Показать сообщение отдельно
Старый 19.01.2017, 23:23   #99
D-Misha
Местный
 
Регистрация: 04.06.2012
Ресивер: x-810
Адрес: Україна
Сообщений: 225
Сказал(а) спасибо: 782
Поблагодарили 563 раз(а) в 209 сообщениях
Вес репутации: 14
D-Misha скоро придёт к известностиD-Misha скоро придёт к известности
По умолчанию

Продовження:

По своїм діям люба імперія робить все однаково, що Римська, що Радянська, що російська – це захват чужих територій з привласненням майна, інтелектуального і фізичного люду. А російська імперія це остання імперія в світі і в основному за довгий час в росії крім добре воювати та робити зброю більше нічому не навчилися. Порівняйте села України і росії, які оселі у нас і у них і стане все зрозуміло. Тому вони без України не можуть бо самі так добре працювати не вміють. Натомість по п’янству росія перша в світі це точно. Російська нація спивається бо добре працювати вона не вміє окрім воювати. Росія за останні 500 років 250 воювала і в більшості випадків це були загарбницькі війни. Як відомо з історії люба імперія розвалюються, думаю і російська не мине цієї участі рано чи пізно. Бо народ в якого генетично передається жага до завоювання не має майбутнього.

А тепер про відмінності: Я пам`ятаю як в Криму спитали російського солдата чи буде він стріляти в українця, той відповів «да», а український солдат на це ж питання відповів «ні». І це ключове, ми мирна проєвропейсько - слов`янська нація ,а російська нація це гібрид фінських та азійських племен в яких жага до завоювання на 1 місці, і за століття ці риси стали домінуючими. І ця озлобленість на все і вся переросла з провладних коридорів до обивателя. І ці люди називають нас фашистами не усвідомлюючи що самі ними являються.

- Ми нація яка живе майбутнім, а росіяни живуть минулим. Є сучасний яскравий приклад в 2014р росія на Донеччині зірвала міст, а Євросоюз в2016р його відбудував. І це яскравий приклад хто в нас ворог, а хто товариш. Ось і вся різниця, і ось чому ми хочемо в ЕС бо там верховенство права і ніхто не краде твою землю.

- Ми на відміну від росіян ніколи не крали чужу історію, бо в нас є славетна своя.

- Ми не винищували під корінь інші народи, а в росії тільки при СРСР щезло 66 малих народів вмісті з їх культурами.

- Ми ніколи не нападали на росію- єдиний раз коли гетьман Сагайдачний підійшов до Москви і не палив це місто, а взявши викуп пішов. Росіяни же десятки разів нападали на Україну нищивши мирне населення починаючи з 1169р. коли Андрій Боголюбський спалив Київ вирізавши мирне населення так, що аж до нашесті Батия в 1240р кияни не оговталися. Та спаленням Батурина князем Меншиковим – в живих не лишили навіть дітей, та закінчуючи звірствами в Криму і Донбасі.

- Ми ніколи не палили книжок інших народів, а росіяни при різних царях не тільки палили українські книжки, а й забороняли читати писати, спілкуватися на рідній мові. І відомо з історії , що в світі тільки російські імперіалісти та німецькі фашисти боролися з книжками. Про це в росії не говорять бо мабуть соромно.

- Ми воїни світла і добра вони воїни тьми. Українці хоронять своїх воїнів як героїв стоячи на колінах, росіяни поспіхом без свідків залякуючи родичів, а з 2016р спалюючи в крематоріях ставлячи штамп безвісті пропавшего.

- Ми воюємо за свою землю захищаючи власний народ, вони воюють за чужу землю та за гроші І за інтереси царів.

- Ми не розстрілюємо полонених в росії це вже норма. Це і е різниця між цивілізацію та дикунством.

- В українців хвата духу не виконувати злочинні накази в росіян же виконують накази як роботи бомблячи Алепо. Російська нація перетворилася в більшості на націю рабів з менталітетом фашистів. Вони готові терпіти економічні негаразди, щоб догодити своєму царю.

- У них віра в царя , у нас віра в народ і бога.

- Ми живемо своїм заробленим вони живуть награбованим чужим за багато століть, як фізично так і інтелектуально.

- У нас державні символи свої історичні в них чужі – герб росії двухглавий орел це герб Візантії, прапор триколор це перевернутий голландський прапор Гімн це гімн бувшого СРСР з новими словами.

- Ми пишаймося своїми традиціями, землеробством, трудолюбіем, гостинністю, вони гордяться своєю зброєю і горілкою.

- В росіян національна риса насилля і п’янство в українців національна риса працьовитість і гостинність.

- В українців толерантність до інших народів в росіян же нетерпимість до інших народів, опонентів, суперників , агресивна схильність до шовінізму і великодержавію перед іншими народами.

- В росіян головна риса це імперсктість за ради якої вони пробачають все своєму царю. УКРАЇНЦІ ЖЕ НЕ ВИЗНАЮТЬ ЗА ВЛАДОЮ право гнобити себе в ім`я більш глобальних задач.

- Для українців людське життя має велику цінність кожну смерть коментує телебачення, а для росії десятки трупів навіть не привід для новин.

- Українці відрізняються від росіян політично – ми більш зріла нація і тягнемося до прогресивної Європи, росіяни тягнуться більш до середніх віків .Путін це відображення характеру росіянина.

- Путінізм це сучасний сталінізм з підтримкою російської церкви.

Дуже добре про росіян сказав видатний російський філософ И.А.Ильин (1882 – 1954) «Росия самая паскудная, до блевоты мерзская страна во всей мировой истории .Методом селекція там вывели моральних уродов у которых само понятие добра и зла вивернуто на изнанку. Всю свою историю эта нация барахтается в дерьме и при этом желает потопить в нем весь мир». Я думаю точніше не скажеш.

Ця війна зменшує % патріотів в державі і мені шкода що передові люди зараз гинуть на війні і не зможуть передати свої гени наступним поколінням. А ті що ховаються це боягузи які далі будуть розмножуватися, напевно в основному це нащадки тих народів росії які віками переселяла росія на землі України. В них менталітет раба тому вони думають тільки про свою шкуру. В нас тисячоліттями виховувалися чоловіки в яких головне призначення захист своєї землі, міста, оселі, родини. І це головна риса чоловіка Українця.

Недавно прочитав в інтернеті: «Росия это такая страна, где солдат хоронят тайком и со стыдом, а сыр демонстративно и с гордостью.» На жаль це сьогодні аксіома. ДУЖЕ СИЛЬНО І ПРАВДИВО СКАЗАНО. Немає в світі більше держави , окрім росії, яку би видатні соплеменники та видатні діячі всього світу так хаяли. Наведу пару прикладів:

Лев Толстой: «За что не люблю русских – ничего не хотят знать. А начинаешь объяснять – посылают куда по дальше.»

Академик Иван Павлов: «Должен высказать свой печальный взгляд на русского человека – он имеет такую слабую мозговую систему, что не способен воспринимать действительность как таковую».

Анна Белинская: «Я не могу сказать, что я ненавижу русских. Ненависть — это не то слово. Нельзя, к примеру ненавидеть сифилис. От сифилиса нужно защищаться и сифилис нужно уничтожать. Русские это сифилис человечества и не более того».

Карл Маркс в своей работе «Разоблачение дипломатической истории 18 века» писал: «Россия, не имеющая ни какого отношения к Руси, и получившая, вернее укравшая свое нынешнее название, в лучшем случае в 18 веке, тем не менее нагло претендует на историческое наследие Руси, созданной на 800 лет раньше. Однако Московская история – это история Орды, пришитая к истории Руси белыми нитками и полностью сфальсифицирована.»

Фридрих Энгельс: «Любой захват территории, любое насилие, любое угнетение Россия осуществила не иначе как под предлогом просвещения, либерализма, освобождения народов.»

Михаил Салтыков- Щедрин: «Если русским предоставить выбрать себе предводителя, они выбирают самого лживого, подлого, жестокого, вместе с ним убивают ,грабят, насилуют в последствии сваливают на него всю вину. Спустя время церковь провозглашает его святым.»

Збигнев Бжезинский: «Россия больной и заразный зверь. Добить эту язву на теле планеты – задача любого здравомыслящего человека.»

Уинстон Черчилль: «Мне говорили что русские не являются человеческими существами. В шкале природы они стоят ниже орангутангов».

Фридрих Энгельс: «Что касается россии, то ее можно упомянуть лишь как владелицу громадного количества украденной собственности, которую ей придётся отдать назад в день расплаты».

Отто фон Бисмарк : «Договор подписанный с россией не стоит бумаги на которой написан.»

И.С.Шмелёв: «Русские – народ, который ненавидит волю, обожествляет рабство, любит оковы на своих руках и ногах, любит своих кровавых деспотов, не чувствует никакой красоты, грязный физически и морально, столетиями живет в темноте, мракобесии и пальцем не пошевелил к чему-то человеческому, но готовый всегда неволить, угнетать всех и вся , весь мир. Это не народ а историческое проклятие человечества».

Михаил Булгаков: «Не народ, а скотина, хам, дикая орда душегубов и злодеев».

Максим Горький: « Наиважнейшею приметою удачи русского народа есть его садистская жестокость».

Иван Тургенев: «Русский есть наибольший и на наглейший лгун во всем свете».

У. Черчиль: «Эти русские непредсказуемы. Они уморили своих крестьян голодом. Они затопили плодороднейшие земли, чтобы сделать электростанции. Они загрязнили урожайные районы отходами от ядерной промышлености. У них небольшая плотность населения, но и при этом они ухитрились загадить свою страну настолько, что теперь вынуждены покупать зерно. Я думал, что умру от старости. Но когда россия, кормившая ранее всю Европу хлебом, стала закупать зерно, я понял, что умру от смеха. Сталин захватил огромную аграрную страну и превратил её в сырьевой придаток и ядерную помойку. Только один Ленин мог бы вывести русских из этого болота, куда он сам их завёл. Но Ленина они успешно отравили. Через пару поколений они ещё или уже деградируют и не смогут даже самостоятельно добывать полезные ископаемые. Народ будет вымирать, а диктаторы и их слуги будут жить, покупая у нас предметы розкоши и продавая соседним странам концессии… Для русских лидеров это самый выгодный бизнес. Так что если мы сможем предотвратить их военную агрессию, то в интересах Великобритании, да и прочих Западно-Европейских стран, сохранять СССР как можно дольше: это выгодная сырьевая база и хороший рынок сбыта морально устаревшей продукции. Они уничтожают у себя кибернетику и генетику – тем лучше для нас, мы будем продавать им семена и электронные устройства. Кроме того за символическую плату в россию можно будет сбывать ядерные отходы. Достаточно остановить советскую экспансию, и они уничтожат себя сами без каких бы то ни было активных действий с нашей стороны…

А.Солженицын: «Нет в этом мире мельче, сволочнее и хамовитие особи, чем кацап. Рождённый в нацисткой стране, вскормленный пропагандой нацизма, этот ублюдок некогда не станет человеком. У его страны нет друзей – либо халуи , либо враги. Его страна способна только угрожать, унижать и убивать. И за сохранения этого статуса Россией рядовой кацап готов пожертвовать собственной жизнью, жизнями своих родителей и детей, качеством жизни своего народа. Воистину кацапы звери. Лютые, кровожадные, но смертные.»

Таких думок видатних людей сотні я тільки вибрав ті які більше мені сподобалися. Но кремль запізнився, в нас виросло ціле покоління , яке не знае совка і яке не стане на коліна. Ці молоді люди будуть на смерть стояти за свою свободу як тисячоліттями стояли наші предки від будь-якого загарбника. Вони більш зрілі, більш стійкі до пропаганди, більш патріотичні і вже зараз ясно путін програв.

Автор: Ю.М.Крайник м.Мерефа ,Харківська обл.
D-Misha вне форума   Ответить с цитированием
2 пользователя(ей) сказали cпасибо: