PDA

Просмотр полной версии : Проблемы с ТВ и способы их устранения

Страницы : [1] 2

RW011
02.04.2019, 10:56
В данной теме решать вопросы с наладкой ТВ различных "Фирменных" марок.

korpahec
03.04.2019, 20:47
Доброго вечора! Є просьба принесли мені телевізор марки сатурн, він має смарт тв на андроїді , поставив плеймаркет ,активував елктроннну почту, скачав ютуб , з плеймаркета ,і встановив на робочий стіл, відкриваю ютуб ,ютуб, загружає відоролики, а відкрити неможливо, ролики, навіть курсор на екрані зникає, неможливо відкрити відео. Щож робити з цим , який плеєр поставити мені! Пробую інше через поісковик гугол ,набираю відео ,таке саме відео є ане відкриває нічого , порадьте щось можливе акаунт гугол хром, теж прописаний електронною почтою і ніц зтого. Наразі дякую!!!

RW011
20.04.2019, 08:53
Доброго вечора! Є просьба принесли мені телевізор марки сатурн, він має смарт тв на андроїді , поставив плеймаркет ,активував елктроннну почту, скачав ютуб , з плеймаркета ,і встановив на робочий стіл, відкриваю ютуб ,ютуб, загружає відоролики, а відкрити неможливо, ролики, навіть курсор на екрані зникає, неможливо відкрити відео. Щож робити з цим , який плеєр поставити мені! Пробую інше через поісковик гугол ,набираю відео ,таке саме відео є ане відкриває нічого , порадьте щось можливе акаунт гугол хром, теж прописаний електронною почтою і ніц зтого. Наразі дякую!!!

Обов'язково треба створити аккаунт Google або використовувати той, який у нас вже є. Таким чином, ви зможемо використовувати всі можливості android-ТВ по максимуму. Створення аккаунта відбувається практично так само, як і на смартфоне або планшеті, тому скрути з цим виникнути не повинно.
Потім зробити Оновлення усіх встановлених програм.

RW011
20.04.2019, 11:54
Установка ForkPlayer на Android и Андроид TV
Установка apk файла на Андроид ТВ / Android приставки и остальные с Android
Подробнее:

Скачать aForkPlayer.apk:

- Последняя стабильная версия 2.03 http://forkplayer.tv/apps/aForkPlayer_2.03.apk
- Последняя тестовая версия 2.05.2 http://forkplayer.tv/apps/aForkPlayer_2.05.2.apk

Если приложение скачивается как .zip то переименовываем в .apk

1. Открываем браузер на вашем андроиде и вводим ссылку на apk файл сохраняем файл, или скачиваем файл на флешку и вставляем ее в ваше устройство на андроиде
2. Запускаем файл, если выдаст ошибку — в настройках разрешаем установку приложений с неизвестных источников
3. Если в настройках нет пункта установки приложений с неизвестных источников (ТВ Sony, Philips) то возможна установка через ES Проводник (устанавливается с Play Маркет)
Если при установке через ES кнопка «установить»не активна
— Сброс до заводских или
— При установке появляется окно установки проги с неактивной кнопкой.
Не отменяя его нажмите один раз на шестерёнку на пульте.
Появится меню настроек телика, после этого жмите кнопку назад.
Некоторые говорят кнопка инсталл становится снова активной, но запускать инсталляцию надо через ES ffile manager.
Для просмотра видео также устанавливаем MX плеер или Vimu c Play Маркет.

Важно! Не рекомендуется программно изменять device id вашего андроида для использования его на нескольких устройствах!

Leon15
20.04.2019, 15:19
Здравствуйте! Подскажите почему на плазме когда смотришь каналы по шаре вовремя просмотра нет затыков а как начинаешь переключать с канала на канал начинаются затыки вобще перtстает показывать ....и приходится все время перезапускать сервер а на другом телике обычном нет такого...это при том что один сервер шаринг и однаковые тюнера....менял тюнера прошивки менял тюнера одинаковые, шаринг серверы менял одно и тоже...

Evg77734
20.04.2019, 16:26
Здравствуйте! Подскажите почему на плазме когда смотришь каналы по шаре вовремя просмотра нет затыков а как начинаешь переключать с канала на канал начинаются затыки вобще перtстает показывать ....

Возможно вы очень быстро клацаете по каналам и сервер воспринимает это, как запросы с нескольких ресиверов и временно банит ваш аккаунт. Но чтобы сказать точно нужно смотреть лог эмулятора во время вашей проблемы.

Leon15
20.04.2019, 18:52
а как посмотреть лог?

sgtr3w6_6845
30.10.2019, 18:52
Есть смарт телевизор ergo cвязь через вайфай роутер. Телевизор только с магазина. Соединение то появится на время,то исчезнет, хотя с компом связь без проблем. Как настроить нормальное соединение? Пароль с роутера ввел заходил даже в ютуб нормально. Но при повторном включении связь начала мигать и не могу зайти. В чем может быть причина в безпроводном роутере,или в телеке что-то нужно подшаманить?

Styc
30.10.2019, 18:58
Есть смарт телевизор ergo cвязь через вайфай роутер. Телевизор только с магазина. Соединение то появится на время,то исчезнет, хотя с компом связь без проблем. Как настроить нормальное соединение? Пароль с роутера ввел заходил даже в ютуб нормально. Но при повторном включении связь начала мигать и не могу зайти. В чем может быть причина в безпроводном роутере,или в телеке что-то нужно подшаманить?
обновки по прошивке для телевизора проверял ? может обновить надо и все наладится

kotiaj
30.10.2019, 21:31
...В чем может быть причина в безпроводном роутере...
про рівень сигналу wi-fi на ТВ нічого не сказано :( Можливо роутер знаходиться далеко від ТВ, або в самому тв wi-fi тупенький.
... или в телеке что-то нужно подшаманить?
Якщо причина тільки в wi-fi телевізора і немає можливості підключитись по LAN, то можна для підсилення сигналу біля тв поставити безпровідну точку доступу (АР, як правило, відносно дорожча за роутер) або роутер (копійки, порівняно з АР), який може працювати в режимі повторювача або моста) і підключатись до тв навіть по LAN витою парою від вищевказаних девайсів.

RW011
31.10.2019, 13:57
В последних моделях г...телевизоров типа Киви,Эрго и подобных очень плохие модули Wi-FI.Я уже встречался с таким явлением.Решается прокладкой кабеля через LAN порт.Да и скорость ин-та важна.Меньше 20 ,то ничего и не посмотришь.Кабеля продаются по 10.15,20 метров.
Мы поставили на Киви 20 метровый(хотя хватило-бы и 15),сразу же ВСЁ наладилось.

sgtr3w6_6845
04.12.2019, 15:18
Телевизор SONI 17дюймов не ловит Т2,хотя продавец утверждает что ловит. Подключаю одельно тюнер Т2 все показывает. В чем может быть причина? Автопоиск в режимах всех пробывал сигнала 0. Антена стоит полячка с усилителем прием на внешний Т2 тюнер отличный. А соня со встроеным тюнером Т2 сигнала не видит. Может какую антену другую надо? И как подается питание с телевизора со встроеным Т2, может ему что=то еще дополнительно нужно?

kreshnot
04.12.2019, 15:46
Телевизор SONI 17дюймов не ловит Т2,хотя продавец утверждает что ловит. Подключаю одельно тюнер Т2 все показывает. В чем может быть причина? Автопоиск в режимах всех пробывал сигнала 0. Антена стоит полячка с усилителем прием на внешний Т2 тюнер отличный. А соня со встроеным тюнером Т2 сигнала не видит. Может какую антену другую надо? И как подается питание с телевизора со встроеным Т2, может ему что=то еще дополнительно нужно?

вопрос ниочём
характеристики смотрели на ТВ?

kotiaj
04.12.2019, 18:56
...И как подается питание с телевизора со встроеным Т2...
никак не подается.
...может ему что=то еще дополнительно нужно?
Кто же, кроме Вас, может знать какая у Вас антенна, активная или пассивная. Возможно бп для питанияусилителя нужен ... :confused:

serbaurij5
04.12.2019, 19:41

Якщо у вас антена активна із платою 5в, або 12в, то потрібне живлення.На 5в - купуєте інжектор живлення 5в, такі є на сатмаркеті.Щоб отримати живлення, інжектор вкл в юсб розєм.У вас скоріше такий варіант.А на 12в, купуєте блок живлення.Якщо кабель без нічого підєднуєте до тюнера, то у вас 5в плата.Пробуйте і все буде працювати.Удачі.

RW011
05.12.2019, 09:35
Скорее всего в вашей модели Предусмотрено установление модуля Т2(покупается отдельно).Установлен обычный модуль.Так по крайней мере было в тел. Самсунг-пишут,что поддерживает Т2,но модуля нет,покупать нужно было отдельно.
Так что уточните Этот момент.

skaner2222
05.12.2019, 10:18
Телевизор SONI 17дюймов не ловит Т2,хотя продавец утверждает что ловит. И как подается питание с телевизора со встроеным Т2, может ему что=то еще дополнительно нужно?

Обычно в телевизоре нет питания на активную антенны, для работы в связке телевизор активная антенна нужен блок питания для антенны.

sgtr3w6_6845
05.12.2019, 19:25
Блок питания подключал результата 0. Попробую еще как мне посоветовали выше страници подключить инжектор USB-5, но сначало его нужно выписать на сат маркете,может такой вариант прокатит. Сейчас подсоединил тюнер Т2 работает без блока питания. Повидимо питание идет на усилитель от самого тюнера. Звук слабый накручено на полную через тюльпаны. Пробывал подключать HDMI шнурок начинает то включится,то выключится. На пульт не реагирует,только выдергивание с розетки. Шнур рабочий проверено на другом телеке.Вот такой он SONI.

skaner2222
05.12.2019, 19:58
Вот такой он SONI.

Телевизор новый, куплен не давно? Можно по больше информации о нем?

hunter-001
05.12.2019, 20:00
Блок питания подключал результата 0. Попробую еще как мне посоветовали выше страници подключить инжектор USB-5, но сначало его нужно выписать на сат маркете,может такой вариант прокатит. Сейчас подсоединил тюнер Т2 работает без блока питания. Повидимо питание идет на усилитель от самого тюнера. Звук слабый накручено на полную через тюльпаны. Пробывал подключать HDMI шнурок начинает то включится,то выключится. На пульт не реагирует,только выдергивание с розетки. Шнур рабочий проверено на другом телеке.Вот такой он SONI.Забей на инжнетора,покупаешь б\п 5 вольт 1 ампер,припаиваешь штекер как раньше был с польскими ант и продавливает 40 метров по кабелю,а инжектор не давит.

kreshnot
05.12.2019, 20:17
sgtr3w6_6845,что вы мозг выносите себе
Вы пишите сони,сони и что?а если бы было написано "крокодил" что нибудь изменилось-бы?
возмите книжку ,что идёт с ТВ,и почитайте
мне тоже попадался ТВ и доказывали что в нём встроен Т2
открыл книжку ,там моделей с десяток нарисовано и на каждый характеристика что поддерживает.Над картинкой ТВ написана модель,и разность только в последней букве,На ТВ написана тоже модель с задней стороны,почитал - оказалось без Т2

kreshnot
05.12.2019, 20:19
Забей на инжнетора,покупаешь б\п 5 вольт 1 ампер,припаиваешь штекер как раньше был с польскими ант и продавливает 40 метров по кабелю,а инжектор не давит.

причём тут БП?чел не знает ,показывает ТВ цифру или нет

skaner2222
05.12.2019, 20:21
Забей на инжнетора,покупаешь б\п 5 вольт 1 ампер,припаиваешь штекер как раньше был с польскими ант и продавливает 40 метров по кабелю,а инжектор не давит.

Можно не покупать БП если на телевизоре несколько USB можно использовать один из них и сделать то же самоё о чем ты писал, только вместо кабеля БП будет кабель USB подпаян на штекер. Питания по 5 вольт от USB вполне хватит.

sgtr3w6_6845
05.12.2019, 20:24
Телевизор новый информация какая книжечка два листочка на английском и все.Нету ни штрих кода нигде где его слепили ничего. Просто LED SONI 17дюймов выписывали на проме с Киева магазина. Говорят что их сейчас собирают в Харькове. hunter-001 я же выше писал что пробывал уже бп которрый стоял на полячке. А кабеля всего 8м до антены.

skaner2222
05.12.2019, 20:26
sgtr3w6_6845,На ТВ написана тоже модель с задней стороны,почитал - оказалось без Т2
Эту информацию с задней крыши в гугол а он все расскажет.:super:

kreshnot
05.12.2019, 20:27
Телевизор новый информация какая книжечка два листочка на английском и все.Нету ни штрих кода нигде где его слепили ничего. Просто LED SONI 17дюймов выписывали на проме с Киева магазина. Говорят что их сейчас собирают в Харькове.

в меню ,"источник сигнала",имеется DVB-T?

kreshnot
05.12.2019, 20:30
Эту информацию с задней крыши в гугол а он все расскажет.:super:

не всегда правдивая инфа по таким левым ТВ

skaner2222
05.12.2019, 20:36
Телевизор новый информация какая книжечка два листочка на английском и все.Нету ни штрих кода нигде где его слепили ничего. Просто LED SONI 17дюймов выписывали на проме с Киева магазина. Говорят что их сейчас собирают в Харькове. hunter-001 я же выше писал что пробывал уже бп которрый стоял на полячке. А кабеля всего 8м до антены.

Если это https://ukrmall.com.ua/p917879825-televizor-led-l19.html?gclid=CjwKCAiA8qLvBRAbEiwAE_ZzPYTVRyaSJft DM4nLi0vBxII-zUL8nM9vABpgN1BWuud0enFCTAinFBoCWpUQAvD_BwE то это хрен его знаю где его собирают, только он смахивает на мой самсунг который покупал 3 года назад на нем также L19 написано и штрих кода тож нет, Т2 в моем точно нет.

skaner2222
05.12.2019, 20:46
Если это https://ukrmall.com.ua/p917879825-televizor-led-l19.html?gclid=CjwKCAiA8qLvBRAbEiwAE_ZzPYTVRyaSJft DM4nLi0vBxII-zUL8nM9vABpgN1BWuud0enFCTAinFBoCWpUQAvD_BwE то это хрен его знаю где его собирают, только он смахивает на мой самсунг который покупал 3 года назад на нем также L19 написано и штрих кода тож нет, Т2 в моем точно нет.

Вот https://prom.ua/p684251579-televizor-led-l19.html такой у меня Т2 в нем даже в помине нет.

Как сказал уважаемый kreshnot это обои телевизоры Левые ни какого они отношения к самсуг и сони не имеют.

sgtr3w6_6845
05.12.2019, 20:54
А сегодня сосед купил KIVI 42дюйма смарт тв. Подключили спутниковую к нему сразу сигнал появился на хотберде потом пропал. Перешел на астру сигнал появился,начал сканировать, но каналы так и не появились. Пришлось докупать сат интеграл 1228 и дело наладилось. Хотя при подключении к одному гнезду HDMI проработал недолго,исчезла видимость. Подключил ко второму гнезду,пока работает не дзвонил еще. Флешку видит,но папки не открывает,пишет нет файлов. Сат интеграл открыл все без проблем. Вот такие сейчас железяки клепают навороченые.

hunter-001
05.12.2019, 21:20
причём тут БП?чел не знает ,показывает ТВ цифру или нетЯ написал с чем сам столкнулся,в моем случае выход был такой,а ему надо пробовать.

hunter-001
05.12.2019, 21:24
Телевизор новый информация какая книжечка два листочка на английском и все.Нету ни штрих кода нигде где его слепили ничего. Просто LED SONI 17дюймов выписывали на проме с Киева магазина. Говорят что их сейчас собирают в Харькове. hunter-001 я же выше писал что пробывал уже бп которрый стоял на полячке. А кабеля всего 8м до антены.Б\п от полячки скок миллиампер?а я Вам советую,и это просто совет,как один из вариантов решения вашей проблемы.

serbaurij5
05.12.2019, 22:18
Інжектор у мене продавлює десь на 15-17м і ще навіть через сплітер.А в нього 8м і напряму, то тим паче продавить.Я так і не зрозумів, ви живлення в тюнері включали, чи у вас до тюнера приєднаний кабель із блоком живлення на 12в? А тепер дам подказку, бо майже із таким стикався.У мене антена із платою на 5в, я знав, що в тв нема живлення на антену Тому взяв інжектори 4ри шт-для себе і клієнтів.Ні із одним із них тв не запрацював.Я вже думав, що я такий везунчик на брак.Але при спробі вже витягувати інжектор із антенного гнізда, помітив, що сигнал проскочив.Виключив тв із розетки, взяв пінцет і в тв в гнізді центральний вхід стиснув.Виявилось він був більший в діаметрі за вхідний штекер"папа".Після цього всі чотири інжектори запрацювали, а я вже хотів розносити в пух і прах сатмаркет.Пробуйте-можливо вам допоможе.І спробуйте поставити ручну настройку і пошук, ставши на завідомо робочу частоту.Якщо у вас в меню тв, є пошук Двб Т2- якщо ви такого розділу із каналами від 5 до 61 не знайдете, тоді ваш тв без Т2.Удачі.

kotiaj
05.12.2019, 23:59
Народ, проти закону Ома не попреш. Ми маємо напругу з БЖ 5В , при цьому підсилювач споживає приблизно 15...30мА струму (як який). Ставте які завгодно БЖ, не може нічого "продавити" ні 1А ні 100А.... крапка. Головне щоб не було просадки 5В та великих пульсацій напруги при струмі споживаному підсилювачем. Думаю що любий ЮСБ порт ТВ розрахований як мінімум на 200...250 мА.

kotiaj
06.12.2019, 00:43
Так вот в чем и проблема была,продавить 5 вольт без потерь на 40 метрах.Польский блок не продавил.
"Продавлює" саме НАПРУГА, а не гіпотетичний струм, який може віддати якийсь конкретний БЖ. Якщо навантаження намагається споживати струм більший, ніж може забезпечити БЖ, тоді відбувається просадка напруги нижче робочої напруги підсилювача - в такому випадку так, треба використовувати потужніший БЖ, але ж антенний підсилювач "жере" якихось 20 смішних мА.
Якщо довгий фідер і велике падіння напруги на ньому, то піднімати потрібно напругу живлення, а не шукати 1000 амперні "зварювальні апарати".

sgtr3w6_6845
06.12.2019, 13:59
Ставил бп 12в 100ам результата нет. Сейчас питание идет от самого тюнера внешнего. От него идет питание на усилитель 5в как я понял. В меню есть раздел цифровое тв аналоговое тв пк кабельное. Я включал автопоиск при подключеном бп 12в 100ам ничего нет. Сейчас выписал жду инжектор USB-5 что он еще запоет.

serbaurij5
06.12.2019, 14:23
Ставил бп 12в 100ам результата нет. Сейчас питание идет от самого тюнера внешнего. От него идет питание на усилитель 5в как я понял. В меню есть раздел цифровое тв аналоговое тв пк кабельное. Я включал автопоиск при подключеном бп 12в 100ам ничего нет. Сейчас выписал жду инжектор USB-5 что он еще запоет.

Якщо є цифрове тв в меню повинен показувати Т2.Відпишетесь, що вийшло.Цікаво.І почитайте моє повідомлення, щоб не було проблем таких як в мене.

sgtr3w6_6845
06.12.2019, 18:25
serbaurij5 Гнездо не разбито проверил,так что это отпадает. Вручную настройки частот так же все перелопатил. Сейчас заказал на сатмаркете USB-5 инжектор может что-то будет.

kotiaj
06.12.2019, 21:12
Якщо є цифрове тв в меню повинен показувати Т2....
...а якщо цифрове просто DVB-T, а не Т2? Що в такому випадку має показувати? Можливо тут десь і проскакувала порада: на дану антену з тим самим бж, який планується використовуватись, підставити зовнішній Т2 приймач. Якщо з зовнішній Т2 канали сканує, значить антена нормальна, не потрібно нічого нічим "продавлювати", і можна залишити її в спокої ... заодно в такому випадку можна відчепитись і від самого телевізора, по причині відсутності в ньому можливості прийому в форматі Т2.
Якщо ж і зовнішній Т2 не знаходить каналів - тоді розбирайтесь з антеною (бж, кабель, підсилювач та якість "соплів", які з'єднують дані компоненти) і не мучте телевізора.

serbaurij5
06.12.2019, 22:10
Kotiaj, а де в Україні є DVB T? В тв написано на вибір- або аналог, або цифрове, або і те і те разом сканувати.А те, що ви далі написали, то х..я на посному маслі.Почитайте всю проблему і всі пости спочатку, а тоді пишіть.Ваш варіант чоловік вже перевірив і антена працює на зовнішньому тюнері.Будьте уважні.Без образ.

sergeyss9
06.12.2019, 22:50
Kotiaj, а де в Україні є DVB T? В тв написано на вибір- або аналог, або цифрове, або і те і те разом сканувати.А те, що ви далі написали, то х..я на посному маслі.Почитайте всю проблему і всі пости спочатку, а тоді пишіть.Ваш варіант чоловік вже перевірив і антена працює на зовнішньому тюнері.Будьте уважні.Без образ.

DVB T є в Києві ,Вінниці ,Одесі ,Дніпрі...В малих містах та смт небуло і вже небуде .

kotiaj
06.12.2019, 23:35
Kotiaj, а де в Україні є DVB T? ...
то ж і я про те ж саме. DVB-T сигналу немає, а телевізорів без підтримки Т2 валом. Особливо всяких з шильдіками від соні, філіпс... колись стикався з ситуацією, що шильдікі на свій смак пропонували вибирати і самому клеїти.

RW011
07.12.2019, 13:53
Что Вы мучаете несчастную антенну.Вам уже несколько раз давали совет-проверьте наличие модуля Т2 в Вашем ТВ.Если его там нет,то не мучайте .....и мозг:confused:
В конце концов просто откройте заднюю стенку и посмотрите модуль раз нет маркировки на самом ТВ,всё равно Я сомневаюсь что Вам Кто-то ТВ заменит.

sgtr3w6_6845
07.12.2019, 19:54
Короче вопрос закрыт,получил с промки инжектор питания USB-5. Подключил просканировал автопоиском и все пошло. Всем спасибо за участие.

kotiaj
07.12.2019, 21:35
Короче вопрос закрыт,получил с промки инжектор питания USB-5. Подключил просканировал автопоиском и все пошло. Всем спасибо за участие.
А можна фотку екрана ТВ з засканованими каналами і фотку з інжектором? Якщо не важко.

BodiaK
07.12.2019, 21:52
Короче вопрос закрыт,получил с промки инжектор питания USB-5. Подключил просканировал автопоиском и все пошло...
Півтора сторінки писанини, а виявляється все так просто?:eek: :D
А можна фотку екрана ТВ з засканованими каналами і фотку з інжектором? Якщо не важко.
kotiaj! Підозрюю, що не буде ніякої фотки, просто користувач вирішив зіскочити з теми.:negative:

kotiaj
07.12.2019, 22:22
...Підозрюю, що не буде ніякої фотки, просто користувач вирішив зіскочити з теми.:negative:
І я про те ж саме. Яка різниця від чого подавати живлення на антену - від штатного бж "польки", чи від 5В інжектора? Тим більше, в попередніх повідомленях було сказано, що сторонній Т2 приймач канали сканує. :D :confused: .... хіба що сам "клювік" дефектний ... якось не хочеться заново перечитувати ... звідки бралось живлення.

sgtr3w6_6845
08.12.2019, 13:39
BodiaK Ты в своем репертуаре стараешся чем-то упрекнуть, показывая что ты здесь самый крутой. А телик этот как я писал с дефектами небольшими HDMI выход не работает. При подключении шнура начинает перезагружатся и на пульт вообще не реагирует, только выкл с сети. Вполне возможно что из гнездом какие-то проблемы. Может блок питания с платой глючили. А фото не вышлю, так как телик не мой одной бабульки. А ехать к ней за 15км и делать кому-то еще и фотки мне как-то не очень охота. Но факт остается фактом телик показывает.Вот как-то так.

hunter-001
08.12.2019, 13:51
BodiaK Ты в своем репертуаре стараешся чем-то упрекнуть, показывая что ты здесь самый крутой. А телик этот как я писал с дефектами небольшими HDMI выход не работает. При подключении шнура начинает перезагружатся и на пульт вообще не реагирует, только выкл с сети. Вполне возможно что из гнездом какие-то проблемы. Может блок питания с платой глючили. А фото не вышлю, так как телик не мой одной бабульки. А ехать к ней за 15км и делать кому-то еще и фотки мне как-то не очень охота. Но факт остается фактом телик показывает.Вот как-то так.
Ну не знаю,как по мне то интерес преобладает .То есть самому было бы интересно что же было,и после просмотра каналов через инжектор надо было проверить на разных б\п ,то есть от полячки и 1 ам.

kreshnot
08.12.2019, 17:17
Ну не знаю,как по мне то интерес преобладает .То есть самому было бы интересно что же было,и после просмотра каналов через инжектор надо было проверить на разных б\п ,то есть от полячки и 1 ам.

Похоже БП фонит в ТВ,поэтому с посторонними источниками питания может не работать антенна

kotneko
09.12.2019, 16:41
DVB T є в Києві ,Вінниці ,Одесі ,Дніпрі...В малих містах та смт небуло і вже небуде .

В Днепре никогда не было и нет DVB-T. Сразу включили Т2.

Глобік
18.12.2019, 14:52
Може хто в курсі поясніть. Телевізор LG 32LM340T,в характеристиках написано: тюнер аналоговий/цифровий: DVB-С, DVB-Т2... чи буде показувать 32 канали Т2? треба купувати САМ-модуль чи показуватие й без нього? ?

svlk
18.12.2019, 15:17
Якщо пише "DVB-Т2" значить буде
Пи.Си.: якщо антена справна

skaner2222
21.12.2019, 10:38
А плазму зараз можна купити хіба що в сторожа на сміттєзвалищі за пляшку, тобто грошей багато не потрібно.

У нас в городе можно купить "плазму" без проблем в магазинах в которых торгуют Б/У товарами из Европы, причем по цене нового Led бюджетного телевизора за 3000 гривен это минимальная цена а то и больше эти Б/Ушные "плазмы" все зависит от размера экрана чем больше тем дороже.

kotiaj
21.12.2019, 12:31
У нас в городе можно купить "плазму" без проблем в магазинах в которых торгуют Б/У товарами из Европы, причем по цене нового Led бюджетного телевизора ...
Мабуть працюють під гаслом - "без лоха и жизнь плоха" ? На підходах до цих магазинів треба знаки ставити: "Обережно! Плазма".
Я бачив плазмові ТВ які суперово показують, навіть років 10 назад доводилось купувати нового панасоніка десь за 2600$ (ціни точно не пам'ятаю_приблизно 21000 грн) Чоловік "загорівся" - давай плазму і все тут,сам він і вибрав марку, головне що залишається задоволений ним і до сьогодні.
Але на даний момент в 99% той вигорівший 100-річний плазмовий мотлох з-за кордону і даром не варто брати, коли переключивши на інший канал, спостерігаємо ще 5 хвилин "засвітку" з попереднього, а лічильник електроенергії з кріплення намагається злетіти.

korpahec
07.01.2020, 12:27
Вітаю всіх з РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!!
Хочу звами порадитись в знайомого стоїть 24 плазма, і старенький ресівер 4100С, він підключений через скар,т скарт, діло було таке, від плазми згорів блок живлення замінили блок, включаєм плазму, і тюнер, плазма виключається, стоїть на контрольній червоній лампочці, коли ми відєднали тюнер, скарт від теліка, телік запускається, без тюнера, аколи включаєм тюнер, і запихаєм скарт, скарт, телік вибиває, я сказав клієнту попробувати тюльпан, тюльпан, поки нетелефонував що може таке, бути чи хтось мав вже таке, я зтаким перший раз стикнувся.
Дякую наразі!!!

oh2186
07.01.2020, 13:20
Хочу звами порадитись в знайомого стоїть 24 плазма, і старенький ресівер 4100С, він підключений через скар,т скарт, діло було таке, від плазми згорів блок живлення замінили блок, включаєм плазму, і тюнер, плазма виключається, стоїть на контрольній червоній лампочці, коли ми відєднали тюнер, скарт від теліка, телік запускається, без тюнера, аколи включаєм тюнер, і запихаєм скарт, скарт, телік вибиває, я сказав клієнту попробувати тюльпан, тюльпан, поки нетелефонував що може таке, бути чи хтось мав вже таке, я зтаким перший раз стикнувся.
Дякую наразі!!!

Походу там не только блок питания тв сгорел..
Может что замыкает на скарте ..

Вот распиновка его:
http://housecomputer.ru/technology/interface/scart/scart.jpg

А так 4100С давно в топку пора и взять нормальный с HDMI к
24 - дюймовому LCD телеку.

myseg
07.01.2020, 13:50
Дякую наразі!!! Сразу вопрос, другим таким самым скартом непробовали подключать? И мое мнение-насколько мне извесно при подключении полным скартом, ресивер подает команду на тв и телевизор атоматически переходит в АV режим(ето в кинескопных за LED незнаю) Вот отсюда и гадайте, где что нетак только диагностика. Может распайка самого скарта или в самом тв что нетак. Но ето мое мнение, можете несоглашаться.

kreshnot
07.01.2020, 14:45
Дякую наразі!!!

при включении скарт в авторежиме может быть просадка напряжения в ТВ

включить скарт в ТВ или подключить скарт-скарт урезанный и проверить

myseg
07.01.2020, 15:29
[QUOTE=kreshnot;414639]при включении скарт в авторежиме может быть просадка напряжения
Да похоже тв уходит в зашиту.

kesha61
07.01.2020, 22:23
Сразу вопрос, другим таким самым скартом непробовали подключать? И мое мнение-насколько мне извесно при подключении полным скартом, ресивер подает команду на тв и телевизор атоматически переходит в АV режим(ето в кинескопных за LED незнаю) Вот отсюда и гадайте, где что нетак только диагностика. Может распайка самого скарта или в самом тв что нетак. Но ето мое мнение, можете несоглашаться.

Я мыслю так: подключить к телеку шнур скарт без тюнера ( вытащить с тюнера), если не будет выбивать значит причина в тюнере, если выбъет - значит сам шнур. И еще я не понял: до того как сгорело - оно работало?

korpahec
08.01.2020, 00:39
kesha61! Так доцього робило все а після цього як згорів блок від плазми почалися цирки.

igorkus96
08.01.2020, 01:03
kesha61! Так доцього робило все а після цього як згорів блок від плазми почалися цирки.
Цирки без клоунів не бувають:D

myseg
08.01.2020, 18:55
Я мыслю так: подключить к телеку шнур скарт без тюнера ( вытащить с тюнера), если не будет выбивать значит причина в тюнере, если выбъет - значит сам шнур. И еще я не понял: до того как сгорело - оно работало? Можно и так, а вобще там надо копать глубже, первым делом убрать 12в на 8 ноге скарта реса и тд... Но ето если с паяльником дружиш.

loza
08.01.2020, 23:45
Можно и так, а вобще там надо копать глубже, первым делом убрать 12в на 8 ноге скарта реса и тд... Но ето если с паяльником дружиш.
Була аналогічна ситуація, а допомогло переключення формату зображення в тюнері з 16:9 на 4:3, цей сигнал також іде з 8 ноги скарта, щось телевізору не подобалось і він переходив в черговий режим.

kreshnot
08.01.2020, 23:55
Була аналогічна ситуація, а допомогло переключення формату зображення в тюнері з 16:9 на 4:3, цей сигнал також іде з 8 ноги скарта, щось телевізору не подобалось і він переходив в черговий режим.

Народ не смешите

BodiaK
09.01.2020, 10:02
[QUOTE=loza;414818...сигнал також іде з 8 ноги скарта, щось телевізору не подобалось і він переходив в черговий режим.[/QUOTE]
Звідки, куди та який сигнал іде вказано вище у пості #465 користувача oh2186.:rtfm: А у вас прямо полтергейст якийсь.:eek: І чого тільки людям не насниться після свят.:myDSm31:

oh2186
09.01.2020, 14:48

А блок живлення взяли по тим же параметрам що був старий?

valik76
16.01.2020, 22:46
Драсть жаль что ет ток самсунга,я тут приобрел как бы помягче выразится,чудо ТВ
GRUNHELM GTV32S02T2. Так в не му Ютуб через пару дней перестал работать пишет действие запрещено вот так.че такое не знаю ??

sergeyss9
17.01.2020, 16:12
Драсть жаль что ет ток самсунга,я тут приобрел как бы помягче выразится,чудо ТВ
GRUNHELM GTV32S02T2. Так в не му Ютуб через пару дней перестал работать пишет действие запрещено вот так.че такое не знаю ??

Так він же на дроіді ! Спочатку оновити через плеймаркет, або поставити сторонній типу ютуб вансед.

berimor
17.01.2020, 17:03
китайский телек(в китае ютуб запрещен)на андроиде надо доставлять ютуб

stepan71
17.01.2020, 17:09
Все китайские телики каторые на андроиде
предназначеные для украины
проблем с ютубом не сталкивался .
Например на том же Ерго работает на ура .

valik76
17.01.2020, 21:51
Так він же на дроіді ! Спочатку оновити через плеймаркет, або поставити сторонній типу ютуб вансед.

Обновил вродь пошло.

valik76
19.01.2020, 22:51
Драсть,мот я чет пропустил,у меня в телеку есть Т2 но не кажет че не пойму

sat78
20.01.2020, 00:26
А не так как в старых теликах было гнездо ДМВ а провода от него не шли на плату ?:))

valik76
20.01.2020, 00:45
А не так как в сстарых теликах было гнездо ДМВ а провода от него не шли на плату ?:))

Да вродь ето через тарелку СП.Астра,тр.12188/3000/н.

serbaurij5
20.01.2020, 05:03
Драсть,мот я чет пропустил,у меня в телеку есть Т2 но не кажет че не пойму

Наявність Т2 в тв, ще не означає, що він буде їх показувати.Для цього ще потрібна антена на Т2, а ви про її наявність не написали.Також вона повинна бути налаштована на базову вишку.А головне-якщо антена і буде і з активною платою-то ще потрібен інжектор живлення.Тоді запрацює, а ви ляпнули два слова і хочете без відповіднонаданої інфи щось дізнатись.

BodiaK
20.01.2020, 10:14
...мот я чет пропустил...
100%! Інструкцію з експлуатації та декілька порад дядька Гугла.;)

BodiaK
20.01.2020, 10:27
Да вродь ето через тарелку СП.Астра,тр.12188/3000/н.
Через тарілку - у форматі T2-MI та Multistream. З форматом ефірного цифрового ТБ DVB-T/T2 нічого спільного, окрім цифрового способу передачі/прийому сигналу.

duman
20.01.2020, 16:53
Подскажите, чем же все таки покрасить?

ПФ-115 красив без проблем

korpahec
29.02.2020, 09:28
Всім доброго ранку!
Хотів порадитись вчора мій сусід купив телевізор зі смарт тв , діагональ 55, фірми LG, проблема така , була аварія провайдера lts.org.ua , непоказує внего додаток sweet.tv, я зателефонував до оператора свеет тв, він сказав що у провайдера була аварія, щоб зайти в налаштування в теліку мережа, і знайти додаткові налаштування вайфай, і змінити десенес 8.8.8.8, я так прописав і канали свеет тв непоказують крутить колечко, роутер стоїть тотолінк, що може бути ,проблема в провайдері ,чи в самому роутері, атак ютуб, додатки на смарт,і працюють, кроме свеет тв.
Наразі подякував!!!

RW011
29.02.2020, 19:50
Всім доброго ранку!
Хотів порадитись вчора мій сусід купив телевізор зі смарт тв , діагональ 55, фірми LG, проблема така , була аварія провайдера lts.org.ua , непоказує внего додаток sweet.tv, я зателефонував до оператора свеет тв, він сказав що у провайдера була аварія, щоб зайти в налаштування в теліку мережа, і знайти додаткові налаштування вайфай, і змінити десенес 8.8.8.8, я так прописав і канали свеет тв непоказують крутить колечко, роутер стоїть тотолінк, що може бути ,проблема в провайдері ,чи в самому роутері, атак ютуб, додатки на смарт,і працюють, кроме свеет тв.
Наразі подякував!!!
Звичайно в провайдері,так як другі додатки и туба процює.
Коли міняш DNS не забувай робити "Сохранить",або "ОК".
Краще за все видалити ,та заново поставити цей Додаток-Придаток.

RW011
29.02.2020, 19:58
Як налаштуватися:
У меню, задати адресу DNS - сервера 178.209.65.67
Для цього необхідно перемкнути кнопку Ввести вручну , ввести адресу сервера DNS 178.209.65.67 , натиснути ОК для збереження змін .
Після виконання описаних вище операцій потрібно вимкнути і включити телевізор .
Після включення телевізора можна запустити додаток - для цього натиснути на пульті кнопку Home , перейти в розділ Преміум контент , вибрати віджет Світ ТВ
Увага: ( треба переконатися що в налаштуваннях телевізора для Smart TV вказана країна Україна ( інакше віджети можуть не з'явитися ) .

kreshnot
29.02.2020, 21:08
[B]Увага: ( треба переконатися що в налаштуваннях телевізора для Smart TV вказана країна Україна ( інакше віджети можуть не з'явитися ) .

дату и время тоже нужно выставлять

korpahec
09.10.2020, 22:27
Добрий вечір! Шановні форомучани!
Маю телевізор фірми ROMSAT 32 HMC1720T2 проблема втому що на ширину екрана до половини екрана зявилась чорна хмаринка тобто на тюнері канали до половини чорні а з половини донизу білі що може бути теліку пішло на другий рік.
Дякую!!!

korpahec
09.10.2020, 22:33
Тото у людей пів лиця чорного віддтінку а ниже все вже біле.

sattel7
10.10.2020, 07:04
korpahec подсветка вышла из строя(вернее светодиод)

korpahec
10.10.2020, 10:03
sattel7! Спасибі вам!

korpahec
14.12.2020, 23:59
Добрий вечір!
не щодавно я прийшов від клієнта який має телевізор тобото з економив гроші на телевізорі GRUNHELM GT9HD32 попросив мене завітати донего я прийшовши до него він включив телік зображення рамка зробилась по середені 4 на 4 розширити на повний екран теліка не можливо пульт регагує хіба на виключення і включення теліка і правда можна хд вибирати порти ми і виключали і хд шнур виключали ніц з того я сказав таракань його до цього продавця по гарантії.
Хтось мав такий виклик я у перше таке бачу з теліком.

korpahec
29.12.2020, 23:29
Доброго вечора!
Прошу допомоги!
Привезли плазму DYON Model Name ENTER 32 Pro-X з німеччини 32 діагональ неможливо зайти у меню стоїть замок мова не наша як зняти замок у гулі незнайшов нічого.
Дякую сердечно!!!

vviktorgygo
30.12.2020, 00:38
Завтра поищу. Кнопками на панели попробовать, как то. Возможно зажать какую то надо.Я когда то в 1996,тоже немца купил. Там без пароля он не включался, каждый раз пароль надо вводить. И вот лет через 8 нашел как пароль снять. Надо было 2 кнопки зажать. После того он без пароля включался.

kotiaj
30.12.2020, 00:44
Доброго вечора!
Прошу допомоги!
Привезли плазму DYON Model Name ENTER 32 Pro-X ...
korpahec
, не знаю як кому, мені особисто "ріже" слух слово "плазма". Яке відношення DYON Model Name ENTER 32 Pro-X має до плазмового ТВ не зрозуміло.
Якщо по темі, то не важко знайти дамп до даного LED телевізора. Потім випаяти та перешити флеш на програматорі.
Дані, по яких можна знайти необхідне, зокрема на багатьом відомому ресурсі:
DYON model ENTER 32 PRO-V2
main board TP.MS3463S.PB801
PANEL PT315AT01-1
FLASH W25Q64
Тут варто звернути увагу на версію материнки. Не знаю чи Pro-X та PRO-V підходять одна до одної, але попробувати можна, попередньо зберігши оригінальний дамп (хоча зберігати оригінальний дамп потрібно в любому випадку).
Дані, по яких знайти того, хто може таку роботу виконати не наводжу, надіюсь знайдете самі. По великому рахунку шукати дамп - це також справа майстра, а не клієнта.
P.S. Я так розумію що майстер - це Ви, якщо "плазму" до Вас привезли?

vviktorgygo
30.12.2020, 01:34
Попробуй одновременно зажать кнопки + - prog. Так я снял замок.

serbaurij5
30.12.2020, 10:00
Паяти і шити, шити і паяти- новий, старий- одразу шити і паяти. Так як у всіх є паяльні станції, програматори і відповідні знання. Розкурочити, розібрати, замість того, щоб нажати кнопку. Навіщо нам легкі шляхи і потім вартість тв, стає більшою за вартість нового- за ремонт потрібно платити.

kotiaj
30.12.2020, 11:44
...Розкурочити, розібрати, замість того, щоб нажати кнопку. Навіщо нам легкі шляхи і потім вартість тв, стає більшою за вартість нового- за ремонт потрібно платити.
Щоб такого не трапилось, є просте правило - не нашкодити, тобто не робити того, в чому не розбираєшся.
...Розкурочити, розібрати, замість того, щоб нажати кнопку...
serbaurij5, то яку саме кнопоку натиснути для розблокування даного ТВ ?

serbaurij5
30.12.2020, 18:23
У кого брали, той і повинен був сказати, показати- яку кнопку натискати, пояснити. Якщо у вас не вистачило розуму це запитати- це вже ваші проблеми. А ви хоч в гугла пробували запитати, чи віра не дозволяє?

vviktorgygo
30.12.2020, 18:29
Доброго вечора!
Прошу допомоги!
Привезли плазму DYON Model Name ENTER 32 Pro-X з німеччини 32 діагональ неможливо зайти у меню стоїть замок мова не наша як зняти замок у гулі незнайшов нічого.
Дякую сердечно!!! Попробуйте кнопку Display на пульте зажать на 5 - 10 секунд.

kotiaj
31.12.2020, 00:44
У кого брали, той і повинен був сказати...
тобто в директора якогось муніципального смітника в Німеччині, або в тамтешнього підмітальщика вулиць?

vviktorgygo
31.12.2020, 09:30
Дело в том, что мог, и хозяин пятой точкой присесть на пульт, и заблокировать.

serbaurij5
31.12.2020, 14:17
тобто в директора якогось муніципального смітника в Німеччині, або в тамтешнього підмітальщика вулиць?

А навіщо ви берете на смітнику? Даремну юшку за забор виливають. Ви думаєте зєкономили? Тепер, щоб його запустити і зробити, специ із СЦ з вас можуть три шкури здерти. Бо вони знають, що у вас нема іншого виходу- або платити, або викидати, на той же мусорник з якого і взяли. Парадокс.

myseg
31.12.2020, 14:29
А навіщо ви берете на смітнику? Даремну юшку за забор виливають. Ви думаєте зєкономили? Тепер, щоб його запустити і зробити, специ із СЦ з вас можуть три шкури здерти. Бо вони знають, що у вас нема іншого виходу- або платити, або викидати, на той же мусорник з якого і взяли. Парадокс. Ви тут процiни... А хто може сказати, вiдвiз сусiд в ремонт тв, неробила пiдсвiтка. I ремонт вийшов 2,5 тисячi грн:super: ну як нормально:D

korpahec
31.12.2020, 14:40
Всім привіт! Так іє працювали у німеччині на роботі і підібрали з вулиць ті теліки.
Тепер ходять та ниють що робити!

vviktorgygo
31.12.2020, 16:38
Под этот телик, есть все в интернете.Инструкция,фото пульта. Просто надо садиться, и пробовать запустить.

vviktorgygo
31.12.2020, 16:46
Пульт есть, или нет?

korpahec
31.12.2020, 18:15
Пульт є!

vviktorgygo
31.12.2020, 18:48
Кнопку display зажимали?

skaner2222
31.12.2020, 18:57
А навіщо ви берете на смітнику? Даремну юшку за забор виливають. Ви думаєте зєкономили? Тепер, щоб його запустити і зробити, специ із СЦ з вас можуть три шкури здерти. Бо вони знають, що у вас нема іншого виходу- або платити, або викидати, на той же мусорник з якого і взяли. Парадокс.

Такие телевизоры у нас в городе продают дороже новых, у нас три магазина "Товары из Европы". Если брать телевизор 📺 то лучше новый а не из Европы Б/У.

kotiaj
31.12.2020, 22:25
А навіщо ви берете на смітнику?..Парадокс.
Не парадокс, а реалії життя. "Все бегут, и я бегу". Тільки одні біжать. тому що знають чого бігти, а інші за компанію.
... Если брать телевизор �� то лучше новый а не из Европы Б/У. Якщо брати новий, то краще зразу переробляти, щоб нормально відпрацював років 10, але автоматично втрачаємо гарантію по причині зірваної пломби ( новий, якщо відробить гарантійний термін. це вже за щастя). В інакшому випадку краще взяти б/у.
З наступаючим Новим Роком.

kotiaj
31.12.2020, 22:45
Ви тут процiни... А хто може сказати, вiдвiз сусiд в ремонт тв, неробила пiдсвiтка. I ремонт вийшов 2,5 тисячi грн:super: ну як нормально:D
Цілком нормально. Політика виробників ТВ по принципу 1:1 купити новий та відремонтувати старий ТВ. Якщо ще взяти до уваги ризик майстрів при демонтажі/монтажі матриці, то стає зрозумілою озвучена сума в 2.5 тисячі. Хто з майстрів може сказати щощо він на 100% застрахований від нещасного випадку при маніпуляціях з матрицею ?

kreshnot
01.01.2021, 00:35
Ви тут процiни... А хто може сказати, вiдвiз сусiд в ремонт тв, неробила пiдсвiтка. I ремонт вийшов 2,5 тисячi грн:super: ну як нормально:D

цена зависит от телевизора и от того, что менялось
если ТВ не из дешёвых и была замена всех стрингов подсветки на новые оригинал - это и будет ваша цена

skaner2222
27.05.2021, 08:54
https://i.ibb.co/FgVgLMV/screenshot-2021-05-27-08-30-13-003.png (https://ibb.co/J5Q5w4Q)

Уменьшение тока подсветки телевизор Akai UA32DM1100T2 32; удалить один или оба резистора 1R50, я удалил оба, ток не мерял но яркость подсветки светодиодов уменьшилась это заметно визуально.

Выложил тут свое фото, по тому что на сайтах ремонтников бытовой техники все за секречивают как будто это план Пентагона,:D

RW011
28.05.2021, 10:35
Уменьшение тока подсветки телевизор , я удалил оба, ток не мерял но яркость подсветки светодиодов уменьшилась это заметно визуально.
:D
Я немного не понял цель данной переделки.Для продления жизни ТВ?
У Меня подсветка в Самсунге регулируется через инженерное Меню без всяких переделок.
Там же можно полностью "Обнуляться",подчищать,регулировать некоторые настройки.
Не советую тольку "сувать нос" туда ,если Кто не понимает.Перед регулировкой записать (сфотографировать) заводские настройки,чтобы вовремя вернуть всё назад,если что-то пойдёт не так.
Вход делается Так:Ставим телевизор в режим ожидания, выключаем телевизор пультом дистанционного управления, затем последовательно нажмите кнопки на пульте дистанционного управления: «Info, Menu, Mute, Power», затем телевизор включится и отобразит сервисное меню.

kreshnot
28.05.2021, 12:30
Уменьшение тока подсветки телевизор Akai UA32DM1100T2 32; удалить один или оба резистора 1R50, я удалил оба, ток не мерял но яркость подсветки светодиодов уменьшилась это заметно визуально.

Выложил тут свое фото, по тому что на сайтах ремонтников бытовой техники все за секречивают как будто это план Пентагона,:D

гарантия закончилась - тогда ток драйвера можно и уменьшить
а секретного там ничего нет,скрывают для регистрации и набора постов

skaner2222
28.05.2021, 13:35
Я немного не понял цель данной переделки.Для продления жизни ТВ?
У Меня подсветка в Самсунге регулируется через инженерное Меню без всяких переделок.
Цель данной переделки это продление жизни светодиодов подсветки, в таких телевизорах как у меня за 3000 гривен на 2018 год она благополучно горит после гарантийного срока, у меня сгорела подсветка после двух лет. Горит обычно один светодиод и подсветка уходит в обрыв по тому что на двух планках 12 Светодиодов смд 3535 6 вольт 2 ватт 7000 к, планки соединены последовательно и светодиоды тоже. Так вот после первого выхода из строя подсветки и ее ремонта через 2 месяца согрел ещё один диод и так три раза, на четвертый я начал гуглить о том как уменьшить ток подсветки и кое что нашёл, на именно мою модель не было, нашёл на похожую а уже свою с фоткал и здесь выложил.

У меньшее тока подсветки не только продлевает жизнь светодиодов но и экономит электроэнергию. Это я определил вчера, вчера целый день шел дождь и не было как всегда пол дня света, решил включить телевизор через без перебойный БП, так он проработал у меня 2 часа 10 минут а без уменьшения тока работал всего 55 минут.

На счет того что в самсунгах можно регулировать ток через инженерное меню то это хорошо но когда искал информацию про свой то видел информацию что в самсунгах тоже горит благополучно подсветка и тоже рекомендуют её уменьшать таким способом как я уменьшал.

гарантия закончилась - тогда ток драйвера можно и уменьшить.
Если бы я знал что подсветка сгорит через два года, то я бы рискнул уменьшить ток раньше гарантии. На форумах ремонтников не которые рекомендуют проделывать такую операцию сразу после покупки телевизора.

kreshnot
28.05.2021, 16:13
Цель данной переделки это продление жизни светодиодов подсветки, в таких телевизорах как у меня за 3000 гривен на 2018 год она благополучно горит после гарантийного срока, у меня сгорела подсветка после двух лет. Горит обычно один светодиод и подсветка уходит в обрыв по тому что на двух планках 12 Светодиодов смд 3535 6 вольт 2 ватт 7000 к, планки соединены последовательно и светодиоды тоже. Так вот после первого выхода из строя подсветки и ее ремонта через 2 месяца согрел ещё один диод и так три раза, на четвертый я начал гуглить о том как уменьшить ток подсветки и кое что нашёл, на именно мою модель не было, нашёл на похожую а уже свою с фоткал и здесь выложил.

У меньшее тока подсветки не только продлевает жизнь светодиодов но и экономит электроэнергию. Это я определил вчера, вчера целый день шел дождь и не было как всегда пол дня света, решил включить телевизор через без перебойный БП, так он проработал у меня 2 часа 10 минут а без уменьшения тока работал всего 55 минут.

На счет того что в самсунгах можно регулировать ток через инженерное меню то это хорошо но когда искал информацию про свой то видел информацию что в самсунгах тоже горит благополучно подсветка и тоже рекомендуют её уменьшать таким способом как я уменьшал.

Если бы я знал что подсветка сгорит через два года, то я бы рискнул уменьшить ток раньше гарантии. На форумах ремонтников не которые рекомендуют проделывать такую операцию сразу после покупки телевизора.
светодиоды лучше менять все сразу и ток светодиодов выставлять на 20% меньше от даташита

skaner2222
28.05.2021, 19:38
Вот почему выходит из строя светодиодная подсветка!

Не имеет значения кто производитель вашего ЖК-телевизора, так как светодиодная подсветка даже выходит из строя даже на телевизорах от ведущих производителей.

Основной причиной поломки подсветки является избыточный ток питания планок: все производители телевизоров по умолчанию настраивают качество изображения на максимальную четкость и яркость. Эта не большая хитрость значительно увеличивает привлекательность телевизоров, но по истечении определенного периода времени светодиоды в планках горят из-за того что был подан ток выше допустимой нормы.

kreshnot
28.05.2021, 20:49
Вот почему выходит из строя светодиодная подсветка!

меньше верьте
при уменьшении тока до 20% изменение яркости подсветки незаметно
всё делается для меньшего ресурса работы

RW011
29.05.2021, 11:53

Я не знаю схемы Акай телевизора,но обычно для уменьшения тока делают увеличение сопротивления токоограничивающих резисторов.

skaner2222
29.05.2021, 12:57
Я не знаю схемы Акай телевизора,но обычно для уменьшения тока делают увеличение сопротивления токоограничивающих резисторов.

Да я тоже не нашёл схемы, да и акай уже не тот что был раньше этой фирмы уже нет, осталось только торговая марка и любой кто купит этот знак будет клепать технику под акай.

Ну а схема примерно такая;

https://i.ibb.co/k3sSCGX/OB3350-CP-2.jpg (https://imgbb.com/)

это от LG кусок схемы, но думаю что на акай тоже самое по тому что даже маркировка планок сходится.

Так что не стоит вестись на знаменитые торговые марки, как я повелся и купил акай который не акай а не известно что.:confused::D

25zif
29.05.2021, 17:30
Я не знаю схемы Акай телевизора,но обычно для уменьшения тока делают увеличение сопротивления токоограничивающих резисторов.Так skaner2222 и увеличил сопротивление.Общее было 0.55 Ом стало 2.2 Ом(22.73%).

YuraUA
29.05.2021, 20:11
........"Вход делается Так:Ставим телевизор в режим ожидания, выключаем телевизор пультом дистанционного управления, затем последовательно нажмите кнопки на пульте дистанционного управления: «Info, Menu, Mute, Power», затем телевизор включится и отобразит сервисное меню."

Здравствуйте.
Извините,а на тел. LG 43UM7450PLA 2020г.
такой вариант можна проделать?
Спасибо заранее.

RW011
29.05.2021, 20:44
..
Здравствуйте.
Извините,а на тел. LG 43UM7450PLA 2020г.
такой вариант можна проделать?
Спасибо заранее.
Не знаю как на Вашей модели,но в большинстве "Лыж" делается так:
С помощью оригинального пульта:
1 вариант:Зажать кнопку service или шестерёнку настройки и ждать пока в левом углу не загорится значок состояния сигнала . Затем ввести 1105 и нажать ОК.
2 вариант: Нажать одновременно кнопку OK на пульте и кнопку ОК на передней панели телевизора. Держать до появления надписи SVC. Желтая кнопка переключает по подпунктам меню.
Через сервисный пульт:
-Нажмите кнопку SVC.

Попробуйте и отпишитесь,Как у Вас.Может Кому-то и пригодится.:thank:
.

Так skaner2222 и увеличил сопротивление.Общее было 0.55 Ом стало 2.2 Ом(22.73%).

В таком варианте включения(4 в параллель),можно обойтись и одним резистором с большей мощностью.

kreshnot
29.05.2021, 20:58
.В таком варианте включения(4 в параллель),можно обойтись и одним резистором с большей мощностью.
ток лучше подбирать резисторами в параллель,набрать можно любой номинал

RW011
30.05.2021, 07:05
ток лучше подбирать резисторами в параллель,набрать можно любой номинал
Ясный пень,вначале лучше подстроечником,а уж потом поставить постоянные.Хорошо подбирать Советскими подстроечниками типа СП3,5.
До сих пор пользуюсь такими.

skaner2222
30.05.2021, 09:11
У меня с завода один резистор уже был выпаян

https://i.ibb.co/MgjYsjZ/screenshot-2021-05-30-08-53-18-001.png (https://imgbb.com/)

я еще два выпаял, идеально было бы мерять ток перед отпайкой но я по ленился это сделать. Компенсирую потерю яркости подсветки настройкой в меню яркость 🔆 70% насыщенность 65% остальное по заводу.

На моем телевизоре подсветка по заводу сильно яркая была, так что когда включаешь телевизор в темной комнате аж не приятно глазам было когда логотип акай загорается на белом фоне, после отпайки стало нормально.

RW011
30.05.2021, 09:35
На моем телевизоре подсветка по заводу сильно яркая была, так что когда включаешь телевизор в темной комнате аж не приятно глазам было когда логотип акай загорается на белом фоне, после отпайки стало нормально.
А как осуществляется вход в инженерное Меню на Твоём ТВ?Для ин-фы...

skaner2222
30.05.2021, 10:55
А как осуществляется вход в инженерное Меню на Твоём ТВ?Для ин-фы...

Да на верно ни как, телевизор до минимума простой даже аналоговый приемник убрали, осталось Т2 и кабельное.

25zif
30.05.2021, 11:02
Сервисное меню тв http://remtv-secret.ru/servis-mode/

YuraUA
30.05.2021, 12:12
...."С помощью оригинального пульта:
1 вариант:Зажать кнопку service или шестерёнку настройки и ждать пока в левом углу не загорится значок состояния сигнала . Затем ввести 1105 и нажать ОК.
Попробуйте и отпишитесь,Как у Вас.Может Кому-то и пригодится."

https://i.ibb.co/tQLPQLv/Comando-TVLGMR20-Comando-Magico-1-1024x1024.jpg (https://ibb.co/wBcrBcP)

Здравствуйте.
Пробовал первый вариант,
не получается,придерживая "шестеренку",загорается кнопка "вкл.",
пробовл по несколько секунд,все тоже самое.
Оставил эту идею.

RW011
30.05.2021, 13:19
....".
Оставил эту идею.
Посмотрите пост чуть выше(от 25zif),возможно ТАМ есть как раз Ваша модель ТВ.

sgtr3w6_6845
30.05.2021, 14:39
Господа знатоки, что вы можете сказать за ТВ GRUNHELM GT HD32T2? Приобрел пару недель назад.

RW011
30.05.2021, 17:56
Господа знатоки, что вы можете сказать за ТВ GRUNHELM GT HD32T2? Приобрел пару недель назад.
Поздравляю с покупкой.:super:
Хочу сказать,что Ваш ТВ-Самый лучший,потому что ОН Ваш.
Чужой и у соседа всегда ХУЖЕ.Это народная мудрость и многолетние наблюдения.:D
По сути: Не знаю,не знаком.Главное,чтобы работал долго и Вас радовал.Сейчас почти все модели 32 дюймовых поступаюшие на Украину практически как близнецы.(пример-АКАЙ от сканнера).

skaner2222
30.05.2021, 19:21
Поздравляю с покупкой.:super:
Хочу сказать, что Ваш ТВ-Самый лучший, потому что ОН Ваш.
Чужой и у соседа всегда ХУЖЕ. Это народная мудрость и многолетние наблюдения.:D
Тут ты не прав, как у нас говорят: в чужом огороде трава зеленее.

По сути: Не знаю, не знаком. Главное, чтобы работал долго и Вас радовал. Сейчас почти все модели 32 дюймовых поступаюшие на Украину практически как близнецы.(пример-АКАЙ от сканнера).

Это точно все близнецы только имена и цена другая. Сейчас имея рабочую матрицу можно собрать любого класса телевизор, когда искал планки подсветки по дешевле в сети то нашел море телевизоров с битыми матрицами, продают по запчастям и можно купить материнскую плату телевизора по дешёвке.

kreshnot
30.05.2021, 21:40
Сейчас имея рабочую матрицу можно собрать любого класса телевизор, когда искал планки подсветки по дешевле в сети то нашел море телевизоров с битыми матрицами, продают по запчастям и можно купить материнскую плату телевизора по дешёвке.

не всё так просто с этими ТВ,матрицы отличаются количеством пикселей , подключением(шлейфом),процессором, прошивкой под матрицу

korpahec
02.09.2021, 23:46
Добрий вечір!
Сьогодні купилидешевий телевізор Grunhelm GT-9-HD-32-діагональ за 5000тис грн має всобі смарт ютуб а додатка гугол плеймаркет немає клієнт хотів свеет тв ясказав тільки ставити з флешки іто незна як цей андроїд прийме його до себе
Кліент чухається тепер!

sattel7
03.09.2021, 04:33
Добрий вечір!
Сьогодні купилидешевий телевізор Grunhelm GT-9-HD-32-діагональ за 5000тис грн має всобі смарт ютуб а додатка гугол плеймаркет немає клієнт хотів свеет тв ясказав тільки ставити з флешки іто незна як цей андроїд прийме його до себе
Кліент чухається тепер!

Ставити с флешки, apk файлом.

kosmos71
03.09.2021, 06:58
смарт ютуб а додатка гугол плеймаркет немає

Вот если был бы просто youtube и Android TV 9.0, то был бы и google play.

skaner2222
03.09.2021, 07:45
Добрий вечір!
Кліент чухається тепер!

https://i.ibb.co/bLPpwz6/screenshot-2021-09-03-001.png (https://ibb.co/RP9Lrzg)

Можно по пробовать поставить сервисы от гугл, это надо на сайте 4pda (https://4pda.to/forum/index.php?act=idx) смотреть как это сделать.

User_02
03.09.2021, 12:40
а зачем сервисы от гугла ставить и память заси..ть? Я наоборот на приставках все гуглосервисы выкорчовываю. все нужное ставится в виде апк а в маркете приложения только оф.

US5IVZ
03.09.2021, 13:21
а зачем сервисы от гугла ставить и память заси..ть? Я наоборот на приставках все гуглосервисы выкорчовываю. все нужное ставится в виде апк а в маркете приложения только оф.
И это правильно... Пипла голову ломает,как рут права получить на стоковых прошивках от брэндов, чтобы избавиться от навязанной хрени. А тут чистый вендроид-делай ,что хошь!

skaner2222
03.09.2021, 13:41
И это правильно... Пипла голову ломает,как рут права получить на стоковых прошивках от брэндов, чтобы избавиться от навязанной хрени. А тут чистый вендроид-делай ,что хошь!

Сервисы от гугл нужны для того чтобы play.google.com/store (https://play.google.com/store?gl=UA&utm_source=emea_Med&utm_medium=hasem&utm_content=Oct2020&utm_campaign=Evergreen&pcampaignid=MKT-EDR-emea-ua-1001280-Med-hasem-py-Evergreen-Oct2020-Text_Search_BKWS%7CONSEM_kwid_43700007031591571&gclid=CjwKCAjwj8eJBhA5EiwAg3z0m7TfHrzXkEWnsupyQjoi fORCQuJMQK6kSmVyVwS3lriLBHDD46qeDBoCQpoQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds) работал, без не которых его элементов не будет работать, остальное можно удалять если есть Root-права.

User_02
03.09.2021, 18:06
как раз в случае с телевизорами и приставками сервисы гугла и плеймаркет не нужны. Все приложения ставятся из апк файлов так как у народа в основном пользуются спросом приложения для просмотра халявы, которых по умолчанию в маркете не будет.

kosmos71
03.09.2021, 19:05
как раз в случае с телевизорами и приставками сервисы гугла и плеймаркет не нужны. .
В вашем случае может и не нужны. Вопрос был задан по другому.

skaner2222
03.09.2021, 19:06
как раз в случае с телевизорами и приставками сервисы гугла и плеймаркет не нужны. Все приложения ставятся из апк файлов так как у народа в основном пользуются спросом приложения для просмотра халявы, которых по умолчанию в маркете не будет.

Читайте внимательно
;
https://i.ibb.co/5FHyKqd/screenshot-2021-09-03-001.png

речь шла о "маркете" а если вырезаны все сервисы от гугл он работать не будет если даже установить его из апк, для его работы нужны не которые компоненты от гугл (не все), я уже не помню какие по тому что очень давно вычистил все сервисы гугл и маркет не работал, востановил его работу но без "шаманства" не обошлось.

User_02
03.09.2021, 19:20
Так вроде изначально задача стояла поставить sweet.tv для чего нужно скачать нужный .apk и всунуть флешку в телик. Зачем для этого тулить туда сервисы гугла если в телике 1 гиг оперативки?

kosmos71
03.09.2021, 19:25
Изначально так.
Добрий вечір!
Кліент чухається тепер!
Вы понимаете, что к чему. И я тоже в теме.

skaner2222
15.12.2021, 16:24
https://i.ibb.co/FgVgLMV/screenshot-2021-05-27-08-30-13-003.png (https://ibb.co/J5Q5w4Q)

Ещё с одним Akai UA32DM1100T2 32 проделал такую операцию но в отличие от своего телевизора где я убрал два резистора то в этом убрал только один резистор. Это все проделал после замены светодиода подсветки.

Вот только не пойму это только в Akai подсветка горит после гарантийного срока или в других тоже?

sankr
15.12.2021, 16:44
Ещё с одним Akai UA32DM1100T2 32 проделал такую операцию но в отличие от своего телевизора где я убрал два резистора то в этом убрал только один резистор. Это все проделал после замены светодиода подсветки.

Вот только не пойму это только в Akai подсветка горит после гарантийного срока или в других тоже?
В LG и Samsung такая же проблема.....

stepan71
15.12.2021, 17:27
В LG и Samsung такая же проблема.....

У меня самсунг работает 5 лет проблем нет у родителей
лыжа через 2 года подсветка здохла . Почти у всех теликах с завода
подсветка в настройках стоит на максимуме и на это мало кто обращает внимание .

sankr
15.12.2021, 18:05
У меня самсунг работает 5 лет проблем нет у родителей
лыжа через 2 года подсветка здохла . Почти у всех теликах с завода
Повезло Вам... Если сборка Корея, то тут вопросов нет... А вот если Калужской сборки Самсунги - это что-то...

RW011
15.12.2021, 21:07
Почти у всех теликах с завода
Во всех моделях без проблем уменьшается через Инженерное меню без перепаивания резисторов.
Только нужно разобраться,что и где.Если,конечно полный stupid ,то лучше не лазить..
Вход в Меню у разных моделей разный.В Самсунге,к примеру через пульт:«Info, Menu, Mute, Power».(Подробнее см.ранее п.112)

sankr
15.12.2021, 22:01
Во всех моделях без проблем уменьшается через Инженерное меню без перепаивания резисторов.
Только нужно разобраться,что и где.Если,конечно полный stupid ,то лучше не лазить..
Вход в Меню у разных моделей разный.В Самсунге,к примеру через пульт:«Info, Menu, Mute, Power».(Подробнее см.ранее п.112)
К сожалению не во все моделях ТВ это возможно. У меня к примеру плазма Pioneer PDP-4280XD, в сервисном меню особо ничего и не понастраиваешь...
Можно глянуть (марку матрицы, часы наработки и состояние).

kreshnot
15.12.2021, 22:48

лучше менять сразу все светодиоды и выставить ток на 10% меньше от мах
старые будут дохнуть и придётся разбирать по новой

haykazun
15.12.2021, 23:03
Повезло Вам... Если сборка Корея, то тут вопросов нет... А вот если Калужской сборки Самсунги - это что-то...

Самсунг остается Самсунгом, даже Калужской сборки...
F6800(2013 год, Калуга) все нормально был до прошлого года, пока не установил какой-то приложение с магазина(для пульта) :1-: , зависон...сброс...циклическая перезагрузка :fool:

GribVitalik
15.12.2021, 23:30

Вот именно что 90% (обычных) пользователей (к счастью) даже не знают что такое (Service menu) - Да и зачем им оно нужно? :D так даже лучше... не надо будет ТВ. нести в сервис для прошивки ;)
Ведь большенство людей в обычном - пользовательском MENU разобратся немогут, смотрят ТВ в режиме изображения "Динамический" :eek:
В некоторых (старых) толковых ТВ Samsung 7-8 серия (примерно 2012г. выпуска) для уменьшения тока LED подсветки - на блоке питания BN44-00522B есть подстроечный резистор VR9800
Чтобы изменить диапазон регулировки тока подстроечником, можно замкнуть контакты разъёма CNL804
P.S И воопше, большая часть совремённых телевизоров, сильно во всём деградировала, не в лучшую сторону! Особенно качесво изображения, долговечность работы, ремонтопригодность, ну и конечно дизайн просто ужас. :mad:

RW011
16.12.2021, 10:50
Самсунг остается Самсунгом, даже Калужской сборки...
F6800(2013 год, Калуга) все нормально был до прошлого года, пока не установил какой-то приложение с магазина(для пульта) :1-: , зависон...сброс...циклическая перезагрузка :fool:
Года два назад было что-то подобное.
Самсунг 2013 г.(Смарт) 8 серия-работала прошивка Firmware Version : T-MST12DEUC_2111.1 .
Не знаю как (всё было отключено),но "Прилетело" обновление :T-MST12DEUC_2126.0 .
После Этого начался "полный тормоз",изменилось само Меню,невозможно установить сторонние приложения типа ott-player ,Fork player,подвисал You Tube.Попытка восстановить прежднюю не прошла....:mad:
Решено:"стоковая версия" :T-MST12DEUC-1102.1. далее перепрошивка в T-MST12DEUC_2111.1.Позаблокировал попытки обновлений и до сих пор всё работает нормально.Прошивал через USB с флэшкой.
Конечно "очковал" каждый раз когда прошивал,не дай бог выключат свет.
Но в Вашем случае скорее всего нужно делать через программатор,хотя попробуйте подобный вариант восстановления.

skaner2222
16.12.2021, 12:55
лучше менять сразу все светодиоды и выставить ток на 10% меньше от мах
старые будут дохнуть
У меня всего 9 штук в наличии было а нужно 12 штук.

и придётся разбирать по новой

Вот это больше всего я не люблю, там только чтобы снять крышку нужно примерно штук 12 винтов открутить, то ли дело раньше было 4 штуки открутил и все.:D А при сборке эти винты так и охота часть выкинуть, но закрутил все. На моем телевизоре часть винтов в коробочке лежит отдельно, все равно думаю разбирать прийдёться.

А тут ещё матрицу снимать а это определённый риск, если бы этот телевизор был не моей родной сестры я бы не взялся за его ремонт.

haykazun
16.12.2021, 14:22
Года два назад было что-то подобное.
Самсунг 2013 г.(Смарт) 8 серия-работала прошивка Firmware Version : T-MST12DEUC_2111.1 .
Не знаю как (всё было отключено),но "Прилетело" обновление :T-MST12DEUC_2126.0 .
После Этого начался "полный тормоз",изменилось само Меню,...

Аналогично, два года назад тоже "Прилетело", особых тормозов не было, но стал на пульт реагировать не сразу, интерфейс под Тайзен не нравилось, но работал, пока из маркета не установил этот апп. По другой проблеме общался саппортом, не как не объясняют, как принудительно обновляли :mad:
https://i116.fastpic.org/big/2021/1216/4f/7da4e69d6529e8da4a57eefd38c0444f.png

...
Но в Вашем случае скорее всего нужно делать через программатор,...
Тоже так думаю, только программатор.

korpahec
17.12.2021, 20:57
Добрий вечір!
Хочу поради хлопці форомучани купили телік ківі 32 діагональ підключили тарілку через AV тюльпани тарілка працює картинка є потім вибиває реклама якась на екрані транслюють ютуб піцу моду таке явище як епіцентрах стоїть на продаж потім знову натискаю на тюльпани показує тарілка і знову за 2 хв вискакує на екран реклама інтернет не підключали підкажіть що може таке бути. з чим це повязано.

Styc
17.12.2021, 21:04
Добрий вечір!
Хочу поради хлопці форомучани купили телік ківі 32 діагональ підключили тарілку через AV тюльпани тарілка працює картинка є потім вибиває реклама якась на екрані транслюють ютуб піцу моду таке явище як епіцентрах стоїть на продаж потім знову натискаю на тюльпани показує тарілка і знову за 2 хв вискакує на екран реклама інтернет не підключали підкажіть що може таке бути. з чим це повязано.

демонстрационный режим работы телевизора выключи.
переведи в домашний

topol9
17.12.2021, 22:01
Вот это больше всего я не люблю, там только чтобы снять крышку нужно примерно штук 12 винтов открутить, то ли дело раньше было 4 штуки открутил и все.:.
Сейчас сложнее, подсветки ковровые, нано сетки и прочее.Лезть самому в матрицу опасно. Вот у меня получилось, буквально месяц тому назад. Вытирал пыль и потянул ресирвер и вырвал с корнем оптический выход с телевизора,кабель короткий. А, телевизору всего неделя. Мелочь!!! припаять три контакта всего. С гарантией я пролетаю. Везти в сервисный центр, посчитали 1400 гривен припаять эту мелочь, еще сам вези. Стал сам разбирать . Открутил все винты, и дальше пробую, ну не идет. Не удобно, потому что Лыжа, диагонали 75 дюймов. Тыкался мыкался, передавить матрицу легко., крышка задняя большая ,ну неудобно , трещит,и всё тут. Короче собрал, не рискнул. Отверстие позволяет, жалом подпаять те три контакта. Прихватил три проводка, оптический коннектор вывел на ружу, изолентой замотал, и гори оно огнём разбирать, риск уграть максимальный. Всё работает. Сзади не видно.

https://b.radikal.ru/b00/2112/8c/bb028ce36178.jpg (https://radikal.ru)

ADmB
23.12.2021, 11:41
Есть Самс LE32A430, старенький уже. С самого начала пользования на экране были еле заметные горизонтальные полосы, такая "гребёнка". Более отчетливо проявляется в левой части экрана. Эта гребёнка за время работы ТВ не стала ни больше, ни меньше. Дефект еле заметен, но всё-таки виден. Это что такое? Не лечится?

sankr
23.12.2021, 13:49
Есть Самс LE32A430, старенький уже. С самого начала пользования на экране были еле заметные горизонтальные полосы, такая "гребёнка". Более отчетливо проявляется в левой части экрана. Эта гребёнка за время работы ТВ не стала ни больше, ни меньше. Дефект еле заметен, но всё-таки виден. Это что такое? Не лечится?
Все лечится, кроме мозгов - ШУТКА... А если серьезно, то необходимо проверить разьем и сам шлейф, который идет на матрицу. Бывает такое, когда плохой контакт, появляются разноцветные горизонтальные полосы, либо полосы одного цвета. Приходилось такое ремонтировать.

BodiaK
23.12.2021, 19:35
Все лечится...
sankr! Підкажіть мені, нерозумному, як без спаціальної апаратури, приклеїти шлейф до скла монітора. Клієнт зі своїми дуже вмілими ручками(очумелыми - рус) заліз у нутрощі і вирвав все, що можливо рванути. То як це вилікувати?:confused:

sankr
23.12.2021, 19:37
sankr! Підкажіть мені, нерозумному, як без спаціальної апаратури, приклеїти шлейф до скла монітора. Клієнт зі своїми дуже вмілими ручками(очумелыми - рус) заліз у нутрощі і вирвав все, що можливо рванути. То як це вилікувати?:confused:
Руки ему для начала оторвать, а затем замена матрицы... все лечение. Есть такие, кто суперклеем пытались склеить треснувшую матрицу.. умельцев хватает

BodiaK
23.12.2021, 19:53
Руки ему для начала оторвать...
Так після такої "процедури" поліція на порозі гарантована, а мені це не потрібно. ...а затем замена матрицы...
Забрав на деталі.

skaner2222
23.12.2021, 20:27
Забрав на деталі.
Забрал весь комплект? На ютубе видел подпайку шлейфа матрицы, там особого инструмента не нужно, паяльником паял. Так что если забрал комплект то можешь попробовать, не получится то хотя бы опыт будет а получится то ещё лучше.:super:

BodiaK
24.12.2021, 09:44
Забрал весь комплект? На ютубе видел подпайку шлейфа матрицы, там особого инструмента не нужно, паяльником паял...
Так, забрав все. Схоже відео теж бачив, але там шлейф паявся на стороні плати, а у моєму випадку обрив зі сторони матриці. То ж без інструменту та відповідних матеріалів справа, на мою думку, невдячна та безперспективна.:(

RW011
24.12.2021, 09:49
Так, забрав все. Схоже відео теж бачив, але там шлейф паявся на стороні плати, а у моєму випадку обрив зі сторони матриці. То ж без інструменту та відповідних матеріалів справа, на мою думку, невдячна та безперспективна.:(
Примени Контактол-токопроводящий клей.Я брал года 2 назад за 50 гр. на рынке,восстанавливал сгоревшие дорожки на печатной плате пылесоса.Работает по сей день.А так,Я давно пользуюсь самодельным на основе серебряной амальгамы,никаких проблем.Правда амальгаму теперь не достать.Можно применять в самоделках и клей на основе графита,но это уже для грубых работ.(щётки электроинструментов и пр.)

korpahec
28.07.2022, 12:40
Добрий день!
Сталась така проблема є телік акай 39 діагональ після напруги на теліку перестали працювати виходи HD1,HD,2,HD3 працює тільки по AV чи могло статись від перепаду напруги що робити далі чи ремонтується воно.
Наразі дякую!

korpahec
28.07.2022, 16:02
Доброго дня
Проблема вирішилась на сат ресівері вилетів порт на вихід HD

Anthrax
29.07.2022, 16:10
Примени Контактол-токопроводящий клей.Я брал года 2 назад за 50 гр. на рынке,восстанавливал сгоревшие дорожки на печатной плате пылесоса.Работает по сей день.А так,Я давно пользуюсь самодельным на основе серебряной амальгамы,никаких проблем.Правда амальгаму теперь не достать.Можно применять в самоделках и клей на основе графита,но это уже для грубых работ.(щётки электроинструментов и пр.)

В мене є термометр на 2 температури, зовні та всередині кімнати, нема чим замінити шлейфик від плати до дисплея. Може хто шо підкаже? :ukr::thank:

korpahec
29.12.2022, 00:15
Добрий вечір!
Форомучани! Є телевізор Saturn модель TV LED29HD400U купив пульт до него його моделі пульт не реагує на телік батарейки добрі незнає який рідний пульт був рідний інструкцію загубили.
Хто може не в службу а в дружбу викласти фото цієї моделі!
Насам перед дякую!

sat78
29.12.2022, 08:36
https://pult-omsk.ru/catalog/pulty/pult_du_dlya_saturn_led19hd400u_led22fhd400u/

sat78
29.12.2022, 09:32
Я не знаю...родной пульт есть родной ! Универ пульты как повезёт -подбирал код под тюнер Ортон HD 403 -пять кнопок только совпало и то не те что надо .

sergeyss9
29.12.2022, 12:12
Добрий вечір!
Форомучани! Є телевізор Saturn модель TV LED29HD400U купив пульт до него його моделі пульт не реагує на телік батарейки добрі незнає який рідний пульт був рідний інструкцію загубили.
Хто може не в службу а в дружбу викласти фото цієї моделі!
Насам перед дякую!

Відписався в приват.

1Toha
29.12.2022, 22:31
https://pulti.ua/ вибираєш свою модель телевізора і бачиш який у тебе пульт

korpahec
29.12.2022, 22:39
Добрий вечір!
Поикол з теліком полетіла підсвітка і клієнт дав на ремонт підсвітку зробили, клієнт забрав додому включив перестали працюватм кнопки у верхньому углі екрана вибиває кубічок і пише кнопки заблоковані, тюльпани бачив тепер не бачить тільки приацює одмг вихід HD, і затого ремонту телевізор перестав бачити пульта так мені признався клієнт сказав завтра буде туди йти і говорити чому така сталася проблема .
Хочу насамперед всім подякувати за допомогу хто долучився!

korpahec
19.03.2023, 18:25
Добрий вечір!
форомучани є лед телік GRUNHELP з андроїд все працює пропала функція AV,HD1,HD2, все перерив був налаштуваннях теж ноль пультик маленький хатка звук вправо вліво кнопка вимкнути ексіт миша робив заводські нічого не дало клієнт сказав що сталося це 2 місяці тому чи можливо прошивати треба телік 32 діагональ.
Дякую!

serg1980a
19.03.2023, 18:31
Добрий вечір!
форомучани є лед телік GRUNHELP з андроїд все працює пропала функція AV,HD1,HD2, все перерив

Відключити від розетки на пару хвили і включити,тоді він перегрузится повністю.

vviktorgygo
19.03.2023, 20:18
Добрий вечір!
форомучани є лед телік GRUNHELP з андроїд все працює пропала функція AV,HD1,HD2, все перерив був налаштуваннях теж ноль пультик маленький хатка звук вправо вліво кнопка вимкнути ексіт миша робив заводські нічого не дало клієнт сказав що сталося це 2 місяці тому чи можливо прошивати треба телік 32 діагональ.
Дякую! Как бы пульт у этого Грюнхельма должен быть немаленьким.Работал с такими тв.Может пульт менялся на универсальный.Да и кнопки для входа есть разные Input или source.Дайте полную модель тв,пробью под него пульт.

vlad281073
19.03.2023, 20:25
Как бы пульт у этого Грюнхельма должен быть немаленьким.Работал с такими тв.Может пульт менялся на универсальный.Да и кнопки для входа есть разные Input или source.Дайте полную модель тв,пробью под него пульт.
есть моделі ідуть з двома пультами, з великим повнофункціональним і маленьким більш для навігації в інеті

BodiaK
19.03.2023, 21:03
... є лед телік GRUNHELP з андроїд все працює пропала функція AV,HD1,HD2...
схиляюсь до думки, що для початку все-таки
... прошивати треба...
ну і далі робити висновки за результатами перепрограмування. Ну і бажано вказати після чого таке сталось, детальну інформацію про телевізор, оскільки про таку марку як GRUNHELP я не чув. Може GRUNHELM?;)

korpahec
19.03.2023, 21:39
Така марка пульта!
Пульт для SmartTV Grunhelm JX-9018

Grunhelm

vviktorgygo
19.03.2023, 22:07
Пульт конечно интересный.Где то искать через домик.А может тв обследовать на предмет кнопки секретной.

vviktorgygo
19.03.2023, 22:11
Брать и гнать приложения влево, вправо,вниз до упора.Где то есть эти входы.В настройках копать.

korpahec
19.03.2023, 22:22
vviktorgygo!
Все перещупав вниз в верх в нлашуваннях був немає ніде AV HD1 HD2 напевно прошивка допоможе.

sergeyss9
19.03.2023, 22:49
Така марка пульта!

Grunhelm

А модель телевізора ???
З деякими Грюнхелями в комплекті йшло два пульти . От на основному є кнопка саурс (source) - відео вхід по нашому.

YuraUA
19.03.2023, 22:51
Така марка пульта!
Grunhelm

Доброго здоров´я.
Вибачте,може там https://pulti.ua/ шось надибаєте.
Раніше скопірував таку ссилку,була на форумі.

sergeyss9
19.03.2023, 23:01
От на приклад модель GRUNHELM GD32HSFL8 - комплектується двома пультами.
https://kept.com.ua/thumb/2tHE/6-1000x1000.png (https://kept.com.ua/2tHE/6-1000x1000.png)

korpahec
19.03.2023, 23:10
sergeyss9! Добрий вечір!
З цих двох пультів оцей маленький якраз завтра зайду до клієнта і зроблю фото модель теліка.

tajno
31.03.2023, 01:32
Цей меньший,напевно для управлiння додатками,та набирання тексту

korpahec
22.08.2023, 00:39
Добрий вечір!
Купив клієнт лед телевізор LG зі смартом ціна 8000 тис говорить що мова англійська вибирає мову і не може знайти Українську чи можливо таке, чи міг попасти брак.
Дякую!

sergeyss9
22.08.2023, 06:26
Добрий вечір!
Купив клієнт лед телевізор LG зі смартом ціна 8000 тис говорить що мова англійська вибирає мову і не може знайти Українську чи можливо таке, чи міг попасти брак.
Дякую!

Скоріш за все це ''сірий '' телевізор - завезений з європи , тобто нелегал.Іноді трапляються навіть китайські підробки на андроіді.

kotiaj
22.08.2023, 12:29
Скоріш за все це ''сірий '' телевізор - завезений з європи , тобто нелегал.Іноді трапляються навіть китайські підробки на андроіді.
Підробок на андроїді з шильдиками LG особисто ще не зустрічав, а гнусмас-и траплялись не раз. korpahec, просто цікаве питання "прозвучало", чи випадково не брак? :D На нього можна дати відповідь: якби в "сірому" ТВ із зміненим через сервісне меню регіоном на Африку, В'єтнам чи щось подібне (для розблокування смарт-хабу) була можливість вибрати українську мову - тоді це мабуть був би "брак", а в даному випадку все ок. :D:D:D Цікаво, як їх продають (якщо в Україні), створюють лівий обліковий запис LG під відповідний регіон, чи ця возня лягає на плечі більш продвинутіших користувачів, а для основної маси і так зійде???
В любому випадку покупець мав би знати що він купує і мав би бути ознайомлений з нюансами користування таким телевізором. В принципі нічого страшного, користуватись можна, нюанси адаптації в ютюбі можна підглянути.

sergeyss9
22.08.2023, 18:07
Підробок на андроїді з шильдиками LG особисто ще не зустрічав, а гнусмас-и траплялись не раз. korpahec, просто цікаве питання "прозвучало", чи випадково не брак? :D На нього можна дати відповідь: якби в "сірому" ТВ із зміненим через сервісне меню регіоном на Африку, В'єтнам чи щось подібне (для розблокування смарт-хабу) була можливість вибрати українську мову - тоді це мабуть був би "брак", а в даному випадку все ок. :D:D:D Цікаво, як їх продають (якщо в Україні), створюють лівий обліковий запис LG під відповідний регіон, чи ця возня лягає на плечі більш продвинутіших користувачів, а для основної маси і так зійде???
В любому випадку покупець мав би знати що він купує і мав би бути ознайомлений з нюансами користування таким телевізором. В принципі нічого страшного, користуватись можна, нюанси адаптації в ютюбі можна підглянути.

Ліва Лижа це те саме що Самсунг - відмінність тільки в шильдіках ,так як ні на коробці ні в паспорті бренд не малюють .
Людям властива жадібність , тому всяку срань і зкупляють... В магазині 20 тис. , а тут 8 тис. - спекулянти , бариги - жаба робить своє діло...

Що відноситься до "сірих" ТВ - так , там можна змінити регіон ,але при оновленні п.з. телевізора ця фількина грамота злітає.А за зміну регіону бриють 300-500 грн:(
Ще як варіант можна налаштувати впн на роутері , але це спосіб для більш продвинутих.
Самий простий варіант - анроїд приставка .Відносно не дорого і можливостей більше ніж в рідного смарта і головне - Ютуб без реклами :)

BodiaK
22.08.2023, 18:14
Добрий вечір!
Купив клієнт лед телевізор LG зі смартом...
Ні моделі, ні шасі, чого Ви хочете від користувачів? Купив кумпель ТВ за кордоном і бажає від нього неможливого. Вихід - знайдіть ПЗ цього обладнання і буде Вам щастя!:confused:

kotiaj
22.08.2023, 22:20
Ні моделі, ні шасі, чого Ви хочете від користувачів? Купив кумпель ТВ за кордоном і бажає від нього неможливого. Вихід - знайдіть ПЗ цього обладнання і буде Вам щастя!:confused:
Тут і назва моделі і ПЗ мало чим допоможуть, хіба на офіційному сервісі LG може перешиють за торбу грошей.
...Що відноситься до "сірих" ТВ - так , там можна змінити регіон ,але при оновленні п.з. телевізора ця фількина грамота злітає.А за зміну регіону бриють 300-500 грн:( ...
Одні пишуть що злітає, інші що не злітає. Прошивка вроді б не повинна відновляти регіон, змінений через с.м. Але для страховки поновлення можна й відключити. На рахунок "бриють", ніхто не забороняє власникам таких тв адаптувати їх самостійно. В ютюбі мільйон інструкцій, розписано все від а до я, і платити нікому нічого не потрібно. На мою думку, якщо є можливість купити такий телевізор набагато дешевше, то чому б нею не скористатись.

sergeyss9
22.08.2023, 22:57
Тут і назва моделі і ПЗ мало чим допоможуть, хіба на офіційному сервісі LG може перешиють за торбу грошей.

Одні пишуть що злітає, інші що не злітає. Прошивка вроді б не повинна відновляти регіон, змінений через с.м. Але для страховки поновлення можна й відключити. На рахунок "бриють", ніхто не забороняє власникам таких тв адаптувати їх самостійно. В ютюбі мільйон інструкцій, розписано все від а до я, і платити нікому нічого не потрібно. На мою думку, якщо є можливість купити такий телевізор набагато дешевше, то чому б нею не скористатись.

Інформація була для топікстартера . Просто не всім дано осилити сервісне меню.

kotiaj
29.09.2023, 23:10
... не всім дано осилити сервісне меню.
Цікаво, чи багато є учасників цього форуму, які займаються конкретно ремонтом телевізорів, або телевізорів в числі іншої техніки? Я думаю що така інформація лишньою точно не буде і зашкодити нікому не повинна. Таким чином може вималюватись невеличкий образ, свого роду, секти телевізійників. :o

korpahec
06.02.2024, 01:12
Добрий вечір!
Підійшов клієнт, почав розказувати, що прошили лед сатурн 32 діагональ, включає з пульта індекатор з червоної на синю, екран засвічується, світло темно, меню немає, чорний екран, модель Saturn LED32HD900UST2, чи можна його ще підняти,
Я так з його слів зрозумів, що хотів андроїд обновити, ютуб не працював, вже 7 років відробив своє.
Дякую!

Styc
06.02.2024, 11:19
Добрий вечір!
Підійшов клієнт, почав розказувати, що прошили лед сатурн 32 діагональ, включає з пульта індекатор з червоної на синю, екран засвічується, світло темно, меню немає, чорний екран, модель Saturn LED32HD900UST2, чи можна його ще підняти,
Я так з його слів зрозумів, що хотів андроїд обновити, ютуб не працював, вже 7 років відробив своє.
Дякую!

дообновлялись, что модуль подсветки либо сдох, либо не включается

evo
06.02.2024, 12:09
Добрий вечір!
Дякую!

Взагалі то треба було тільки сам ютюб оновити або старий знести і встановити по новій останню версію ютюба. В мене були такі випадки. Ну а про Андроїд на конкретну модель телевізора потрібно вичитувати в інтернеті чи він взагалі підтримує вищі версії ОС Андроїд. Бо, як кажуть у народі - неможливо впихнути невпіхуєме:D
А взагалі ці оновлення доволі стрьомна штука. Телевізор мабуть прошивали з флешки мабуть? А то є випадок, коли купили новий ноутбук і юзер оновив БІОС по інтернету з офіційного сайту. То сталась така ж сама бяка - після перезагрузки тупо чорний екран.

kreshnot
06.02.2024, 12:55
Добрий вечір!
Дякую!
пробуйте еще перешить
нужно найти "правильную" прошивку,она должна совпадать с названием шасси и названием матрицы

sergeyss9
06.02.2024, 18:47
Добрий вечір!
Дякую!

Android 4.4 , оперативної пам'яті 512 МБ - він і так ледве пчихає .
Відновити роботоздатність і використовувати за прямим призначенням .

evo
07.02.2024, 08:43
Android 4.4 , оперативної пам'яті 512 МБ - він і так ледве пчихає .
Відновити роботоздатність і використовувати за прямим призначенням .

А якщо потрібен ютюб, то смарт-приставка у поміч. Телевізору вже нічим не допоможеш. Якщо і відновиться, то тільки у якості монітора з підключенням зовнішніх пристроїв. У нас тут вже навіть смарт-приставки з Андроїдом 4 повикидали у смітник, як безперспективні.

Styc
07.02.2024, 09:00
пробуйте еще перешить
нужно найти "правильную" прошивку,она должна совпадать с названием шасси и названием матрицы

я бы добавил, что надо не просто перешить, а вернуть родную обратно.
но, для этого надо было сделать резервную копию.
а её, видимо, никто не сделал.

наверное потому, что резервные копии делают только трусы и боягузы :D

korpahec
07.02.2024, 09:15
Stys привіт, вчора скинули мені рідну прошивку ,цікаво чи вернеться все на місце.

lidersm
07.02.2024, 11:26
Stys привіт, вчора скинули мені рідну прошивку ,цікаво чи вернеться все на місце.

Як що збили прошивку, то мабуть рідну bootloader, напевне, не підтягне. Хоча спробуйте, може bootloader залишився і Ви всліпу зможете прошити.

Є таке чудо TV, як KIVI на андроіді. Так ось, як що в ньому все погано, то я знімаю EMMC і на програматор. Пришиваю в ньго "рибу", яка під цей процесор зовсім з "лівого ТВ" з робочім bootloader, яка зчитана з EMMC програматором. Після чого ставлю EMMC на своє місце, та бачу, що ТВ хоча б реагує на кнопку. Після чого беру USB флеш вже з правильною прошивкою і прошиваю з флеш. Після прошивки ТВ перезавантажується і все працює. Для чого я все розповідаю? У Вас ТВ реагує на кнопку мережі, тому є великий шанс обійтися без програматора. Так що - бажаю удачі, повинно все вийти!!!

korpahec
12.02.2024, 23:55
Добрий вечір
По поводу лед сатурна, Saturn LED32HD900UST2, знайшов прошивку рідну, прийшлося починати, процедуру для початку, запускавя з пульта реагував, з червого індекатора, на синій, а тепер вже взагалі від мережі не світить,навіть червоний, світодіод, напевно блок живлення ще барахлить, або прошивка, від іншого майстра, так дала по сатурну.

kreshnot
13.02.2024, 00:44
Добрий вечір
По поводу лед сатурна, Saturn LED32HD900UST2, знайшов прошивку рідну, прийшлося починати, процедуру для початку, запускавя з пульта реагував, з червого індекатора, на синій, а тепер вже взагалі від мережі не світить,навіть червоний, світодіод, напевно блок живлення ще барахлить, або прошивка, від іншого майстра, так дала по сатурну.

1.Хороший мастер перед прошивкой БП всегда проверяет
2.Может прошивка не с того ТВ или флеш загнулась

kyk
13.02.2024, 12:11
Добрий день.Дуже потрибна допомога.Телевизор akai ua32lef1t2.Невмикаеться горить индикатор червоним не на що нереагуе.Гриется дуже процесор .

Styc
13.02.2024, 13:27
Добрий день.Дуже потрибна допомога.Телевизор akai ua32lef1t2.Невмикаеться горить индикатор червоним не на що нереагуе.Гриется дуже процесор .

интересно, на какую помощь Вы здесь рассчитываете ??

начните с проверки блока питания телевизора

kyk
13.02.2024, 13:31
интересно, на какую помощь Вы здесь рассчитываете ??

начните с проверки блока питания телевизора

5v 12v. E

kotiaj
14.02.2024, 02:10
...начните с проверки блока питания телевизора
Ремонт телевізорів - це не зовсім проста і "шапкозакидальна" процедура, а для не майстрів особливо. При некомпетентному втручанні часто незначна поломка переходить в розряд неремонтопридатних . Якщо слідувати принципу "не зашкодь", то починати треба з пошуку майстра.
5v 12v. E А решта напруг ??? 5 та 12В - це вершина айсберга (стосовно всіх присутніх в телевізорі напруг), і то не факт що ці 5 та 12В такі як потрібно по параметрах. Є - це характеристині ні про що.

finbush
21.07.2024, 09:29
подскажите Умельцы,
тв 32 Самсунг не смарт, по hdmi подклечен т2 Сатком,
тв и тюнер отключают на ночь из розетки, изза безопасности, времена сами понимаете какие, напруга итд,
так вот тв при включении стал забывать hdmi вход так как источник автоматом ставится антенна(тв), пишет нет сигнала естественно так как т2 идет через hdmi, мне то просто понажимать пару кнопок но людям неудобно, интересно, что днем когда нет света 4+ часов и тв остается в розетке то тв источник не забывает, а забывает после ночи, есть ли решение? тв без CEC как я понял.

kreshnot
21.07.2024, 14:06
подскажите Умельцы,
тв 32 Самсунг не смарт, по hdmi подклечен т2 Сатком,
тв и тюнер отключают на ночь из розетки, изза безопасности, времена сами понимаете какие, напруга итд,
так вот тв при включении стал забывать hdmi вход так как источник автоматом ставится антенна(тв), пишет нет сигнала естественно так как т2 идет через hdmi, мне то просто понажимать пару кнопок но людям неудобно, интересно, что днем когда нет света 4+ часов и тв остается в розетке то тв источник не забывает, а забывает после ночи, есть ли решение? тв без CEC как я понял.

Вижу несколько вариантов: электролитический конденсатор по питанию проца высох или порт hdmi постепенно отваливается

sgtr3w6_6845
24.07.2024, 16:55
Есть LED GRUHELM не смарт 32 дюйма. Примерно через 2-3 выключения включения не сохраняет настройки и соскакивает с HDMI на USB. Хотя в меня такой же телек и все нормально сохраняет. Что можно ему зашаманить чтоб сохранял настройки?

kotiaj
24.07.2024, 18:12
...Примерно через 2-3 выключения включения не сохраняет настройки и соскакивает с HDMI на USB...
SPI флеш почала мозгі пудрити, або по живленню проблеми.
...что можно ему зашаманить чтоб сохранял настройки?...
Відремонтувати або поміняти материнку, якщо вдасться таку знайти з якогось "битка" і нормально працюючу, а не таку саму. Відремонтувати мабуть дешевше і простіше.

kreshnot
24.07.2024, 20:55
SPI флеш почала мозгі пудрити, або по живленню проблеми.
.

скорее всего пульсации по напряжению

svlk
25.07.2024, 09:18
Есть LED GRUHELM не смарт 32 дюйма. Примерно через 2-3 выключения включения не сохраняет настройки и соскакивает с HDMI на USB. Хотя в меня такой же телек и все нормально сохраняет. Что можно ему зашаманить чтоб сохранял настройки?

Для початку скинути до заводських налаштувань, а далі, якщо не допоможе, те що радять.

finbush
06.09.2024, 05:36
dex 32" два года как куплен был новый, при включении черный экран, звук есть, индикаторы вкл/выкл горят правильно, нужели подсветка так быстро накрылась?

BodiaK
06.09.2024, 07:25
dex 32" два года как куплен был новый, при включении черный экран, звук есть, индикаторы вкл/выкл горят правильно, нужели подсветка так быстро накрылась?
Візьміть звичайний ліхтарик, увімкніть телевізор та підсвітіть екран з певного ракурсу. Якщо побачите частину зображення, тоді гарантована проблема з підсвіткою. :myDSm15:

skaner2222
06.09.2024, 08:05
нужели подсветка так быстро накрылась?

На моем Акае через год подсветка накрылась, не гарантийный случай по тому что гарантия на телевизор год.

Ремонтировал сам менял светодиоды пока не от паял на материнской плате два резистора, после от пайки резисторов уже забыл когда последний раз менял светодиоды.

lekar
06.09.2024, 17:41
Всем привет! Такая же ситуация,LG-32 дюйма, сначала появились белые пятна,но работал, затем я переставил в другое место и перестал работать,лампочка мигает и всё.

1Toha
06.09.2024, 21:35
вже не памятаю в якій моделі але в дехстів була така проблема злітав на нуль рівень підсвітки, треба було з допомогою ліхтаря зайти в налаштування та виставити рівень підсвітки

finbush
06.09.2024, 23:46
Всем спасибо за ценные советы:myDSm15:, будем експерементировать, отпишусь как и что:)

kotiaj
07.09.2024, 00:05
dex 32" два года как куплен был новый... нужели подсветка так быстро накрылась?
Нічого собі, аж цілих два роки мильниця пропрацювала :eek: :super:. Це при тому, що нерідко вже через 6 місяців підсвітці каюк приходить в таких ТВ.
P.S. але не факт що проблема в самих діодах, бувають проблеми з драйвером підсвітки або живленням вцілому.

evo
07.09.2024, 08:35
Нічого собі, аж цілих два роки мильниця пропрацювала :eek: :super:. Це при тому, що нерідко вже через 6 місяців підсвітці каюк приходить в таких ТВ.
P.S. але не факт що проблема в самих діодах, бувають проблеми з драйвером підсвітки або живленням вцілому.

З QLED телевізорами така ж сама проблема?

finbush
07.09.2024, 10:55
попросил чтобы люди включили тв и подсветили экран фонариком, но они говорят, что ничего не видно(может светить надо как то по особенному?) когда сначала совсем изображение исчезало оно стало серым и еле видным

finbush
07.09.2024, 11:22
скорее всего неправильно светили,
светили фонарем с планшета в светлой комнате,)
трудно объяснить далеким от техники людям тем более удаленно)
[HIDE]https://m.youtube.com/watch?v=o_rdplpo8HA[ (https://m.youtube.com/watch?v=o_rdplpo8HA)/HIDE]

ADmB
07.09.2024, 20:29
Ребята, вот эти шлейфы/артефакты - что это? Как лечится?

finbush
08.09.2024, 12:33
.
"мыльница?" У меня самсунг 32" на ccd лампах больше 10ти лет работает и судя по инженерному меню только 25000ч из 50ти отработал.
Мне интересно это в каких "таких тв"?

kotiaj
08.09.2024, 19:50
"мыльница?"...Мне интересно это в каких "таких тв"?
Всі дешманські ТВ з лед підсвіткою, тобто всі теперішні штамповки, лижі, гнусмаси, філіпси та ін. включно. В лижах та гнусмасях якщо самі діоди не погорять, то люмінофор з них повідвалюється і підсвітка стане УФ.
А на рахунок колишніх ТВ з люмінісцентною підсвіткою - то їх мабуть і не можна порівнювати з теперішнім шлаком.

электрик21
08.09.2024, 20:42
на ccd лампах больше 10ти лет работает и судя по инженерному меню только 25000ч из 50ти отработал.
Это типа "счетчик отработанных "моточасов" ".? -да интересно было бы иметь такой.У меня подобный 40-ка второй десятоу лет.И если прикинуть что 5 часов работы в день -это типа у него выходной :D То и выходит цифра интересная (вот бы знать точно /напр. как жестеого диска/ ).
kotiaj--а еще учесть всякие входы/выходы, то современные больше смахивают на монитор........

finbush
09.09.2024, 01:47
Всі дешманські ТВ з лед підсвіткою, тобто всі теперішні штамповки, лижі, гнусмаси, філіпси та ін. включно. В лижах та гнусмасях якщо самі діоди не погорять, то люмінофор з них повідвалюється і підсвітка стане УФ.
А на рахунок колишніх ТВ з люмінісцентною підсвіткою - то їх мабуть і не можна порівнювати з теперішнім шлаком.
Тобто якість тв погіршилась? Це загальна тенденція у електроніці зараз?

BodiaK
09.09.2024, 07:59
Тобто якість тв погіршилась? Це загальна тенденція у електроніці зараз?
Тенденція на здешевлення продукції завжди відбивається на якості. Якось так. :confused:

korpahec
09.09.2024, 09:10
Привіт
Мій колега ,хоче купити лед діагональ 55 , зі смартом є фірми ромсат , ксіомі Хайсенс, ксіомі ціни ромсат 14000 тис грн, ксіомі 19000 тис грн, грунфелн 19000 тис грн,що порадите
Дякую

finbush
09.09.2024, 09:11
Тенденція на здешевлення продукції завжди відбивається на якості. Якось так. :confused:
так, але здається здешевшення немає, принаймні тут, доходи населення падають, гривня девальвує

Styc
09.09.2024, 11:07
так, але здається здешевшення немає, принаймні тут, доходи населення падають, гривня девальвує

имеется ввиду - удешевление материальной базы компонентов, из которых собирается то или иное электронное устройство.

дешева рыбка - погана юшка

kotiaj
09.09.2024, 21:30
Наші проблеми, гривні, супові набори і т.п. китайців (та й не тільки їх) не хвилюють від слова зовсім. Вони хіба що можуть піти нам на зустріч і створити якесь ще дешевше "електронне чудо", яке якось працює завдяки чуду, але по всіх законах електрики та фізики не мало б працювати.

finbush
09.09.2024, 21:43
Наші проблеми, гривні, супові набори і т.п. китайців (та й не тільки їх) не хвилюють від слова зовсім. Вони хіба що можуть піти нам на зустріч і створити якесь ще дешевше "електронне чудо", яке якось працює завдяки чуду, але по всіх законах електрики та фізики не мало б працювати.
а чому раніше такого небуло:confused:
"бо раніше було краще"©

ps принаймні ще років 10 тому...

kotiaj
09.09.2024, 21:47
p.s. і на десерт про надійність матриць https://youtu.be/daDci7fhrqA?t=131 Вірити чи ні, вирішуйте самі. Сам стикався і мабуть трохи в шоці, а клієнти при озвучуванні вердикту взагалі в осадок випадають: як так???, телевізор всього рік чи два прослужив, не може такого бути.

finbush
09.09.2024, 22:43
То якась суто алхімія для спецов, звичайним маглам важко зрозуміти:)
Не зрозуміло, то підсвітка перша вмирає, то матриця. І що? Ми не знаємо загальну статистику.

kotiaj
09.09.2024, 22:48
...то підсвітка перша вмирає, то матриця. І що? Ми не знаємо загальну статистику.
Можна й розшифрувати: велика ймовірність того, що за рік-два з моменту покупки ТВ, одне з двох вийде з ладу. В даному випадку для виробника важливо щоб гарантійний термін встиг закінчитись :D.

finbush
09.09.2024, 22:59
ппц, ну це вже наї**во у світовому масштабі, і шо робити(с)?

Styc
09.09.2024, 23:42
ппц, ну це вже наї**во у світовому масштабі, і шо робити(с)?

книги читать

kotiaj
09.09.2024, 23:59
книги читать
Пить, или не пить - вот в чем вопрос? :D

finbush
10.09.2024, 05:54
книги читать
які саме? боюсь що і там відповідей немає? або є але на це не вистачить життя земного.

finbush
10.09.2024, 05:55
Пить, или не пить - вот в чем вопрос? :D
знову, що саме? якби у цьому був вихід.