Просмотр полной версии : Ціни на GPRS інтернет для України
по всіх опереторах (порівняння)
alexgrin3
09.10.2007, 13:49
а еще услуги гипернет от Umc(mtc) 5 гривен в день + 5 копеек мегабайт и чтото подобное стартовало у киевстар:)
Ігор Горбусь
10.10.2007, 07:44
все рівно за дорого для нашого брата , як що би ще швтдкісь нормальна хоч була при такій ціні !
все рівно за дорого для нашого брата , як що би ще швтдкісь нормальна хоч була при такій ціні !
я повністю з тобою згідний, я рахую що в малих містах зараз найкращий варіант це адсл від укртелекома, а мобільний яким би він якісним не був всеодно ще дорогий.
мене цікавить на яких мобільних операторах не "глючить" шара? хтось тестував всі?
хтось користується шарою через мобільний за допомогою оператора "лайф"?
якщо так, то напишіть будь-ласка чи є глюкі?
я пробував колись на лайфі ..навіть записав євробачення...але б не рекомендував би його для шарингу..якість не важна...тобто які гроші..така і якість..
непогано кажуть працює київстар..от хочу його протестувати..
Я ще тестував МТС, але якість мені зовсім не сподобалась, кожних 5-10 хв "стоп-кадр" :mad: Поки поставив Білайн...ну звісно бувають затики, але не так часто...
Буду чекати від Віка результату роботи Київстара, якщо все буде ОК тоді прийдеться його ставивти.
по київстару..мені говорили хлопці зі львова..фірма мірасат..говорять працює у них чудово..правда у них безліміт..і в вартість входить 320 м інету.
а скільки орієнтовно виюзують користувачі за місяць мб?
Максимум 30 мб. Пробывал на киевстаре правда через ноут и прога mpcs по пртоколу cs357x на опене 800 правда уменьшил скорость до 9600 в воскресенье с утра до вечера ни одного затыка
mishanya
30.03.2009, 13:22
В мене Київстар ХL -- це якщо дома, а якщо в Києві -- то LCnet пропонує нет за 25 грн. в місяць без межі для укр і закордонного трафіку! але швидкість максимум 250 клб, і часто глюки, але ж 25 грн.)))
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc. Перевод: zCarot