Показать сообщение отдельно
Старый 30.04.2023, 10:36   #40
satvitek
Гуру
 
Регистрация: 21.10.2018
Ресивер: Sat-Integral SP-1329 HD Combo
Сообщений: 1,967
Сказал(а) спасибо: 58
Поблагодарили 55 раз(а) в 50 сообщениях
Вес репутации: 9
satvitek скоро придёт к известности
По умолчанию



Зоря та Дніпро-1 продовжують погоню за Шахтарем

Луганці зустрічались з "Чорноморцем". Рахунок відкрив Герреро, а подвоїв перевагу Антюх. Перед перервою Єрмаков скоротив відставання, але Русин не дав шансів на камбек – 3:1 на користь "Зорі". "Дніпро-1" грав на виїзді з "Інгульцем" і не міг забити у ворота суперника майже годину, аж поки петрівці не порушили правила у власному штрафному майданчику. Довбик пенальті реалізував (20-й гол в чемпіонаті), і майже одразу Когут забив другий – 0:2. "Дніпро-1" відстає від "Шахтаря" на п’ять очок, але має одну гру в запасі.

Ротань зазнав першої поразки на чолі Олександрії

До матчу з "Кривбасом" було 7 нічиїх та 1 перемога. Але криворіжці зуміли перервати цю серію. Основні події розгорнулись у другому таймі. За господарів забивали Стецьков та Микитишин, тоді як "Олександрія" змогла відіграти один гол лише на 90+2-й (Мірошниченко). 2:1 і "Кривбас" наблизився до "Олександрії" на відстань трьох очок. "Ворскла" могла б бути ще ближче, але зіграла з "Рухом" внічию 1:1, пропустивши на 90+1-й з пенальті. Також нічиєю завершився матч "Минай" - "Металіст 1925" - теж 1:1.

Карпати обіграли лідера Першої ліги

"Оболонь" ризикує втратити першу сходинку, якщо "Полісся" сьогодні обіграє ЛНЗ. Між тим, матч з "Карпатами" вийшов багатим на події. Хобленко забив перший гол на початку другого тайму, кияни залишились в меншості після вилучення Мороза на 65-й, але зуміли відігратись зусиллями Фатеєва на 87-й. А на 90+10-й Іван Бобко завдав вирішального удару – 1:2 на користь "Карпат", які посідають третє місце та відстають від лідера на 5 очок.
satvitek вне форума   Ответить с цитированием