Показать сообщение отдельно
Старый 02.11.2023, 01:04   #329
kotiaj
Гуру
 
Регистрация: 27.04.2007
Ресивер: відсутні
Адрес: rv.ua
Сообщений: 2,279
Сказал(а) спасибо: 1,725
Поблагодарили 2,676 раз(а) в 1,389 сообщениях
Вес репутации: 35
kotiaj за этого человека можно гордитсяkotiaj за этого человека можно гордитсяkotiaj за этого человека можно гордитсяkotiaj за этого человека можно гордитсяkotiaj за этого человека можно гордитсяkotiaj за этого человека можно гордитсяkotiaj за этого человека можно гордитсяkotiaj за этого человека можно гордитсяkotiaj за этого человека можно гордитсяkotiaj за этого человека можно гордится
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от finbush Посмотреть сообщение
... є яскравість самої матриці і окремо яскравість її підсвітки? А як тоді задається яскравість самої матриці?
Попробую ще раз потовкти воду в ступі. В матриці регулюється не яскравість, а назвемо її умовно "прозорість". От опція в меню "яскравість" якраз і регулює "прозорість" матриці для проходження світла від фонової підсвітки. Струм управління елементами матриці ( по факту управління затворами польових транзисторів) теоретично практично наближається до нуля при любому допустимому рівні напруги на затворі і на термін роботи матриці не впливає.
P.S.: Ми тут чомусь почали котити бочки на таку величину як струм. Немає струму - немає електроніки і струм - це не є щось погане, це "життя" електроніки. Без струму не може працювати жоден електричний прилад, але цей параметр завжди повинен бути в межах, які необхідні для нормальної роботи приладу вцілому чи якоїсь частини схеми зокрема.
kotiaj вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо: