Тема: Биатлон
Показать сообщение отдельно
Старый 06.03.2015, 08:47   #10
SLAVASAM
Модератор
 
Аватар для SLAVASAM
 
Регистрация: 17.07.2007
Ресивер: Дрим 500, Openbox® SX4. U2CВ6
Адрес: Украина
Сообщений: 14,112
Сказал(а) спасибо: 1,017
Поблагодарили 5,987 раз(а) в 2,909 сообщениях
Вес репутации: 57
SLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордится
По умолчанию

Біатлон. ЧС: Чехія перемагає у змішаній естафеті

A:
Збірна Чехії виграла першу дисципліну світової першості в Контіолахті (Фінляндія).
Сюжет: Біатлон. Чемпіонат світу 2015
Вероніка Виткова, Getty Images
Старт чемпіонату світу вийшов дуже видовищним і несподіваним. Вже на першому етапі втерла ніс усім фаворитам японка Фуюко Сузукі, отстрелявшая на нуль і показала чудову швидкість на лижні. У підсумку на передачі естафети вона програла лише дві секунди іменитої Вероніці Витковою.

На другому етапі лідерство захопили збірні Білорусі та Фінляндії. Це було пов'язано з, насамперед, виходом на дистанцію Дар'ї Домрачової і Кайси Макарайнен, фантастично відпрацювали свої зміни, в той час, як записні фаворити то страждали від нестачі швидкості, то мучилися на штрафних колах. І, якщо від господарів змагань ніхто не очікував нічого надприродного увазі, відверто слабких чоловічих етапів, то Домрачева створила солідний заділ для Володимира Чепелина і Юрія Лядова. Проте недостатньо акуратна стрільба Володимира і Юрія, зрештою, зіграли свою фатальну роль.

Чехія, яка провела показово стабільну гонку, жодного разу по ходу дистанції, не опустившись нижче третього місця, зуміла відносно легко забронювати за собою золотий фініш. За інші місця на подіумі розгорнулася запекла боротьба на останньому вогневому рубежі, де Мартен Фуркад був прудкішим Тар'єя Бое. Необхідно віддати повинно норвежцю, який протягом заключного кола не поступався у швидкості лідеру загального заліку Кубка світу, але обійти француза було заскладним завданням. У певний момент думки Бе-старшого навіть переключилися Лядова, що знаходився на небезпечній відстані від скандинава. Однак, як виявилося пізніше, всі шанси Юрій втратив на вогневому рубежі. Таким чином, збірна Білорусі фінішувала на самому прикрому місці.

Що стосується української збірної, то кінець подіумних надій настав вже на першій передачі естафети. Не дарма президент Федерації біатлону Володимир Бринзак перед стартом чемпіонату світу говорив про те, що у Юлії Джими є серйозні проблеми зі здоров'ям. Важко сказати, що змусило тренерський штаб, в кінцевому рахунку, зробити вибір на користь Юлії, ми не знаємо. Але, очевидно, що саме це рішення призвело до провального результату четвірки. Джима боролася на дистанції, як могла, тим не менш, підсумковий програш в півтори хвилини став вирішальним для нашої команди. Валя Семеренко, Сергій Семенов і Дмитро Підручний займалися тим, що по можливості намагалися мінімізувати відставання від лідерів, програвши сукупно 40 секунд по відношенню до переможця. Перший млинець для збірної України вийшов грудкою, але вже в суботу на нас чекають спринти, де ми сподіваємося на успішний виступ українських представників.


Підсумкові результати:

1. Чехія (Віткова, Соукалова, Шлезінгр, Моравец- 0+8) 1:20:27.2
2. Франція (Без, Дорен-Абер, Беатрікс, М. Фуркад - 0+8) +20.2
3. Норвегія (Хорн, Экхофф, Ї.Бе, Т. Бе - 1+3) +27.7

4. Білорусь (Скардіно, Домрачева, Чепелин, Лядов - 0+7) +31.0
5. Австрія (Хаузер, Иннерхофер, Гроссеггер, Едер - 0+3) +1:00.3
6. Німеччина (Куммер, Пройсс, Бем, Долль - 0+6) +1:22.8
7. Італія (Вірер, Оберхофер, Віндіш, Хофер - 0+10) 1:24.7
8. США (Данклі, Драйссигакер, Бейлі, Нордгрен - 1+8) +1:46.6
9. Фінляндія (Лаукканен, Макарайнен, Тойванен, Хииденсало - 0+8) +1:59.5
10. Росія (Романова, Подчуфарова, Квіток, Шипулін - 0+2) +2:00.2
11. Україна (Джима, Семеренко, Семенов, Підручний - 0+10) +2:10.3
http://isport.ua/wintersports/321786...ehstafete.html
__________________
Водку мы пьем для запаха - а дури нам своей хватает!
Любовь приходит, любовь уходит, а выпить хочется всегда.
SLAVASAM вне форума   Ответить с цитированием