Просмотр полной версии : Проблемы с ТВ и способы их устранения
Можна й розшифрувати: велика ймовірність того, що за рік-два з моменту покупки ТВ, одне з двох вийде з ладу. В даному випадку для виробника важливо щоб гарантійний термін встиг закінчитись :D.
я чомусь у це не вірю. хайпове відео. для об'єктивності треба дослідження та багато статистики з перевірених джерел. а так це з циклу хтось шось на паркані написав.
які саме?...
Тут поради не дочекаєтесь. Одним фантастика більше подобається, іншим детективи, комусь - історичні і т.д. Єдине що в книгах спільне, це відсутність в них матриць, підсвіток та іншої лабуди а також термін служби більший, при бережному поводженні з ними.
Тут поради не дочекаєтесь. Одним фантастика більше подобається, іншим детективи, комусь - історичні і т.д. Єдине що в книгах спільне, це відсутність в них матриць, підсвіток та іншої лабуди а також термін служби більший, при бережному поводженні з ними.
Так, згоден, але зараз зручніше читати тіж книжки або на читалці або на планшеті, а то також техніка з матрицями, пвдсвітками, екранам, програмами, і усілякою електронікою, яка може поводитись як і уся техніка.
...Ми не знаємо загальну статистику.
я чомусь у це не вірю. хайпове відео...
https://youtu.be/gLZ9VIgRN_Q?t=972
https://youtu.be/gLZ9VIgRN_Q?t=1045
вже не памятаю в якій моделі але в дехстів була така проблема злітав на нуль рівень підсвітки, треба було з допомогою ліхтаря зайти в налаштування та виставити рівень підсвітки
приехал этот декс, фонариком свечу видно настройки экрана все на 50, но отдельно подсветки там нет, если что отдам дальше в ремонт,
kreshnot
06.10.2024, 15:46
приехал этот декс, фонариком свечу видно настройки экрана все на 50, но отдельно подсветки там нет, если что отдам дальше в ремонт,
как то не понятно
с ремонта приехал или вам отдали в ремонт?
сорри, через меня едет в ремонт)
просто думал посмотреть как подсказали выше может настройки подстветки сбились?
kreshnot
06.10.2024, 16:49
сорри, через меня едет в ремонт)
просто думал посмотреть как подсказали выше может настройки подстветки сбились?
теперь понятно
лучше стринги заменить полностью на новые,замена нескольких светодиодов проблему решит не на долго
skaner2222
06.10.2024, 17:41
лучше стринги заменить полностью на новые,замена нескольких светодиодов проблему решит не на долго
Стринги это дорого, тем более все, я для себя только диоды поменял и ток подсветки уменьшил и уже забыл когда диоды менял. Без уменьшения тока диоды через месяц примерно менял.
Стринги это дорого, тем более все, я для себя только диоды поменял и ток подсветки уменьшил и уже забыл когда диоды менял. Без уменьшения тока диоды через месяц примерно менял.
Приблизительно мастер оценил 1300-1400грн ремонт весь
kreshnot
06.10.2024, 18:18
на пром не пробовал зайти?какое качество не знаю но цены впечатляют
А в целом поколение тв\мониторов на CCD лампах имело меньше проблем с той же подсветкой чем на LED?
kreshnot
07.10.2024, 00:27
А в целом поколение тв\мониторов на CCD лампах имело меньше проблем с той же подсветкой чем на LED?
всё правильно
качество было лучше
Спасибо.
Оффтоп.
Вообще єлектроники вцелом?
А почему "раньше было лучше"(с)?
В угоду дешивизны\инфляции\доллара\грн?
Вроде технологии должны совершенствоваться, а получается деградация?
зы лет 20 назад слышал подобное про автомобили от автолюбителей, про "раньше>лучше"
kreshnot
07.10.2024, 12:41
Спасибо.
Оффтоп.
Вообще єлектроники вцелом?
А почему "раньше было лучше"(с)?
В угоду дешивизны\инфляции\доллара\грн?
Вроде технологии должны совершенствоваться, а получается деградация?
Проблема в выгоде заводу изготовителю и компании которая продаёт.
Если имеется гарантия,посмотрите на какой срок,столько и должен отработать девайс при среднечасовом использовании
Нет гарантии,значит сколько протянет
Дорого разработки ,первые экземпляры, качественные радиодетали
на пром не пробовал зайти?какое качество не знаю но цены впечатляют
Так то воно так, але навіть якби й за дякую давали підсвітку на промі, то полізти в панель ТВ людині без досвіду і вгрохати її, або зробити похабно - сумнівна економія. Не бачу нічого кримінального в загальній вартості якісного ремонту 1400грн, досить адекватно (могло б бути й дорожче).
На рахунок заміни діодів поштучно, то імхо дешевше поміняти все зразу, ніж п'ять раз розбирати і робити одну й ту ж саму роботу. Раз-на-раз не приходиться і багато залежить від стану (перегріву) підсвітки. Іноді вона так деградує, що ніяке скидання струму вже не допомагає, діоди один за одним дохнуть як мухи.
...А почему "раньше было лучше"(с)?...
Та вже давно існує закон-аксіома, який гласить: "лучшее враг хорошему". І ще є одна істина: якщо комусь краще, то обов'язково комусь іншому буде від цього гірше. Наприклад: гірше клієнту - краще майстру, і навпаки. А виробники "лавірують" між двома крайнощами, одночасно наказуючи відвертих халтурщиків і тих що не вміють робити запрограмованого дефекту.
Проблема в выгоде заводу изготовителю и компании которая продаёт.
Если имеется гарантия,посмотрите на какой срок,столько и должен отработать девайс при среднечасовом использовании
Нет гарантии,значит сколько протянет
Дорого разработки ,первые экземпляры, качественные радиодетали
ну так и раньше гарантия стандартная от продавца была год, а техника работает уже лет 10 и еще будет.
а сейчас получается на год технику покупаешь что-ли?
и раньше были радиодетали но качество всего было лучше.
наверное еще дело в цене. в 2013-2014 самсунг 32" новый стоил 2600грн при курсе 13грн это 200$ отработал без ремонтов 10лет и выробатал только половину ресурса ламп но еще хорошо показывает, вот и сейчас 2022-2023, dex 32" за 150$ помер на второй год, а samsung 32" за 250$ живой слава богу.
Та вже давно існує закон-аксіома, який гласить: "лучшее враг хорошему". І ще є одна істина: якщо комусь краще, то обов'язково комусь іншому буде від цього гірше. Наприклад: гірше клієнту - краще майстру, і навпаки. А виробники "лавірують" між двома крайнощами, одночасно наказуючи відвертих халтурщиків і тих що не вміють робити запрограмованого дефекту.
где же мастеру лучше, когда у современной техники значительно меньше ремонтопригодность стала чем была еще лет 10 назад. Я сужу по ноутбукам например.
[QUOTE=finbush;512748]где же мастеру лучше, когда у современной техники значительно меньше ремонтопригодность стала.../[QUOTE] Та вроді й гріх жалітись. З чимось ситуація ускладнилась, з іншим навпаки, покращилась. Наприклад, напружує і дивує ситуація з телевізійними панелями - практично доводиться утилізувати цілком нормальні апарати при несправній матриці, і покращенням тут навіть не пахне.
Можна й по іншому сказати: якщо одному майстру від чогось гірше, то якомусь іншому майстру від того ж самого стає краще, а ще якомусь, від цього ж, не гаряче і не холодно :D Все в цьому світі відносно.
Все в цьому світі відносно.
Ага, только в выгоде все кроме потребителя\покупателя:mad:
Ага, только в выгоде все кроме потребителя\покупателя:mad:
:confused: Покупець відіграється десь іншим разом та в іншій сфері. Наприклад буде лікувати "виробника" або ремонтувати йому машину (так само як зробили йому телевізора чи інший ширнепотріб) і т.п. ... тоді наступить зірковий час "покупця апаратури" і він тому виробникові все пригадає з лихвою :D :beer: Мабуть було б в ідеалі, якби люди починали виправляти світ з себе.
:confused: Покупець відіграється десь іншим разом та в іншій сфері. Наприклад буде лікувати "виробника" або ремонтувати йому машину (так само як зробили йому телевізора чи інший ширнепотріб) і т.п. ... тоді наступить зірковий час "покупця апаратури" і він тому виробникові все пригадає з лихвою
Ось тому у нас все так погано. Що кожен тіки думає про свій власний зад. Та ще відігрується на інших. Поки не буде єдності у нас(у чому я дуже сумніваюсь) усе й надалі буде погано.
Мабуть було б в ідеалі, якби люди починали виправляти світ з себе.
в сферичному вакуумированному "ідеалі"
Задал конкретный вопрос с указанием дефекта - ответов нуль, глухо как в погребе. Зато рассусоливаний о "пульсациях", "раньше было лучше" и пр. ерунде - навалом))
kreshnot
08.10.2024, 14:30
Ребята, вот эти шлейфы/артефакты - что это? Как лечится?
Для начала шильдик в студию
Для начала шильдик в студию
Тв ЛСД. Но я уже все выяснил. Вы же не думаете, что я буду ждать вашего ответа?)))
Да и шильдик на фото виден, было бы желание и знания.
kreshnot
08.10.2024, 19:16
Тв ЛСД. Но я уже все выяснил. Вы же не думаете, что я буду ждать вашего ответа?)))
Выяснили- хорошо,грубить не нужно
Да и шильдик на фото виден, было бы желание и знания.
Знание имеются-возможности ограничены
По поводу фото-оно ниочом
По поводу фото-оно ниочом
Серьезно? Ну а что "о чом"? Какое должно быть фото? Что должно быть на нём?
kreshnot
08.10.2024, 22:25
Серьезно?
вполне
Ну а что "о чом"? Какое должно быть фото? Что должно быть на нём?
код модели ТВ
Не бачу нічого кримінального в загальній вартості якісного ремонту 1400грн, досить адекватно (могло б бути й дорожче).
ще невідомо на скільки там усе погано, щоб про щось говорити, можливо і відмовлюсь взагалі від ремонту. і ремонт якщо все ок буде не меньше двох тижнів.
kreshnot
11.10.2024, 18:49
, можливо і відмовлюсь взагалі від ремонту. і ремонт якщо все ок буде не меньше двох тижнів.
Вот и всё,паяльник выписал - п***ец телевизору
Доброго здоров´я.
Телевізор SONY KDL-32EX520 2011р.в.
появились вертикальні полоски,як на фото по обох боках,
ше дивитись малечі мультики можна,але чи довго?
Таке ше виліковується?
Спасибі.
Тихого-мирного вечора вам.
https://i.postimg.cc/59rCCKTq/IMG-20240921-141852.jpg
...появились вертикальні полоски,як на фото по обох боках...Таке ше виліковується?...
Якщо лікувати кардинально, то покупкою нового телевізора.
...ше дивитись малечі мультики можна,але чи довго?... Може ще з один-два десятків років протягне ... а може й не протягнути, це лотерея.
Якщо вірити передачі кольорів з фотографії, то там люмінофор з діодів вже давно повідвалювався, зображення ультрафіолетове, для зору дуже "допоміжне", особливо якщо в темноті дивитись.
P.S. Якщо дійсно проблема в підсвітці, то, імхо, є сенс поміняти її, а на полоски не звертати увагу.
kreshnot
11.10.2024, 21:43
Скорее всего начал сдыхать контролёр управления матрицы,остальное сказано kotiaj
Підкажіть прошивку на UE40C6000RWXXH самсунг.дякую
Підкажіть прошивку на UE40C6000RWXXH самсунг.дякую
А чим офіційна техпідтримка не влаштовує? https://www.samsung.com/ua/support/model/UE40C6000RWXUA/?srsltid=AfmBOopPtJbx49MMaNrzyUCXKN4CAnwNgj1Xikl4V Koc8pSD6n-cR_0a
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc. Перевод: zCarot