Показать сообщение отдельно
Старый 10.03.2023, 11:41   #249
Anthrax
Модератор
 
Аватар для Anthrax
 
Регистрация: 28.07.2007
Ресивер: Amiko Alien 8900
Адрес: Transcarpathia
Сообщений: 3,068
Сказал(а) спасибо: 3,794
Поблагодарили 2,942 раз(а) в 1,461 сообщениях
Вес репутации: 41
Anthrax обеспечено прекрасное будущееAnthrax обеспечено прекрасное будущееAnthrax обеспечено прекрасное будущееAnthrax обеспечено прекрасное будущееAnthrax обеспечено прекрасное будущееAnthrax обеспечено прекрасное будущееAnthrax обеспечено прекрасное будущееAnthrax обеспечено прекрасное будущееAnthrax обеспечено прекрасное будущееAnthrax обеспечено прекрасное будущееAnthrax обеспечено прекрасное будущее
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от kotiaj Посмотреть сообщение
Навіть якби повірити в утопію що хтось переробив 7601 на 00 чи 02, то що робити з серійними номерами тюнерів 7600, яким боком іх підсунути віасату?
Може хто в курсі, куди ці серіальні номери прописуються?

Якщо вони є в софті (ПО), то можна спробувати приймач привести до нормального виду тими способами, які вже тут описані, зняти після того всього ДАМП ПО і підсунути його іншим приймачам. Ну раз залізо в них однакове, то типу якась логіка в цьому є. Інша закавика - де найти такий програматор та на скількох приймачах таке проканає - бо клони з однаковими серіалами не пройдуть. В усякому разі я в останньому сумніваюся, аби на кількох одне і те ж ПО спрацювало, віасат це бачитиме. Але то вже інше питання, перше - зверху викладено.

Хто зрозумів, що до чого - відгуки велкам сюди.

До речі, є там на платі материнки 2 роз"єми, у призначенні яких я не впевнений. Отой біля проца на 7 контактів може бути якраз для ЖТАГа, якщо сама можливість роботи по ньому в даному проці не заблокована.
Може й ні.

Га? ))
__________________
Nothing in life is to be feared, it is only to be understood. Now is the time to understand more, so that we may fear less.
Anthrax вне форума   Ответить с цитированием
2 пользователя(ей) сказали cпасибо: