Просмотр полной версии : один ресівер на декілька ТВ
Kapitoshka
09.12.2011, 16:03
Хочу спробувати подати сигнал з ресівера на декілька телевізорів, зрозуміло що канал на всіх ТВ буде один і той самий. Буду використовувати радіопульт.
Як розподілити сигнал між декількома ТВ?
рес: АМІКО 8900
Інші телевізори на якій відстані? На інших ТВ є ХДМІ?
Kapitoshka
09.12.2011, 16:45
На інших телевізорах HDMI виходу не має. Найблищий ТВ на відстані 5-6 метрів, найвіддаленіший ТВ - 10-12 метрів. Хочу поділити на 3 ТВ включаючи той, біля якого стоїть ресівер.
АМІКО 8900 працює лише в режимі ЖДМІ (не працює одночасно з ХДМІ та Скартом), тому нічого з цього не вийде. От якби на інших ТВ був би ХДМІ можна було б використати ХДМІ-сплітер.
Kapitoshka
11.12.2011, 11:41
Навіть якщо жати кнопку "v.format" і тим самим змінювати розширення (480,640,720 і т.д)?Чи типу потрібно витягнути кабель HDMI з тюнера і тоді запрацює скарт?
На якомусь з тих форматів точно має подаватися сигнал на вихід зі скарту, інакше для чого там взагалі цей вихід.
Та подається, тільки це вже буде не ХД.
Якщо підключати через Скард то краще купити Модулятор і через нього провести на інші ТВ.
Kapitoshka
12.12.2011, 10:56
хай буде не HD. Розкажіть детальніше будь ласка про модулятор, його вигляд, максимальні відстані і приблизну схему під'єднання, щоби я зрозумів, що мені робити.
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc. Перевод: zCarot