Профи
Ресивер: orton,Sat-integral
Поблагодарили 757 раз(а) в 373 сообщениях
Вес репутации:
28
Мимо ходом.
Много раз приходилось заниматься мышками.Обычно обрыв в местах интенсивного изгиба /остальное опустим/.А тут при отсутствии повреждений внешней оболочки /изгибы и т.д/ повреждается изоляция внутренних проводников.Такое впечатление=лишний провод продавил изоляцию.Оказывается бывает и так.Естественно КЗ.
Изображения
Тип файла Имя файла
Размер файла Загрузок
Ш.jpg
33.3 Кб
11
:: Заметка ::
Скачал? - нажми "Спасибо"
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
11.04.2025, 15:19
Модератор
Ресивер: Amiko Alien 8900
Поблагодарили 3,294 раз(а) в 1,637 сообщениях
Вес репутации:
51
Який вже день чешу ріпу пятірнею...На одному й тому ж сайті, де я ганяю собі ігрочку, почало часто вивалювати напис "Дані не можуть бути загружені, спробуйте перезавантажити комп"ютер." І по колу. Скільки разів хоче.
Поміняв: ОЗУ на завідомо справну - без покращень. Поміняв SSD системний на новий - трохи краще, але вивалює, хоть і рідше, все рівно. Причому на новий розгортав імідж від попереднього, на котрому різними прогами виясняв, чи нема помилок - все чисто, резерв життя - 63%, але й так замінив на новий та більший за ємністю. Помітив цікаву річ, що найдовше працює, коли включу і поки , видно, холодний, а потім знов - коли хоче, то перезагрузки просить.
Мать його нехай, чи не відвал десь трохи чіпсета? До речі, чіпсет вже був замінений років з 5-6 тому назад. Ноут ACER Aspire ES-711. А то може поставити Вінду з нуля, а не розгортати з іміджа?
Скажіть своє слово, специ.
Інші всі веб-сайти працюють без зауважень. Тільки на одному таке і є. Шо за хз...
11.04.2025, 17:23
Профи
Вес репутации:
28
Цитата:
Сообщение от
Anthrax
Який вже день чешу ріпу пятірнею...На одному й тому ж сайті, де я ганяю собі ігрочку, почало часто вивалювати напис "
Ну если железо и другие сайты работают сколь угодно долго и без нареканий то дело не железе а в сайте.Ну это я так думаю и томошить железо не стоит
Раньше подобное было у любителей секса.Посмотрел пару картинок, понравилось, получи синий экран
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
11.04.2025, 17:37
Супер-Модератор
Ресивер: Toshiba 007
Поблагодарили 17,659 раз(а) в 7,256 сообщениях
Вес репутации:
87
Цитата:
Сообщение от
Anthrax
Який вже день чешу ріпу пятірнею...На одному й тому ж сайті, де я ганяю собі ігрочку, почало часто вивалювати напис "Дані не можуть бути загружені, спробуйте перезавантажити комп"ютер." І по колу. Скільки разів хоче.
Інші всі веб-сайти працюють без зауважень . Тільки на одному таке і є. Шо за хз...
Ярослав,це проблема самого сайта.Може прикрили для твого регіону, або хочуть проплати.
Спробуй встановити браузер
Opera .
Там вже вбудований блокиратор реклами та безкоштовний VPN (можна вибрати декілька варіантів).
По черзі перебири варіанти, може й відкриється.Бо зараз багато сайтів заблоковано по регіонам.
Я так "качаю" серіали на деяких сайтах, що не відкриває браузер Едж або Хром.
11.04.2025, 18:24
Модератор
Вес репутации:
51
Дякую, я цікавився в тих, з ким в команді - у них з цим же сайтом, але на їх компах, все ОК. Більше того, в мене дома є ще один ноут, так там теж все окей...картина маслом...
11.04.2025, 19:03
Модератор
Ресивер: Sat-Integral S-1248 Heavy Metal Dolby AC3
Поблагодарили 5,960 раз(а) в 2,328 сообщениях
Вес репутации:
65
Цитата:
Сообщение от
Anthrax
Тоже думаю что сайт виноват.
Нужен адрес сайта и какие данные он не хочет давать или принимать?
11.04.2025, 19:19
Профи
Поблагодарили 1,289 раз(а) в 596 сообщениях
Вес репутации:
33
Цитата:
Сообщение от
Anthrax
Поміняв: ОЗУ на завідомо справну - без покращень. Поміняв SSD системний на новий - трохи краще, але вивалює, хоть і рідше, все рівно. Причому на новий розгортав імідж від попереднього, на котрому різними прогами виясняв, чи нема помилок - все чисто, резерв життя - 63%, але й так замінив на новий та більший за ємністю. Помітив цікаву річ, що найдовше працює, коли включу і поки , видно, холодний, а потім знов - коли хоче, то перезагрузки просить.
Мать його нехай, чи не відвал десь трохи чіпсета? До речі, чіпсет вже був замінений років з 5-6 тому назад. Ноут ACER Aspire ES-711. А то може поставити Вінду з нуля, а не розгортати з іміджа?
Скажіть своє слово, специ.
Інші всі веб-сайти працюють без зауважень. Тільки на одному таке і є. Шо за хз...
Ігри , я правильно зрозумів ? Відео пам'ять не резинова .А в випадку з бюджетним вмонтованим відео ядром - вона забирає певну частину з оперативної пам'яті .
Пользователь сказал cпасибо:
11.04.2025, 19:28
Модератор
Вес репутации:
51
Цитата:
Сообщение от
sergeyss9
Ігри , я правильно зрозумів ? Відео пам'ять не резинова .А в випадку з бюджетним вмонтованим відео ядром - вона забирає певну частину з оперативної пам'яті .
Та в курсі, дружок, в курсі...Раніше на 4 гігах ігра йшла, а от недавно на 8 стала баранити...ну поки шо збільшив розмір файла підкачки, там подивимося. Додати ще оперативки змоги нема, слот 1, тягне макс 8Гіг.
Скрытый текст (вы должны войти под своим логином или зарегистрироваться и иметь 1 сообщение(ий)):
У вас нет прав чтобы видеть скрытый текст, содержащейся здесь.
11.04.2025, 20:08
Модератор
Ресивер: Sat-Integral S-1248 Heavy Metal Dolby AC3
Поблагодарили 5,960 раз(а) в 2,328 сообщениях
Вес репутации:
65
Цитата:
Сообщение от
Anthrax
Раніше на 4 гігах ігра йшла, а от недавно на 8 стала баранити...ну поки шо збільшив розмір файла підкачки, там подивимося. Додати ще оперативки змоги нема, слот 1, тягне макс 8Гіг.
Не много поиграл, только ни чего не понял или я играл или оно само играло.
Ни чего не тормозило и ни чего не просило сохранять.
Стационар ПК, 8 гигабайт ОЗУ, видео карта с 1 гигабайт оперативки.
Ни каких советов дать не могу, по тому как первый раз по пробовал браузерную игру. Тебе думаю нужно на какой то форум по играм и там искать свою причину тормозов.
11.04.2025, 20:47
Профи
Вес репутации:
28
Цитата:
Сообщение от
skaner2222
Ни каких советов дать не могу, по тому как первый раз по пробовал браузерную игру. Тебе думаю нужно на какой то форум по играм и там и
Игруны к игрунам, а табе... /шучу
/ Но там могут и не помочь. А вот на какой нибудь компьютерный.Хотя за последние годы даже из моих скромных закладок...трое ушли...
Этот еще живой
http://forum.oszone.net/index.php?
11.04.2025, 22:01
Модератор
Вес репутации:
51
Intel(R) Pentium(R) CPU N3540 @ 2.16GHz 2.16 GHz, 8,00 ГБ (доступно для використання: 7,88 ГБ),Windows 10 IoT Enterprise LTSC, 21H2,збірка 19044.5737.
Не чіпаю поки нічого, чекатиму, чи вивалить претензії і коли. Додав 8Гіг свопа.
11.04.2025, 20:34
Профи
Поблагодарили 1,289 раз(а) в 596 сообщениях
Вес репутации:
33
Цитата:
Сообщение от
Anthrax
Та в курсі, дружок, в курсі...Раніше на 4 гігах ігра йшла, а от недавно на 8 стала баранити...ну поки шо збільшив розмір файла підкачки, там подивимося. Додати ще оперативки змоги нема, слот 1, тягне макс 8Гіг.
*** скрытый текст ***
Ну так зараз мін.системні вимоги - 8 гіг озу та вінда 8.1 . Вангую що в GPU-Z - покаже 100% загрузку відео ядра .А тут не лишнім буде зробити ревізію термо інтерфейсу . Та й додаткове охолодження пуза не завадить , навіть кустарне .
Заміна Вінди може трохи покращити ситуацію , так само і з драйверами . Не на довго це 100% !
Колись дуже давно вийшла була гра Халф Лайф - котра сильно лагала на більшості тодішніх пк. Але під лінуксом через емуль Вайн можна було більш-менш з комфортом пограти .
Геймер без апгрейду не геймер
До речі під Він7 - рубака бігає і орків рубає , але в мене проц Ryzen 7 3700X , 16гіг озу та 1660ТІ на борту .