Тема: бокс
Показать сообщение отдельно
Старый 13.12.2015, 13:21   #508
SLAVASAM
Модератор
 
Аватар для SLAVASAM
 
Регистрация: 17.07.2007
Ресивер: Дрим 500, Openbox® SX4. U2CВ6
Адрес: Украина
Сообщений: 14,112
Сказал(а) спасибо: 1,017
Поблагодарили 5,987 раз(а) в 2,909 сообщениях
Вес репутации: 57
SLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордится
По умолчанию

Олександр Усик нокаутував Педро Родрігеса



Український важкоатлет здобув дев"яту поспіль дострокову перемогу


Сьогодні володар інтерконтинентального титулу WBO у важкій вазі Олександр Усик (9-0, 9 KOs) провів проти кубинця Педро Родрігеса (22-2, 19 KOs) свій дев'ятий поєдинок на професійному рингу.

Українець вже на початку бою організував кілька успішних атак, але й кубинець не відсиджувався в обороні і непогано пробивав у відповідь.
Усик відмінно пересувався по рингу, намагався вимотати Родрігеса фізично й не піддавався на спроби суперника втягнути його у відкритий розмін.

Українець активізувався в кінці п'ятого раунду, провівши затаяжную серію точних ударів. У наступній трихвилинці Усик потряс кубинця боковим, а незабаром відправив аперкотом в нокдаун. Родрігес піднявся і продовжив бій.

Тим не менш, вже в сьомому раунді кубинець знову опинився на настилі після тривалої серії потужних влучень Усика, а суддя зафіксував перемогу українця нокаутом.
http://box.sport.ua/
__________________
Водку мы пьем для запаха - а дури нам своей хватает!
Любовь приходит, любовь уходит, а выпить хочется всегда.
SLAVASAM вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо: