Показать сообщение отдельно
Старый 05.12.2019, 01:51   #1087
kotiaj
Гуру
 
Регистрация: 27.04.2007
Ресивер: відсутні
Адрес: rv.ua
Сообщений: 2,281
Сказал(а) спасибо: 1,728
Поблагодарили 2,680 раз(а) в 1,391 сообщениях
Вес репутации: 35
kotiaj за этого человека можно гордитсяkotiaj за этого человека можно гордитсяkotiaj за этого человека можно гордитсяkotiaj за этого человека можно гордитсяkotiaj за этого человека можно гордитсяkotiaj за этого человека можно гордитсяkotiaj за этого человека можно гордитсяkotiaj за этого человека можно гордитсяkotiaj за этого человека можно гордитсяkotiaj за этого человека можно гордится
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от Marjan0506 Посмотреть сообщение
...як на мене краще переплатити і не мати того геморою з сортуванням Хтра бокса
Якраз справжній геморой саме з CI-модулем і почнеться. По-перше, ресивер не який небудь, а повинен підтримувати CI+. По-друге, якщо й присутня підтримка СІ+, то робить цей модуль, зокрема на xtra tv, через "одне місце". Перевірено і на опені S4 pro( з адаптованою прошивкою під СІ+) і на Аміко (не пам'ятаю точно модель) . А віасат-Україна з модулями не працює і навіть не планує.
p.s. на опені, після включення, футболи починали працювати тільки якщо передьоргнути на-гарячу сам модуль в ресивері, або через меню скинути до заводських налаштування СІ+. І так робити як мінімум після кожного включення. При перемиканні з каналу на канал також часто "картинка" зависає.
На аміко при переключенні канали також розкодовувались коли їм захочеться.
Клієнта така камасутра достала, і він купив ще й хтра бокса. Модуль залишився мені в подарунок.
kotiaj вне форума  
Пользователь сказал cпасибо: