Показать сообщение отдельно
Старый 07.01.2023, 22:56   #18
duman
Гуру
 
Регистрация: 07.05.2011
Ресивер: 4100c
Адрес: украина львовская
Сообщений: 1,055
Сказал(а) спасибо: 1,163
Поблагодарили 1,442 раз(а) в 663 сообщениях
Вес репутации: 21
duman луч света в тёмном царствеduman луч света в тёмном царствеduman луч света в тёмном царствеduman луч света в тёмном царствеduman луч света в тёмном царствеduman луч света в тёмном царстве
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от User_02 Посмотреть сообщение
Ці три ресивери однакові по залізу і для екстрівського також можуть зробити софт як для універсального з можливістю вибору провайдера віасат. Якщо абонент вже був підключений до платного оператора то чого б не дати йому можливість перейти до іншого з мінімальними затратами.
А це хіба не мінімальні:
**У зв’язку з цим, компанія Viasat розробила пропозицію для абонентів XtraTV, щоб всі бажаючі могли продовжувати дивитися супутникове телебачення, адже інформаційна обізнаність, доступ до українських національних каналів та до розважального і фільмового контенту зараз має надзвичайно важливе значення.
Так, обравши тарифний пакет до смаку, та сплативши абонплату Viasat за жовтень 2022, Ви погоджуєтесь стати абонентом Viasat, і отримуєте безкоштовний перегляд обраного тарифного пакету впродовж Серпня і Вересня 2022 року, за рахунок вже сплаченої абонентної плати Xtra TV.

Здійснити перехід та стати абонентом Viasat легко і швидко, адже Viasat надає технічні консультації з перенлаштування супутникових приймачів Strong SRT 7600, а у разі наявності у Вас тюнеру 7602 надає нові супутникові приймачі за 1грн.**
duman вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо: