Просмотр полной версии : Ресивер OPENBOX F-100
Кому нужна схемка от OPENBOX F-100 могу поделиться ею.:beer:
тут есть http://forum.volsat.com.ua/showthread.php?t=379
и тут http://forum.volsat.com.ua/showthread.php?t=455
И я непонял как эта тема относится к разделу Сайт и Форум > Правила
Перемещаю в мусорку.
народ поможіть ,потрібна прошивка, BISS ключі,список каналів до ресівера FERGUSON AF3318SE МОЖЕ БУТИ ВІД OPENBOX F100 ЦЕ ЙОГО КЛОН
:ukr: скажіть бутьласка я коли прошивав на старій материнці з інтигрованим сом портом я проблем не мав. а тепер в мене нова маринка в материнці є розйом сома через шлеф на сом1 ,таке вражиння що загручик не бачить порта, користуюсь прогую About Dz Arion Leader пробував інші тоже не катіт.ПОМОЖІТЬ БУТЬЛАСКА:confused::confused::confused::confused:: confused:
А версия виндоус какая? Шлейф правильно подключен?
стоїть windows 7 32bit. шлейф поіншому не запхаєш він має свої пази. в диспечері пристроїв сом є,може потрибно іншу прогу?
Треба як мінімум поміняти віндоус на ХР, щоб про щось говорити далі
Alexey2009
10.11.2011, 17:37
У КОГО ЕСТЬ ФОТО ПУЛЬТА ДЛЯ ЛЕМБЕРГ 1100
10813
народ поможіть ,потрібна прошивка, BISS ключі,список каналів до ресівера FERGUSON AF3318SE, ТО ЩО НА ВЕРХУ ЗАСТАРІЛЕ ДАТЕ ШОСЬ СВІЖЕ
Форум призначений для обміну досвідом, а не клянчіння прошивок.
,потрібна прошивка, BISS ключі,список каналів до ресівера FERGUSON AF3318SE, ТО ЩО НА ВЕРХУ ЗАСТАРІЛЕ ДАТЕ ШОСЬ СВІЖЕ
А ти б глянув на рік випуску свого агрегата - чи ВІН не застарілий ? Йому вже, як мінімум - 5 років. А ти вимагаєш щось свіженьке... Нема такого, і вже й не буде...
А ображати людей - негарно. Тобі правильно відповіли, бо тобі ліньки забити назву свого апарата в пошук, в той же Гугл, чи Яндекс, то й сам побачив би, чого він коштує... і чи є на нього свіженьке...
:confused:
справа в тому що на той агригад свіженьке можна дістати,але треба знати йго новіші клони, варіант 2 є ще один вихід я чув є прога яка автоматом з нету загружає ключи в ресівер. хто може сказати шо за проги і як ними користуватись?
kreshnot
09.12.2011, 22:43
Хто підкаже як розпочати прошивку openbox f100 кабель є в наявності але не можу зєднати компютер з тюнером? дякую...
Ссылку вам дали,там описано как и что ,ато что комп не видит тюнер причин много, может быть неисправен шнур,сом порт ПК,неправильно пользуетесь программой,не исправен БП тюнера и т.д. и т.п.
З Новим Роком та Рождеством Христовим! Всіх благ та здійснення задумів... Народ може хто підкаже чи є якісь свіжі прошивки під openbox f100 з шарою або хто шурупає скажіть котра сама остання. дякую...
valeri74
22.01.2012, 14:18
:7a5c7:F-100_dvbxtreme_6686_AF7_RC7_С Новым Годом ВСЕ ЩО ПОВЯЗАНО з аріоноподібним від мене обновлено 23 01 12 року .Зповагою Valeri:thank:
Добрий день!Потрібна допомога!!!
Пишу тут,бо знаю що мій тюнер є клоном F-100
тюнер metronic ouralis evolution 3
hardware 2218se
software $TSR A6686 S220 EC
DATA 00008209
BOOT 0020,1 [TELE M116..]
проц-5518
Пробував прошивати через аріонер і цьому подібні проги.Все робив згідно інструкції,але кожного разу після підключення тюнера до мережі в процесі прошивання вискакує повідомлення dowload fail.com-port і кабель робочі,бо прошивався глобо.
підскажіть будь-ласка як можна прошити це залізяччя щоб був ему бісс ключів
Спочатку залий Аріонером цей бут,а потім можеш заливати любий софт від F-100
Alexey2009
18.01.2013, 19:35
Спочатку залий Аріонером цей бут,а потім можеш заливати любий софт від F-100
Вы хорошо читали что он написал?
Бут краще заливати програмою Dz_loaderom і софти ,ключі,канали теж.Я ораліси *перевтілюю* в AF-3018.Бут і все в додатку,софт В6825 де ключі бісс в тілі софта.
А в який момент це появляється при прошивці?
Вы хорошо читали что он написал?
Это вы не внимательно читаете,у него бут TELE M116-это когда-то измененный загрузчик Черновицкими програмистами . Если у реса стоит такой бут -в него нелзя ничего ни залить ни слить,по этому надо поменять бут ,выше мною выложенный.
sergeugushin2
19.01.2013, 08:59
подскажите этот софт и настройки пойдут в арион аф 1700 там стоит софт 170 ес или этим загрузщиком Dz_loaderom можно залить?
Это вы не внимательно читаете,у него бут TELE M116-это когда-то измененный загрузчик Черновицкими програмистами . Если у реса стоит такой бут -в него нелзя ничего ни залить ни слить,по этому надо поменять бут ,выше мною выложенный.
Залить и слить можно списки каналов и ключи,а вот просмотреть версию прошывки нет данных какую команду набрать на пульте.Знаком лично с этими парнями которые продавали эти тюнера.Кстати М означает ихний магазин,116 это их номер магазина.Они щьют свои тюнера,а вот получить комбинацию цыфр на некорторые команды у них не смог.Кстати бут также можно слить.
подскажите этот софт и настройки пойдут в арион аф 1700 там стоит софт 170 ес или этим загрузщиком Dz_loaderom можно залить?
Я заливаю в AF1700 этим загрущиком прилагаемый бут,потом софт,настройки и ключи без проблем.
привет колеги кто может выложить прошывку OPENBOX F-100 списки каналов и ключи кним на 4w_5e_13e. спасибо.
http://tv-sat.at.ua/forum/20-205-4
скажіть будь-ласка дали тюнер прошити опенбокс 1800 як його прошивати і чій це клон
Добрый день ! Тюнер OPENBOX F-100 на шнуре (скар+скарт) работает отлично, а на тюльпанах выдает пара вертикальных полос жёлтого и синего цвета, телевизор скарта не имеет только тюльпаны. Блок питания подставлял результата нет.
Не сказано на каком скарте выход отличный - на VCR или TV, так как последний почти запаралелен с тюльпанами и обои выходят с комутатора 4053 вечно проблемного.Смотрим схему...
Не сказано на каком скарте выход отличный - на VCR или TV,
Верхний работает, а нижний как тюльпаны нет. Спасибо.
Смотрим схему...
А может деталь знаете какую нужно поменять ? Я бы с радостью схему посмотрел если бы, что то в них понимал. Но и за это спасибо.
Менять нужно комутатор CD(HEF)4053 (м\с с 16 выводами).
Самое простое для Вас это кабелек скарт-тюльпаны и нет проблемы
Если есть звук без искажений (4053 иногда и его искажает)на тюльпанах то кинь перемычку с 19 вывода верхнего скарта на ВИДЕО тюльпан,отсоединив вывод тюльпана от платы или перерезав к нему дорожку на плате (или перехрест с переходных конденсаторов
по этих видеовыходах).
Можно выпаяв 4053 кинуть перемычки по видео и правым с левым звуком вместо нее. но тут надо разбираться по схеме...
Менять нужно комутатор CD(HEF)4053 (м\с с 16 выводами).
Самое простое для Вас это кабелек скарт-тюльпаны и нет проблемы
Если есть звук без искажений (4053 иногда и его искажает)на тюльпанах то кинь перемычку с 19 вывода верхнего скарта на ВИДЕО тюльпан,отсоединив вывод тюльпана от платы или перерезав к нему дорожку на плате
Спасибо. Вы дали дельный ответ. Помогло, и главное всё очень понятно и доходчиво.
Самое простое для Вас это кабелек скарт-тюльпаны и нет проблемы Да спасибо кабель работает на ура. Но решил искоренить проблему с помощью паяльника. Поменял микросхему 4053 и результата ноль. Тогда думаю сделаю как вы написали то кинь перемычку с 19 вывода верхнего скарта на ВИДЕО тюльпан,отсоединив вывод тюльпана от платы или перерезав к нему дорожку Я в интернете нашёл 19 разъём в скарте и кинул перемычку на центральный вход в разъёме желтого пальчика в тюнере. (перед этим перерезал от платы) Результат всё равно отрицательный.
kreshnot
12.09.2016, 15:42
Тогда думаю сделаю как вы написали Я в интернете нашёл 19 разъём в скарте и кинул перемычку на центральный вход в разъёме желтого пальчика в тюнере. (перед этим перерезал от платы) Результат всё равно отрицательный.
тогда два варианта,неисправен видеовход в ТВ или что-то не так запаяли
тогда два варианта,неисправен видеовход в ТВ или что-то не так запаяли
Запаял правильно проверил так - Вовремя работы тюнера через цветные калакольчики (пальчики) я отпаиваю проводок (который я припаял на центральный жёлтого пальчикового выхода из скарта) изображение пропадает а звук продолжает идти. Проверял на двух теликах значит видео вход тв в норме.
Полтергейст ?
kreshnot
12.09.2016, 20:41
Запаял правильно проверил так - Вовремя работы тюнера через цветные калакольчики (пальчики) я отпаиваю проводок (который я припаял на центральный жёлтого пальчикового выхода из скарта) изображение пропадает а звук продолжает идти. Проверял на двух теликах значит видео вход тв в норме.
Полтергейст ?
так может утечка в разъёме или в плате,запаять на один из звуковых
как вариант ещё,заменить кабель
nefurt, для локалізації несправності(ресивер-телевізор) підключіть через тюльпани до телевізора інше джерело сигналу, наприклад DVD. Запрацює нормально - продовжуйте "катувати" ресивер. Але з таким підходом до ремонту, коли
... Я бы с радостью схему посмотрел если бы, что то в них понимал...
краще віддати ресивер спеціалісту. Але з ваших повідомлень незрозуміло, з якого скарта проходить відео(TV чи VCR), адже відеосигнал на 19 ногу SCART VCR проходить через Q701-CE707-R702, а на 19 ногу SCART TV з виводу 14 CD4053 через Q708-CE708-R721. З цього ж виводу мікросхеми CD4053 відео іде на тюльпан через Q774-CE771-R782.
І ще одне-відновіть все до початкового стану, перевірте перехідний конденсатор СЕ771, транзистори Q774 та Q801 та резистор R782, наявність живлення 5В між резисторами R801-R781 та їх справність. Удачі!
Нашел подходящую плату от Арионоподобного в свой F-100 но там тоже засада картинка супер, а звук (скрипит и шипит) на всех выходах - пальчики, скарт ТV, скарт VCR. Может здесь проще самому отремонтировать ?
Володимер38
16.01.2017, 10:29
Привіт.Будласка поможіт прошити опенбокс ф100 я прошивав то в мене нема емулятора для вводу ключів.Дайти прошивальщик і прошивку.
Привіт.Будласка поможіт прошити опенбокс ф100 я прошивав то в мене нема емулятора для вводу ключів.Дайти прошивальщик і прошивку.
Чего в вашем ресе нет, что нужна именно прошивка?
Володимер38
16.01.2017, 10:47
Немає де були біс ключі.
Немає де були біс ключі.
Нужно активировать эмулятор.Активация эму зависит от версии софта в ресе.
Володимер38
16.01.2017, 11:16
Чи є прошивка з емуляторм і кодами як що є дайте будласка
Чи є прошивка з емуляторм і кодами як що є дайте будласка
Какая версия прошивки в ресе?Если сможете то фото меню.Если опенбоксовская то меню игр нажать код 19370 а потом 2486 .
Володимер38
16.01.2017, 11:29
я поклв аріон а була з іграми але ключі ниміг увисти.
я поклв аріон а була з іграми але ключі ниміг увисти.
Извините, я не понял выделенного мною в вашей фразе?
Володимер38
16.01.2017, 11:43
прошивку аріон можити дайти прошивальщик з прошивков
прошивку аріон можити дайти прошивальщик з прошивков
Там не все так просто, еще с загрузчиком определиться нужно.Выкладываю прошивку с поддержкой высоких скоростей и загрузчик для опенбокс ф100.
Володимер38
16.01.2017, 12:25
прошивка загрузиласся каналів немає що треба вручну записувати
прошивка загрузиласся каналів немає що треба вручну записувати
Да, вручную.
Володимер38
16.01.2017, 12:35
Дякую.А ключі де уводити.
Дякую.А ключі де уводити.
В эмуляторе.Данной модели у меня нет.Вам нужно было не спешить прошивать а активировать эму и добавить недостающие бисс ключи.
Володимер38
16.01.2017, 12:41
яка комбінація увійти у емулятор
Может быть; меню и красная кнопка несколько раз.а может меню-0000-0000.Очень давно я прошивал такие ресы.
Все зависит от версий по.Есть прошивки в которой биссы редактируются только "бисс едитором".
Перше, на що слід звернути увагу, це повна назва ПЗ ресивера. Якщо у назві присутній знак $, то ПЗ з емулятором і потрібно приступити до наступних дій:
1. Натиснути "Меню"
2. Послідовно набрати 19370, після чого у віконці, що зявилося набираємо 2486.
3. У залежності від версії ПЗ у пункті "Ігри", або при натисненні червоної кнопки на пульті побачимо емулятор.
4. Якщо після перших пяти цифр не зявилось віконце, значить була допущена помилка при наборі....повністю вийдіть з меню та почніть з першого пункту.
Володимер38
16.01.2017, 14:58
Дякую.Як уводити ключі біс на канали Україна. нло тв. 1юа.вони так ниуводятсся як на глобо А тюнер Q-SAT-08 яка прошивка під 3К.
Дякую.Як уводити ключі біс на канали Україна. нло тв. 1юа.вони так ниуводятсся як на глобо А тюнер Q-SAT-08 яка прошивка під 3К.
В меню эму есть вкладка бис?
Володимер38
16.01.2017, 20:31
В мене в емі такі вкладки Viacess.Seca.Irdeto/Beta.Nagra.CryptoWorks.Constant.TPS
В мене в емі такі вкладки Viacess.Seca.Irdeto/Beta.Nagra.CryptoWorks.Constant.TPS
Володимер38!, ви хоча би не полінувались, та надали інформацію про ПЗ свого реса. Скоріше за все у вас ключі BISS редауються спеціальною програмкою у тілі софта. Тримайте все про методи роботи з аріоноподібними у вкладенні. Все це давно прожовано і нових програмних розробок немає, окрім списків каналів та ключів.
... А тюнер Q-SAT-08 яка прошивка під 3К.
Володимер38!, це клон Globo 4100C і все програмне забезпечення та способи завантаження у відповідній темі форуму. Остання стабільна версія прошивки 1.4.96EMU. Звідти і черпайте інформацію. Удачі!
Ferguson af3318se самый лучший тюнер
юзик123456
17.02.2017, 08:38
Список каналов на21.02.2017г.на4-5-13-75,с фаворитами,для F-100 и клонов
Список каналов на21.02.2017г.на4-5-13-75,с фаворитами,для F-100 и клонов
Ещё бы и ключи.
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc. Перевод: zCarot