштейн выше или ниже, или поставить на кронштейн трубу - приварить, прикрутить и т.д. Но, для этого надо приложиить руки и что-то ими сделать. И конечно же, антенну придётся заново скорректировать и отстроить...
Но, с твоим гонором и гениальным подходом к делу, скорее всего, у тебя ничего не получится.
Поэтому последний совет - сними антенну, читай книги. Это будет самая эффективная борьба с электро-магнитной помехой
...Это будет самая эффективная борьба с электро-магнитной помехой
Не варто так ускладнювати проблему. В даному випадку це ніяка не електромагнітна, а чисто фізична перешкода у вигляді дротів ЛЕП, опор ЛЕП з ізоляторами і т.п. Чуть підняти або опустити антену, і проблема може вирішитись ... або з'явитись на інших супутниках.
Не варто так ускладнювати проблему. В даному випадку це ніяка не електромагнітна, а чисто фізична перешкода у вигляді дротів ЛЕП, опор ЛЕП з ізоляторами і т.п. Чуть підняти або опустити антену, і проблема може вирішитись ... або з'явитись на інших супутниках.
шановний, Ви мене так завзято повчали у темі з ремонту супутникового приймача, гигикали та носом тикали вивчати теорію, що аж страх ...
Тепер мабуть моя черга - бумеранг повертається до Вас.
Фізична перешкода у вигляді дротів ? Ви не шуткуєте ? Там мабуть ось таке на Вашу думку ??? :D
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTmBezxEADoI7KQhBIkvgu_RvLVhhTni p2EuTJfLPr1J2E-mAk7ogD1nAUrXkmVBNQ7EMY&usqp=CAU
... Там мабуть ось таке на Вашу думку ??? :D
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTmBezxEADoI7KQhBIkvgu_RvLVhhTni p2EuTJfLPr1J2E-mAk7ogD1nAUrXkmVBNQ7EMY&usqp=CAU
Звичайно що не таке, але й полоси з декількок проводів на невеликій відстані один від одного на шляху сигналу з супутника цілком достатньо щоб ослабити сигнал і так не дуже високого рівня з "низького" над горизонтом супутника. В любому випадку електромагнітна складова перешкоди там на дуже нікчемному рівні (якщо це не високовольтна лінія 330кВ...1000кВ). Вивчайте потрохи електротехніку. В ній і про проходження електорхвиль різних діапазонів також є цікава інформація. Але поки що теорія - це не Ваш "коньок"... та й практика також.
...проходження електорхвиль ...
Упс, радіохвиль. :o Ще один невеличкий нюанс: при наявності в декількох метрах від антени потужної електромагнітної перешкоди, ця перешкода буде глушити корисний сигнал певного діапазону з любих супутників, а не тільки з одного.
Але поки що теорія - це не Ваш "коньок"... та й практика також.
Бодай боже, щоб з Вас корона не скочила
головне - заплутати усіх навколо
спочатку так
В даному випадку це ніяка не електромагнітна, а чисто фізична перешкода у вигляді дротів ЛЕП, опор ЛЕП з ізоляторами і т.п.
а потім ось так
при наявності в декількох метрах від антени потужної електромагнітної перешкоди, ця перешкода буде глушити корисний сигнал певного діапазону з любих супутників, а не тільки з одного.
давайте ще третю версію :D
короче, у меня был реальный случай в направлении антенны была линия электропередач садового участка. Не высоковольная, но с трехфазной наверняка... Расстояние примерно 5-6 метров.
Пришлось антенну опустить вниз, потому что с земли приём был. В руках держал антенну, нашёл +/- место, где приём был, антенну закрепил настроил и все довольны.
valik_2010
01.03.2023, 18:35
Яки ПЗ для B6Fuii HD мають оновлення з интернету
sgtr3w6_6845
01.03.2023, 18:52
Styc Не пиши свои безграмотные подсказки и не смеши людей. Как можно опустили поднять антену на кронштейне? Или ты думаешь это все не пробывалось? Выше проводов высоковольтных поднять, так это нужно строить мачту с трубой метров так 30. А ставить ниже, даже на самой земле результата небыло. Вот эсли попробывать поэкспериментировать обмотать фольгой. Вот только какой лутше и будет ли какой результат.
Яки ПЗ для B6Fuii HD мають оновлення з интернету
ніякі. вручную всё делать нужно, обновлять с флешки
...а потім ось так...
короче, у меня был реальный случай в направлении антенны была линия электропередач садового участка. Не высоковольная, но с трехфазной наверняка... Расстояние примерно 5-6 метров.
Пришлось антенну опустить вниз, потому что с земли приём был...
Саме цим і підтверджується Ваше нерозуміння та несприйняття інформації і підказок. Даний приклад я спеціально навів для підтвердження того, що в даному випадку це явно не електромагнітна перешкода глушить сигнал. У Вашому випадку з антеною на колінах також не електромагнітна, а чисто фізична. Повітряна лінія 0.4кВ наврят чи може створювати хоч яке небудь значуще електромагнітне поле з суттєвими перешкодами для прийому сат ТБ.
До речі, ви можете розрізнити візуально повітряні лінії 0.4кВ (звичайна трьохфазна лінія до будинків, і хоча б 10кВ, не кажучи про 35,110,330 кВ і т.д. ?
Саме цим і підтверджується Ваше нерозуміння та несприйняття інформації і підказок. Даний приклад я спеціально навів для підтвердження того, що в даному випадку це явно не електромагнітна перешкода глушить сигнал. У Вашому випадку з антеною на колінах також не електромагнітна, а чисто фізична. Повітряна лінія 0.4кВ наврят чи може створювати хоч яке небудь значуще електромагнітне поле з суттєвими перешкодами для прийому сат ТБ.
До речі, ви можете розрізнити візуально повітряні лінії 0.4кВ (звичайна трьохфазна лінія до будинків, і хоча б 10кВ, не кажучи про 35,110,330 кВ і т.д. ?
Если 2-4 нитки кабеля делают физическую помеху, то мне больше не о чем здесь говорить...
А по поводу определения трёхфазной линии - достаточно иметь язык, чтобы спросить у хозяев, какая линия электропередач протянута по столбам.
Можливо Вас коли небудь хтось надоумить або самі навчитеся/зрозумієте. По суті, те що я писав вище, це не конкретно Вам, а для людини, яка задавала питання. Тому не розумію чого Ви так напрягаєтесь. Тим більше причина вираховується елементарно: візьмісь прилад із спектроаналізатором супутникового сигналу і попробуйте на ньому знайти яку небудь наводку від ЛЕП 0,4кВ. Якщо зможете, тоді доказуйте.
Можливо Вас коли небудь хтось надоумить або самі навчитеся/зрозумієте. По суті, те що я писав вище, це не конкретно Вам, а для людини, яка задавала питання. Тому не розумію чого Ви так напрягаєтесь.
а зачем ты мне пишешь свои советы, которые предназначены для другого человека ??? :D
ход конём ??? :D
ты сам видел эту "физическую" помеху ???
тот, кто вопрос задал - даже фото не показал, что за помеха там у него.
Лично я больше склоняюсь к малому опыту sgtr3w6_6845 или к обыкновенной лени, что либо сделать, чтобы решить свой вопрос
Можливо Вас коли небудь хтось надоумить або самі навчитеся/зрозумієте.
Вы слишком увлеклись игрой в "учителя"
Не надо постоянно думать, что тот, с кем вы разговариваете, глупее Вас.
kreshnot
02.03.2023, 13:08
провода ЛЭП могут быть экраном
вам правильно писали,антенну нужно пробовать ставить выше, ниже или в сторону
korpahec
17.03.2023, 01:04
Доброї ночі!
Хотів запитатись в клієнта є лед без смарта якщо купити адаптер Miracast буде працювати ютуб з смартфона якщо все налаштувати хто таке вже робив як картинка і чи вартує таке купувати чи краще купити смартт бокс.
Наразі дякую!
skaner2222
17.03.2023, 10:10
Хотів запитатись в клієнта є лед без смарта якщо купити адаптер Miracast буде працювати ютуб з смартфона якщо все налаштувати хто таке вже робив як картинка і чи вартує таке купувати чи краще купити смартт бокс.
Не давно у меня стоял такой же вопрос выбора смарт приставки или Miracast для просмотра Киевстр ТВ, на счёт Miracast почитал отзывы в интернет магазинах о них и решил вообще не связываться с этим устройством, на счёт смарт приставки то племянник дал на пробу вот ТАКУЮ (https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=1016510) приставку, проставка с просмотром Киевстр ТВ справилась на отлично, хотя у неё всего 1 гигабайт ОЗУ, для просмотра интернет ТВ она годна, конечно тв формата 4к она потянет с трудом и думаю не долго.
Так что думаю что для просмотра тв приставки с такими параметрами пойдут, но для игр и прочего нужно не менее 4гигабайт ОЗУ а это уже другой ценовой сегмент и можно нарваться на подделку, сейчас китайцы умеют делать прошивки которые показывают 8 гигабайт озу и андроид 12-й а по факту там будет в лучшем случае 2 гигабайт ОЗУ и андроид 7-й.
ticvictor
17.03.2023, 19:55
Смарт приставка даже средних параметров однозначно лучше Miracast.
Здраваствуйте. Мне вчера привез клиент моряк морскую спутниковую антенну. Я такие антенны еще не устанавливал. У меня есть несколько вопросов: На антенне есть 4 RF входа. На черном позиционере intelian есть 2 входа rf 1 и вход для подключения ресивера. Такая схема будет работать если я соединю антенным проводом 75 ом вход rf1 от антенны с входом rf1 на позиционере и от входа для подключения ресивера потяну тв кабель на обычный ресивер? В настройках позиционера нужно что указать, Европа, широту и долготу?
Есть ли на такую антенну инструкция на русском языке?
https://ibb.co/4g2cLJr
https://ibb.co/RNFVfdk
https://ibb.co/4g2cLJr
haykazun
18.07.2023, 22:02
Вам что нужно вроде показали...
https://i122.fastpic.org/thumb/2023/0718/f4/7e4c7a843eb30ea51584a1c04fb545f4.jpeg (https://fastpic.org/view/122/2023/0718/7e4c7a843eb30ea51584a1c04fb545f4.jpg.html)
и ссылку на файл видно
Добрый вечер. Скажите пожалуйста, а шаринг на +++ с тестами работает? В соткаме на трех эмуляторах ключи показывает, но картинка не открывается. Подчеркиваю- это касается именно тестов, по подписке работает.
Вам что нужно вроде показали...
https://i122.fastpic.org/thumb/2023/0718/f4/7e4c7a843eb30ea51584a1c04fb545f4.jpeg (https://fastpic.org/view/122/2023/0718/7e4c7a843eb30ea51584a1c04fb545f4.jpg.html)
и ссылку на файл видно
У користувача є вибір де написати пост, і спросити про допомогу.
Виходить шо там, надали малу відповідь.
Подскажите путь в Енигме2 где лежит плагин для просмотра каналов пакета русский мир с борта 56Е*. В плагинах не нашел???
kosmos71
19.07.2023, 10:25
Вам нужна версия oscam-emu с поддержкой РМ 56Е под архитектуру вашего ресивера.
И в ридере emu добавить идент пакета.
Или wicardd если вы его используете.
Вам нужна версия oscam-emu с поддержкой РМ 56Е под архитектуру вашего ресивера.
И в ридере emu добавить идент пакета.
Или wicardd если вы его используете.
Спасибо. Я немножко не так спрашивал. Мне нужен путь в енигме, как найти где лежит этот плагин в самой структуре енигмы.
kosmos71
19.07.2023, 11:08
Какой плагин? Эмулятор?
Так вы сами это должны знать.
Я же не знаю какой ресивер и имидж вы используете.
haykazun
19.07.2023, 11:12
У користувача є вибір де написати пост, і спросити про допомогу.
Конечно есть, кто спорит !
Виходить шо там, надали малу відповідь.
ИМХО выходит другое...ну ладно...ждем более развернутую и дельную помощь здесь...
Какой плагин? Эмулятор?
Так вы сами это должны знать.
Я же не знаю какой ресивер и имидж вы используете.
Путь в енигме-war/keys/osсam server- вот о чем я спрашивал.
kosmos71
20.07.2023, 19:16
У вас может и так. У меня другой. И oscam.server это не плагин.
У вас может и так. У меня другой. И oscam.server это не плагин.
etc\tuxbox\config\
kosmos71
20.07.2023, 20:24
Спасибо, но я не задавал вопроса.
Первоначальный вопрос пользователя:
Подскажите путь в Енигме2 где лежит плагин для просмотра каналов пакета русский мир с борта 56Е*. В плагинах не нашел???
Добро вечера,підкажіть будь ласка є новіша пршивка не рес Sat-Integral SP-1219 HD Norma,в мене соїть ще за 2021р.v21.01.25-2. наразі дякую.
Добро вечера,підкажіть будь ласка є новіша пршивка не рес Sat-Integral SP-1219 HD Norma,в мене соїть ще за 2021р.v21.01.25-2. наразі дякую.
:confused: Є ж тема конкретно по Sat-Integral SP-1219 HD Norma і там вже є відповіді. http://forum.volsat.com.ua/showthread.php?t=12850&page=12
Доброго вечора.
Звернулась до мене людина, про допомогу, щодо налаштування.
Прийшовши на господарство, було встановленно що даний супутниковий ресивер вмонтований у телевізорі Blaupunkt.
Переглянувши конфігурацію, все ок, але відсутній сігнал та якість.
Перевіривши головки, астра і хотбір в плачевному стані, здійснив заміну на нові.
Таж сама картина , сигнал 0 та якість 0 .
напруга на головку поступає, тоїсть дисект працює.
При скануванні , находить канали, незрозуміло з якого сопутника.:confused:
У даному телевізорі, взмозі прописати , лише один транспондер на супутник.
Серію телевізора не знаю.
Що можете порадити.
Завтра спробую, своїм ресивером перевірити на прийом.
Буду вдячний за допомогу.
П.с;Покищо людині прописав айпітіві.
...напруга на головку поступає, тоїсть дисект працює...
Далеко не факт...
...При скануванні , находить канали, незрозуміло з якого сопутника.:confused:
Як це, не зрозуміло з якого? На який супутник налаштована антена, з того супутника і сканує...Чи може під час сканування антена самовільно кудись повертається, а після сканування стає на місце? Тільки в такому випадку може бути не зрозуміло з якого супутника.
P.S.: В даній ситуації, перше ніж заходити в приміщення і вмикати телевізор, бажано перевірити правильність налаштування самої антени на вулиці.
...супутниковий ресивер вмонтований у телевізорі Blaupunkt....Що можете порадити...
Вбудовані в ТВ тюнери - це здебільшого маразм від виробника. Вони не для людей (користувачів), а швидше для галочки, як маркетинговий хід. Дуже важко згадати якийсь телевізор, де вбудованим сат.тюнером можна було б зручно користуватись, тим більше налаштовувати його без "нервів" і танців з бубном. Виникає враження, що розробники телевізорів ніколи не стикались на практиці з супутниковим телебаченням і ніразу не бачили як це організовано в нормальних сат.ресиверах.
Я б просто порадив клієнту забути про "влаштовану" опцію як страшний сон і поставити щось зовнішнє (або запропонувати супутниковими налаштуваннями в телевізорі займатись самостійно).
Як це, не зрозуміло з якого? На який супутник налаштована антена, з того супутника і сканує...Чи може під час сканування антена самовільно кудись повертається, а після сканування стає на місце? Тільки в такому випадку може бути не зрозуміло з якого супутника.
Може неправильно висловився, я в тому плані, що на усіх троьох сопутниках(амос,астра,хотбір) сигнал 0,якість 0.
А при скануванні , находить біля 24 каналів (англомовних , ніби з догадок 13 градуса.):confused:
У дануму девайсі такого сопутника як Амос немає.
То вів транспондер з амоса на тхор( який прописаний в телевізорі).
P.S.: В даній ситуації, перше ніж заходити в приміщення і вмикати телевізор, бажано перевірити правильність налаштування самої антени на вулиці.
Перевіривши головки, астра і хотбір в плачевному стані, здійснив заміну на нові.
Перепрошую, у першому посту,я прописав.
Далеко не факт...
Теж беруть сумніви, щодо дісекта.
Дякую , за Вашу допомогу.
Ще такого девайса не, налаштовував.
Десь бачив відео, щодо налаштування подібного телевізора.
То там все так просто.
А тут, не то було:D
Доброго вечора.
Звернулась до мене людина, про допомогу, щодо налаштування.
Прийшовши на господарство, було встановленно що даний супутниковий ресивер вмонтований у телевізорі Blaupunkt.
Переглянувши конфігурацію, все ок, але відсутній сігнал та якість.
Таж сама картина , сигнал 0 та якість 0 .
напруга на головку поступає, тоїсть дисект працює.
При скануванні , находить канали, незрозуміло з якого сопутника.:confused:
У даному телевізорі, взмозі прописати , лише один транспондер на супутник.
Серію телевізора не знаю.
Що можете порадити.
Завтра спробую, своїм ресивером перевірити на прийом.
Буду вдячний за допомогу.
П.с;Покищо людині прописав айпітіві.
Доброго вечора.
Продовження ...
Взявши свій ресивер, я розпочав налаштування.
Замінив дисект , теж сама картина, на ресивері теж відсутній сигнал.
Розпочав піднастройку антени.
Банально припідняв на кроштейні на два сантиметри антену і все запрацювало. ( не крутивше нічого, я про ліворуч,праворуч,вгору або вниз)
При чому дві гайки на 13 були сильно затягнуті, щоб антенна сама просіла невзмозі.
Пізніше було зясовано ,що це все розпочалось після того як , власник провів собі інтернет"Коломбо" , так ось даний кабиль проходив , так сказати на відстанні від антенни 1,5- 2 метри зі сторони "Амоса". на одному рівні з головкою.
Коли припідняв, то вийшло вище кабелля.
Якось, так.
Десь читав , що теж кабель створював перешкоди.
Усім гарного вечора.
korpahec
02.08.2023, 18:12
Добрий день
Підкажіть будь ласка з 36 градуса половина частот не працює і прописані свіжі чи надалі сигнал скаче давній клієнт запитав.
skaner2222
02.08.2023, 18:27
Добрий день
Підкажіть будь ласка з 36 градуса половина частот не працює і прописані свіжі чи надалі сигнал скаче давній клієнт запитав.
На 36 НТВ+ половина каналов не работает, все те каналы пропаганду транслировали потухли:super:, остались более менее нормальные канала, сигнал не скачет.
skaner2222
02.08.2023, 18:39
Банально припідняв на кроштейні на два сантиметри антену і все запрацювало. ( не крутивше нічого, я про ліворуч,праворуч,вгору або вниз)
При чому дві гайки на 13 були сильно затягнуті, щоб антенна сама просіла невзмозі.
Пізніше було зясовано ,що це все розпочалось після того як , власник провів собі інтернет"Коломбо" , так ось даний кабиль проходив , так сказати на відстанні від антенни 1,5- 2 метри зі сторони "Амоса". на одному рівні з головкою.
Коли припідняв, то вийшло вище кабелля.
Якось, так.
Десь читав , що теж кабель створював перешкоди.
Кабель может создавать помехи но не в данном случае, если бы кабель гнал помехи то на два сантиметра подъем антенны ни чего бы не дал, в данном случае просела антенна а с кабелем то просто совпадение или диверсия тех кто интернет проводил.:D
...в данном случае просела антенна а с кабелем то просто совпадение ...:D
Оптоволокно взагалі ніяких перешкод не видає, а от за весну-літо дерввця(особливо горіх) могли підрости і листочками перекрити доступ до сателіти. Тоді 2см можуть допомогти. Не раз зустрічав таке.;)
Оптоволокно взагалі ніяких перешкод не видає...
+100500
... за весну-літо дерввця(особливо горіх) могли підрости і листочками перекрити доступ до сателіти. Тоді 2см можуть допомогти. Не раз зустрічав таке.;)
З центральною головою такий фокус не пройде. Якщо листя закриває сигнал від супутника, то піднявши кут самого дзеркала, ми тупо направляємо його вище супутника і ніякого сигналу не відновимо "ні за які гроші" ( хіба що саму "клюшку" з центральною головою почнемо вигинати/насилувати, направляючи її в трохи іншу точку дзеркала, але це також трохи маразм) . Тут треба ще щоб і сам супутник перебазувався вище, тобто "втік" вище з "поясу Кларка" .
З боковими головками в мультифіді (той же Амос) такий фокус може і пройти, бо сама голова направляється також в іншу точку дзеркала (але більш гуманним способом), яку листя може не закривати від супутника, але якість сигналу не завжди може бути достатньою. Тут якісно виправити ситуацію може тільки пиляння гілок.
BB, на рахунок просідання: саме дзеркало може бути і задублене, але не завжди люди звертають увагу на кріплення кронштейну до стіни, який може трохи відійти на дюбелях, або конструкція самої стійки трохи нахилилась. Вистачить буквально декількох міліметрів/градусів щоб сигнал пропав. Якщо недодивились і прохлопали це, то повторний виклик не за горами ( або не за Баром :) ).
korpahec
03.08.2023, 01:09
Добрий вечір
НТВ половина каналів не показує відсутній сигнал частоти добрі нові
...такий фокус не пройде. Якщо листя закриває сигнал від супутника...
Так це в ідеалі. А на практиці буває інше: зробіть поправку на брак при виготовленні самого дзеркала в результаті чого фокусна пляма має форму не кола, а овала чи еліпса, фокус може бути розмитим з-за коротшої чи довшої на декілька сантиметрів "клюшки", неточного кута(90*) самого кріплення, неточностей під час самої установки антени доморощеними "спеціалістами". Все це. зазвичай. відбивається на силі та якості сигналу, особливо тоді, коли налаштування проводиться з допомогою шкали ресивера, а не відповідних приладів Тоді, погодьтесь, можливі найнесподіваніші варіанти. На одній тарілці конвертери виставляються ідеально, а на іншій потрібне відповідне коригування. Дороги теорії і практики часто, як не дивно, але дещо розходяться. Якось так.;)
...НТВ половина каналів не показує відсутній сигнал частоти добрі нові
Половина каналів це яких, на яких частотах? Для прикладу наведіть хоча би декілька. Можливий варіант з невірною установкою частоти гетеродина(нижня-верхня) конвертера, самої антени, адже сила сигналу на кожній частоті різна. Конкретизуйте запитання, тоді і отримаєте відповідь. А так, це ворожіння на кавовій гущі.:confused:
BB, на рахунок просідання: саме дзеркало може бути і задублене, але не завжди люди звертають увагу на кріплення кронштейну до стіни, який може трохи відійти на дюбелях, або конструкція самої стійки трохи нахилилась. Вистачить буквально декількох міліметрів/градусів щоб сигнал пропав. Якщо недодивились і прохлопали це, то повторний виклик не за горами ( або не за Баром :) ).
Дякую Вам за пораду, але я сам по собі люблю , щоб усе було зажато, як у нас говорять "Файно".
То перш ніж приступати до , налаштування антени. Я переглядаю такий нюанс.
Помню був , у мене випадок, власниця попросила вмонтувати антенну на стовбур , старого ясення, який розташований на господарстві. Я то спробував розяснити, що я немаю бажання вмонтовувати туди анену.
Але власниця хоче, саме там, ну і я так і зробив.
Через 16 днів , дзвінок, непоказують канали:D
Якось так, але переніс на будинок, за додаткову оплату.
Правду кажуть -"скупий платить двіччі".
korpahec
03.08.2023, 15:29
Стоїть тюнер дениска 265 частоти НТВ всі нові конвертор частота виставлений правильно наше кіно, кінохіт,нст,мужское кіно всі ці фільмові не показують іще там багато частоти брав на фрокусат
Конвертор робочий антена стоїть років 10 кабеля дісеки все нове
serg1980a
03.08.2023, 16:36
частоти НТВ всі нові конвертор частота виставлений правильно наше кіно, кінохіт,нст,мужское кіно всі ці фільмові не показують іще там багато частоти брав на фрокусат
А карта покриття 36 градуса змінилася і десь я чув що частину анттен будуть повертати на 56 градус.
Доброго вечора.
Потрібна Ваша порада, щодо ресивера Vu+ uno, просять за нього 1200 гр.
Хто має даний девайс у використанні,
як він себе поводить на шарі, т2мі, і остальному.
Хочу , спробувати, щось більше, як сат-інтеграл, наподобі енігми.
Буду вдячний , за відгук.
:thank:
Личное имхо - дорого. Плюс мало флеш-памяти - 128 МБ, хотя вопрос решается плагином и флешкой. Когда мой GI S-8120 накрылся я себе прикупил б/у GI Genius. Он тоже на броадкоме как и ВУ, правда флеши поболее будет - 256 МБ. Но я его взял за 400 грн.
sergeyss9
03.08.2023, 20:33
Доброго вечора.
Хто має даний девайс у використанні,
як він себе поводить на шарі, т2мі, і остальному.
Хочу , спробувати, щось більше, як сат-інтеграл, наподобі енігми.
Буду вдячний , за відгук.
:thank:
Якщо фінанси дозволяють - можна брати , хоча для 10 річного пенсіонера трохи дороговато.
+Якість картинки - з теперішнім шлаком не зрівняти.Дениски та Інтеграли навіть поряд не валялись.
+Стабільна шара
+Швидкий інтерфейс без тормозів
-Відсутність нових іміджів та плагінів
Личное имхо - дорого. Плюс мало флеш-памяти - 128 МБ, хотя вопрос решается плагином и флешкой. Когда мой GI S-8120 накрылся я себе прикупил б/у GI Genius. Он тоже на броадкоме как и ВУ, правда флеши поболее будет - 256 МБ. Но я его взял за 400 грн.
Як показала практика 128 метрів флешпам'яті цілком достатньо.
Вітаю з обновкою ! За такі гроші Genius просто подарунок ,хоча ресивер класний .
...НТВ половина каналів не показує відсутній сигнал частоти добрі нові
Ось відповідь на ваше запитання.
"Після закінчення останньої профілактики на 36Е, рос. DTH оператори, що ведуть мовлення з супутника Eutelsat 36C, для запобігання спробам глушення їх сигналу технічно змістили покриття променя із Заходу на Схід, після чого сигнал став фізично недоступним для абонентів у Калінінграді та обл. на тазики невеликих розмірів."
korpahec
04.08.2023, 08:42
Bodiak! Подякував!
Добрий день...Різко на усіх супутниках зник сигнал, верхня строчка S (рівень сигналу) постійно змінюється, на нижній строчці Q(якість сигналу ) нулі ...За що взагалі відповідає верхня строчка? Я так розумію справа в дисеках
...Різко на усіх супутниках зник сигнал...
Кабель зниження(від DiSEgC до ресивера) перевірте.;)
Ресивер на іншому антенному господарстві також не завадить протестувати.
Кабель зниження(від DiSEgC до ресивера) перевірте.;)
Ресивер на іншому антенному господарстві також не завадить протестувати.
В мене двійні конвертери ( twin) на 2 тюнера , і той і інший - така сама ситуація, повірити відповідно ніяк ...2 тюнера , там же різні кабелі йдуть з дисеку , значить не в кабелі зниження справа
В мене двійні конвертери ( twin) на 2 тюнера , і той і інший - така сама ситуація, повірити відповідно ніяк ...2 тюнера , там же різні кабелі йдуть з дисеку , значить не в кабелі зниження справа
Тоді логічно перевірити налаштування дзеркала антени та самого кріплення до стіни, адже після несприятливих погодніх умов і не таке може статись. Але, наскільки я зрозумів, найкращий вихід для Вас, це виклик кваліфікованого спеціаліста.
Тоді логічно перевірити налаштування дзеркала антени та самого кріплення до стіни, адже після несприятливих погодніх умов і не таке може статись. Але, наскільки я зрозумів, найкращий вихід для Вас, це виклик кваліфікованого спеціаліста.
Погоджуюсь) Просто дивно, що одночасно 2 тарілки вийшли з ладу
Нічого дивного, причин такої поведінки апаратури багато. Просто перечитайте ще раз те, що Вам радили. Опісля включіть логіку і успіх забезпечений. Але дивно те, що Вас то твіни, то дві тарілки.:confused: Якось так і без образ.
просела антенна, как в случае на несколько сообщений ранее
как пример, вот видео аналогичного случая
смотреть с 3:10, но лучше посмотреть полностью для понимания полной картины
X2_KdOYURIE
Нічого дивного, причин такої поведінки апаратури багато. Просто перечитайте ще раз те, що Вам радили. Опісля включіть логіку і успіх забезпечений. Але дивно те, що Вас то твіни, то дві тарілки.:confused: Якось так і без образ.
Так а що дивного ? Я щось не правильно по супутниковій термінології сказав ?) Все правильно - у мене 2 тарілки , на одній 3 конвертери : amos, sirius, hotbird , і вони двійні twin на 2 тюнери і ще одна тарілка 36' градус і вона також двійна на 2 тюнери.
з ладу у Вас вийшли не дві тарілки, а одна , яка працює на два тюнери
Так а що дивного ? Я щось не правильно по супутниковій термінології сказав ?) Все правильно - у мене 2 тарілки , на одній 3 конвертери : amos, sirius, hotbird , і вони двійні twin на 2 тюнери і ще одна тарілка 36' градус і вона також двійна на 2 тюнери.
спочатку Ви вказали тільки одну антену :D з подвійними конверторами.
якщо дійсно сигнала нема з двох антен, перевіряйте дісек та кабелі і на антені і до тюнерів
з ладу у Вас вийшли не дві тарілки, а одна , яка працює на два тюнери
В тому то і справа, що 2 тарілки і обидві одночасно
sergeyss9
08.08.2023, 09:02
В тому то і справа, що 2 тарілки і обидві одночасно
Самий простий спосіб перевірки - підключити кабель на пряму від ресивера до центральної головки , без дайсика .
Самий простий спосіб перевірки - підключити кабель на пряму від ресивера до центральної головки , без дайсика .
Так були такі поради на сусідньому ресурсі, але тут ні слова про результати проведеної роботи користувачем з їх(порад) реалізацію. :confused:
Доброго вечора форумчанни.
Виникла маленька проблемка,на одній головці, усі частоти в поляризації Н, відсутній сигнал.
Може у когось було таке, прошу до дискусії.
Дякую за пост.
Виникла маленька проблемка,на одній головці, усі частоти в поляризації Н, відсутній сигнал.
Дякую за пост.
Було таке, замінив головку.
Дякую за пост.
в моём случае виноват был тюнер. Подключенный другой тюнер прекрасно работал
в моём случае виноват был тюнер. Подключенный другой тюнер прекрасно работал
Дивно і нелогічно, на перший погляд, але таке дійсно траплялось, навіть не один раз (з двох конверторів прийом нормальний, а третій не працює зовсім або працює частково та нестабільно). Після ремонту ресивера все нормалізовувалось.
gennadiy57
16.08.2023, 14:35
Ветку на дереве отпилил и все пошло.
Вітаю, хто знає куди зник новий канал ?) Чи є він на якійсь частоті ?
sgtr3w6_6845
16.08.2023, 16:48
На астре 5 12073н30000.
На астре 5 12073н30000.
Дякую )
Привіт.
Хто може підказати , по-п"ямяті, яка відстань труби , від дзеркала антени до мультфіда. Дзеркало 0.65.
На 0.8 то 46 см.
Бо у мене наявна антенна на 0.65 але трубка зогнила.
Дякую за допомогу.
Привіт.
Хто може підказати , по-п"ямяті, яка відстань труби , від дзеркала антени до мультфіда. Дзеркало 0.65.
На 0.8 то 46 см.
Бо у мене наявна антенна на 0.65 але трубка зогнила.
Фото покажите - если у меня такие то измеряю.
Фото покажите - если у меня такие то измеряю.
фото з нету, але така сама, немаю змоги зробити фото.
https://stecker.com.ua/files/category/55816c52d104b.png
Пробую виловити сигнал на 42 см.
Не можу.
Тестую на астрі 4.8.
Тре зменшувати. Замучусь врізати по 1 см)))
фото з нету, але така сама, немаю змоги зробити фото.
У меня такая:
48549
Размер 1 (от конвертера до центра антенны) - примерно 43,5 см.
Размер 2 (по наружной дуге от края "клюшки" и до нижнего края антенны) - 49 см.
У меня такая:
48549
Размер 1 (от конвертера до центра антенны) - примерно 43,5 см.
Размер 2 (по наружной дуге от края "клюшки" и до нижнего края антенны) - 49 см.
Дякую Вам, виловив сигнал. Якість 72. Щераз дякую.
Привіт.
І ось що получилось.
Виловив на дзеркало 0.6 супутник Eutelsat 7В/7С - 7° East.
Але знову один транспондер.
10762 V DVB-S/QPSK 28800 5/6 NHL feed
96-80 сигнал.
і більше ніякий транспондерів.
Це вже другий супутник , на якому один леше транспондер виловлюю.
У мене беруть сумніви, щодо ресивере, або то такі файні конвектора.
Щодо тарілок;
Верхння (0.8) 51-46-42-36(ф)-28.2
Середня (0.6) 7
Нижння (0.8) 23.5-19.2-13-9-4.8(ф)-0.8-4
Усім дякую, за допомогу,розуміння.
Гарного дня Вам.
sergeyss9
18.08.2023, 10:51
Привіт.
І ось що получилось.
96-80 сигнал.
Щодо тарілок;
Середня (0.6) 7
Гарного дня Вам.
Таке буває коли антена деформована або зігнута штанга/тримач конвертора .Тоді промінь уходить в сторону . Спробуйте її налаштувати на більш популярні супутники , наприклад Астра 4,8.
Таке буває коли антена деформована або зігнута штанга/тримач конвертора .Тоді промінь уходить в сторону . Спробуйте її налаштувати на більш популярні супутники , наприклад Астра 4,8.
Я розумію,але перший супутник це 21.6 , на дзеркалі 0.8 ,а другий вже 7 на дзеркалі 0.6. і у обох виловив по одному транспондеру.
Пробував так як Ви кажете, на популярні сопутники, а саме 4.8 , виловлюю усі робочі транспондери.
Дякую.
Чи взмозі виловити три супутника на антену 0.6.
Я про 16-10-7
Дякую
Привіт.
І ось що получилось.
96-80 сигнал.
Щодо тарілок;
Середня (0.6) 7
Гарного дня Вам.
Конвертор на який здійснюю вилов Eurosky ku universal .
Model; EHKF-107
skaner2222
18.08.2023, 16:55
Я розумію,але перший супутник це 21.6 , на дзеркалі 0.8
Вот это спутник меня интересует а именно каналы Дискавери. Удалось ли их выловить?
Вот это спутник меня интересует а именно каналы Дискавери. Удалось ли их выловить?
Нажаль ні , тіки 11583 V DVB-S/QPSK 2850 7/8 рівень 96 якість 68-72
skaner2222
18.08.2023, 17:10
Нажаль ні , тіки 11583 V DVB-S/QPSK 2850 7/8 рівень 96 якість 68-72
Это не очень хорошо а то бы я уже ушёл с 36е не смотря на жару я бы антенну повернул, теперь как жара спадет попробую покрутить антенну, может мне удача улыбнётся,:) О результатах отпишусь.
Полічивши вартість трох тарілок, далі 14 головок(конвекторів) , та усі зусилля із налаштуванням, які у деяких намірах марні.
То краще було встановити поворотку,один раз і забути, як страшний сон. І не морочити собі голову і комусь.
Я важаю , що головка повина працювати, а не для колекції висіти( з одним транспондером).
Это не очень хорошо а то бы я уже ушёл с 36е не смотря на жару я бы антенну повернул, теперь как жара спадет попробую покрутить антенну, может мне удача улыбнётся,:) О результатах отпишусь.
Якщо у фокусі головка, то ймовірність білша на удачу, бо у мене в мультфіді.
А говорять що він вибагливий до прийому, потрибує більш тонкого налаштування. :)
sgtr3w6_6845
18.08.2023, 17:38
Я в 90стых с 21гр лочил инет, тогда сигнал был с этого спутника где то 70-80 по шкале опена 800. С тех пор тазик на этот спутник не крутил.
sergeyss9
18.08.2023, 19:51
Конвертор на який здійснюю вилов Eurosky ku universal .
Model; EHKF-107
Якби один з самих дешевих конверторів...По Євроскаю там тільки одна була нормальна модель - 3101.
Полічивши вартість трох тарілок, далі 14 головок(конвекторів) , та усі зусилля із налаштуванням, які у деяких намірах марні.
То краще було встановити поворотку,один раз і забути, як страшний сон. І не морочити собі голову і комусь.
Я важаю , що головка повина працювати, а не для колекції висіти( з одним транспондером).
По установці мотопідвісу також немало гемору , особливо з Харківськими тазами .Інша справа антени Тріакс - там все як книжка пише :super:
А ще мотопідвіс не любить часту зміну ресиверів - із за чого прийшлось зняти і покласти в ящик до кращих часів.
skaner2222[/B];488835]Вот это спутник меня интересует а именно каналы Дискавери. Удалось ли их выловить?
skaner2222! Перевірив прийом з борта 21,6*Е(дзеркало 0,8,конвертор у фокусі, мотопідвіс) каналів пакету Warner Bros. Discovery(10723 V 32115 1/2 DVB-S2/QPSK). Якість сигналу по шкалі SI-1268 HD на грані зриву (38 відсотків ). Телеканали кодовані у Viaccess (CA ID 0500 PID Prov ID 61200). Якість сигналу на 11583 V DVB-S/QPSK 2850 7/8 по цій же шкалі 91 відсоток.:myDSm15:
...А ще мотопідвіс не любить часту зміну ресиверів - із за чого прийшлось зняти і покласти в ящик до кращих часів.
Це якщо мотопідвіс встановлено та налаштовано з деякими "косяками". Якщо ж все надійно закріплено, виставлено та налаштовано, як книжка пише, то в режимі USALS ресивери можна міняти як рукавички, тільки попередньо вбивати свої координати місцезнаходження. Я мотопідвіс колись поставив заради цікавості (валявся без діла) і ним практично не користуюсь, хоча й стаціонарною антеною вже також, але якщо доводиться підключати якийсь ресивер або сатфіндер, то USALS від 4W до 75Е (і навіть далі) відпрацьовує чітко. Вже мабуть з десяток а то й більше років стоїть, очі мозолить.
sergeyss9
19.08.2023, 10:28
Це якщо мотопідвіс встановлено та налаштовано з деякими "косяками". Якщо ж все надійно закріплено, виставлено та налаштовано, як книжка пише, то в режимі USALS ресивери можна міняти як рукавички, тільки попередньо вбивати свої координати місцезнаходження. Я мотопідвіс колись поставив заради цікавості (валявся без діла) і ним практично не користуюсь, хоча й стаціонарною антеною вже також, але якщо доводиться підключати якийсь ресивер або сатфіндер, то USALS від 4W до 75Е (і навіть далі) відпрацьовує чітко. Вже мабуть з десяток а то й більше років стоїть, очі мозолить.
Ну при кривій установці нема дуги і крайні супутники на грані зриву , або взагалі нема сигналу .Пробував різні варіанти як усалс так і дайс 1,2 - іноді мотопідвіси виснуть , а резетнути їх не завжди зручно .
Що правда стикався тільки з Strong та WinQuest - інші бренди в руках не вертів:)
Дивно і нелогічно, на перший погляд, але таке дійсно траплялось, навіть не один раз (з двох конверторів прийом нормальний, а третій не працює зовсім або працює частково та нестабільно). Після ремонту ресивера все нормалізовувалось.
Чому ж нелогично? При длинном кабеле до конвертора может доходить не 17-18 вольт, а 15-16 и некоторые конверторы имеют разный порог переключения H/V . одни могут переключать при 15, другие около 16.5 . Вот "эти другие" и начинают свистопляску. Так же и ресивер может под нагрузкой терять пару вольт и даже при коротком кабеле разные экземпляры LNB будут вести себя по-разному. Встречались ВСЕ (!) варианты вышеперечисленного.
Я уже отписывался здесь в соседней ветке по поводу приема этого спутника (локация в профиле) на антенну 120 см (мотор, в фокусе, настроена на все 100%, по крайней мере от вершинного по 30-40гр. в обе стороны). Результат не особо утешительный. Не смотря на карты, где обещается прием чуть ли не на 0.7 по факту сигнал вот такой (в нормальную погоду). Смотрю иногда, каналы шарятся (кроме Кэрчунов, почему то).
Чи транслюються зараз десь канали eurosport 1-2 ? В пакеті polsat вони ідуть на частоті hotbird 13 - 11258 H...Але при скануванні вони не з'являються ....Hotbird 13 - це звичайний hotbird, чи якась окрема частота?
Чи транслюються зараз десь канали eurosport 1-2 ?
Hot Bird 13G, 13°E
11334 Н 27500 3/4
Hot Bird 13G, 13°E
11334 Н 27500 3/4
Який це пакет?) Вони узагалі шаряться? Вони закодовані
Який це пакет?) Вони узагалі шаряться?
Да, идут по ш*ре.
Да, идут по ш*ре.
Там не написано , який це пакет))) discovery такого немає пакета
Там не написано , який це пакет))) discovery такого немає пакета
Мне без разницы какой это пакет - у меня G-шара.
Мне без разницы какой это пакет - у меня G-шара.
Ну узагалі то я для себе запитую ...Ви мені скинули частоту, але без шарингу толку з цих каналів ...Дякую за інформацію
sergeyss9
01.09.2023, 22:40
Ну узагалі то я для себе запитую ...Ви мені скинули частоту, але без шарингу толку з цих каналів ...Дякую за інформацію
В відкритому доступі доступний eurosport 1 - на супутнику Астра-19Е .
Ви мені скинули частоту, але без шарингу толку з цих каналів ...
Так речь именно о шаре:
Да, идут по ш*ре.
у меня G-шара.
Який це пакет?
Total TV
Так речь именно о шаре:
Total TV
Канали Евроспорт за які я уточнюю на Hot Bird 13G, 13°E
11334 Н 27500 3/4...Total tv на Eutelsat 16A
Форумчанин вище написав, що у нього g- shara і ці канали на Hot Bird 13G, 13°E
11334 Н 27500 3/4.. у нього ідуть,але він не знає, що це за пакет
Hot Bird 13G, 13°E
11334 Н 27500 3/4.. у нього ідуть,але він не знає, що це за пакет
Для вас же написано:Total TV
Hot Bird 13G (13.0°E) - Все передачи (https://ru.kingofsat.net/sat-hb13g.php)
g- shara і ці канали на Hot Bird 13G, 13°E
11334 Н 27500 3/4.. у нього ідуть
Пишут по разному. А в моём ресивере поддерживаемые каналы G-шары различных пакетов просто "подсвечиваются" - и мне не нужно забивать голову себе и другим названиями "пакетов". :D:D:D
Пишут по разному. А в моём ресивере поддерживаемые каналы G-шары различных пакетов просто "подсвечиваются" - и мне не нужно забивать голову себе и другим названиями "пакетов". :D:D:D
У вас акційна g- shara чи окремо проплачуєте і дивитеся ? Яка якість ?
У вас акційна g- shara чи окремо проплачуєте і дивитеся ? Яка якість ?
Акционная. Качество нормальное самой "шуры", только иногда есть нюансы в виде нескольких неподдерживаемых каналов (хаотично, разные каналы с различними периодами времени - от нескольких минут до пары часов).
Проплачивать не вижу смысла - по окончании "шуры" ресивер продаю, а новый (по оптовой цене) с акционной "шурой" ставлю себе.
Там всі пакети шарятся ?
Не все, но много.
У меня на просмотре - 80°, 36°, 13°.
Всё подряд не сканирую для себя, только набор транспондеров "под себя" на различных спутниках.
Це жесть , фото не моє, з феесбука.
Мені цікаво як так:confused:
https://scontent.frwn2-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/370404217_670059255034404_1224093577787153643_n.jp g?stp=dst-jpg_p526x296&_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=4c1e7d&_nc_ohc=pxx7MFDhnOsAX8BW1Ja&_nc_ht=scontent.frwn2-1.fna&oh=00_AfBhhaddeRseqagmXTnPYZwWTIEnAmk336GKhkG__Jxn 4w&oe=6503585B
П.с Якщо не відкриється додаю папку рар
skaner2222
11.09.2023, 16:51
Мені цікаво як так
Кто то просто вывернул "Головы" и выложил и пошло гулять но сети.
Антенна не рабочая.
Просто прикололся кто-то. :D
magnum12
11.10.2023, 13:43
У соседки снял антену 1.2 метра для собственного использования. буду реставрировать по краске и собирать под себя.
Там сама тарелка нормальная. мультифиды (сам пластик держатель)тоже. усы для мультифидов заменю.
И головки там не старые 3-4 года. Но под два телевизора. У меня система под один.
И вопрос можно их оставлять или лучше ставить обычные?
Если оставлять второй выход под F-ку нужно изолировать от атм. влаги? Чем?
У соседки снял антену 1.2 метра для собственного использования. буду реставрировать по краске и собирать под себя.
Там сама тарелка нормальная. мультифиды (сам пластик держатель)тоже. усы для мультифидов заменю.
И головки там не старые 3-4 года. Но под два телевизора. У меня система под один.
Можно пользоваться без проблем. Второй выход LNB лучше закрыть (обмазать не высыхающим герметиком или пластилином) чтобы влага не проникала.
Denisenko
11.10.2023, 14:41
Скажите пожалуйста, где искать обновления, для Т2 приставок обычно? Приобрел приставку Т2 UKC-0967, но как я понимаю ПО на ней устаревшее, хоть там вроде и указана в настройках версия 2021 года. Функция MEGOGO там не работает, требует ввести логин и пароль, хотя таким способом на MEGOGO уже не войти. Также IPTV листы по ссылке из интернета не находит, из флешки тоже. Пробовал у соседа, у него IPTV листы с моей флешки его ТВ приставка видит. Функция обновления версии с USB есть. YouTube показывает, но настроить, или зайти в кабинет с логином и паролем невозможно - выдает ошибку.Собственно задался вопросом, а как обновить версию приставки, если есть новее, и где ее взять? Я в гугл вбивал поиском, но нашел только темы по прошивке 2019 года, и как я понимаю прошивка-это не совсем обновление версии приставки, но могу ошибаться.
Скажите пожалуйста, где искать обновления, для Т2 приставок обычно? Приобрел приставку Т2 UKC-0967, но как я понимаю ПО на ней устаревшее, хоть там вроде и указана в настройках версия 2021 года. Функция MEGOGO там не работает, требует ввести логин и пароль, хотя таким способом на MEGOGO уже не войти. Также IPTV листы по ссылке из интернета не находит, из флешки тоже. Пробовал у соседа, у него IPTV листы с моей флешки его ТВ приставка видит. Функция обновления версии с USB есть. YouTube показывает, но настроить, или зайти в кабинет с логином и паролем невозможно - выдает ошибку.Собственно задался вопросом, а как обновить версию приставки, если есть новее, и где ее взять? Я в гугл вбивал поиском, но нашел только темы по прошивке 2019 года, и как я понимаю прошивка-это не совсем обновление версии приставки, но могу ошибаться.
С данной приставкой не знаком, но попробуйте вначале произвести сброс до Заводских настроек.
Возможно после данной процедуры появится возможность ввода собственных данных.
Как вариант.
sergeyss9
11.10.2023, 16:51
Дана приставка не підтримує авторизацію - введення логіну і паролю . Офіційного п.з під даний бренд не зустрічав , можливо підійде прошивка від аналогів треба пробувати .
Але однозначно шити тільки в тому випадку , якщо маєте програматор або не жалко викинути .Так як мінімум один випадок перетворення в цеглину на сайті вже є http://http://forum.volsat.com.ua/showthread.php?t=14045 (http://forum.volsat.com.ua/showthread.php?t=14045)
Можу поміняти на одинарні. Єчотири штуки. десь рік експлуатації
serg1980a
25.10.2023, 17:11
Года где-то два назад была информация о создании нового бюджетного процессора 6605H2 с поддержкой H265 Hevc ,а сейчас обстоят дела производителей тюнеров и внедрении новой платформы?
Добрый вечер. Может кто ответит или подскажет где написать. Проблема такая. Есть смарт-приставка. Ставил штук 8 разных прошивок и через компьютер и через флешку. Все четко устанавливается. Но когда подключаю к телевизору загрузка дальше логотипа не грузится. Подскажите где копать. Заранее всем спасибо.
...Есть смарт-приставка...
З повідомлення зрозуміло що приставка маленька, мабуть чорненька і без назви. Тобто щось подібне до "машина жигуль навіть не жигуль, а просто машина - чотири клолеса і руль" не заводиться. Скажіть в чому причина?
Можливо хтось і зміг би що небуть конкретне підказати, але як можна відповісти на питання з такими вводними даними ???
kreshnot
25.10.2023, 21:20
Есть смарт-приставка. Ставил штук 8 разных прошивок и через компьютер и через флешку. Все четко устанавливается. Но когда подключаю к телевизору загрузка дальше логотипа не грузится. Подскажите где копать. Заранее всем спасибо.
мало верится
слить ПО с приставки и сравнить с оригиналом
Добрый вечер. Может кто ответит или подскажет где написать. Проблема такая. Есть смарт-приставка. Ставил штук 8 разных прошивок и через компьютер и через флешку. Все четко устанавливается. Но когда подключаю к телевизору загрузка дальше логотипа не грузится. Подскажите где копать. Заранее всем спасибо.
копать можно в огороде... еще на кладбище...
а начинать свой рассказ нужно с того, какая модель приставки и какие прошивки ты в неё заливаешь
здесь не форум экстрасенсов :cool:
З повідомлення зрозуміло що приставка маленька, мабуть чорненька і без назви. Тобто щось подібне до "машина жигуль навіть не жигуль, а просто машина - чотири клолеса і руль" не заводиться. Скажіть в чому причина?
Можливо хтось і зміг би що небуть конкретне підказати, але як можна відповісти на питання з такими вводними даними ???
Спасибо, все правильно написал. Приставка Nexbox A95X-B7N. Amlogic S905X. Память 1/8GB Android 6.0
копать можно в огороде... еще на кладбище...
а начинать свой рассказ нужно с того, какая модель приставки и какие прошивки ты в неё заливаешь
здесь не форум экстрасенсов :cool:
Заливал все эти прошивки и другие:
MemoboxUFO-user-2.1.0.7-ota-201701201047
NEXBOX-A95X
s905x_wifi_ap6212_aosp_9_11
sbx_905x_wifi_6354_aosp_9_11
aml_upgrade_package
мало верится
слить ПО с приставки и сравнить с оригиналом
Мне дедушке это процедуру не осилить.
Когда прошью новой прошивкой, то на экране телевизора всегда меняется заставка, но почему не открывается- вопрос.
А я вже подумав що Openbox A8 2/16. Щось зачастили вони з зависанням на "boot" після чого висвічується годинник, але стоїть на місці, те ж саме робить і сама приставка - висить на логотипі завантаження. Відновлення рідним бекапом А8 не допомагає (хоча А8, це по суті 1:1 клон Tanix H2, якщо не помиляюсь). Одна така приставка валялась розкурочена з пів року, але якось надоїла очі мозолити - довелось трохи "покопати" в інтернеті і знайти бекап під назвою А8+ від тих же опенбоксівців. В підсумку відновив і її, і ще одну свіжопоступившу з такими ж симптомами.
Це я веду до того, що подібний алгоритм дій можна застосувати і до Nexbox A95X-B7N. Amlogic S905X. Тим більше що приставка приставці різниця. Навіть якщо і назва така ж сама, але схемотехніка, комплектація, версія зборки(build) можуть бути різними і не завжди сумісними.
Але спочатку треба обов'язково перевірити виносний БЖ 5V 2A та внутрішні напруги в самій приставці, які формуються від основного живлення 5V. Починати "штопати" можна тільки після того, як 100% впевнились що з напругами все в порядку. В іншому випадку можна допрошиватись до "цеглини".
kreshnot
25.10.2023, 22:18
Мне дедушке это процедуру не осилить.
тут дедушек много,в том числе и я
Когда прошью новой прошивкой, то на экране телевизора всегда меняется заставка, но почему не открывается- вопрос.
всё подряд шить не рекомендуется
ПО должно быть для той приставки которую вы прошиваете
тут дедушек много,в том числе и я
всё подряд шить не рекомендуется
ПО должно быть для той приставки которую вы прошиваете
Последнюю прошивку прошил, на экране логотип с надписью - Nexbox A95X
А попробуйте спросить на 4пда,только в соответствующей теме.
По приставках краще на 4pda покопати. Там буде більше шансів на успіх, правда грядки там дуже великими можуть бути, можна сказати навіть гігантськими.
...упс, мене вже випередили.
Осталисть ли вообще каналы вещающие DVB-C форматом? Нахожусь в западе Украины. Была попытка найти канал но безуспешно.
В теме под этой я спрашивал о вещании DVB-C. Она как раз касаеться этой. Я еще никогда не встречал такого. Короче у меня этот тюнер Fulan который стоит в углу комнаты где за стенкой находиться еще один телевизор. Так получилось что при поиске ДВБ-С каналов на телевизоре в другой комнате там где нет ресивера телевизор выдал 1 канал. Качество было шакальное но можно было разглядеть когда что-то там двигалось. Понял я что это от моего тюнера когда открыл меню. Так что это за изобретение? Fulan позаимствовал идею у совка когда денди подключали не по кабелю, а ловля сигнал(метод RF модулятора)?
skaner2222
10.12.2023, 14:10
Я осматривал возможности форума и наткнулся на http://forum.volsat.com.ua/forumdisplay.php?f=234
Даже если вы туда попадёте, то все равно ни чего не увидите там удаленные посты, для окончательного удаления их Администратором.
Этот раздел форума для модераторского состава.
skaner2222
10.12.2023, 14:16
Осталисть ли вообще каналы вещающие DVB-C форматом?
DVB-C это кабельное телевидение.
Осталисть ли вообще каналы вещающие DVB-C форматом? Нахожусь в западе Украины. Была попытка найти канал но безуспешно.
Я думаю ви маєте на увазі супутниковий DVB-S формат, який на старі ресивери до введення HD DVB-S2 був, там по суті кілька каналів на драконі, нічого цікавого, кілька по моєму російских і декілька наших.
Наприклад на астрі 12130 транс кілька наших каналів. https://www.lyngsat.com/Astra-4A.html
kreshnot
10.12.2023, 14:48
givik, не плодите темы ниочем
Вам устное преупрежденте
Я думаю ви маєте на увазі супутниковий DVB-S формат, який на старі ресивери до введення HD DVB-S2 був, там по суті кілька каналів на драконі, нічого цікавого, кілька по моєму російских і декілька наших.
Наприклад на астрі 12130 транс кілька наших каналів. https://www.lyngsat.com/Astra-4A.html
Я вже й сам заплутався :confused: . Я маю на увазі аналогове телебачення.
О, бесполезных постов и тем прибавляется...
Это не есть хорошо для сат-форума.
Доречі, вже Астра 4А не актуальна для українського тб? Краще використовувати Амос 1/2?
не думаю, Amos 3 там кілька каналів ще лишилось але бачу супутник затухає. Астра ще жива.
Я маю на увазі аналогове телебачення. нема його ніде, по західній так точно. Я беру сигнал з Рівненщини Антопіль, там аналога нема зате щось на метрових появилось, поки бачу дублі нічого нового.
serg1980a
10.12.2023, 15:25
не думаю, Amos 3 там кілька каналів ще лишилось але бачу супутник затухає. Астра ще жива.
Замирало сніном антени а амоч працює бо там сигнал сильніший чим на астрі притому що астра стоїть в центрі.
skaner2222
10.12.2023, 15:50
givik, если хотите создать тему пишите сначала здесь, это для того чтоб не плодить лишние темы.
Замирало сніном антени а амоч працює бо там сигнал сильніший чим на астрі притому що астра стоїть в центрі.
Амос дуже загадковий. На ньому дуже мало телеканалів. Десь 20-35. При чому з них нормальні (які не транслюють ці дурні єдині новини) лише половина. Я два дні тому робив пошук на Амос 1/2 і ледь щось нагребло. Супутник тримається на мало відомих каналах телемагазини, новини та інше.
givik, если хотите создать тему пишите сначала здесь, это для того чтоб не плодить лишние темы.
Вы о том чтоб я создавал темы во флейм если не уверен что она не особо нужная?
skaner2222
10.12.2023, 16:47
Вы о том чтоб я создавал темы во флейм если не уверен что она не особо нужная?
Я хочу чтобы вы не плодили темы если не уверены что она нужна.
serg1980a
10.12.2023, 21:01
Супутник тримається на мало відомих каналах телемагазини, новини та інше.
А от телеканал сварожиці народ полюбляє і він входить в топ 10-20.
serg1980a
10.12.2023, 21:38
А де можна переглядати даний телеканал :D:D:D:D:37:
11427 H 26666 amos стандарт старый DVB-S.
11427 H 26666 amos стандарт старый DVB-S.
а ви вобше приймаєте даний супутник, який сигнал на даному транспондері...
З дивана чи тахти по сатресиверу на телевізорі з Амоса на 11427-Н-26666-3\4
Форум перетворився в клуб балаболів по всім темам...шкода!
Форум перетворився в клуб балаболів по всім темам...шкода!
Соглашусь с вами. Отдаляемся от конкретики и САТ-ТВ.
serg1980a
10.12.2023, 22:14
а ви вобше приймаєте даний супутник, який сигнал на даному транспондері...
Живу в центре Украины и принимаю этот спутник на отлично.
serg1980a
11.12.2023, 14:45
Принесли сегодня тюнер х-80 GL-8 начал настраивать каналы отсканировал суспільне спорт зашел в єму ключ знаю а vpid забыл да сид вроде 3 а может подзабыл.
...сид вроде 3 а может подзабыл.
https://www.flysat.com/en/satellite/position/4-w тут є всі актуальні сІди та пІди
serg1980a
11.12.2023, 15:23
https://www.flysat.com/en/satellite/position/4-w тут є всі актуальні сІди та пІди
Спасибо вам скачал softcam и ввел необходимее параметры просто давно около года не настраивал эти х80.
kyrasaki88
13.12.2023, 22:37
Після оновлення ключів БІС, припинили показувати всі канали. Прошивка остання, Деніс 265
Після оновлення ключів БІС, припинили показувати всі канали. Прошивка остання, Деніс 265
начните с проверки правильности выставления портов переключателя diseqC в настройках тюнера
потому что скорее всего Вы обновили не только ключи.
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc. Перевод: zCarot