Показать сообщение отдельно
Старый 12.12.2023, 12:36   #1194
YuraUA
Гуру
 
Регистрация: 15.12.2018
Ресивер: U2C S+Mini
Адрес: EUROPA
Сообщений: 3,778
Сказал(а) спасибо: 5,426
Поблагодарили 6,775 раз(а) в 3,061 сообщениях
Вес репутации: 23
YuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордится
По умолчанию


Щороку 12 грудня українці святкують День Сухопутних військ, в який вшановують механізовані, танкові, ракетні та десантні війська, артилерію та інших військовослужбовців, які ведуть наземні операції.


:
Воїни Сухопутних військ становлять найчисленніший підрозділ ЗСУ. Під час повномасштабної війни ці воїни воюють у важких умовах та у безпосередній близькості до ворога. Тому зараз особливо важливо вшанувати їхню працю. Привітання з Днем Сухопутних військ допоможуть красиво привітати всіх службовців цього виду військ, а також їхніх близьких, які переживають солдатів.

Дата та історія Дня Сухопутних військ
Сучасна українська армія була створена в 1991 році, а в 1996 у складі Збройних сил були сформовані сухопутні війська України - найчисленніший їх підрозділ. Професійне свято військовослужбовців Сухопутних військ було встановлено указом Леоніда Кучми в 1997 році, а датою свята обрали 12 грудня.
YuraUA вне форума   Ответить с цитированием
5 пользователя(ей) сказали cпасибо: