|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра | Language |
|
![]() |
#1 | |
Гуру
![]() Регистрация: 27.04.2007
Ресивер: відсутні
Поблагодарили 3,284 раз(а) в 1,645 сообщениях
Вес репутации: 49 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
+100500
Цитата:
З боковими головками в мультифіді (той же Амос) такий фокус може і пройти, бо сама голова направляється також в іншу точку дзеркала (але більш гуманним способом), яку листя може не закривати від супутника, але якість сигналу не завжди може бути достатньою. Тут якісно виправити ситуацію може тільки пиляння гілок. BB, на рахунок просідання: саме дзеркало може бути і задублене, але не завжди люди звертають увагу на кріплення кронштейну до стіни, який може трохи відійти на дюбелях, або конструкція самої стійки трохи нахилилась. Вистачить буквально декількох міліметрів/градусів щоб сигнал пропав. Якщо недодивились і прохлопали це, то повторний виклик не за горами ( або не за Баром ![]() |
|
![]() |
![]() |
4 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
![]() |
#2 |
Гуру
![]() Регистрация: 09.09.2016
Ресивер: Openbox X800, Sat-Intehral S-1268 HD
Поблагодарили 2,297 раз(а) в 863 сообщениях
Вес репутации: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Так це в ідеалі. А на практиці буває інше: зробіть поправку на брак при виготовленні самого дзеркала в результаті чого фокусна пляма має форму не кола, а овала чи еліпса, фокус може бути розмитим з-за коротшої чи довшої на декілька сантиметрів "клюшки", неточного кута(90*) самого кріплення, неточностей під час самої установки антени доморощеними "спеціалістами". Все це. зазвичай. відбивається на силі та якості сигналу, особливо тоді, коли налаштування проводиться з допомогою шкали ресивера, а не відповідних приладів Тоді, погодьтесь, можливі найнесподіваніші варіанти. На одній тарілці конвертери виставляються ідеально, а на іншій потрібне відповідне коригування. Дороги теорії і практики часто, як не дивно, але дещо розходяться. Якось так.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Профи
![]() Регистрация: 22.02.2017
Ресивер: Sat Integral : S-1412 HD ROCKET: S-1218 HD ABLE :
Поблагодарили 853 раз(а) в 395 сообщениях
Вес репутации: 10 ![]() |
![]() Цитата:
То перш ніж приступати до , налаштування антени. Я переглядаю такий нюанс. Помню був , у мене випадок, власниця попросила вмонтувати антенну на стовбур , старого ясення, який розташований на господарстві. Я то спробував розяснити, що я немаю бажання вмонтовувати туди анену. Але власниця хоче, саме там, ну і я так і зробив. Через 16 днів , дзвінок, непоказують канали ![]() Якось так, але переніс на будинок, за додаткову оплату. Правду кажуть -"скупий платить двіччі". |
|
![]() |
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
Как раздать интернет со своего компьютера | TheDude | Литература: Документации / Инструкции / Журналы | 12 | 28.03.2017 12:15 |