Тема: Windows 12
Показать сообщение отдельно
Старый 30.09.2023, 00:30   #6
Sereqa
Гуру
 
Аватар для Sereqa
 
Регистрация: 01.05.2008
Ресивер: Разные.
Адрес: 🇺🇦 Ukraine 🇺🇦
Сообщений: 8,219
Сказал(а) спасибо: 3,025
Поблагодарили 14,037 раз(а) в 4,989 сообщениях
Вес репутации: 33
Sereqa на пути к лучшему
По умолчанию

Microsoft готує полегшену версію Windows 12

Компанія Microsoft дійсно працює над «веборієнтований» варіантом наступного покоління операційної системи Windows, широко відомого як Windows 12. Про це розповів тематичний ресурс WindowsLatest з посиланням на кілька джерел, близьких до Microsoft і її галузевим партнерам.
Хмарна або веборієнтована версія Windows 12 схожа за принципами роботи на вже добре відому операційну систему ChromeOS від Google, яку використовують, головним чином на шкільних та студентських ПК та ноутбуках, що відрізняються доступністю.
Як зазначає WindowsLatest, хмарна версія Windows 12 не призначена для заміни традиційної фірмової ОС на настільних комп’ютерах і може стати справжньою відповіддю Chrome OS. Це спроба Microsoft створити більш сучасну, модульну та легку версію Windows для недорогих навчальних пристроїв.
Microsoft вже формує команду розробників наступного покоління Windows. Це підтверджують списки вакансій, що з’являються в мережі. Там же зазначається, що наступне покоління Windows з’явиться у 2024 році. Як дізналися в WindowsLatest браузер Microsoft Edge, і нова система штучного інтелекту стануть центром першої веб-версії Windows 12.
__________________
Sereqa вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо: