Показать сообщение отдельно
Старый 08.05.2015, 07:07   #149
SLAVASAM
Модератор
 
Аватар для SLAVASAM
 
Регистрация: 17.07.2007
Ресивер: Дрим 500, Openbox® SX4. U2CВ6
Адрес: Украина
Сообщений: 14,112
Сказал(а) спасибо: 1,017
Поблагодарили 5,987 раз(а) в 2,909 сообщениях
Вес репутации: 57
SLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордится
По умолчанию

Дніпро везе з Неаполя результативну нічию

Потужна атакуюча лінія «Наполі» відзначалася у передматчевих коментарях практично всіма фахівцями. Не обійшов цей момент і головний тренер «Дніпра» Мирон Маркевич, коли сказав, що «у «Наполі» серйозна атака». Ну, а наскільки вона серйозна, нашій команді треба переконатися у стартові хвилини.

s:
Наставники обох команд обрали ідентичну схему розстановки своїх футболістів 4-2-3-1, де у господарів на вістрі був Ігуаїн, а у «Дніпра» єдиним нападником був Нікола Калініч. Висунутий хорват був далеко вперед, і вперше зачепився за м'яч на 3-й хвилині, але послідувала за цим спроба піти вперед великими силами могла дорого обійтися «Дніпру». Після довгої передачі на Кальехона той справа ледь не вискочив сам на сам з Бойком, благо, Дуглас встиг наздогнати суперника і нейтралізував загрозу.

На протилежному фланзі у італійців найпомітнішим був Інсіньє, не випадково, що саме в його виконанні був зафіксований перший удар по воротах у матчі – м'яч після удару метрів з 25-ти пролетів поруч зі штангою. Загалом, суперник був налаштований серйозно зламати «Дніпро» швидким голом, що призводило до поспіху і до того, що господарі забігали у поза грою. У ці дуже важливі хвилини матчу «Дніпро», варто зазначити, діяв дуже холоднокровно і солідно. Кутові суперника – другий поверх був за нашими футболістами, на 16-й хвилині штрафний після того, як Ротань нечемно повівся з Кальехоном – і тут Дуглас був першим на м'ячі. Ніякої паніки – кожен футболіст знав своє місце і свою задачу.

Незабаром і «Дніпро» заробив свій перший стандарт, з якого можна було спробувати щось витягти, але Ротань з нього відправив м'яч прямо в руки Андухара, тим самим розім'явши застояного без діла воротаря «Наполі». Ще через кілька хвилин «дніпряни» вирішили не подавати кутовий, розіграти, і зробили це настільки невдало, що Канкаві ціною картки довелося рубати Жоржиньо, щоб зірвати в зародку відповідну контратаку.

На кінець півгодини гри, коли неаполітанці остаточно переконалися в безперспективності з наскоку взяти оборону «Дніпро», господарі перейшли до спокійної позиційній атаці, і, схоже, не очікували нічого небезпечного господарі від українців, але дніпропетровці несподівано переключилися на активний відбір, який привів до атаки вже нашої команди. Більше хвилини контролювали гості м'яч поблизу володінь Андухара, але увійти в штрафну, ні пробити по воротах не змогли, а завершилося все дуже неточною передачею Коноплянки в нікуди, за межі поля.

Несподівано нервовими у виконанні «Дніпра» вийшли заключні хвилини тайму. Дніпропетровці притиснулися до своїх воріт, в декількох епізодах замість гри «від простого», коли треба було винести м'яч подалі, втрачали м'яч поблизу штрафного, і напруга біля воріт Бойка не спадала. У підсумку, великих неприємностей уникнути вдалося, а перед самим свистком на перерву Ротань зі штрафного знову розім'яв Андухара.

Так вдало складывавшееся розвиток подій у матчі було порушено після перерви, і дуже швидко. «Дніпро» прогавив розіграш ауту на лівому фланзі, і Матос з працею головою виніс м'яч на кутовий після навісу Хамшик. Інсіньє виконав корнер, і Давид Лопес, як на тренуванні, з лінії воротарського майданчика відправив м'яч у сітку – Бойко до навісу з кутового не встигав, а Матос програв верхову боротьбу гравця «Наполі».

Пропускати, коли голом до цього і не пахло, дуже прикро, і «Дніпро» протягом декількох хвилин виглядав на полі розгубленим. Це дозволило Ігуаїну праворуч вирватися на ударну позицію, і Бойко не без праці відбив м'яч на кутовий. Незабаром після ще одного кутового гості знову дали пробити по своїх воротах – м'яч пролетів над поперечиною. Дуглас в швидкості поступався який розігрався Ігуаїну, той свій черговий ривок у карний завершив ще одним небезпечним ударом – Бойко ногами відбив м'яч.

А що ж з повторною грою у «Дніпра»? Про яку-небудь атакуючої гри дніпропетровців говорити в ці хвилини не доводилося взагалі, оскільки середня лінія команди програвала всі єдиноборства за м'яч і Калинич, граючи попереду вхолосту, змушений був у пошуках м'яча повертатися на власну половину. Тим часом, «Наполі» раз за разом розривав оборону «Дніпра» і праворуч, і ліворуч, де Хамшик не зустрічав практично ніякої протидії. Як результат, Бойко – постійно в грі, і після ударів Інсіньє і Ігуаїна наш голкіпер продемонстрував свою майстерність. На 78-й хвилині Денис здійснив суперсейв, коли Ігуаїн з меж штрафного м'яко підсік м'яч, пробиваючи під поперечину – воротар «Дніпра» з його зростом зміг дотягнутися до м'яча і перевести його на кутовий.

Через дві хвилини на полі у «Дніпра» вийшов Євген Селезньов, і першим своїм дотиком забив! Федецький справа вирізав м'яч на лінію воротарського, Безус до м'яча не дотягнувся, а ось Селезньов, який опинився в потрібному місці, переправив м'яч у сітку. Забивав Євгеній з положення поза грою? Яке це має значення у футболі, якщо арбітри вказали на центр – як би там не було, але настільки важливе для «Дніпра» зміна нуля на одиницю на табло відбулося.

На те, щоб схилити чашу терезів на свою користь, у «Наполі» було 10 хвилин, з урахуванням компенсованих. «Дніпру» потрібно було в цей час звести загрозу своїм воротам до мінімуму. Зробити це за рахунок контролю м'яча суперник не давав, тому, доводилося «Дніпру» зосередитися виключно на те, щоб відбиватися. Коли ж «Наполі» в заключні хвилини діяв і без креативу, і, визнаємо, без вогню в очі – вирішити завдання не пропустити для «Дніпра» не склало труднощів.

Нічия, так і ще результативна на виїзді – результат наиблагоприятнейший, і це вже конкретна заявка «Дніпра» на фінал. Але, тим не менш, путівка в нього буде розіграна через тиждень на «Олімпійському», і, можна не сумніватися, що просто так «Наполі» її не віддасть.

Анатолій ПОДВОЙСЬКИЙ


«Наполі» – «Дніпро» – 1:1 (0:0)

«Наполі»: Маріано Андухар, Крістіан Маджіо, Мігель-Анхель Бритос, Рауль Альбіоль, Фаузі Гулам, Давид Лопес (Вальтер Гаргано, '71), Лоренцо Інсіньє (Дріс Мертенс, '82), Жоржиньо Фрелло, Марек Хамшик, Гонсало Ігуаїн, Хосе Марія Кальєхон (Маноло Габбиадини, '77)
«Дніпро»: Денис Бойко, Артем Федецький, Дуглас Баселар, Євген Чеберячко, Валерій Лучкевич (Бруну Гама, '57), Валерій Федорчук, Євген Коноплянка, Леонардо Де Матос, Джаба Канкава (Роман Безус, '69), Руслан Ротань, Нікола Калинич (Євген Селезньов, '80)

Арбітр: Свейн Моен (Норвегія)

Давид Лопес, 50 - Євген Селезньов, 80
Джаба Канкава, 24. Артем Федецький, 72.



Севілья без питань громить Фіорентину

«Севілья» - «Фіорентина» - 3:0
Алейкс Відаль, 17, 52, Кевін Гамейро, 75

«Севілья»: Серхіо Ріко, Бенуа Тремулінаса, Хосе-Антоніо Рейєс (Коку Андухар, '58), Тімоті Колодзейчак, Алейкс Відаль, Віктор Витоло, Стефан Мбіа (Вісенте Іборра, '73), Гжегож Крышовяк, Даніел Каррісу, Евер Банега, Карлос Бакка (Кевін Гамейро, '75)
«Фіорентина»: Норберто Нето, Гонсало Родрігес, Маркос Алонсо, Ненад Томовіч (Міка Річардс, '46), Стефан Савич, Борха Валеро, Мілан Бадель (Давид Піцарро, '68), Маріо Гомес (Йосип, '80), Матіас Фернандес, Мохамед Салах, Хоакін

Даніель Каррісу, 46. Гжегож Крышовяк, 83. - Маркос Алонсо, 70. Борха Валеро, 78.
http://sport.ua/
__________________
Водку мы пьем для запаха - а дури нам своей хватает!
Любовь приходит, любовь уходит, а выпить хочется всегда.
SLAVASAM вне форума  
Пользователь сказал cпасибо: