|
||||||
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра | Language |
|
|
|
|
#1 |
|
Модератор
![]() Регистрация: 28.07.2007
Ресивер: Amiko Alien 8900
Поблагодарили 3,315 раз(а) в 1,649 сообщениях
Вес репутации: 51 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Питання шановному товариству.
Не будучи добре обізнаним в темі, я перечитав її, хоч і вибірково, і все-таки не ясно, чому на Сатком 4150 ДУЖЕ РЕКОМЕНДУЮТЬ ліпити прошиву від АльфабоксХ3. Що там такого, що рідна прошива дуже відстає? Дякую.
|
|
|
#2 | |
|
Местный
![]() Регистрация: 30.01.2017
Ресивер: Eurosky ES - 19, ATV H96 max X3,UtcLAN B6
Поблагодарили 284 раз(а) в 91 сообщениях
Вес репутации: 11 ![]() ![]() ![]() |
Цитата:
Як на мене що можна зробити, то прошивати прошивкою від McMcc, десь тут по форуму гуляє така, Котнеко здається викладав. Я такою шив ес 19, працює без нарікань. Саткома ще не встиг перевірити, хоча напевно потрібно було б. Буде час, то перевірю... |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Местный
Цитата:
Сьогодні прошив STAR TRAK HD S2 mini+ альтернативною прошивкою від тігер ф1. Прошивки для Tiger F1 HD на основі сборок McMCC Tiger_F1_Dark_UA_07072025. Все працює. кнопки на табло ресівера також коректно працюють. Дякую kotneko за прошивку. Зробив дамп на ній, буде час, заллю в сатком. Мегого спорт працює. |
|
|
|
|
| 5 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
|
|
#4 |
|
Модератор
![]() Регистрация: 28.07.2007
Ресивер: Amiko Alien 8900
Поблагодарили 3,315 раз(а) в 1,649 сообщениях
Вес репутации: 51 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ну шо там з дампом? Не терпиться...
Тим часом я перевірив шкатулку 4150 на предмет IPTV- працює І непогано. Хоча нема в ньому підтримки LAN-USB, так собі нічого і по Wi-Fi....
|
| 2 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
|
|
#5 | |
|
Местный
Цитата:
Перевіряв на Satcom 4110 HD. Дисплей виносний працює, все інше теж працює. Єдине що в мене юсб езернет кабель підключився, але постійна помилка мережі. По ВіФі все працює. На стокову прошивку повернувся без проблем. В архіві перехідна прошивка на ПО від McMcc і сам дамп з описом як шити. Все робите на власний розсуд і бажання. Подяка kotneko за надані прошивки. Мегого спорт присутній, магазинів і релігії немає. Кому мало каналів і просканованих супутників, сканує сам. |