Показать сообщение отдельно
Старый 04.07.2023, 00:02   #18
satvitek
Гуру
 
Регистрация: 21.10.2018
Ресивер: Sat-Integral SP-1329 HD Combo
Сообщений: 1,942
Сказал(а) спасибо: 58
Поблагодарили 55 раз(а) в 50 сообщениях
Вес репутации: 9
satvitek скоро придёт к известности
По умолчанию

Маркевич: Тепер нехай уже Іспанія боїться України
Мирон Богданович - про вчорашній історичний матч української молодіжки



Головний тренер "Карпат" Мирон Маркевич поділився емоціями від матчу 1/4 фіналу молодіжного ЧЄ-2023 між Україною та Францією (3:1).

– Насамперед хочеться привітати тренерський штаб, гравців, уболівальників, адже була завойована путівка не лише до півфіналу, а й на Олімпійські ігри, де українські футболісти ще ніколи не виступали.

До речі, вчора я навіть дозволив своїм підопічним із "Карпат", які перебувають на зборі в Ужгороді, порушити режим та переглянути телетрансляцію звітного матчу. Емоції цього пізнього вечора вирували ще ті, переконаний, що і наша збірна, відчуваючи ту неймовірну підтримку на Батьківщині, намагалася стрибнути вище голови.

– Перед вчорашнім поєдинком ви докладно зупинилися на тих чинниках, які мають допомогти нашим хлопцям перемогти французів, яких більшість експертів вважали фаворитами. Склалося враження, що підопічні Руслана Ротаня прислухалися до ваших порад.

– Хлопцям треба віддати належне, другий тайм вони взагалі провели чудово. Так, до перерви було багато нелогічного і головне, що українці максимум вичавили з того, що створили. Заради справедливості слід сказати, що й Фортуна десь була на нашому боці.

Після перерви наші хлопці чітко виконували тренерські настанови, були максимально сконцентровані у своїх володінь і завдяки надійному підстрахуванню не дозволяли візаві опинятися у зручних позиціях. Не дивно, що наш воротар Анатолій Трубін фактично не мав можливості продемонструвати свою майстерність. Пішли на користь й заміни. Вважаю, що українці награли на третій гол, забитий після багатоходової комбінації.

– Як оціните дебют на Євро Михайла Мудрика?

- Відчувалося, що він багато пропустив, ще не вистачало різкості, і суперники часто встигали "накривати" його. Але Мудрик свою справу зробив: заробив пенальті і віддав результативний пас Георгію Судакову, який зробив фантастичний ривок із глибини поля. Все ж таки, мені здається, Україна перевершила французів завдяки командним зусиллям.

– На черзі – півфінал із іспанцями, які у груповому раунді ледве врятувалися від поразки у матчі з Україною.

– У тому поєдинку в обох збірних були задіяні переважно резервісти та переконаний, що 5 липня буде зовсім інший футбол. Дуже багато залежатиме від настрою, хоча після перемоги над французами, яких вважали головними претендентами на чемпіонське звання, тепер нехай уже Іспанія боїться України.

- А те, що в іспанців буде більше часу на відновлення, може зіграти якусь роль?

– Не думаю, наші хлопці перебувають у відмінних фізичних кондиціях, а перемога над французами має надати їм натхнення.
satvitek вне форума   Ответить с цитированием