Вход

Просмотр полной версии : Закрытие FTA каналов в Украине. Реальность или страшилки? Обсудим?

Страницы : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

oh2186
09.01.2020, 16:47
Ще одне що дістає це те що гуртовики демпінгують цінами, продали мені як дилеру кілька форосів скажімо по 700 грн. на гурт, я їх отримав, заплатив за пересил, от маю гуртову ціну 720, маю заплатити податки по чп, оренду торгової лавки, зарплатню продавцю то маю ставити не менш як 1000 грн. То люди плюються і кажуть в неті вони по 730, млять там де я брав гуртом. То нах такий гурт та підтримувати тих гуртовиків коли вони нам ящиками продають і ціни демпінгують. Як торгувати у роздріб коли люди тепер мають інтернет і не дурні.

Не партесь он бариги з Одеської обл. беруть OpenFox X6 по 250 грн за шт. и продают за 750 в руки .. и еще говорят что подорожает.. :D

YuraUA
09.01.2020, 16:51
[QUOTE=sergeyss9;414823]Та в тому то і проблема що все ...Окрім влади...Нажаль........

Доброго дня sergeyss9.
Як Ви праві,так би здалось на місяць-два іх до влади.

ADmB
09.01.2020, 16:53
бариги з Одеської обл. беруть OpenFox X6 по 250 грн за шт. и продают за 750 в руки :D
А ты, небось, за бесплатно тарелки ставишь? Еще и доплачиваешь сверху? :D

oh2186
09.01.2020, 16:55
А ты, небось, за бесплатно тарелки ставишь? Еще и доплачиваешь сверху? :D

Да не, просто дермо-тюнера не возим ;)

ADmB
09.01.2020, 16:58
Да не, просто дермо-тюнера не возим ;)
Да что ты?? Дримбоксы ставишь? Вушки? Да вот такое же дерьмо, что подешевле, и устанавливаешь, чтоб на выходе поболее навару слупить. Робин Гуда не надо из себя строить.

блукач
09.01.2020, 17:03
Я брав фокси по 300 і з виїздом встановлював за 600, дорога+ підключка, налаштування + залити дамп+ річна гарантія від мене, то брав 600 і клієнту краще ніж брати голий в неті і самому длубатись. Цим і рятувався але до усіх не виїздиш, щось продаєш з прилавку і коли в неті твої гуртовики на гуртову ціну накидають 30 грн. це вже жопа. Як будеш розвивати бізнес у цій країні коли такий демпінг цін. Мені дзвонять менегери, беріть, беріть хоч щось. Та як брати коли я маю у магазині накинути хоть третину а у вас гуртова ціна у роздріб фігачить. Вихід брати на алібабі контейнером і продавати 5 років)))

oh2186
09.01.2020, 17:08
Да что ты?? Дримбоксы ставишь? Вушки? Да вот такое же дерьмо, что подешевле, и устанавливаешь, чтоб на выходе поболее навару слупить. Робин Гуда не надо из себя строить.

А причем тут старые Дримы и Вушки на любителя??
Робин Гуда не строил пишу как есть.

А те кто такое практикует тоже то сразу палятся.

блукач
09.01.2020, 17:24
Та хлопці нема що сперечатися, куди нам до менегерів супермаркетів, он прийшов сусід та каже, купив смарт тв чи то у конфі чи ельдорадо, то йому впарили налаштувань та сервісів на 3000 косих, от де голову вміють задурити. А воно вдома не спрацювало ні з інтернетом ні з супутниковою тарілкою. Прийшов у соплях, то кажу за який болт ти платив три косих і що тобі там з розумним видом годину налаштовували? То я би взяв 400 грн і тобі на хаті усе би підключив, але я ніхто а там менеджери. Кажу розводили вони, цигани а не менегери. Проте хвала людям коли на чистому місці з лоха як з куста збрили пару штук і раді що той бовдур вхопив телевізор з сервісами та налаштуваннями. А ми тут мучимось як заробити кілька гривен та ще репутацію зберегти.
Я накину лишню сотню і вже смороду повні штани що я мало не жулік грохобор, а там платять і оком не моргнуть.

oh2186
09.01.2020, 17:26
Та як брати коли я маю у магазині накинути хоть третину а у вас гуртова ціна у роздріб фігачить. Вихід брати на алібабі контейнером і продавати 5 років)))

Правильно, тре зробити їм демпінг !
Взяти щось крутіще по софту і на 10 баксів дешевше ніж вони продають!
Тоді може і ми у вас будем таритись ;)

oh2186
09.01.2020, 17:40
Та хлопці нема що сперечатися, куди нам до менегерів супермаркетів, он прийшов сусід та каже, купив смарт тв чи то у конфі чи ельдорадо, то йому впарили налаштувань та сервісів на 3000 косих, от де голову вміють задурити. А воно вдома не спрацювало ні з інтернетом ні з супутниковою тарілкою. Прийшов у соплях, то кажу за який болт ти платив три косих і що тобі там з розумним видом годину налаштовували? То я би взяв 400 грн і тобі на хаті усе би підключив, але я ніхто а там менеджери. Кажу розводили вони, цигани а не менегери. Проте хвала людям коли на чистому місці з лоха як з куста збрили пару штук і раді що той бовдур вхопив телевізор з сервісами та налаштуваннями. А ми тут мучимось як заробити кілька гривен та ще репутацію зберегти.
Я накину лишню сотню і вже смороду повні штани що я мало не жулік грохобор, а там платять і оком не моргнуть.

А сьогодні зайшов в один такий міні-маркет техніки..
Ціни там на телеки ульот.. але не про те ..
Як зайшов чую там клієнт питає про SMART TV -
А йому:
- у вас телевізор з WIFI ?
Він: - Так
То все у вас вже крутий смарт!
Включаєте Ютуб і крапка :cool:
А канали то тре на горіха повішати антенну :D

А в нашому більш крутішому мега маркеті
То так само типу прошили смарт на 6 місяців - 1000 грн!
Ну то я ще правда раніше чув , а тепер більше напевно..:D

блукач
09.01.2020, 18:10
Є у них (менегерів с.м) чому повчитись, шкодував би людей але бачу що людям подобається лохотрон. Тому беру комбофорос за 700, ставлю націнку і у роздріб 1300 грн. Прошитий+ гарантія+ сервіси+т.о+налаштування і ще якогось маразму і у шоколаді я і клієнт задоволений. Одне що напрягає що я не менегер супермаркету з якого спрос нульцевий, якщо що до мене прийдуть, телефоном у ночі розбудять, змушений буду виконувати обіцяні сервіси)) але людям коли пояснюєш що так краще, є такі що розуміють що кишеньковий майстер поряд навіть дорожче, це краще ніж купівля пустої дешевої коробки в неті або у безвідповідальних лохотронщиків у маркеті.

oh2186
09.01.2020, 18:16
Є у них (менегерів с.м) чому повчитись, шкодував би людей але бачу що людям подобається лохотрон. Тому беру комбофорос за 700, ставлю націнку і у роздріб 1300 грн. Прошитий+ гарантія+ сервіси+т.о+налаштування і ще якогось маразму і у шоколаді я і клієнт задоволений. Одне що напрягає що я не менегер супермаркету з якого спрос нульцевий, якщо що до мене прийдуть, телефоном у ночі розбудять, змушений буду виконувати обіцяні сервіси)) але людям коли пояснюєш що так краще, є такі що розуміють що кишеньковий майстер поряд навіть дорожче, це краще ніж купівля пустої дешевої коробки в неті або у безвідповідальних лохотронщиків у маркеті.

У нас World Vision Ultra за 750 поки не дуже беруть .. але краще
ніж LОХО-БОКСИ з абонкою ..
Та все ще попереду ще трошки більше тижня ;)

serbaurij5
09.01.2020, 19:39
Roma1313, якщо пошукати, то можна знайти було і дешевше.І те, що всі грамотні, що в інеті дешевше-хай куплять і самі прошиють, налаштують, зроблять ключ на ютуб, підключать-в результаті кирпич.Або прийдуть до вас і ви так само і ще навіть в двічі більше здеріть, щоб не були такими хитрими.Із такими розумниками, які дають комусь заробити, а не своїм-тільки так потрібно робити.Я так і роблю.

sat78
09.01.2020, 21:39

Да вот живой пример -подошла сегодня одна тётка и говорит -заказала комбик и антенну по новой почте ! Приедеш потом всё подключиш . Ну нормально ? Как что наклацают на пульте или навернётся то до меня бегут звонят караул выручай! А дать заработать нет ....дорого сдеру! Назвите как хоште -жаба давит меня ... не знаю что ещё.... но можно же спросить было позвонить в конце концов ....Не...забыли где я и что я...Надо сделать типа прайса на услуги чтоб не мнутся и не думать сколько брать и с кого...

valik76
09.01.2020, 22:51
Драсть тик без обид,то Фирма а вы кто извините за выражение так се как бы пятое колесо.Вот так дают в нас вести тип бизнес.

serbaurij5
09.01.2020, 23:17
Sat78, прямо в точку.В завтра піду такому підключать-антену взяв у мене, тюнер в іншому місці, кабель ще в іншому і майбуть самий дермовий.І теж сказав, тепер ніяких на шару приїхати поправити, бо вони наклацали.Наклацали-платіть.

Віталій West
10.01.2020, 12:07
В SS-раші "розважальний" маразм ще дасть фору українському. Я взагалі не можу зрозуміти, як такою мурою можна "вбивати" час?

Я з Вами посперечався, оскільки з 36* дивлюсь багато фільмів - не Сруських, а закордонних.... Вибір у людини є завжди і ніхто не змушує переглядати канали "Россия". Ось Вам і розважальний контент "сусідів". А нашим "Можновладцям" побажав-би подумати про людей не з "Олімпу", а про звичайних, буденних, сільських, де в сім"ї немає "продвинутих юзерів"... Спробуйте навчити діда чи бабцю включити IPTV чи користуватись пультом, що дуууже відрізняється від Глобоподібного. :thank:

gennadiy57
10.01.2020, 17:18
Спробуйте навчити діда чи бабцю включити IPTV чи користуватись пультом, що дуууже відрізняється від Глобоподібного. хотелось написать много но тут есть такие которые сразу удаляют. поэтому отвечу тебе как дед. меня научили в ссср делать антенны и метровые и дециметровые которые которые вы называете Т-2 поэтому 32 канала это больше чем 2 или 3 в ссср.

gennadiy57
10.01.2020, 17:20
ХОТЕЛ ОТВЕТИТЬ И СРАЗУ удалили.

skaner2222
10.01.2020, 17:41
Ссылка не кликабельна.

evo
10.01.2020, 18:10
Кому цікаво почитати про Веріматрікс...
*** скрытый текст ***

Читати нічого, бо мабуть вже прибрали, щоб менше знали про це:D

Pysar
10.01.2020, 19:53
А что там было написано про Вериматрикс?

oh2186
10.01.2020, 20:45
А что там было написано про Вериматрикс?

Есть еще тут про Verimatrix :

https://deps.ua/katalog/iptv-ott-other/ru-sistema-yslovnogo-dostypa-verimatrix-vcas.html

sgtr3w6_6845
10.01.2020, 20:53
Сегодня принес клиент стронг 7600 УТР. Ну короче активировал повводил ему недостающие каналы. В коробке небыло бумажки кода тюнера,прошлый раз в другого клиента в экстра боксе была. Оператор назвал цифры по телефону. Стал на канал футбол 12130v27500 и через минуту зажегся. А писали что с 9ого перейдут на другой транс. Решил проверить как это железо работает с T2MI с 53гр,а никак, даже не видит транс. Сейчас в магазинах понавозили этих УТБ полно по 1100гр,не нужно даже через инет выписывать,разве кто оптом берет по 1000.

fa1978
10.01.2020, 21:34
Сегодня принес клиент стронг 7600 УТР. Ну короче активировал повводил ему недостающие каналы. В коробке небыло бумажки кода тюнера,прошлый раз в другого клиента в экстра боксе была. Оператор назвал цифры по телефону. Стал на канал футбол 12130v27500 и через минуту зажегся. А писали что с 9ого перейдут на другой транс. Решил проверить как это железо работает с T2MI с 53гр,а никак, даже не видит транс. Сейчас в магазинах понавозили этих УТБ полно по 1100гр,не нужно даже через инет выписывать,разве кто оптом берет по 1000.

Уже отчеты пошли о проделанной работе....

Да переименуйте этот раздел наконец то! Где тут обсуждение? Чего? По чем бананы в Одессе?

oh2186
10.01.2020, 22:07
Уже отчеты пошли о проделанной работе....

Да переименуйте этот раздел наконец то! Где тут обсуждение? Чего? По чем бананы в Одессе?

Какие еще отчеты?
Человек пишет что русскоязычные каналы T2MI не доступны на этих шарманках.

Понимаю что вам они не нужны , но всех по себе судить то не правильно.

ADmB
10.01.2020, 22:16
С какого перепугу украинский операторский рес должен показывать какие-то левые каналы да еще в каком-то левом формате? В своем уме?

oh2186
10.01.2020, 22:33
С какого перепугу украинский операторский рес должен показывать какие-то левые каналы да еще в каком-то левом формате? В своем уме?

То не оператор , а сомнительная контора одного дяди.
Которая не доплатила Китайским програмерам сделать апарат на фирменном уровне .

Так как рес за 9 баксов имеет больше возможностей чем их "фирменный" за 45 зеленых ! :ukr:

evo
10.01.2020, 22:42

Рано радуєтесь, бо ще не відомо, чи ці бокси взагалі будуть показувати "русскоязычные каналы" на Хотбірді:D

С какого перепугу украинский операторский рес должен показывать какие-то левые каналы? В своем уме?:D

valik76
10.01.2020, 22:43
От и в раеони появылися евроску Т2 комбо,800 гривень.

evo
10.01.2020, 22:45
От и в раеони появылися евроску Т2 комбо,800 гривень.

Так чого він повинен коштувати дешевше, коли в інтернет-магазинах його ціна не менше 700:D

vviktorgygo
10.01.2020, 22:49
Эти боксы показывают любые каналы, хоть российские ,хоть китайские. Только соответственно в тюнер надо добавить спутник, добавить транспондеры, а потом просканировать спутник.В заводской прошивке- российских каналов нет. Все надо добавлять ручками.

valik76
10.01.2020, 22:56
Так чого він повинен коштувати дешевше, коли в інтернет-магазинах його ціна не менше 700:D

Так це в Фейсбуке предлагает магазин раеоный через интернет.
Если мне к примеру ехать за ним ето будет 880 гривень.

evo
10.01.2020, 22:56
Эти боксы показывают любые каналы, хоть российские ,хоть китайские. Только соответственно в тюнер надо добавить спутник, добавить транспондеры, а потом просканировать спутник.В заводской прошивке- российских каналов нет. Все надо добавлять ручками.

Законам України до одного місця, що ви хочете додати і якими ручками:D

vviktorgygo
10.01.2020, 22:59
Есть магазин Coopersat. TV-там Евроскай комбо по 24 S.

oh2186
10.01.2020, 22:59
Ну если смотреть только на Горыныче то да сложно заметить..
А каналы в H265 , T2MI, Multistream тоже ? :D

Помню старые карточные Viasat тюнера даже не тянули полного FULLHD .. урезок был и остался.

evo
10.01.2020, 23:00
Так це в Фейсбуке предлагает магазин раеоный через интернет.
Если мне к примеру ехать за ним ето будет 880 гривень.

Так це ще й дешево:D Зявляться СатІнтеграли 1311, так ті взагалі будуть не менше тисячі коштувати:D

Tche
10.01.2020, 23:02
Так как рес за 9 баксов имеет больше возможностей чем их "фирменный" за 45 зеленых ! :ukr: Я вас, певно здивую, але реси скай італія на тому ж рівні!!:D :tormoz:

evo
10.01.2020, 23:02
Законам України до одного місця, що ви хочете додати і якими ручками:D

А хто таки буде ковиряти ручками, тому Коломойський надає по тим ручкам:D
https://detector.media/rinok/article/173798/2020-01-10-11-media-gotue-propozitsii-zmin-do-zakonodavstva-shchodo-protidii-piratstvu/

Tche
10.01.2020, 23:04
Але в кожну секунду шаражкіна кантора може видалити ворожі канали. Лічна я нє протів!:D

valik76
10.01.2020, 23:08
Так це ще й дешево:D Зявляться СатІнтеграли 1311, так ті взагалі будуть не менше тисячі коштувати:D

Що цикаво на днях був шукав его сат-интеграл 1311,нифига не ма.
Тайгеры предлагают,от що робить,дол...а.
Кодировка,а цей вроди евроску на скилькы я поняв по коментах ток заказ по интернету.

oh2186
10.01.2020, 23:08
А хто таки буде ковиряти ручками, тому Коломойський надає по тим ручкам:D
https://detector.media/rinok/article/173798/2020-01-10-11-media-gotue-propozitsii-zmin-do-zakonodavstva-shchodo-protidii-piratstvu/

Нє ну так далі піде то комбіки будуть внє закона :mad:

evo
10.01.2020, 23:12
Кодировка,а цей вроди евроску на скилькы я поняв по коментах ток заказ по интернету.

Пхах - на днях...та їх уже місяць як ніде нема:D

Нє ну так далі піде то комбіки будуть внє закона :mad: Так гінців свідків Віасату-Екстри вже по областям наплодилось, то вони серед населення паніку піднімають, що Т2 не допоможе - тільки святі бокси врятують нас:37:

oh2186
10.01.2020, 23:13
Я вас, певно здивую, але реси скай італія на тому ж рівні!!:D :tormoz:

А що їм ще дивитесь окрім Італії??
Вони ж не ми!
Польша, Молдова, Россія, Білорусь..
Ми все ж центр Європи! :ukr:

revolution_in_you
10.01.2020, 23:17
Нє ну так далі піде то комбіки будуть внє закона :mad:
Їм простіше закодувати т2 і комбо ресівери стануть сміттям. Як мені здається, це скоро буде.

sat78
10.01.2020, 23:17

а при обновлении через спутник не будут все эти настройки под свой вкус слетать?

evo
10.01.2020, 23:20
Їм простіше закодувати т2 і комбо ресівери стануть сміттям. Як мені здається, це скоро буде.

Зеонбуд оголосив, що ніякого кодування Т2 не передбачається по крайній мірі в 2020 році. Буде платний пакет в Т2, але не з цих українських каналів, які є зараз.

а при обновлении через спутник не будут все эти настройки под свой вкус слетать?

Так вони й так злітають:D

oh2186
10.01.2020, 23:22

Їм тоді ділери Китай телеків хребет вирвут :D :
І САМ-модулі не спасуть ..:cool:

revolution_in_you
10.01.2020, 23:26
Зеонбуд оголосив, що ніякого кодування Т2 не передбачається по крайній мірі в 2020 році. Буде платний пакет в Т2, але не з цих українських каналів, які є зараз.

Так кодують для того щоб отримувати гроші за перегляд, як вони можуть залишити у вільному доступі свої канали, якщо можно просто купитии тюнер т2 та не платити абонку?

vviktorgygo
10.01.2020, 23:30
Пока все работает ,и не слетает.Только уже есть пару случаев, тюнер может не работать со старыми головками.В частности на Хотберде. Настройка антенны не помогла. 12597V27500 сигнал качество 0.Хотя старый тюнер сигнал был и все работало. Помогла замена головки на Пауксис.

evo
10.01.2020, 23:34
Так кодують для того щоб отримувати гроші за перегляд, як вони можуть залишити у вільному доступі свої канали, якщо можно просто купитии тюнер т2 та не платити абонку?

Тут на 2020 рік стоїть питання отримати гроші за ресівери Т2 і комбо:D Потім по максимуму прибрати піратів, що зараз і відбувається. Хоча скільки їх не прибирали, то мало, що виходило:D Ну, а вже в майбутньому (через рік-два), думаю, доберуться і до Т2. Кабельщики ж змусили закодувати супутникове, то чого не знайдуться ті, хто нагне Зеонбуд:D Отже, залишилась одна надія на хакерів, які зламають веріматрікс:D

Їм тоді ділери Китай телеків хребет вирвут :D :
І САМ-модулі не спасуть ..:cool:
Не знаю, як ділери будуть хребет рвати, але відчуваю, що після кодування багатьох жаба задушить того, хто придбав бокс і платить, а сусід поруч безкоштовно по Т2 дивиться:37:

oh2186
10.01.2020, 23:34

Так пишуть же що це буде "новий" пакет каналів а не наш соціальний 32 канали..

Бо в той день як помре соціалка , тоді габздець тим Медіа-мошинникам.

vviktorgygo
10.01.2020, 23:38
Дело в том что там запланировано подключить к платному тв 4000000 абонентов. Так что возможно сигнал Т2 прикрутят, чтоб,какбы оно нестабильно работает. Ведь все эти вышки, тоже в их руках.

evo
10.01.2020, 23:42
Пока все работает ,и не слетает.Только уже есть пару случаев, тюнер может не работать со старыми головками.В частности на Хотберде. Настройка антенны не помогла. 12597V27500 сигнал качество 0.Хотя старый тюнер сигнал был и все работало. Помогла замена головки на Пауксис.
Не знаю, я в цьому році бокси ще не ставив, а в грудні мені не один жалівся, що майже кожного дня канали мінялись місцями:D
І про головки вперше чую - ні разу їх не міняв заради бокса. А від Пауксісів відмовився ще 7-8 років тому, коли на них пластик розсихався:whatever_01:

Дело в том что там запланировано подключить к платному тв 4000000 абонентов. .
Де ви таку дезу начитались?:37:

oh2186
10.01.2020, 23:46
але відчуваю, що після кодування багатьох жаба задушить того, хто придбав бокс і платить, а сусід поруч безкоштовно по Т2 дивиться:37:

Цікаво коли? - В Березні чи в Квітні? :)
Думаю якраз тоді як кінчится бонусна ціна абонки :D

evo
10.01.2020, 23:50
Цікаво коли? - В Березні чи в Квітні? :)
Думаю якраз тоді як кінчится бонусна ціна абонки :D

Ахахахха, я ще й про це забув:37:Як казав мені один, підключатиму тільки віасат, бо там абонка найдешевша. Я йому доводив, що тільки на перші 3 місяці, а він не повірив, бо йому оператор клявся, що у віасата завжди буде дешевше:37: Отже, так - згоден, що у березні-квітні буде пік жабодушіння:D

revolution_in_you
10.01.2020, 23:52
Так про т2 ніхто вже і не заікається по тв, коли пишуть про кодування каналів, вказують номері телефонів щоб провайдера вибраті.

valik76
10.01.2020, 23:53
Пхах - на днях...та їх уже місяць як ніде нема:D

Так гінців свідків Віасату-Екстри вже по областям наплодилось, то вони серед населення паніку піднімають, що Т2 не допоможе - тільки святі бокси врятують нас:37:

Не знаю я написал ет тому продавцу в Фейсбуке,обещал поискать,
Посмотрим:cool:

evo
10.01.2020, 23:57
Так про т2 ніхто вже і не заікається по тв, коли пишуть про кодування каналів, вказують номері телефонів щоб провайдера вибраті.

Я коли ставлю Т2, то люди не можуть повірити, що вони не бачитимуть отого повідомлення зверху екрану. Одна бабуся навіть розцілувала мене за це:D, А вже, коли блекаути пропали, так дзвонят з вдячністю, що можуть спокійно кіно чи передачу додивитись:D

hunter-001
10.01.2020, 23:58
Не знаю я написал ет тому продавцу в Фейсбуке,обещал поискать,
Посмотрим:cool:А это случаем не тот продавец-кидала что продает боксы по 899грв и без абонплаты?:D

oh2186
10.01.2020, 23:59

Так -так сами провайдера із одного номера Віазада.
І не якого демпінга і конкуренції.. у кого більше бабла той і музику замовляє..

А так то реклама каже звернутись до "офеційного" провайдера -
а що Зеонбунд не офеційний ?? :)

duman
11.01.2020, 00:16
А від Пауксісів відмовився ще 7-8 років тому, коли на них пластик розсихався:whatever\

Краще цих головок нема хіба що інверто,то не пишіть ***ні.В старих і
нових ніякий пластик не тріскав від 2014 року.:confused:.

oh2186
11.01.2020, 00:24
\

Не повірете переставляв сьогодні у день тарілку і саме Пауксес лопла кришка..
а дві Евроскай цілі.. :super:

Serhiyrw
11.01.2020, 00:24
Так -так сами провайдера із одного номера Віазада.
І не якого демпінга і конкуренції.. у кого більше бабла той і музику замовляє..

А так то реклама каже звернутись до "офеційного" провайдера -
а що Зеонбунд не офеційний ?? :)

У них мета побільше стронгів людям втулить, а не вказати на альтернативу!

hunter-001
11.01.2020, 00:30
Скорее бы уже ромсаты начали продавать,там хоть список каналов можна с флешки заливать.А то как берешь в руки стронг,так и вспоминаешь всеми "добрыми" словами разрабов.

evo
11.01.2020, 00:34
\

Ось таку ***ню, що на фото, я в своєму окрузі повикидав і позаміняв десятками на інші головки ще до 2014 року і забув, що таке розсихання головок. Можливо нові Пауксіси і кращі пластиком, але алергія на них зосталась і в мене табу на них:p:D

duman
11.01.2020, 00:39
Не бачу розтріскання і що Ти ставиш як альтернативу їм

vviktorgygo
11.01.2020, 00:41
Там их счас 2 модели. По фото, как бы она.

evo
11.01.2020, 00:44
Не бачу розтріскання і що Ти ставиш як альтернативу їм

Це фото з інету. Чи по твоєму я повинен був зберігати потріскані пауксіси спеціально для сьогоднішнього випадку?:37:
Євроскаї, які я ставив 10-12 років тому - стоять і працюють до цього часу:p

evo
11.01.2020, 00:54
Там их счас 2 модели. По фото, как бы она.

Не знаю, які там зараз моделі і можливо колега ставив якісь інші моделі Pauxis, але я акцентую якраз на тій моделі, що на фото з специфічною формою корпуса і написом Pauxis. Тільки ці массово розсихались під дією природних впливів.

evo
11.01.2020, 01:02
А это случаем не тот продавец-кидала что продает боксы по 899грв и без абонплаты?:D

Що, навіть такі є?:D

duman
11.01.2020, 01:11
Щасти Тобі з тимиЄвроскаїи і в цьому році!
Я їх не використовував і все цього бренду теж
крім 4100с.До 65дб підсилення конвекторів Паксисів Євроскаям
ще далеко!

evo
11.01.2020, 01:20

1311 нема...тайгерів нема...євроскаїв нема...залишились залишки форосів...Які ж далі підуть комбо на розхват? уКлановські денизки?:DЯк на мене, то краще Аміко комбо брати, ніж цей ширпотреб:D

Щасти Тобі з тимиЄвроскаїи і в цьому році!
Я їх не використовував і все цього бренду теж
крім 4100с.До 65дб підсилення конвекторів Паксисів Євроскаям
ще далеко!:37::37:

Marjan0506, особисті працюють чи ні? Відправляю і не розумію чи доходят чи ні?...

serbaurij5
11.01.2020, 08:44
Не знаю, які там зараз моделі і можливо колега ставив якісь інші моделі Pauxis, але я акцентую якраз на тій моделі, що на фото з специфічною формою корпуса і написом Pauxis. Тільки ці массово розсихались під дією природних впливів.

Ставив і такі, але більшість ставлю іншу модель pauxisa.Нічого вічного не буває, да і підзаробити можна на заміні, чи у вас гарантія 100років?😁

vviktorgygo
11.01.2020, 09:05
Интересно, как эти Форосы,Евроскаи,Тигры работать будут. Как бы раньше отзывы о их работе были не очень. А счас гребут и молчат.

serbaurij5
11.01.2020, 10:50
Интересно, как эти Форосы,Евроскаи,Тигры работать будут. Как бы раньше отзывы о их работе были не очень. А счас гребут и молчат.

Працюють нормально, уже десь до року як почав їх ставити.Якщо будуть правильно експлуатувати-виключати із мережі хоча б на ніч.Всі кому рекомендував так робити-у всіх працюють.Особливо це стосується до дешевих пласмасових мильниць тіпа уклан В6, та інших.Хто не послухав, той через 3-6місяців викинув і взяв іншого і тепер виключає.А остальні вже більше двох років користуються.Якось так.🤗

evo
11.01.2020, 13:03

Поки що нарікань по роботі особливо нема. Давно колись, як тільки зявились Фороси, брав їх на пробу, то було пару випадків, що люди просили замінити на інший, в звязку з його глючністю. Можливо прошивка тоді була ще не ідеальна, але більше не став їх брати. Тайгерів багато ставив, то поки що тиша - ніхто особливо не скаржився. Але ось взяв Євроскаї, то в роботі і особливо пульт мені цей комбо сподобався більше. Ще ставив Сатком 4170, то цей взагалі найкращий серед вище названих, але, якшо не використовувати його для підключення інтернету, а тільки для перегляду супутникових і Т2 каналів. Бо ютюб не працює, ПаверВу так собі - то аукається, то ні. IPTV ще якось можна прикрутити, але теж вибагливий в цьому плані. Ну, а 1311 взагалі поза конкуренцією і, думаю, що Опен комбо буде такий же не поганим.

sgtr3w6_6845
11.01.2020, 13:57
Сейчас основная масса народа у нас ждет 20ого числа какие каналы исчезнут и чтоб его притулить Т2, или эти железяки стронги. Ну здесь есть одно но, пол села не идет сигнал на Т2,так как село находится в яме. Это нужно трубы покупать метров 15. Все отвыкли от этих высоток привыкли к тарелкам и не хотят голову морочить с этими трубами. Так что смотрят в сторону стронгов с неохотой. А бабушки вообще за голову берутся и излагают кучу неприличных слов.

skaner2222
11.01.2020, 14:20
Сейчас основная масса народа у нас ждет 20ого числа какие каналы исчезнут и чтоб его притулить Т2, или эти железяки стронги. Ну здесь есть одно но, пол села не идет сигнал на Т2,так как село находится в яме. Это нужно трубы покупать метров 15. Все отвыкли от этих высоток привыкли к тарелкам и не хотят голову морочить с этими трубами. Так что смотрят в сторону стронгов с неохотой. А бабушки вообще за голову берутся и излагают кучу неприличных слов.

У нас часть села тоже в яме, то те кто в яме уже купили виасат и те кто не в яме тоже не которые уже купили виасат, по тому что с трубами не хотят заморачиваться.

блукач
11.01.2020, 15:38
то те кто в яме уже купили виасат и те кто не в яме тоже не которые уже купили виасат багато таких сіл у яких термінали присутні, інтернет підведений аби людина завела гроші на рахунок і власному кабінеті чи через приват 24, а багато бабусь та дідусів розуміють як те оплачувати щомісяця? Є такі села де не те що терміналу, інтернету, відділення банку нема а укрпошта ногами раз на місяць приходить чи ровером у кращому разі. А тим дідусям важко взагалі пояснити що таке пульт і як канали перемикати не кажучи вже за слідкуванням оплат тим більше з мізерної пенсії. Практика показує що люди платять перші пів року а далі літо, робота на полях і кладуть болт взагалі на оплату і дивляться що осталось. Так було колись с віасатом, трохи платили а потім борги і тюнер під диван.
Тому я власне не барижу аби барижити будь чим, я просто людям цей шлак не рекомендую взагалі ні екстру ні віазад, це змова не виправдана нічим. Тому якщо т2 не можливо зловити то рекомендую доставити 75 й градус та почати шукати улюблені канали з того що осталось.
Був улюблений Інтер, тепер буде улюблений Дача, допоможемо розвинутись і стати популярними канали які до цього були у тіні олігархічних гігантів, там теж люди стараються щось транслюють, так підтримаємо їх.

serbaurij5
11.01.2020, 16:43
Roma1313, так і буде.Тільки я раджу ставити 85,2°-там можна за мізерну плату дивитись 250 каналів-заплативши раз на рік.

vlad281073
11.01.2020, 17:27
\

паукс 4-5 років і сипется пласмас,х..ня рідкісна :D:D він і рядом не стояв з inverto,sharp, rci :beer:
від 2014 року розсмішили :Dсрок великий їх вже ніхто і неставив

блукач
11.01.2020, 17:32
Ще варіант для тих хто не любить дивитись тупо по розпорядку що дають а длубатись сам якщо нема смарт телевізора а є нет то рекомендую відроїд приставку з т2, а супутник в утиль. Це дає бачити основні т2 канали і длубатись у відрі шщукаючи ютуб та фільмові додатки. Але це для городських добре, одного ютубу вистачить аби задовільнити свій кругозір, тільки на дешевих опенфоксах він не каже а т2 смарт приставка на старий телевізор саме те що треба якщо взяти на 2 гіга оперативки бо 1одногігова вже ледь тягне сучасні додатки.

lidersm
11.01.2020, 17:54
ютубу вистачить аби задовільнити свій кругозір, тільки на дешевих опенфоксах він не каже.

Сегодня восстанавливал ПО Tiger T2 IPTV Plus в металле. Докладываю, на родном ПО от декабря 2019 года поиск в Ютюбе работает полноценно как и сам Ютюб, Кинолайв висит, Мегого работает.

Это для общего сведения.

oh2186
11.01.2020, 18:06
т2 смарт приставка на старий телевізор саме те що треба якщо взяти на 2 гіга оперативки бо 1одногігова вже ледь тягне сучасні додатки.

Андрюшка на кинескопных как то не очень ..
Четкость и сведение у них часто совсем просидает..
И мелких надписей просто не видно , разве шрифт поменять :confused:
И скажу что там еще нужно что бы юзер умел с ним обращатся..
Например забьется тупо КЕШ и все будет спасите-помагите..

realX
11.01.2020, 18:07
Був улюблений Інтер, тепер буде улюблений Дача, допоможемо розвинутись і стати популярними канали які до цього були у тіні олігархічних гігантів

Дача вже включена в пакет сімейний від Віасату, разом з Трофеєм. Думаю, що кодірнуть і їх.

ADmB
11.01.2020, 18:34
Сегодня восстанавливал ПО Tiger T2 IPTV Plus в металле. Докладываю, на родном ПО от декабря 2019 года...
Что это за ПО? Крайнее, вроде, от 30.09.2019 г.

sergey53
11.01.2020, 18:41
а сколько стоит установить и настроить комбо тюнер на дому ?

Jurik20.03
11.01.2020, 18:59
Андрюшка на кинескопных как то не очень ..
Четкость и сведение у них часто совсем просидает..
И мелких надписей просто не видно , разве шрифт поменять :confused:
И скажу что там еще нужно что бы юзер умел с ним обращатся..
Например забьется тупо КЕШ и все будет спасите-помагите..

Согласен.Еще добавлю что в большинстве кинескопных телевизоров нельзя настроить соотношение сторон.Вот и приходится смотреть вытянутые рожици.

lidersm
11.01.2020, 19:15
Что это за ПО? Крайнее, вроде, от 30.09.2019 г.

Да, так и есть. Загрузилось с декабрьской датой с сатмаркета. По работоспособности отчитался.

serbaurij5
11.01.2020, 19:16

Питання блін убиває на повал.Все залежить від ціни-хто знає який комбо ви хочете ставити.Яка відстань до пошти, скільки часу затратили, які фішки активовуєте і тд.І хто знає,скільки ви хочете наварити.Потрібно чуйку мати, де, що по чому, як, кому і тд.Вам ніколи не стати продаваном, бо ви самі не можете визначитись, а хочете жити чужим розумом, підказками в елементарному.Без образ.

oh2186
11.01.2020, 19:17
Ну это зависит где вы живете ..
И какую ДЦМ антенну там нужно (установить) настроить наружную или комнатную..
От того и стоимость будет разной.

skaner2222
11.01.2020, 20:00
https://youtu.be/pUiLL-7K5WY советую комментарии посмотреть тоже.

oh2186
11.01.2020, 20:17
https://youtu.be/pUiLL-7K5WY советую комментарии посмотреть тоже.

зуб даю что тете за интервью подарили два тюнера :D
К стате про покрытие спутника -
А что технические средства не позволяют сделать направленый луч покрытия как в Британии например?

hunter-001
11.01.2020, 20:58
зуб даю что тете за интервью подарили два тюнера :D
К стате про покрытие спутника -
А что технические средства не позволяют сделать направленый луч покрытия как в Британии например?А главное что тётя одна живет(еслибы в двоем,то так и сказала нам с дедом дети подарили),а одной тёте оплачивать 2 тюнера,явно бенькины рабы устроили промо ролик.

Petryk
12.01.2020, 00:27
Интересно,живу в Испании,все уже знают про кодирование.некоторые звонят,спрашивают.движения нулевые.Все ждут 20 января.видно верят что все это фейк.

igorkus96
12.01.2020, 00:44
Интересно,живу в Испании,все уже знают про кодирование.некоторые звонят,спрашивают.движения нулевые.Все ждут 20 января.видно верят что все это фейк.
Пока тюнера не розпродадуть УТБ.Грошенята то вони вклали і відбити треба:D

valik76
12.01.2020, 00:46

Кто звонит наши или украинцы которые жывут там,фейк,:Dим просто не вдомек что такое возможно.
Но мы же Украина краина чудес.поскорей бы уже коданули ещо через 15 минут будет 8 дней.:ukr:ура форева скоро наш народ будет балдет.

oh2186
12.01.2020, 09:23
Грошенята то вони вклали і відбити треба:D

Цікаво яка реальна вартість тих Китайських поробок??
Маю на увазі скільки вони дали на лапу Китайцям??
З врахуванням навару думаю 15-20 баксів за шт. не більше.

oh2186
12.01.2020, 09:58

Добавлю:
що слідуючи логиці вони закупили 45 000 шт. таких платних тюнерів в першій партії,
далі мислю так:
якщо їх тюнер грубо буде 20 $ в закупці а ринкова роздрібна 45 $ , то їм вистачить продати половину товару щоб вийте в нуль.
А це 22500 шт. поділем на 24 областей і виходить 937 чоловік в кожній обл.
Це зовсім не багато щоб їм залишитесь на плаву.
Якщо вони звичайно не замови ще :D

evo
12.01.2020, 10:00

Ну ви ж не думаєте, що там стоїть броадкомовський процесор і ОЗУ до 1 Гбайта:D:DНе розбирав, але впевнений, що материнська плата там стоїть, яка не набагато відрізняється від плати World Vision Foros Ultra з LANом:D

evo
12.01.2020, 10:14
Добавлю:

А це 22500 шт. поділем на 24 областей і виходить 937 чоловік в кожній обл.
Це зовсім не багато щоб їм залишитесь на плаву.
Якщо вони звичайно не замови ще :D

Для них час "Ч" це кінець січня-лютий. Народ, коли таки побачить, що кодування насправді відбулось, то буде в паніці догрібати залишки боксів.:DНу і після цього в них є 2-3 місяці, щоб закупити ще трохи боксів, бо як говорили раніше - на весну прийде деяке розчарування (культурно виразившись) від цих платних операторів:D Та й навесні вони вже мало кому будуть цікаві, тому що польові роботи, огороди і таке інше. Бо, що не кажіть, а основна масса покупців цих боксів це сільські користувачі

oh2186
12.01.2020, 10:23
Для них час "Ч" це кінець січня-лютий. Народ, коли таки побачить, що кодування насправді відбулось, то буде в паніці догрібати залишки боксів.:DНу і після цього в них є 2-3 місяці, щоб закупити ще трохи боксів, бо як говорили раніше - на весну прийде деяке розчарування (культурно виразившись) від цих платних операторів:D Та й навесні вони вже мало кому будуть цікаві, тому що польові роботи, огороди і таке інше. Бо, що не кажіть, а основна масса покупців цих боксів це сільські користувачі

Так , а як за діло возметься Зеонбунд то плюси відразу в паніку :D

Что будет, если параллельно с кодировкой спутника появится платный пакет на Т2?
Мнение Ткаченко - это будет невероятной глупостью с точки зрения рынка. Потому что это не дело Зеонбуда - заниматься платным телевидением. Это дело провайдеров – предоставлять такие услуги.

https://tech.liga.net/telecom/article/kodirovka-sputnika-i-platnyy-paket-t2-prognoz-ot-glavy-11-media

vviktorgygo
12.01.2020, 12:57
Для них час "Ч" це кінець січня-лютий. Народ, коли таки побачить, що кодування насправді відбулось, то буде в паніці догрібати залишки боксів.:DНу і після цього в них є 2-3 місяці, щоб закупити ще трохи боксів, бо як говорили раніше - на весну прийде деяке розчарування (культурно виразившись) від цих платних операторів:D Та й навесні вони вже мало кому будуть цікаві, тому що польові роботи, огороди і таке інше. Бо, що не кажіть, а основна масса покупців цих боксів це сільські користувачіМужики там этих тюнеров было заказано 600000штук.Хватит всем. Да и процесс идет нормально где то 200 штук тюнеров -активируеться в 1 час. Работаю с этими тюнерами. И вот по номерам договоров - вижу и количество клиентов, и прирост.

Tche
12.01.2020, 13:25
Мужики там этих тюнеров было заказано 600000штук.Хватит всем. Да и процесс идет нормально где то 200 штук тюнеров -активируеться в 1 час. Работаю с этими тюнерами. И вот по номерам договоров - вижу и количество клиентов, и прирост. Однозначно не мої клієнти дають цей приріст , бо з тисяч моїх клієнтів до нині встановило цей кал всього троє.:cool: Всі, після розмови зі мною, дихають рівно і готові вкладати в комбо, ніж в кал.:D

berimor
12.01.2020, 13:39
Ребята хватит тут грязью один одного обливать.После 20-го числа всем места хватит на спутниковом рынке.

vviktorgygo
12.01.2020, 13:49
В нас все что не делается то все к лучшему.Счас все зарабатывают деньги.Одни продают Т2,одни комбики ,одни боксы. Торговля идет на ура. Налоги в казну платятся.Проплаты в банках идут за каналы, экономика растет. Радоваться надо.Да и поговорить есть о чем.

блукач
12.01.2020, 14:50
Ребята хватит тут грязью один одного обливать.После 20-го числа всем места хватит на спутниковом рынке.

Супутниковому ринку від сили кілька років осталось, я у смислі гориничу голови відрубали, інші градуси для небагатьох гурманів а більшості не потрібні ті тарілки і іхні часті трабли з частим викликом майстра за чималі кошти на ремонт. Ще якщо пакет дача-трофей-історія-наука кодануть, то тарілку можна знімати і викинути нах. Халява закінчується, шлак на супутнику ніхто не вмикає і за культурою чи 112 калом ніхто плакати не буде, усе цікаве буде кодоване як і має бути. Так що настає ера інтернету і ютуб рулить, ну може ще нетфлікс)) Так що друзі, перенавчаємось на нові ринки або йдемо на базар торгувати кавунами чи у Польщу на рабство. :beer:

п.с. ті хто зараз купує це г..но платні коробочки на утб, згадаєте моє слово, пів року рік і будуть вони під диваном, платити абонку буде дуже мало людей.

berimor
12.01.2020, 15:20
Супутниковому ринку від сили кілька років осталось, я у смислі гориничу голови відрубали, інші градуси для небагатьох гурманів а більшості не потрібні ті тарілки і іхні часті трабли з частим викликом майстра за чималі кошти на ремонт. Ще якщо пакет дача-трофей-історія-наука кодануть, то тарілку можна знімати і викинути нах. Халява закінчується, шлак на супутнику ніхто не вмикає і за культурою чи 112 калом ніхто плакати не буде, усе цікаве буде кодоване як і має бути. Так що настає ера інтернету і ютуб рулить, ну може ще нетфлікс)) Так що друзі, перенавчаємось на нові ринки або йдемо на базар торгувати кавунами чи у Польщу на рабство. :beer:

п.с. ті хто зараз купує це г..но платні коробочки на утб, згадаєте моє слово, пів року рік і будуть вони під диваном, платити абонку буде дуже мало людей.а кто сказал что горынычу головы отрубили - все остается и работать будет ВОТ для некоторых людей думаю их тут большенство(видно по их писанине) придется учить как говорится матчасть мир спутникового телевидения на месце не стоит а то привыкли глобоидные и дешевый китайский мусор людям впихывать и мозгов на что-то лучшее не хватает.

Viksum
12.01.2020, 15:27
п.с. ті хто зараз купує це г..но платні коробочки на утб, згадаєте моє слово, пів року рік і будуть вони під диваном, платити абонку буде дуже мало людей. Та їх не дуже то і купують. Їз моїх знайомих ніхто не купував. Питав у установлювача який цім на хліб заробляє поставив за час рекламної кампніі аж цілих два говнокробочка. Наші типу ,,телебізесмени" ловлять великого облизня. Побачим, подуркують, отримають по сраці від хазяїв за витрачені кошти на це лайно, за втрачені кошти від рекламщіків (а там дуже чималі суми) і пустять знову у відкритому доступі. Та ще і як хазяйнам каналів (прізвіща всі знають) народу мізки промивати?

Tche
12.01.2020, 17:35
У мене питання до юристів. Власники двох операторів кажуть ,що ми всі -пірати. А чи не порушують вони закон, коли продають обладнання, на якому їх клієнти можуть переглядати ворожі московські канали, заборонені до розповсюдження на території України!?

gennadiy57
12.01.2020, 17:45
так оказывается тут плачут не диды и бабки а установщики которые остаются без халявы и они стонут и плачут а ссылаются на бабок и дедов.

vviktorgygo
12.01.2020, 17:53
Нормальные установщики не плачут, а потихоньку ставят эти боксы. Потому, как все равно обслуживать придется им. Если человек звонит и просит подключить этот бокс -то почему и нет. В каждого есть свои клиенты и че теперь отказывать им?

Tche
12.01.2020, 17:54
так оказывается тут плачут не диды и бабки а установщики которые остаются без халявы и они стонут и плачут а ссылаются на бабок и дедов.
Ви певно не в курсі справи. Встановщки - по-любому зароблять. Лише шкода репутації."Репутація" - це капітал з якого ти маєш процент більший ніж в банку!!! І тому пояснюєш , шо до чого. Але оплачує все-одно "баби і діди", як ви кажете.

Marjan0506
12.01.2020, 17:58
Пакет TV1000 на 2 года:eek: Тюнер по цене 899 и 999грн. Обман или нет??
v-5xICeSaqY

блукач
12.01.2020, 20:25
Якби я ще перший віасат встановлював би і рекомендував людям повіривши віасату, мені люди вже голову би відбили давно. Але коли тоді йшла реклама і його впихували у маркетах і люди підписували договори, я казав, а ну його нах...й такі заробітки і спав спокійно встановлюючи людям глобики 4100с. Потім екстра накрилась сракою, і поки вони роздуплились у людей були питання до продаванів екстри, але слава богам екстра на договори не підсаджувала, карточка то фігня, люди подулись та проковтнули. А тепер ці ....нема слів, як у нашій державі восстали із мертвих і знову пихають людям ці ресивери через примусовий порядок, типу відключемо і точка. Я знову ставлю сучасні гробики аби не зганьбити ні себе ні свою репу і спатиму спокійно.

evo
12.01.2020, 20:52
З якої стелі ви берете ту статистику встановлень боксів, я не розумію і скоріш за все береться чисто теоретичний розрахунок. А на практиці скажу, як у мене - 5 боксів на 100 чоловік, а ви думайте що хочете. Сьогодні один такий клієнт мені чуть не плакав. Встановив бокс заради футболів ще в жовтні і мав намір підключити в ньому національний, а мене запросив для того, щоб я зробив йому канали так, як він хоче і щоб вони не мінялись місцями кожного дня:DЯ довго сміявся:37:
А ще, коли взнав, що крім футболів йому прийдеться доплачувати майже таку ж сумму за українські, то питань по налаштуванню бокса більше не було. Встановив Т2:D

gennadiy57
12.01.2020, 21:01
Ви певно не в курсі справи. Встановщки - по-любому зароблять. Лише шкода репутації."Репутація" - це капітал з якого ти маєш процент більший ніж в банку!!! І тому пояснюєш , шо до чого. Але оплачує все-одно "баби і діди", як ви кажете.

какая репутация? вы обдираете пенсионеров больше чем государство. я сам пенсионер и знаю что пишу.

oh2186
12.01.2020, 21:01
Якби я ще перший віасат встановлював би і рекомендував людям повіривши віасату, мені люди вже голову би відбили давно. Але коли тоді йшла реклама і його впихували у маркетах і люди підписували договори, я казав, а ну його нах...й такі заробітки і спав спокійно встановлюючи людям глобики 4100с. Потім екстра накрилась сракою, і поки вони роздуплились у людей були питання до продаванів екстри, але слава богам екстра на договори не підсаджувала, карточка то фігня, люди подулись та проковтнули. А тепер ці ....нема слів, як у нашій державі восстали із мертвих і знову пихають людям ці ресивери через примусовий порядок, типу відключемо і точка. Я знову ставлю сучасні гробики аби не зганьбити ні себе ні свою репу і спатиму спокійно.

Аналогічно як сховалась XTRA-TV у кущі то сам думав як то буде.. :confused:
А тепер як бачу кинули карточні Viasat .. то вже нові не ставлю їх взагалі.
Знайомі продають так, але мало .. так вже кому дуже тре..
Людям раджу як то казали нові "Гробики" (комбо):)

sashko2
12.01.2020, 21:08
Аналогічна статистика ,Одеська обл.,на 1000 абонентів 3 Extra та 7 Viasat-ів.

Tche
12.01.2020, 21:12
какая репутация? вы обдираете пенсионеров больше чем государство. я сам пенсионер и знаю что пишу. А, тут конкретніше,шановний?:thank:

блукач
12.01.2020, 21:26
Вони вже порахували прибуток, чомусь мені завжди дивно як у нашій державі прикидають пісюн до носа ті хто хоче поімєть з людей лишню копійку і рахують що якщо зроблять так то і так то будемо мати чистого прибутку таку то суму лимонів. Але практика показує що народ не спішить опустошати власні кишені і ті ярди чи лимони які вони вже прорахували навпаки опиняються у мінусі. Тобто, якщо ти пане олігарх такий нещасний та бідний що немаєш коштів той канал утримувати чи не дай Бог його дивиться глядач з Афганістану який за то не заплатив і ти вирішив бабусям нашим його закодувати бо практика показує що молодь взагалі телевізор не дивится, то ти повинен вискочити з трусів і такий контент без реклами демонструвати який би вартував того. Абсолютно нічого коштовного нема ні на інтері, ні на 2+2, ні на тет, ні на к2 і т.д. Та уся дурня не варта і копійки тим більше розбавлена міцно рекламою. Тому ярдів вам шановні на рахунки не залетить тих що ви нарахували, треба було кошти вкладати спочатку у контент годний а не у веріматрикс тепер.
Як американський нетфлікс завойовував серця людей, мільонів людей по світу, він вкладався у зручності для людини якщо брав за це гроші то першою чергою була турбота за кожного глядача.
yOAIU2WpIUQ

evo
12.01.2020, 21:28
А, тут конкретніше,шановний?:thank:

Та не буде ніякої конкретики, бо встановлюють Т2 з комбіками одні, а інші -бокси під платне, майже по одній ціні. Але в першому випадку пенсіонери не платят абонплату, а в другому випадку кожного місяця 100 грн, але обдіраловкою займаються ті, що Т2 встановили:37::37:Тупо ярлик навішали - не звертайте уваги, людина свідок віасат-екстри і просто провокує:DТут подібних засланців зявилось трохи з кінця 2019 року, от їм очі пече, що план по встановленню боксів зривається:D

Tche
12.01.2020, 21:36
Та не буде ніякої конкретики, бо встановлюють Т2 з комбіками одні, а інші -бокси під платне, майже по одній ціні. Але в першому випадку пенсіонери не платят абонплату, а в другому випадку кожного місяця 100 грн, але обдіраловкою займаються ті, що Т2 встановили:37::37:Тупо ярлик навішали - не звертайте уваги, людина свідок віасат-екстри і просто провокує:DТут подібних засланців зявилось трохи з кінця 2019 року, от їм очі пече, що план по встановленню боксів зривається:D У мене було нещодавно. Тітонька ледь руки не цілувала, коли взнала, що можна обійти "Платне щастя":beer:, бо на фірмах і на базарах кажуть, якщо тарілка , то мусиш купити кал і платити. А коли побачила результат, ледь не плакала і згадувала офіційників незлим тихим словом!!!:mad:

evo
12.01.2020, 21:39
Вони вже порахували прибуток, чомусь мені завжди дивно як у нашій державі прикидають пісюн до носа ті хто хоче поімєть з людей лишню копійку і рахують що якщо зроблять так то і так то будемо мати чистого прибутку таку то суму лимонів. Але практика показує що народ не спішить опустошати власні кишені і ті ярди чи лимони які вони вже прорахували навпаки опиняються у мінусі. Тобто, якщо ти пане олігарх такий нещасний та бідний що немаєш коштів той канал утримувати чи не дай Бог його дивиться глядач з Афганістану який за то не заплатив і ти вирішив бабусям нашим його закодувати бо практика показує що молодь взагалі телевізор не дивится, то ти повинен вискочити з трусів і такий контент без реклами демонструвати який би вартував того. Абсолютно нічого коштовного нема ні на інтері, ні на 2+2, ні на тет, ні на к2 і т.д. Та уся дурня не варта і копійки тим більше розбавлена міцно рекламою. Тому ярдів вам шановні на рахунки не залетить тих що ви нарахували, треба було кошти вкладати спочатку у контент годний а не у веріматрикс тепер.
Як американський нетфлікс завойовував серця людей, мільонів людей по світу, він вкладався у зручності для людини якщо брав за це гроші то першою чергою була турбота за кожного глядача.

Про прикидання і взагалі про статистику я одразу здогадався, що тут щось не те, коли вони постійно кругом писали, що супутниковим користуються в країні не більше 35%:D В містах не більше 10-11%, в селах не більше 50%:37: От я й думаю тепер, що той хто писав цю статистику - тепер пише статистику по встановленню боксів:D
А про контент на каналах я не згодний, бо не було б такого ажіотажу і встановлень Т2. Отже, тих, хто дивиться ці канали ще багато. Кожному своє:myDSm15:

evo
12.01.2020, 21:46
Тому, якщо з 20млн. власників сат. антен вони наберуть не більше 200-300 тисяч. Це при умові доступного т2! І пости колег, цьому- підтвердження.

Я вас засмучу, бо в них був і є такий план - набрати 200-300 тис. Те,що тут писали про 600 000 боксів, ну то це від балди написано:DАле медійники чітко вказали, що їм буде достатня ця кількість (до 300 тис). Навряд чи вони наберуть, але 200 тис думаю буде і далі вони розраховують, що потихеньку з роками база буде збільшуватись, але...я памятаю, як було з картковою системою - тоді теж стрімко набралось багато охочих, але кінцевим результатом було те, що далі користувались ними не більше 10-15 %:D

skaner2222
12.01.2020, 21:51
бо на фірмах і на базарах кажуть, якщо тарілка , то мусиш купити кал і платити.

Так говорят по тому что не хотят работать а хотят быстрых денег и по больше, чтобы поставить Т2 нужно не много поработать руками и головой.

revolution_in_you
12.01.2020, 22:04
Моя арифметика така- Бородатий жид і хитрожо...татарин помилився, коли не прислухалися до мене(до конкретних людей ,які працюють з кінцевим клієнтом), через своїх гонців. А я їм казав, якщо я не бачитиму сенсу ставити їх реси, коли вони будуть - кал, а умови користування їх продуктом- неморальні. Я не буду рекомендувати їх своїм клієнтам(бувають виключення). І клієнт зробить вибір, такий, який порекомендує знайомий йому(до якого має довіру і повагу) встановлювач. Тому, якщо з 20млн. власників сат. антен вони наберуть не більше 200-300 тисяч. Це при умові доступного т2! І пости колег, цьому- підтвердження.
Ті двоє не дураки і тому халяву з т2 швидко прикриють, так як вони мають сильний влив.

hunter-001
12.01.2020, 22:24
Ті двоє не дураки і тому халяву з т2 швидко прикриють, так як вони мають сильний влив.Да лицензия Зеонбуда в этом году истекает,а значит кырдык.

stepan71
12.01.2020, 22:27
Ті двоє не дураки і тому халяву з т2 швидко прикриють, так як вони мають сильний влив.

Та хай всё замуруют и насытятся в конце концов .
Как бутто кто то плакать начнёт .
Т2 так быстро не прикроют хотябы пару лет должно пройти

oh2186
12.01.2020, 22:32
Да лицензия Зеонбуда в этом году истекает,а значит кырдык.

Ну да допустим кырдык его место займет другой лейбл
иле Гос. КРРТ компания.
Но социальное тв от этого не теряется.
А даже если все будет платное , то люди еще посмотрят год пока других будут брить ;)

hunter-001
12.01.2020, 23:29
Ну да допустим кырдык его место займет другой лейбл
иле Гос. КРРТ компания.
Но социальное тв от этого не теряется.
А даже если все будет платное , то люди еще посмотрят год пока других будут брить ;)Социальное да ,но там будет ут1 и рада,ну еще пара местных каналов,а народ то привык к плюсам стб айситв и т.д.

oh2186
12.01.2020, 23:35
Социальное да ,но там будет ут1 и рада,ну еще пара местных каналов,а народ то привык к плюсам стб айситв и т.д.

Когда то люди тоже привыкли смотреть "Просто Марию" по ОРТ в 90-е
А потом появилось Ут-2 :)
Свято место пусто не бывает.
К тому времини они уже станут банкруты иле пристанут к кому то ..

BlackJaga
12.01.2020, 23:47
http://mediasat.info/2020/01/08/moshenniki-brenda-viasat/

блукач
13.01.2020, 18:36
Форум та особливо цю тему наразі крім нас матюкающихся установників дивляться люди, гості форуму які вельми налякані цією відключкою і задаються питанням що же каже профі форум. Так от шановні гості та народе ми установники люди технічні, ми сперечаємось за свій кусок хліба, за технічне обладнання. А от я вам пропоную відео яке буде зрозуміле телеглядачу, як то кажуть без слів.
rshc-iyaGjo

evo
13.01.2020, 18:54
Форум та особливо цю тему наразі крім нас матюкающихся установників дивляться люди, гості форуму які вельми налякані цією відключкою і задаються питанням що же каже профі форум. Так от шановні гості та народе ми установники люди технічні, ми сперечаємось за свій кусок хліба, за технічне обладнання. А от я вам пропоную відео яке буде зрозуміле телеглядачу, як то кажуть без слів.

Та ніхто тут не сперечається і мені якось однаково хто і як заробляє, бо мені нема коли за це думати і хвилюватись:DЯк то кажуть - кожному своє.
А от про відео я чесно навіть і до половини не дослухав. Нічого немаю проти до автора, але це його особиста думка і, на його превеликий жаль, вона розходиться з думкою тих користувачів, які зараз массово замовляють установку Т2, ну і частково навіть платне. То, щоб він там не говорив, але населення від українських каналів абсолютно не хоче відмовлятись. Для когось воно погане, комусь воно тошнить, хтось нічого там в ньому не знаходить, але більшість, я повторюю - для більшості населення воно необхідне, бо вони його дивляться і знаходять там для себе багато цікавого. Потрібно за це його осуджувати? Ну, не думаю...В кожного свої смаки, а, як кажуть, за смаки не сперечаються.:beer:

Tche
13.01.2020, 19:09
Якби ці канали не були б популярні, ми б не мали зеленої чумки у державі. Треба бути реалістами.

evo
13.01.2020, 19:32
Якби ці канали не були б популярні, ми б не мали зеленої чумки у державі. Треба бути реалістами.

Реальність така, що подібні чумки поширені не тільки в нашій державі. І спосіб проникнення вже давно опрацьований і успішно втілюється. На жаль це не тільки телебачення. Вже зараз можна сказати, що більшість політично-військових операцій переведено в віртуальну площину через телебачення і інтернет. Це усвідомлює не більше 10% населення і думаю, до більшого відсотка ми прийдем дуже не скоро, бо все одно знайдуться інші впливи на нашу свідомість.

evo
13.01.2020, 20:21
Пристрасті напружуються:D Позакінчувались майже усі бюджетні (умовно) комбіки. Залишились тільки залишки Фороса за 800 грн!!!:1-: Опен SX2 комбо сатмаркет трохи викинув і все - нема:D В іншому магазині швидко зміркували і виставили ціну на цей ресівер 800 однакову, як розничну, так і для оптовиків:D І я чомусь впевнений, що комбо-ресіверів до 20 січня не буде, витримають паузу, щоб не скидати ціну, а після 20-го якраз на них буде суперовий ажіотаж - народ гребтиме по будь-якій ціні:D Під цей шумок uClan допродає свої комбо-ресівери. Профіт!:DТо хто ви кажете там барига був?:D

vviktorgygo
13.01.2020, 20:41
Скоро на сайті буде дуже популярна тема ремонту і глюків даних комбо приймачів.Цікаве ще попереду.

evo
13.01.2020, 20:51
Скоро на сайті буде дуже популярна тема ремонту і глюків даних комбо приймачів.Цікаве ще попереду.

А чим ви хотіли здивувати?:37:Комбо зявились вже давно і вони нічим не відрізняються від глюків і ремонтом від ресіверів НЕ комбо. Чи може ви хочете зрівняти з глюками і ремонтом ресівера Глобо 4100С?:D Так зайдіть туди і навіть не читайте, а просто подивіться скільки сторінок в тій темі:D Чи може ви хочете порівняти з глюками і ремонтом операторських боксів віасат-екстра? Так ще не вечір - буде й на вашій вулиці "свято":D

duman
13.01.2020, 23:11
Так ще не вечір - буде й на вашій вулиці "свято":D

Подивимось на це свято якщо кодування перенесуть :D
або інтер відмовиться .він же з боксами не в долі:confused: буде цікаво :super::beer:

duman
13.01.2020, 23:19
Вот ещё советы от "знающих"
*** скрытый текст ***
Після цієї фрази: **Уже через неделю, с 20 января, Украина начнет масштабный переход с аналогового на цифровое телевидение.**
зрозуміло що пишуть дебіли і робим EXIT.

kotiaj
13.01.2020, 23:50
...зрозуміло що пишуть дебіли і робим EXIT.
Ну скажемо, не дебіли, а дуже великі профани в тому, про що пишуть ( або відверто під дурочку косять). Ні в кого ж не повернеться язик назвати дебілом ведучого ТРК Україна з його "піратськими тарілками". Та й тих, для кого адресоване повідомлення про "піратські тарілки" не можна обзивати дебілами, просто всі не можуть і не повинні бути "асами" у всьому.

Marjan0506
14.01.2020, 00:07
Временно были открыто каналы СТБ HD, ICTV HD, NOVY CHANNEL HD, M1 HD, M2 HD, OCE HD
мне удалось успеть записать:cool:
c3lcz3gdZjU

hunter-001
14.01.2020, 00:11
[COLOR="Blue"]Временно были открыто каналы СТБ HD, ICTV HD, NOVY CHANNEL HD, M1 HD, M2 HD, OCE HDПросто сбой в системе кодирования,вот ее и отключили на время исправления.

ADmB
14.01.2020, 07:11
По идее, HD-версии каналов нужно было до 20-го числа пустить в открытом виде, хотя бы для рекламы и заманухи. Вчера тоже глянул - ну, картинка, канеш, намного приятнее смотрится и битрейт приличный.

cinema
14.01.2020, 09:31
И ещё такой момент-виасатовский тюнер предоставляет просмотр 117 каналов.Российские каналы они блокируют и за это нужно заплатить 1500 грн плюс абонплата 109 грн.И что смотреть безконечную рекламу???

broker
14.01.2020, 11:02
По идее, HD-версии каналов нужно было до 20-го числа пустить в открытом виде, хотя бы для рекламы и заманухи. Вчера тоже глянул - ну, картинка, канеш, намного приятнее смотрится и битрейт приличный.
у XtraTV есть 5-ти дневній промопериод для бесплатного просмотра всего ихнего контента, а после за 55грн/месяц на протяжении 3-х месяцев пакет комфорт с приблизительно 15-тью каналами с качественной картинкой (кино, спорт, природа, мультики). А дальше 110 грн/месяц, но это сегоднешняя цена. С апреля или мая накинуть процентов 20

igorkus96
14.01.2020, 16:01
Цікаво 1+1 інтернешнл будуть кодувати? поки йде у бісах.
Всьо будуть кодувати 23 канали укр.А на осінь придумають
плату за повітря. Більше нічого не вміють придумати:super:

Tolyan
15.01.2020, 13:37
Такие "плохие" украинские каналы, что у ватников жестко пригорает из-за их кодирования.
А вы когда смотрите укрзомбоТВ вышиватник надеваете. да одного места мне эта кодировка -повернул антену на 36гр добавил31 с39 ина вашу вышеванку болт ложил

А на 39лгр.что за каналы идут

Tolyan
15.01.2020, 13:39
Такие "плохие" украинские каналы, что у ватников жестко пригорает из-за их кодирования.
А вы когда смотрите укрзомбоТВ вышиватник надеваете. да одного места мне эта кодировка -повернул антену на 36гр добавил31 с39 ина вашу вышеванку болт ложил

А на 39гр.что за каналы идут

oh2186
15.01.2020, 13:44
20 числа на Боксах будет запущено обновление ПО (для УТБ SRT7600 версии 2.2.7) со спутника
инстоляторы ждите звонков от клиентов по типу куда пропали мои каналы и почему поменялась сортировка :eek:

RW011
16.01.2020, 11:17
Тема открыта,но не для флуда и взаимных оскорблений.
Сообщайте достоверную информацию а не слухи.
Обсуждение руководящих лиц государства-на политических форумах и в FACEBOOK!
Нарушители спокойствия будут наказываться!

viktor1979ua
16.01.2020, 11:46
А на 39лгр.что за каналы идут
Да нет там нихрена

stepan71
16.01.2020, 11:51
А на 39гр.что за каналы идут

Болгарский пакет Bulsatcom и румынский Dolce .
Для многих нечё интересного нет .

Evg77734
16.01.2020, 11:59
Для кого то нет ничего интересного, а для кого то есть. Главное это свобода выбора, что смотреть.

Пакет Bulsatcom со спутника 39Е шарится уже скоро, как год по 4AEE:000000

sergey53
16.01.2020, 12:31
Болгарский пакет Bulsatcom и румынский Dolce .
Для многих нечё интересного нет .
а с языком как? для широкого загала это не подходит.

Marjan0506
16.01.2020, 12:51
перенос кодировки на 27.01.2020.
На каналах 1+1, 2+2, Тет с утра отсутствует отсчет до кодировки. Усе походу отменяется уже с 27 января 2020, а Интермедиа группа им сделала плохо, из-за браков cam модулей
4219942200

Marjan0506
16.01.2020, 13:14
Група 1+1 media інформує про перенесення дати кодування супутникового сигналу на 28.01.20
Група 1+1 media інформує про перенесення дати кодування супутникового сигналу телеканалів 1+1, 2+2, ТЕТ, Бігуді, ПЛЮСПЛЮС, УНІАН ТБ з 20 січня на 28 січня 2020 року. Таке рішення було прийняте сьогодні, 16 січня, на прохання офіційних супутникових операторів та за результатами аналізу рівня готовності населення. За їхніми повідомленнями, наразі відбувається стрімке зростання інформаційних запитів від українців щодо кодування, а попит на підключення до послуги суттєво перевищує пропозицію.

«Попри всебічне інформування абонентів супутника про зміни у мовленні, на жаль, не всі завчасно подбали про придбання тюнерів, повернувшись до цього питання лише зараз. Враховуючи стрімке зростання попиту серед абонентів на супутникові приймачі та черги на підключення абонентів до офіційних супутникових операторів, група йде на вимушене відтермінування кодування сигналу на користь населення. Цей додатковий час дозволить абонентам, які відкладали кодування на останній день, встигнути забезпечити собі можливість перегляду їхніх улюблених телеканалів через супутник після кодування, а офіційні супутникові оператори зможуть опрацювати усі звернення громадян», ‒ прокоментував Ярослав Пахольчук, генеральний директор 1+1 media.

Нагадуємо, що зміни стосуватимуться виключно абонентів відкритого супутника, а для абонентів платного супутника, цифрового ефірного (Т2), кабельного та інтернет-телебачення нічого не зміниться. Кодуються лише розважальні канали, функція яких, в першу чергу, розважати глядача. Інформаційні канали залишаються у відкритому доступі на супутнику, у тому числі міжнародна версія 1+1 International.

Детальна інформація про кодування та поради абонентам супутника щодо підготовки до кодування доступні на сайті групи 1+1 media за посиланням.

блукач
16.01.2020, 14:20
Черги стоять на підключення)) це яким лохам втирають та де ті черги? По правді відтерміновують бо реклама не спрацьовує і дуже мало бажаючих, ще вирішили потягнути та полякати людей блекаутами аби вони у черги вишикувались. ну ну...

stepan71
16.01.2020, 15:38
а с языком как? для широкого загала это не подходит.

У меня с болгарским нармально , проблем нет .
С румынским почти ноль .

stepan71
16.01.2020, 15:40
Наверное переносы будут до посенения пока
не продадут свои чудо боксы .

ADmB
16.01.2020, 16:12
[QUOTE=roma1313;415807 По правді відтерміновують бо реклама не спрацьовує і дуже мало бажаючих..[/QUOTE]
Ага, відтерміновують)) Аж на целую неделю, вот это отсрочка!

Andre21
16.01.2020, 17:11
Кто там говорил что будет смотреть российские каналы ? С 55 градуса каналы потихоньку исчезают,до 20 наверное уже ничего не останется..

ayserg
16.01.2020, 19:54
перенесли кодировку на 28 января...

ayserg
16.01.2020, 20:19
Информируем про решение медиагрупп про перенесение даты кодирования спутникового сигнала украинских каналов с 20 на 28 января 2020 года.
Медиагруппи приняли во внимание трудности официальных операторов спутникового телевидения из-за сильной загрузки, связанной с большим количеством запросов по подключению услуги, которые поступают в колл-читать дальше
центр и мастерам спутникового телевидения и удовлетворили просьбы операторов о кратковременном переносе даты кодирования.

Поскольку зрители отложили решение вопроса на последний момент, сейчас спрос значительно превышает предложение операторов. Мы приветствуем эту новость и у нас есть дополнительно еще 8 дней для удовлетворения спроса клиентов и своевременного подключения абонентов.

sgtr3w6_6845
16.01.2020, 20:22
Перенесли потому что каналы интер групы еще не переобулись полностью на эту кодировку. Обещали подтянутся в течении недели. Так что не стоит радоватся что не закодируют. Народ потихоньку скупает ихние железяки,но основная масса народа ждут часа х. Посмотрят что останется и будут дальше уже переваривать и думать покупать,или нет. А с Т2 не хотят возится с трубами, да и с сигналом в нашей местности не все в порядке.

блукач
16.01.2020, 20:24
Ага, відтерміновують)) Аж на целую неделю, вот это отсрочка!

т2 переносили не один раз, аналогове все ніяк не могли вимкнути, нам не звикати. Потім напишуть що ми в турботах за бідне населення яке ще не назбирало на тюнер і бла, бла, бла. Бо по суті якщо рейтинги переглядів після відключки впадуть то маркетологам не зносити голови, а вони впадуть. А падаючі рейтинги це втрата лохокторату, втрата влади на людей на смаки та інше. Тому далі буде ще цікавіше, кабельщики втрачають із за смарт телевізорів а тут супутник ... поки т2 рятує але т2 для них кістка у горлі.

oh2186
16.01.2020, 20:28
Перенесли потому что каналы интер групы еще не переобулись полностью на эту кодировку. Обещали подтянутся в течении недели. Так что не стоит радоватся что не закодируют. Народ потихоньку скупает ихние железяки,но основная масса народа ждут часа х. Посмотрят что останется и будут дальше уже переваривать и думать покупать,или нет. А с Т2 не хотят возится с трубами, да и с сигналом в нашей местности не все в порядке.

У нас с Т2 все норм (в городе и ближ. пригороде) и комбинированые тюнера раскупили все.. вот ждут новые поставки..

valik76
16.01.2020, 21:36
У нас с Т2 все норм (в городе и ближ. пригороде) и комбинированые тюнера раскупили все.. вот ждут новые поставки..

Интересно сколько будут стоять ети комбики хоть приблизительно.

hunter-001
16.01.2020, 21:42
Интересно сколько будут стоять ети комбики хоть приблизительно.От последней оптовой+добавить 4 бакса и не меньше,это и будет новая оптовая.

evo
16.01.2020, 21:52
[B]Група 1+1 media інформує про перенесення дати кодування супутникового сигналу на 28.01.20

Яка приємна новина!!!:super:Черга на Т2 така, що й за лютий не управлюсь:DНу хоч неділька є - телефон хоч відпочине, не такий гарячий буде:D

блукач
16.01.2020, 22:31
Підкажіть нормальний т2 рессивер зі стабільними та працюючими інтернет сервісами, чітко працюючий ютуб та інші кінотеатри, чи нема такого? можна навіть на відроїді. Клієнт хоче скинути тарілку та мати кілька укр каналів та забавки типу кіношки та ютубу.

fa1978
16.01.2020, 22:36
Яка приємна новина!!!:super:Черга на Т2 така, що й за лютий не управлюсь:DНу хоч неділька є - телефон хоч відпочине, не такий гарячий буде:D

Тобі то добре, а мені якраз на ДН подарунок приготували. Як тепер відділити дзвінки привітань від натовпу голодних патріотів?

evo
16.01.2020, 22:45
Підкажіть нормальний т2 рессивер зі стабільними та працюючими інтернет сервісами, чітко працюючий ютуб та інші кінотеатри, чи нема такого? можна навіть на відроїді. Клієнт хоче скинути тарілку та мати кілька укр каналів та забавки типу кіношки та ютубу.

Такого Т2 нема, щоб нормальний був. Краще взяти окремий Т2 для каналів і смарт-приставку 4\32 Гб для інтернет-додатків.

berimor
16.01.2020, 22:46
Підкажіть нормальний т2 рессивер зі стабільними та працюючими інтернет сервісами, чітко працюючий ютуб та інші кінотеатри, чи нема такого? можна навіть на відроїді. Клієнт хоче скинути тарілку та мати кілька укр каналів та забавки типу кіношки та ютубу.насчет ютуба - на всем китайском хламе ютуб идет обрезаный(он идет с сервака где сидит али с южной америки - в китае ютуб закрыт) а насчет других сервисов то поймите что в среднем за 300грн - это смешно.Так советую никаких гарантий на другие сервисы не давать.

berimor
16.01.2020, 22:51
Яка приємна новина!!!:super:Черга на Т2 така, що й за лютий не управлюсь:DНу хоч неділька є - телефон хоч відпочине, не такий гарячий буде:Dмодуля бракованные.

evo
16.01.2020, 22:55
модуля бракованные.

Головне, щоб всі повірили в цю казочку:D

igorkus96
16.01.2020, 23:16
Головне, щоб всі повірили в цю казочку:D
Без казок не цікаво жити:D

Pysar
16.01.2020, 23:55
Может быть, что модуль взломали и они решили пофиксить неполадки

4101-
17.01.2020, 00:26

Android Смарт Приставка GI UNI 2 Plus 2G/8G Android 7.1.2 +Т2 цена около 1000 грн

oh2186
17.01.2020, 10:49
Наверное переносы будут до посенения пока
не продадут свои чудо боксы .

Вряд ли до посинения :D
весной иле летом их брать точно уже так не будут
народ будет по огородам и роботам за границей..

Мое мнение что до конца Февраля это их последний счастливый Loxo-шанс. .

MyAndreyOk
17.01.2020, 17:07
Если и закроют, то смотреть можно через интернет, было бы что(

igorkus96
17.01.2020, 18:14
Через інтерет ту саму рекламу тільки за гроші:D

evo
17.01.2020, 20:18

От люди наївні:D Це зараз вони через інтернет показують, а ви дочекайтесь кодування і тоді подивитесь, чи буде показувати чи ні:D

berimor
17.01.2020, 20:24
От люди наївні:D Це зараз вони через інтернет показують, а ви дочекайтесь кодування і тоді подивитесь, чи буде показувати чи ні:Dа почему не будет показывать?не смешите людей

evo
17.01.2020, 20:29
а почему не будет показывать?не смешите людей

Ну платно точно буде показувати, а те, що було безкоштовно, то те навряд чи буде далі таким. Хоча можливо будуть якісь сервери, що надаватимуть показ за меншу ціну, але це будуть "ізбранниє":D

stepan71
17.01.2020, 20:29
а почему не будет показывать?не смешите людей

Вы хотите сказать что кто то будет снимать кадированый
сигнал со спутника и пихать его в онлайн за просто так ?
По моему Вы смешите .
Пиратские iptv пров наверно тоже прикроются

evo
17.01.2020, 20:34
По моему Вы смешите .
Пиратские iptv пров наверно тоже прикроются

Ну я про таких і кажу, якщо хто і буде "ліваком" транслювати українські канали, то це не за просто так, та ще й з "договорняком" з потрібними людьми, які забажають мати навар з цього:D

vviktorgygo
17.01.2020, 20:35
Да этими каналами завалят всех в интернете. Да и в плейлистах бесплатных они будут.Че за паника. Счас эти сервисы с этими каналами -лезут, как грибы после дождя. Каждому хватит этих каналов.Кому не втерпеж, то подключите Sweet. Tv на 7 дней бесплатно. Сервис отличный.Лично проверял.

evo
17.01.2020, 20:38
Да этими каналами завалят всех в интернете. Да и в плейлистах бесплатных они будут.Че за паника. Счас эти сервисы с этими каналами -лезут, как грибы после дождя. Каждому хватит этих каналов.

Оце, якраз ти і насмішив усих людей:37::37:

vviktorgygo
17.01.2020, 20:50
По моему Вы смешите .
Пиратские iptv пров наверно тоже прикроются Знаю такие сайты, которые эти каналы будут бесплатно не пихать, а пропихивать.Но не для всех. А кто будет разводить панику ,то останется без этих каналов.

stepan71
17.01.2020, 20:59
Да этими каналами завалят всех в интернете. Да и в плейлистах бесплатных они будут.Че за паника. Счас эти сервисы с этими каналами -лезут, как грибы после дождя. Каждому хватит этих каналов.Кому не втерпеж, то подключите Sweet. Tv на 7 дней бесплатно. Сервис отличный.Лично проверял.

Я тоже свет тв проверял за 1грн а потом они
мне с карты автоматом сняли 97грн .
Хай идут лесом .
Но хочу сказать одно что каналы переключаются моментально .
По переключению любая тётя курит всё у них чётко .

oh2186
17.01.2020, 21:02
Каждому хватит этих каналов.Кому не втерпеж, то подключите Sweet. Tv на 7 дней бесплатно. Сервис отличный.Лично проверял.

А знаете от кого он пошел??
Он родился от Тринити ..
И надолго ли??

oh2186
17.01.2020, 21:08
По переключению любая тётя курит всё у них чётко .

Конечно,
платные сервисы вещают свой контент в формате hls stream (.m3u8)
с кодировкой и таймшифтом..
Это вам не бесплатный лист в инете udp..

oh2186
17.01.2020, 21:14
з "договорняком" з потрібними людьми,

Де-де , а в нас таке точно не пройде ..
Люди здають один одного і чим товстіше той дядя з ким
договарюватись , тим більше він захоче на тих наваритесь .

vviktorgygo
17.01.2020, 21:20
Я тоже свет тв проверял за 1грн а потом они
мне с карты автоматом сняли 97грн .
Хай идут лесом .
По переключению любая тётя курит всё у них чётко .Там же было написано, что месяц за гривну-уже подозрительно -зачем номер карты было вводить. Я семь дней на телефоне потестировал и все. Потом можно еще Prosto. TV потестировать(тестировал).И так по кругу бесплатно кучу сервисов можно тестировать.

oh2186
17.01.2020, 21:33
Там же было написано, что месяц за гривну-уже подозрительно -зачем номер карты было вводить. Я семь дней на телефоне потестировал и все. Потом можно еще Prosto. TV потестировать(тестировал).И так по кругу бесплатно кучу сервисов можно тестировать.

Такие сервисы лучше с терминалов пополнять (без карты) за наличку
Да на 5-10 грн дороже будет , но спокойней от розвода :)
А промо периуд может не все каналы показывать..

evo
17.01.2020, 21:39
Знаю такие сайты, которые эти каналы будут бесплатно не пихать, а пропихивать.Но не для всех. А кто будет разводить панику ,то останется без этих каналов.

Зарікалась Наташа не підпускати до себе Ібрагіма:D Давайте не будем робити спішні висновки, а дочекаємось кодування і тоді все буде зрозуміло, кого пихнули, а кого пропихнули:D

stepan71
17.01.2020, 21:59
Там же было написано, что месяц за гривну-уже подозрительно -зачем номер карты было вводить. Я семь дней на телефоне потестировал и все. Потом можно еще Prosto. TV потестировать(тестировал).И так по кругу бесплатно кучу сервисов можно тестировать.

Ну я сам виноват протупил ,я с сайта
удалил карту свою та и всё .

broker
19.01.2020, 14:38
прочитал последние три страницы и понял, что большинство пишущих далеки от народа, когда ведут речь об айпитиви, смарт тиви, андроид приставки, ютубы и прочее ... Ставте Виасат/Экстры - слюбится стерпится )))

vviktorgygo
19.01.2020, 14:44
Ставлю желающим Виасат потихоньку, ну и по ходу подсказываю, где можно на халяву посмотреть - но не долго.

Andre21
19.01.2020, 14:59
прочитал последние три страницы и понял, что большинство пишущих далеки от народа, когда ведут речь об айпитиви, смарт тиви, андроид приставки, ютубы и прочее ... Ставте Виасат/Экстры - слюбится стерпится )))

Конечно,вам бы только бабло с народа скачать!
Фигушки!!! Перебьемся Т2 и Ютюбом - но денег не дадим!

Viksum
19.01.2020, 15:05
прочитал последние три страницы и понял, что большинство пишущих далеки от народа, когда ведут речь об айпитиви, смарт тиви, андроид приставки, ютубы и прочее ... Ставте Виасат/Экстры - слюбится стерпится ))) А казачек то засланный, сколько серебряников получаеш от кодирповщиков?

vviktorgygo
19.01.2020, 15:08
Конечно,вам бы только бабло с народа скачать!
Фигушки!!! Перебьемся Т2 и Ютюбом - но денег не дадим! Все деньги идут сами знаете куда(в казну). Т2 ,как бы не вечное (хотят уменьшить количество каналов, да и сигнал могут прикрутить) .

Viksum
19.01.2020, 15:09
Ставлю желающим Виасат потихоньку, ну и по ходу подсказываю, где можно на халяву посмотреть - но не долго.
Тоже лег под любителей содрать бабла с бабушек и дедушек? Кто шарит тем действительно насрать на ихние кодировки. Есть куча вариантов как смотреть. А для тех кто не шарит достаточно Т2 и не нужно строить красивые глазки про установку виазада.

vviktorgygo
19.01.2020, 15:16
Я глазки не строю, а если пришел человек, и просит поставить- то почему бы и нет. Кому счас легко. Если у меня шахтерский поселок, и пенсия у некоторых по 12000 грн.Кстати, тоже работаю на шахте под землей.

Viksum
19.01.2020, 15:26
Я глазки не строю, а если пришел человек, и просит поставить- то почему бы и нет. Кому счас легко. Если у меня шахтерский поселок, и пенсия у некоторых по 12000 грн.Кстати, тоже работаю на шахте под землей.
Тем более с нормальными доходами почему бы не поставить челу качественный рес к примеру на Андроиде и что бы он смотрел что хотел и где хотел. А не ставить дешевые говнокоробки от виазада и подсаживать на абонку. И кормить ахметку, коломоя, пинчука и фирташа.

vviktorgygo
19.01.2020, 15:37
Перед тем как,поставить то предлагаю разные варианты просмотра. Каждый выбирает свое. Кстати некоторым -этот чудо тюнер -нравится.Продвигаемся потихоньку в Европу.

блукач
19.01.2020, 16:01
Перед тем как,поставить то предлагаю разные варианты просмотра. Каждый выбирает свое. Кстати некоторым -этот чудо тюнер -нравится.Продвигаемся потихоньку в Европу.

В ж..пу двигаемся. То что Вы предлагаете то лох и возьмет что мастер нашептал, если Вам виасат щедро закидывает на карту то есссно что будете всем хвалить его и только. Только я не помню что бы екстравиасаты особо когда волновались доходами рядовых установщиков, у них всегда были свои бовдури установщики и я помню те тарелки приклеенные на стены суперклеем на скорую руку абы активировать да содрать бабла подмахнув договор. Я через пол года те тарелки с повылазившими шурупами на дюбеля садил ато людям на головы падали. Это говно тюнера их людям не удобно и нравится не может в принципе, теперь в приближении кодировки знаете что людям нравится?
1. Т2
2. дракон+75*
3. смарт телевизор+т2
4. т2+смарт приставка

serbaurij5
19.01.2020, 16:08
Все деньги идут сами знаете куда(в казну). Т2 ,как бы не вечное (хотят уменьшить количество каналов, да и сигнал могут прикрутить) .

Про те, що сигнал можуть прикрутить, то ви вбиваєте в голови.А те, що віазади можуть ще скоріше накритись мідним тазіком ні слова-ви впевнені, що вони на довго? Вже були Либіді, полетіли в теплі краї, а ці майбуть залізуть в зад тим, хто по тихеньку повзе в жопу, а не в Європу.Спочатку потрібно підняти рівень життя до європейського, а не ціни і послуги.

korpahec
19.01.2020, 16:09
Унас месний установщик вже шепче клієнтам на ушко який віасат класний а мене запитують абоненти ати чому мовчиш твій конкурент гроші заробляє твої боти нічого нерозказуєш нам всім я говорю будласка хай говорить я просто буду дивитись на його роботу по якості обслуговуванні отоді щоб домене непитались що робити я скажу я мовчав бо знав аваш установщик докінця незнав хай тепер щось інше починає говорити.

ADmB
19.01.2020, 16:10
В ж..пу двигаемся.
Ну, каждый двигается в удобную для него сторону.

Андрей_48
19.01.2020, 16:13
и пенсия у некоторых по 12000 грн.Кстати, тоже работаю на шахте под землей.

Кстати, и я работал в шахте, пенсия почти 16000, плюс регресс почти 13000. Но это не повод ставить говносаты и иже с ним. Раз в году за смешные деньги покупаю по акции полный пакет какого нибудь Свита или мегого. :super:

skaner2222
19.01.2020, 16:19
1. Т2
2. дракон+75*
3. смарт телевизор+т2
4. т2+смарт приставка

Все варианты правильные кроме дракон+75*, на нем нет украинских каналов а люди хотят смотреть то что привыкли и если даже клиент согласен смотреть дракон+75* то зеркало антенны маловато для него, при первом мало мальском дожде каналы на нем по сыпятся.

Так что по ходу вы как те от виасат установщики людей обманываете в условиях приёма дракон+75*!

Styc
19.01.2020, 16:22
Вже були Либіді, полетіли в теплі краї...

верно... были уже попытки что-то запустить, но успеха не было..
а не было по некоторым причинам.
одна из них - нет своего материала - нет программ и каналов интересных - большинство по-просту ретранслировалось из рассеи многим ненавистной... вторая причина жадность - она вытекает из первой - авторам интересных проектов назначали бешеную цену на эфир, в итоге они ушли. куда ? в рассею :cool: и это во многих сферах - глупость и жадность не дает нормально работать НИ-ЧЕ-МУ ...

skaner2222
19.01.2020, 17:24
ВОТ (http://tv1.irope.site/?fbclid=IwAR1zR7FFkoqsLaRMeXSm4Quf2B_N2YM0N4yxBCOo 1DNdX13VFaz8pekusbc) лохотрон, как работает пока вы тут спорите что кому ставить.:mad:

vviktorgygo
19.01.2020, 17:52
Чей то они подешевели-видать спрос упал. У меня тут некоторые по 600грн покупали- потом просили настроить. Там же у них можно купить тюнер Виасат -с антиблокировкой.(без абонплаты).

mixa1962
19.01.2020, 18:08
ВОТ лохотрон, как работает пока вы тут спорите что кому ставить.
Лично знаю 5 человек,брали по 450грн,влетели по полной.В Фейсбук полно этой рекламы,вот люди по незнанию и влетают.На ОЛХ встречал объявления по 95-100грн за антенну.

evo
19.01.2020, 18:25
ВОТ (http://tv1.irope.site/?fbclid=IwAR1zR7FFkoqsLaRMeXSm4Quf2B_N2YM0N4yxBCOo 1DNdX13VFaz8pekusbc) лохотрон, как работает пока вы тут спорите что кому ставить.:mad:

"Цифровой приемник clearTV"? Хм, а на упаковці написано, що це антена, а не ніякий не "Цифровой приемник":D Уявляю, як дивуються покупці, вставивши цю приблуду в телевізор без Т2 або взагалі в кінескопний. Вираз обличчя ну точно такий, як у них на сайті:37:

Admin
19.01.2020, 18:59
У каждого есть свое мнение по поводу тех или иных методов просмотра ТВ, я думаю, что никто здесь не вправе навязывать комуто свою точку зрения.
В данный момент есть 4 варианта просмотра Украинских каналов, которые будут кодированы 28го января:
1) Офф Виасат Уа либо Екстра ТВ - около 79 грн
2) Шура - 20~50грн
3) Т2 - бессплатно
4) IPTV - 20~80грн либо халява, но геморой, так как халявные листы долго не живут
мне других вариантов не извесно, но можут у кого есть и другая инфа.

4101-
19.01.2020, 19:13
Шура - 20~50грн

Что,неужели взломали? или это на будущее?

блукач
19.01.2020, 19:22
Все варианты правильные кроме дракон+75*, на нем нет украинских каналов а люди хотят смотреть то что привыкли и если даже клиент согласен смотреть дракон+75* то зеркало антенны маловато для него, при первом мало мальском дожде каналы на нем по сыпятся.

Так что по ходу вы как те от виасат установщики людей обманываете в условиях приёма дракон+75*!

Вы тут сами перемудрили с ответом и видимо далеки от познаний 75 го градуса, на Харьковское зеркало 85 в диаметре очень стабильный и достаточного уровня сигнал. Много лет у меня установлен ещё до ... событий и до сих пор ни дождь ни снег не помеха, запад Украины. Теперь по людям, если там в достатке неполитизированых каналов пусть даже несколько то люди рады смотреть и такие каналы есть. Скажу больше в них меньше политики чем на наших популярных от контента которых многие уже открыто матерятся. Второе дело принципа, люди говорят что назло будут смотреть рашку, просто вопреки.
Поэтому вот вчера показал клиенту Матч, Конный спорт, Наука, Пятница и ещё там что то и клиент что просил то и получил, доволен. А дело было так, принципиально, раз наши отключают и требуют денег, ставь Россию и точка. п.с. что удивительно так то что я ненавижу все русское, мне противно а многим людям плевать, смотрят как свое родное, Баскова, Киркорова, сериальчки о силе военного русского армейского духа, интерны и т.д.

evo
19.01.2020, 19:30
Что,неужели взломали? или это на будущее?

Теж здивувався:D Вже не довго залишилось чекати "будущее"- перевіримо:D

hunter-001
19.01.2020, 19:32
Что,неужели взломали? или это на будущее?Ну кажем так шура для тех у кого есть инет,да и 50грв это ой как дорого (если есть iptv от 20грв и до 30грв),да и всем не поставишь,так сказать себе и родителям,а остальным если ставить то можна по кумполу получить.

igor_68
19.01.2020, 20:00
А з якого дива?Клієнти дивляться IPTV спокійно.Свіжих час від часу добавляю-ще не били.

hunter-001
19.01.2020, 20:10
А з якого дива?Клієнти дивляться IPTV спокійно.Свіжих час від часу добавляю-ще не били.Ну если это вопрос мне?
А почему бы и нет ,есть компания ланет тв.За 15 недель -147 грв на 3 устройства,вот и выходит 17 грв в месяц на одно устройство.За такое не бьют,а за шаринг могут.

hunter-001
19.01.2020, 20:12
https://b.radikal.ru/b35/2001/34/cf9e2ff7da90.jpg (https://radikal.ru)

igor_68
19.01.2020, 20:52
Списочок каналів бідненький конечно...був вчора в одного клієнта-бачив все це.А просять щось трохи цікавіше-добавив,довольні.за 20грн не задушать.

skaner2222
19.01.2020, 21:02
Может правда, может нет.

28 января телегруппа 1+1 media кодирует спутниковый сигнал шести своих телеканалов: «1+1», «2+2», ТЕТ, «ПлюсПлюс», «УНИАН ТВ», «Бигуди». Телегруппа оставляет открытым сигнал международной версии телеканала «1+1» − 1+1 international. Холдинг сделал официальное сообщение, в котором развенчал мифы и манипуляции вокруг спутникового кодирования каналов телегрупп.

korpahec
19.01.2020, 21:04
Що можуть бити за шарінг!

igor_68
19.01.2020, 21:12
Пиши якось зрозуміліше.

Serhiyrw
19.01.2020, 21:33
Що можуть бити за шарінг!

Звичайно, що так! Мабуть з початку кодування українських каналів почнуть полювання.

AlShep
19.01.2020, 21:51
Как бы кто не изгалялся, но, борьба с "пиратством" однозначно , в проигрыше. Чем больше давят" коммерсантов", тем больше "выживаемость". Разговор ни о чём. Укроинфо само себя убивает. Народ подтянется на "халяву" с "драконыча" или перейдёт на доступную тётю Шуру с 36 градуса. Зомбоящик рулит!

duman
19.01.2020, 22:17
Укроинфо само себя убивает. Народ подтянется на "халяву" с "драконыча" или перейдёт на доступную тётю Шуру с 36 градуса. Зомбоящик рулит!

Он рулит в сторону кабельного ТВ с футболами и Т2.
Причем на Т2 масово на что указывает отсуствие качественных
ДМВ антен почти на всех интернет магазинах и радиорынках.
Идея с переходом на платное саттв недоработана при трансляции
этих каналов бесплатно по Т2, на что указывает отсрочка срока перехода.
Думаю что заявления об масовом подключении исходя из ситуайии в моем районе это полный блеф.Судьбу этих трех операторов ожидает тоже что и героев известной басни.Ибо при отсуствии нужного количества абонентов им надо будет поднимать тариф (что и делали раньше) или убрать бесплатный Т2.Все еще впереди и главное без паники как
говорил великий комбинатор.

блукач
19.01.2020, 22:41
Может правда, может нет.

28 января телегруппа 1+1 media кодирует спутниковый сигнал шести своих телеканалов: «1+1», «2+2», ТЕТ, «ПлюсПлюс», «УНИАН ТВ», «Бигуди». Телегруппа оставляет открытым сигнал международной версии телеканала «1+1» − 1+1 international. Холдинг сделал официальное сообщение, в котором развенчал мифы и манипуляции вокруг спутникового кодирования каналов телегрупп.

Ну я би здивувався аби Беня собі дірку для впливу на народ не оставив)) розумний та хитрий дядько. Скажу більше, людям цього вистачить на тарілці у повній мірі. Тет, бігуді та 2+2 чи інтер якщо закодують то великого обурення народу не станеться, скажу більше 1+1 це наразі той канал за який люди найбільше готові платити чи ставити т2. 1+1 та кілька місцевих, у інших рейтинги на мою думку та опитування вельми плачевні. Тому як завжди виграє Коломойский, він прораховує усе набагато вперед, молодець якщо так буде. Боюсь що інші медіагрупи теж аби не загубити власного впливу на маси теж подібні дірки почнуть шукати. Інтер інтернешнл або Інтер 2 буде цікавим)) :ukr:

evo
19.01.2020, 23:21
Ну я би здивувався аби Беня собі дірку для впливу на народ не оставив)) розумний та хитрий дядько. Скажу більше, людям цього вистачить на тарілці у повній мірі. Тет, бігуді та 2+2 чи інтер якщо закодують то великого обурення народу не станеться, скажу більше 1+1 це наразі той канал за який люди найбільше готові платити чи ставити т2. 1+1 та кілька місцевих, у інших рейтинги на мою думку та опитування вельми плачевні. Тому як завжди виграє Коломойский, він прораховує усе набагато вперед, молодець якщо так буде. Боюсь що інші медіагрупи теж аби не загубити власного впливу на маси теж подібні дірки почнуть шукати. Інтер інтернешнл або Інтер 2 буде цікавим)) :ukr:

Ну я б не сказав. Якраз таки заради вами перерахованих каналів і стоїть народний ажіотаж. 1+1 це Квартал і турецькі серіали, Інтер це Стосується кожного, Слідство вели, совкові фільми і концерти, СТБ це екстрасенси і мелодрами..На кожному каналі щось знаходят своє. А про Беню згоден - такі, як він і йому подібні в накладі не зостануться. Чого тільки вартують канали Ньюс Ван і 112 - їх вже по 3 штуки на супутниковому:D То на місце закодованих прийдуть інші канали - там грошви на це вистачить аби зомбувати і далі наш народ:D

4101-
20.01.2020, 02:51
На соседнем форуме ищут спонсоров:37:
Знайшов надійного спеца. Не наш. Береться зламати. Треба пару тройку активованих і не активованих тюнерів. Оплату хоче як мінімум 1000$ біткоїнами. Треба мецената 😁

snejkin
20.01.2020, 09:31
На соседнем форуме ищут спонсоров
а деньги вперёд требует или как? :)
в камне otp-идент, софт зашифрован и привязан к камню. плюс динамически обновляемое алго. 1000$ маловато будя :)

блукач
20.01.2020, 09:43
Рейтинги кінець 19 року.
https://detector.media/rinok/article/172043/2019-10-31-natsrada-oprilyudnila-reitingi-telekanaliv-za-ii-kvartal-2019-roku/

цікава таблиця рейтингу за зростанням аудиторії і там нема "гігантів думки", народ звертає увагу на дрібніших гравців. Хоча в принципі кінцеві бенефеціари у них ті самі гіганти.

Tche
20.01.2020, 10:19
Рейтинги кінець 19 року.
https://detector.media/rinok/article/172043/2019-10-31-natsrada-oprilyudnila-reitingi-telekanaliv-za-ii-kvartal-2019-roku/

цікава таблиця рейтингу за зростанням аудиторії і там нема "гігантів думки", народ звертає увагу на дрібніших гравців. Хоча в принципі кінцеві бенефеціари у них ті самі гіганти.Ви зробили мені цей ранок! Ржав, як слон!! :D:D:D Яскрава картина нашого суспільства. Особливо потішили пізнавальні та інфо канали!!:D:D:D:thank:

блукач
20.01.2020, 12:05
Хлопці а що на максі тв є такого що там 1500% в +, я щось пропустив, канал взірвав аудиторію?

serbaurij5
20.01.2020, 12:10
А чому тут дивуватись, хто платить, той і замовляє музику.На 90% о ті рейтинги проплачені.

jaros
20.01.2020, 12:13
Хлопці а що на максі тв є такого що там 1500% в +, я щось пропустив, канал взірвав аудиторію?
Це якщо дивилися 0, а зараз 15 людей, то і маємо 1500%.:D

evo
20.01.2020, 12:14

На максі тв тепер транслюється канал Наш заснований риговським нардепом Мураєвим, який раніше був керівником Ньюс Вана, агітація прокомуністична і за дружбу з путіним, спонсорується з росії по непідтвердженим фактам...Коротше кажучи - можна далі не продовжувати:D

Андрей_48
20.01.2020, 13:21
Рейтинги кінець 19 року.

цікава таблиця рейтингу за зростанням аудиторії і там нема "гігантів думки", народ звертає увагу на дрібніших гравців. Хоча в принципі кінцеві бенефеціари у них ті самі гіганти.

Обхохотался.
Из общения со знакомыми с радиорынка.
Народ, в основном, интересуется - а будут ли показывать российские каналы.
Думаете, россияне не воспользуются этой возможностью расширить своё вещание?:D
Наши медиастратеги просто обо..лись в очередной раз.

віталій к
20.01.2020, 13:22
Інтер,нтн,к1 вже перейшли на частоту яка не закодується

Tche
20.01.2020, 13:28
Обхохотался.
Из общения со знакомыми с радиорынка.
Народ, в основном, интересуется - а будут ли показывать российские каналы.
Думаете, россияне не воспользуются этой возможностью расширить своё вещание?:D
Наши медиастратеги просто обо..лись в очередной раз. Обхахатался с паста! Всі мої клієнти і не згадують мацковію. Звичайно, винятки є!!:D:D:D:ukr:

sashko2
20.01.2020, 13:58
Обхахатался с паста! Всі мої клієнти і не згадують мацковію. Звичайно, винятки є!!:D:D:D:ukr:
у Вас разные радиорынки.:D