Показать сообщение отдельно
Старый 28.04.2023, 10:10   #38
satvitek
Гуру
 
Регистрация: 21.10.2018
Ресивер: Sat-Integral SP-1329 HD Combo
Сообщений: 1,968
Сказал(а) спасибо: 58
Поблагодарили 55 раз(а) в 50 сообщениях
Вес репутации: 9
satvitek скоро придёт к известности
По умолчанию

Вернидуб: Завжди мріяв очолити збірну України, але розумію, що цього не буде
Тренер каже, що навряд чи зможе це зробити через можливі розбіжності з УАФ



Головний тренер "Кривбасу" Юрій Вернидуб зізнався, що хотів би очолити збірну України. Але при цьому фахівець зазначив, що навряд чи зможе це зробити через можливі розбіжності з УАФ.

"Нічого не говоритиму, але що є, то є. У грі проти Англії (0:2) я не побачив іскри в очах наших хлопців. Вони грали, але це не той футбол, який хотілося б мені бачити. Це було помітно, що якби англійці не зупинилися після першого тайму, тому що у них уже був результат 2:0, то було б набагато гірше.

100% винна УАФ. Не те що Ротань не готовий до цієї роботи, просто не розумію цього. Може, у нього безвихідь була. Це безумство. Я не можу зрозуміти, як один тренер може посідати три позиції. Це така солянка у голові, це рівень футболістів зовсім інший. Національна збірна – це еліта. Молодіжка – це молоді таланти, це зовсім друга робота. "Олександрія" – це ще інше. Але що є, то є. Сподіваюся, що все налагодиться. Зроблять правильні висновки та з'явиться тренер, який справді займатиметься збірною. Хоча ці виконавці, які є у нас, є дуже непоганими.

Була завжди мрія очолити збірну України, але я розумію, що цього не буде. Де Вернидуб, а де… Асоціація наша, там зовсім інші плани. А ще такі як я, які можуть сказати будь-що, тому що я люблю говорити, що думаю", - сказав Вернидуб.
satvitek вне форума   Ответить с цитированием