Тем: 4,449, Сообщений: 367,993, Пользователи: 156,085
На форуме: 67

Вернуться   Форум VolSat > Общий > Провайдеры Спутникового и Кабельного ТВ > "Viasat Ukraine" - Vision TV (Astra 4A 4.8°E)

Важная информация


"Viasat Ukraine" - Vision TV (Astra 4A 4.8°E) всё о Украинском провайдере Вижн ТВ

Ответ
 
Опции темы Опции просмотра Language
Старый 25.10.2023, 14:39   #81
sergeyss9
Профи
 
Регистрация: 24.10.2012
Ресивер: Amiko Alien 8900
Сообщений: 593
Сказал(а) спасибо: 316
Поблагодарили 844 раз(а) в 396 сообщениях
Вес репутации: 13
sergeyss9 пока неопределено
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от evo Посмотреть сообщение
А взагалі на 7602 можливо перегляд ФТА каналів без оплати Віасату? Бо на 7600 і 7601 є переробка під ФТА, а про цей рес нема ніякої інформації.
Якщо активований - скидаєм в завод і налаштовуєм канали після операторських .Операторські канали видалити не можливо !
sergeyss9 на форуме   Ответить с цитированием
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Старый 25.10.2023, 16:41   #82
sgtr3w6_6845
Профи
 
Регистрация: 25.09.2008
Ресивер: orton 4100c
Сообщений: 944
Сказал(а) спасибо: 438
Поблагодарили 726 раз(а) в 427 сообщениях
Вес репутации: 0
sgtr3w6_6845 презирают в этих краях
По умолчанию

После зброса на завод и сканирования частот с каналами выскакивает таблица с данными виасат и больше ничего не происходит. На стронгах это дело решаемо, а на виасатах что-то не идут дела.
sgtr3w6_6845 вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо:
Старый 25.10.2023, 18:44   #83
sergeyss9
Профи
 
Регистрация: 24.10.2012
Ресивер: Amiko Alien 8900
Сообщений: 593
Сказал(а) спасибо: 316
Поблагодарили 844 раз(а) в 396 сообщениях
Вес репутации: 13
sergeyss9 пока неопределено
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от sgtr3w6_6845 Посмотреть сообщение
После зброса на завод и сканирования частот с каналами выскакивает таблица с данными виасат и больше ничего не происходит. На стронгах это дело решаемо, а на виасатах что-то не идут дела.
Жмемо чарівну кнопочку назад - і попадаєм в головне меню.
sergeyss9 на форуме   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо:
Старый 25.10.2023, 20:19   #84
vladika-55
Местный
 
Регистрация: 18.12.2015
Ресивер: orton +тигер 4060++++++
Адрес: УКРАЇНА.ПОЛТАВСЬКА.
Сообщений: 499
Сказал(а) спасибо: 778
Поблагодарили 253 раз(а) в 156 сообщениях
Вес репутации: 9
vladika-55 пока неопределено
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от sergeyss9 Посмотреть сообщение
Жмемо чарівну кнопочку назад - і попадаєм в головне меню.
Поки діє віасат,на STRONG 7602, нічого не зробите!
vladika-55 вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо:
Старый 25.10.2023, 20:24   #85
vviktorgygo
Гуру
 
Регистрация: 07.01.2020
Ресивер: 2-Sat-integral 1228 - X 96 max + 4/64 - MX 10 pro 4/64 TV -LG 55 Sk 8500
Адрес: Запорожье
Сообщений: 1,285
Сказал(а) спасибо: 87
Поблагодарили 2,963 раз(а) в 832 сообщениях
Вес репутации: 6
vviktorgygo на пути к лучшему
По умолчанию

Да, как бы на 7602 открыты каналы и без оплаты .
vviktorgygo вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо:
Старый 25.10.2023, 23:06   #86
kotiaj
Гуру
 
Регистрация: 27.04.2007
Ресивер: відсутні
Адрес: rv.ua
Сообщений: 2,187
Сказал(а) спасибо: 1,568
Поблагодарили 2,511 раз(а) в 1,317 сообщениях
Вес репутации: 22
kotiaj скоро придёт к известностиkotiaj скоро придёт к известности
По умолчанию

Але сам приймач має бути активований. Та й який сенс ліпити 7602 туди, для чого він не призначений?
kotiaj вне форума   Ответить с цитированием
Старый 09.11.2023, 11:25   #87
Kuka36
Новичок
 
Регистрация: 24.04.2014
Ресивер: tiger z-280
Сообщений: 7
Сказал(а) спасибо: 4
Поблагодарили 5 раз(а) в 4 сообщениях
Вес репутации: 0
Kuka36 пока неопределено
По умолчанию

Доброго дня всім!Така проблема.Ресивер стронг 7600 був прошитий під екстра,після скидання на заводські налаштування потух,спереду нічого не світиться на екрані ТВ теж нічого тільки ззаду де Lan порт світиться.Як його можна оживити?Заміна блоку живлення не допомагає.
Kuka36 вне форума   Ответить с цитированием
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Старый 11.11.2023, 17:00   #88
vladika-55
Местный
 
Регистрация: 18.12.2015
Ресивер: orton +тигер 4060++++++
Адрес: УКРАЇНА.ПОЛТАВСЬКА.
Сообщений: 499
Сказал(а) спасибо: 778
Поблагодарили 253 раз(а) в 156 сообщениях
Вес репутации: 9
vladika-55 пока неопределено
По умолчанию

[QUOTE=evo;484317]Не підкажете, що за фгня твориться з віасатовськими ресами? Після виключення з 220 він не вмикається, але лампочки мережі позаду світяться. Спереду на табло нічка темна. Залишаю на 5 хвилин, він охолонув, вмикаю - все починає працювати. Іноді вискакує повідомлення про базовий транспондер. Все або відміняєш або вибираєш базовий і працює далі, як нічого не трапилось. З антеною точно в порядку, бо ресівер перевірявся на інших антенах. З блоком живлення теж в порядку, бо підставлявся новий. В самому ресі конденсатори цілі.

Добрий день.Ніхто не дав відповіді на це заитання,сьогодні таке сталося і в мене,прошу Вас може в кого було таке, ВІДПИШІТЬСЯ,ДЯКУЮ...
vladika-55 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 11.11.2023, 22:13   #89
vladika-55
Местный
 
Регистрация: 18.12.2015
Ресивер: orton +тигер 4060++++++
Адрес: УКРАЇНА.ПОЛТАВСЬКА.
Сообщений: 499
Сказал(а) спасибо: 778
Поблагодарили 253 раз(а) в 156 сообщениях
Вес репутации: 9
vladika-55 пока неопределено
По умолчанию

[QUOTE=vladika-55;496607]
Цитата:
Сообщение от evo Посмотреть сообщение
Не підкажете, що за фгня твориться з віасатовськими ресами? Після виключення з 220 він не вмикається, але лампочки мережі позаду світяться. Спереду на табло нічка темна. Залишаю на 5 хвилин, він охолонув, вмикаю - все починає працювати. Іноді вискакує повідомлення про базовий транспондер. Все або відміняєш або вибираєш базовий і працює далі, як нічого не трапилось. З антеною точно в порядку, бо ресівер перевірявся на інших антенах. З блоком живлення теж в порядку, бо підставлявся новий. В самому ресі конденсатори цілі.

Добрий день.Ніхто не дав відповіді на це заитання,сьогодні таке сталося і в мене,прошу Вас може в кого було таке, ВІДПИШІТЬСЯ,ДЯКУЮ...
Вродьби зробив,працюэ,включаэться як і раніше,замінив кандік 220мкф25в,він там один такий,скинув в заводські з збереженням даних,перезапустив оновив і все...
vladika-55 вне форума   Ответить с цитированием
Ответ

Опции темы
Опции просмотра

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.

Быстрый переход

Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
Відгуки та питання про VIASAT-UA TheDude "Viasat Ukraine" - Vision TV (Astra 4A 4.8°E) 112 26.10.2023 15:55
Новости от Viasat Baltik SLAVASAM "Viasat Baltic" ( Astra 4A 4.8°E) 108 27.09.2023 20:13
Обговорення заліза ресиверів: тюнер, процесор, озу, флеш та їх заміни. vimpel Схемотехника, Мастерская 3 22.06.2014 22:02
прошивки для Ferguson FX-7600 UCI Admin Ferguson FX-6600CR, FX-7600UCI 2 18.10.2010 20:37

DigitalOcean Referral Badge

Текущее время: 22:46. Часовой пояс GMT +3.
volsat.com.ua