PDA

Просмотр полной версии : Форум продається?

Anthrax
02.01.2025, 11:06
Не думав, шо доживу до такого...Жека, шо сталося? Песдєц.....

RW011
02.01.2025, 11:18
Не думав, шо доживу до такого...Жека, шо сталося? Песдєц.....
Сервера подорожали.

Anthrax
02.01.2025, 11:36
Нехай твориться Воля Божа...на все свій час.

RW011
02.01.2025, 11:41
Нехай твориться Воля Божа...на все свій час.
Мабуть бог вже заплющив очі, дивлячись як люд "куроче" планету:mad:
Ось і росяяни зробили "вклад" в екологію-засрали мазутом усе Чорне та Азовське моря.Скільки загинуло птахів,дельфінів,то що.

YuraUA
02.01.2025, 16:37
Доброго здоров´я.
А якщо кожен форумчанин перекинув би капку грн. на якийсь створений рахунок-спасіння форуму?

skaner2222
02.01.2025, 17:25
А якщо кожен форумчанин перекинув би капку грн. на якийсь створений рахунок-спасіння форуму?

Суть не в спасении а в продаже форума. Гроши на что будем собирать на покупку?

электрик21
02.01.2025, 19:49
Суть не в спасении а в продаже форума
---Это точно!Т.е.=вопрос спасения видно и не стоял.Просто прикинули кол-во участников на приемлемые суммы = овчинка выделки не стоит.(возможно и другая причина).Два таких закрытых уже знаю. Даже богатые форумы(имеется в виду число постоянных пользователей и их пожертвования) и у них периодически выплывают "заморочки".
---Жалко конечно :( А в целом и большому счету ВСЁ в этом мире временно.:cool:
--А вдруг в новом исполнении станет еще лучше ( возродится как птица Феникс )

duman
02.01.2025, 21:40
Суть не в спасении а в продаже форума. Гроши на что будем собирать на покупку?

Мабуть на похорон....:beer:

Admin
02.01.2025, 22:50
Всіх з Новим роком!
Нажаль змушений продавати форум, щоб не закривати його.
Основна причина це відсутність часу для обслуговування його. Є багато оновлень які можна втілити в проект форуму, але як писав часу нажаль не вистачає.
Завдяки нашим мождераторам форум живий, за що їм безмежно вдячний, і закривати його рука не підніметься, ми вклали в нього душу, купу часу і т.д.
Не меньш важливий фактор це фінансова сторона, хост дійсно подорожчав, а переїжджати на інший (меньш захищений і безкоштовний) немає резону.
Покупець буде обиратись із надійних користувачів, будь-хто купити не зможе.
Надіюсь модераторський склад лишиться незважаючи на зміну власника.

RomamoR
02.01.2025, 22:58
Сколько гигов занимает форум ?

Admin
02.01.2025, 23:05
куплене сховище
Size
2 vCPUs
4GB / 80GB Disk

RomamoR
02.01.2025, 23:16
Не, скількі наразі форум займае місця на хостингі ?

Admin
02.01.2025, 23:26
ну snapshot разом з Ubuntu, MySQL та ще з двома сайтами важить 58Gb
Сам форум думаю буде біля 10Gb

RomamoR
02.01.2025, 23:33
Сам форум думаю буде біля 10Gb
Так а що заважае купити самий дешевий хостінг гигов на 20 ?

Ціни на такий хостінг від 5 дол в місяць.

finbush
02.01.2025, 23:39
:close_tema::ny_podarki:Всіх з Новим роком!
Нажаль змушений продавати форум, щоб не закривати його.
.
Здрастуй форум Новий рок! :censored::rofl::close_tema::blink::whistle::ny_po darki::olen::thumbsup:

ps насправді у багатьох vps/vds є безкоштовні тарифи але там є ліміти та саме слабе залізо але 10гб буде

Admin
02.01.2025, 23:46
Так а що заважае купити самий дешевий хостінг гигов на 20 ?

Ціни на такий хостінг від 5 дол в місяць.

ну я написав чому, якби я купив самий дешевий хост, то форума уже б не було років 2 тому, його б давно зламали
ДДОСять форум стабільно 1-2 на місяць
куплений не просто хост, а віртуальний сервер і ньому уже все ставиться

RomamoR
02.01.2025, 23:55

Для такого є cloudflare. Безкоштовно. І не потрібно купляти VPS щоб пережити DOS атаки зарахунок мощності сервера.
І я дуже добре знаю що таке віртуальний сервер. У мене самого не один форум.

finbush
02.01.2025, 23:56

а кому сенс ддосити цей форум, що в ньому такого, або це частина інфовійни а цей домен у списках автоматичних атак?

finbush
02.01.2025, 23:57
а може простіше захостити вдома на б/у пк?

ось найдешевший що знайшов 111грн/мес
https://hyperhost.ua/en/cheap-vps-vds

Admin
03.01.2025, 00:07
а кому сенс ддосити цей форум, що в ньому такого, або це частина інфовійни а цей домен у списках автоматичних атак?

це питання варто задати тим хто таким займається
і питання не в найдешевших VPS
використовуєм digitalocean.com, можете почитати про нього
саме завдяки даному сервісу форум повноцінно фунціонує
Ставити вдома сервер і обслуговувати його (тим паче з урахуванням вимкення світла) це взагалі не варіант

Admin
03.01.2025, 00:12
Для такого є cloudflare. Безкоштовно. І не потрібно купляти VPS щоб пережити DOS атаки зарахунок мощності сервера.

на ніфіга воно не безкоштовно, не тіште себе ілюзіями
немає нічого нормального і безкоштовно. Якщо безкоштовно то є обмеження і т.д.

RomamoR
03.01.2025, 00:26
на ніфіга воно не безкоштовно, не тіште себе ілюзіями
немає нічого нормального і безкоштовно. Якщо безкоштовно то є обмеження і т.д.

По данным на 2024 год, Cloudflare обслуживает более 26 миллионов активных веб-сайтов по всему миру.
И я не хочу спорить с человеком о том нужен он или нет, если он не в теме.
И думаю ваши познания в администрировании серверов не на должном уровне. Ибо почему Вы за столько лет до сих пор не смогли настроить SSL ?

finbush
03.01.2025, 07:35
Форум продається.
назвіть ціну, я купую!)

А на учасників болт положили?
а хто їх питатиме, нічого особистого тіки гроші)

finbush
03.01.2025, 07:39
cloudfoare не панацея, а частіше навпаки, зло

https://itc.ua/news/cloudflare-vzlomaly-v-noyabre-s-pomoshhyu-tokenov-pohyshhennyh-vo-vremya-ataky-na-okta/

https://www.reddit.com/r/privacy/comments/cki0s5/what_makes_cloudflare_bad/

https://proprivacy.com/privacy-news/cloudflare-recaptcha-nightmare

https://stallman.org/cloudflare.html

allexxx65
03.01.2025, 12:23
А може замість форуму вже буде достатньо групи у телеграмі... (судячи з кількості відвідувачів).

sat78
03.01.2025, 13:50
А може замість форуму вже буде достатньо групи у телеграмі... (судячи з кількості відвідувачів).

В ОК была группа как то по спутниковой теме.Тоже сделали группу в телеге для спасения той что в оках. Но шот не то...так и не пошло у них.Участников 10-20 человек. В день заходит человек по 7 -10 чисто отметиться .

RW011
03.01.2025, 15:04
Наверное перед продажей стоит поубирать все свои сообщения?
Не*** вновь приходящим пользоваться работой предыдущих.

skaner2222
03.01.2025, 15:14

Не не нужно этого делать, народ должен пользоваться.

Admin
03.01.2025, 16:42
а хто їх питатиме, нічого особистого тіки гроші)
Якийсь абсурд пишете

Admin
03.01.2025, 16:44
И думаю ваши познания в администрировании серверов не на должном уровне.

Ну звісно, кожен має займатись своєю справою, адміністративною частиною займались наймані люди

Admin
03.01.2025, 16:48
Не*** вновь приходящим пользоваться работой предыдущих.

Навіщо?
Вся Ваша, Моя та роботи інших користувачів у вільному доступі на форумі, будь-який користувач може її використовувати. Так і суть форуму саме така.

RW011
03.01.2025, 18:04
Навіщо?
Вся Ваша, Моя та роботи інших користувачів у вільному доступі на форумі, будь-який користувач може її використовувати. Так і суть форуму саме така.
Ну нехай так і залишиться як було.Може згодиться для штучного інтеллекту.Возьме частку Наших мозгів....:D

Styc
03.01.2025, 22:56
да, цены растут как на дрожжах
я свой сайтик тоже думаю забросить, потому что не выгодно платить за услуги сервера и домена.
Поэтому прекрасно понимаю владельца форума.

SGN
04.01.2025, 09:49
Як не сумно, форуми відживають своє, це видно з відвідувань та активності користувачів, не тільки тут.
Народ став ледащим, куплять операторський ресивер і їм достатньо. А раніш обговорювали настройку полярок, переробку конверторів та багато іншого цікавого. На все свій час.
Волсат далеко не перший форум під загрозою існування, де я був користувачем. Закрились 6 чи 7 форумів, кожен було жаль, але що поробиш...

evo
04.01.2025, 11:44
Вольсат з самого початку (а це майже 14 років) є для мене на першому місці, де я міг отримати повну інформацію і допомогу від дописувачів. Час іде і все змінюється - тут нічого не вдієш. Супутникове вже не настільки у фаворі, як раніше і його заміщають інші види перегляду контенту. Але воно все одно ще затребуване народом. Просто час зараз тяжкий і тяжкий він для всих. Потрібно або виживати або змінювати форму існування. Буде прикро, якщо Вольсат остаточно закриється. А взагалі таке питання - якщо дійде до продажі, то це буде якийсь інший форум і з іншою тематикою чи є умова збереження супутникової тематики?

Admin
05.01.2025, 00:15
Форум ніхто закривати не буде, якщо форум і буде продано, то формат не зміниться, можливо доповнитьмя додатковим форматом.
Для мене цей форум як ще одна родина і продавати чи закривати його мені не хочеться, але є обставини за яких я пішов на таке рішення.
Та розглядаю ще один варіант, який може відтермінувати продаж або ж зовсім його відхилити. Але не все так просто.

RW011
05.01.2025, 08:40
Так може треба потроху з всіх щоб проплатити?
Я колись ще років шість назад виносив таку пропозицію, але вона не знайшла підтримки в адміністрації.

finbush
05.01.2025, 11:57
Як не сумно, форуми відживають своє, це видно з відвідувань та активності користувачів, не тільки тут.

Народ став ледащим, куплять операторський ресивер і їм достатньо. А раніш
до чого тут ледащість? ви хочете сказати що кожем сам повинен вміти насторїти собі супутникове безкоштовне?:D

тоді копайте глибше
народ став ледащім бо:

-не може вдома хостити форуми на власному пк і перейшов на соцмережі та групи у месенджерах але там немає архіву, можна зробити спільноту у reddit або discord, а фоум залишити як архів з доступом тіки для перегляду

-самому сіяти, жати, робити хліб

-вміти самому лити сталь, і робити автівки та інше

-самому робити одежу ітп..

"справжній чоловік повинен самотужки вміти робити усе"(с):)

зрозуміло це гумор але загальна ідея зрозуміла;)

YuraUA
05.01.2025, 12:11
Так може треба потроху з всіх щоб проплатити?
Я колись ще років шість назад виносив таку пропозицію, але вона не знайшла підтримки в адміністрації.

Доброго здоров´я.
Я ше таку ідею писав у пості #5,
проскочили, ніхто і не звернув уваги,
так,якби тисячі запросили від усіх.
Якось так.
Мирноі неділі.

блукач
07.01.2025, 15:49
Справа не у грошах, форум застряв на супутниковому, не йдучи у ногу з часом а для цього потрібен адмін пенсіонер якому нема більше чим займатись або адмін який хоче заробляти на форумі. Тому потрібен новий адмін, повне перформатування розділів на нові тенденціїні. Люди шукають у гуглі що на даний час? хто знає той знає і це абсолютно не новни сат тв та провайдерів, не бісс ключі а дещо інше. Тому глобальне переформатування яке дозволить старе неактуальне прибрати а нове добавити.
Щоб тягнулись рекламодавці форум потрібно робити під тенденції, писати статті, робити огляди, оновити двигун форуму, добавити сайт зі статтями, робити його соцмережею. Платити гроші модераторам які більшість роботи і будуть робити але модератори мають ббути фахові у своїх розділах а їх статті унікальними.
Рекламодавці тут є? вірно нема, а від них гроші течуть на усе. Я викладаю огляди у тікток так маю перегляди і замовлення а з того $. Тепер по продажу, якщо продавати то не дорого і ідейній людині яка покаже план нового проекту зі збереженням актуальних тем і зменшенням старья. Що нового можна привнести ми усі можемо допомогти новому адміну у закритій темі. Я сам готовий озвучити актуальні тематики. Але адмін або людина яка готова спілкуватись у команді без корони на голові або буде посланий нах. Хоча може попасти такий що тут усіх прожене та порнуху розмістить. таке собі діло.

sat78
08.01.2025, 19:26
Ну не знаю....выходит надо на форуме спецы по смартфонам например...по софту....по интернет сетям...да по всему про что будет какая то тема. + будет выскакивать с каждого угла реклама которую не будеш знать как отключить (крестить не найти).

Styc
09.01.2025, 10:25
Поддерживаю направление развития форума с расширением около спутниковых тем. В частности, это могут быть темы всевозможных приставок к телевизорам, телевизоры, Интернет и технологии, видеонаблюдение и другая аудио-видео аппаратура...

Форум застрял в спутниковой теме и стал похож на пересыхающий ставок с ещё живой рыбой :)

A9jm1TKnXz4?si=OFVqLhjL0GTvHJ1y

BodiaK
09.01.2025, 11:39
Поддерживаю направление развития форума с расширением около спутниковых тем. В частности, это могут быть темы всевозможных приставок к телевизорам, телевизоры, Интернет и технологии, видеонаблюдение и другая аудио-видео аппаратура...

Форум застрял в спутниковой теме и стал похож на пересыхающий ставок с ещё живой рыбой .
Ну тут я не згідний. Форум не лише супутникової тематики і не провина адміністрації, що користувачів менше цікавлять інші теми. Заходьте у інші розділи, розвивайте тему, яка вас цікавить, створюйте нові і адміністрація цьому перешкоджати не буде. Чогось немає - мяч на боці користувача. Якось так.;)

skaner2222
09.01.2025, 11:39

А это что? (http://forum.volsat.com.ua/forumdisplay.php?f=34) Пожалуйста пишите развивайте!

Это не только к вам относиться а ко всем. Ни кто не сделает форум интересным и полезным кроме самих пользователей форума.

stepan71
09.01.2025, 12:12
А это что? (http://forum.volsat.com.ua/forumdisplay.php?f=34) Пожалуйста пишите развивайте!

Это не только к вам относиться а ко всем. Ни кто не сделает форум интересным и полезным кроме самих пользователей форума.

На сегодня сат тв уже стало мало востребованным .
Взломов нет установок тоже можно сказать нет у
нас уже даже если и кто то захочет то уже нема где купить антенну .
Было на базаре у нас 2 человека и те свернулись бо не кому не чё не надо .
Интернет поглотил это всё остались бабушки с дедушками .
Та и наверно людям не до этого сейчас .

блукач
09.01.2025, 12:21
Якщо тут наприклад буде майстер по ремонту електроніки і сидітиме допомагатиме нубам як замінити конденсатор у блоці живлення т2 тюнера, він має бути модератором з можливістю просувати власний бізнес, ремонтувати електроніку чи отримувати модераторські 100 баксів за присутність, роботу по форуму та надану допомогу. Пройшли ті часи де все допомагалось безкоштовно. Усім активним людям мають бути надані можливості щось продавати, рухати власний бізнес. А то був колись модером на одному форумі, модери та майстри його розвинули що рекламу вже не було місця де розмістити, адмін собі гроші гріб, машину купив, квартиру а людям нуль, все нема, все на хост, все на розвиток. ну то послали нах і зник з кінцями.
Але щоб тут були такого роду люди, то і тематика потрібна відповідна і гугл повинен щодня тут сидіти і видавати в пошуку, наприклад яку купити відеокамеру для дому і як її вірно встановити. Камери PTZ бьють рекорди по продажу а тут пусто, Рома Романов в телезі сидить там група, він допомагає але і продає. А тут нема нікого.

блукач
09.01.2025, 12:29
мало того, форум до цих пір на російській мові, ну куди таке...

sat78
09.01.2025, 13:40
https://i.postimg.cc/N0QMb2R1/2025-1-9-13-37-22-395.jpg Так есть же всё шо надо на форуме -только надо ли оно щас кому?

sat78
09.01.2025, 13:48
Хорошо..нашли модеров ...много нашли ...согласны они сидеть и помогать тута всем но за деньги .Как это будет выглядеть ? Абонплата с форумчан месячная (годовая дешевле) почасовая (поключевая почти что )? Заплатил -сидиш качаеш прошивки и спрашиваеш как чинить тюнер .Не проплатил-доступ ограничен .

skaner2222
09.01.2025, 13:55
https://i.postimg.cc/N0QMb2R1/2025-1-9-13-37-22-395.jpg Так есть же всё шо надо на форуме -только надо ли оно щас кому?

https://i.ibb.co/WVDVWBq/screenshot-2025-01-09-001.png (https://ibb.co/cYbYc2M)

На верное нужно, гляньте выделенное красным количество просмотров тем и это только один под раздел форума.

При нажатии на фото оно увеличиться.

sergeyss9
09.01.2025, 15:01
Хорошо..нашли модеров ...много нашли ...согласны они сидеть и помогать тута всем но за деньги .Как это будет выглядеть ? Абонплата с форумчан месячная (годовая дешевле) почасовая (поключевая почти что )? Заплатил -сидиш качаеш прошивки и спрашиваеш как чинить тюнер .Не проплатил-доступ ограничен .

Туфта це все ... Є такі клієнти для яких переключити дайсик в телефонному режимі - це просто квест . Деякі вік прожили і читати не вміють - тупу , тут же не по нашому :1-:.

Оновлення форуму не завадить :
1) прибрати в закрома неактуальні теми (SD ресивери , Павер Ву ключі , новини по арабським супутникам і ті де гутарять незрозумілою мовою)
2) Реклама . Як би не хтілось це бачити , але це лайно хоч якось буде покривати затрати .
3) Українізація . Є навіть відповідний закон .Та й домен com.ua про це натякає.

stepan71
09.01.2025, 16:02

Подобных форумов куча и не чего не стоит по гуглить .
Так что платить не кто не будет об этом надо было думать раньше на сегодня наверно платить за пользование форумом не актуально .
Инфы по сат тематики на сегодня куча с горкой .

stepan71
09.01.2025, 16:07

Это проблема на сегодня именно тут на форуме?

RW011
09.01.2025, 18:37
Від зміни мови швидкісті не прибавиться,як і якісті самого форума.
Як писав колись Супер модератор Serega-цей Форум -Міжнародний.
Кого ТУТ тільки не було,скільки лайна виливалося, та інше...
Але якось все утрясали та домовлялися.
Критикувати і обговорювати найлегше, а ось щось нового зробити для форуму, поділитися досвідом ,чомусь не хочуть.Жаба напевно давить....
Тому скоріш за все-Форуму прийде "гаплик".

stepan71
09.01.2025, 19:10
Надо прибегнуть к коту Леопольду он
всегда был за дружбу между народами .��
И он всегда правильные слова говорил.

Admin
10.01.2025, 12:27

На форумі є кілька мов, і Українська в тому числі, перемикніть собі в кабінеті. (не перекладуться лише кнопки під повідомленнями)
Щодо розвитку форуму, так кожен користувач може його розвивати по тому напрямку в якому сильний.
Якщо хтось готовий розвивати свою тему, я завжди тільки за і навідь надаю права модератора в цих темах (як приклад проект від sikoko та кілька по роутерах у свій час).
Дуже дивно чути від постійних користувачів фрази що фокум не розвивається, ви ж самі можете його розвивати, не розумію в чому проблема?
Я форум оплачую, користуйтесь ним, проет не комерційний!

RW011
10.01.2025, 13:42
На форумі є кілька мов, і Українська в тому числі, перемикніть собі в кабінеті. (не перекладуться лише кнопки під повідомленнями)
Щодо розвитку форуму, так кожен користувач може його розвивати по тому напрямку в якому сильний.

Цілком підтримую.
Я майже про ЦЕ писав раніш в п.54.
Але зустрічаются ,на жаль, окремі користувачі, які просто не читають попоредні дописи форумчан, а тільки виказують своє незадоволення.
На мій погляд-не подобається щось , іди на ... інший ресурс....

ADmB
10.01.2025, 14:37
не подобається щось , іди на ... інший ресурс....
В свете уже продажи форума вряд ли так стОит говорить. Хотя, иногда хочется, не спорю.

RW011
10.01.2025, 16:21
В свете уже продажи форума вряд ли так стОит говорить. Хотя, иногда хочется, не спорю.
Иногда можно.
Я ,Лично, после продажи форума скорее всего "свалю" на ....
С Жекой было нормально работать, а с новым хозяином "притираться" что-то не камильфо.Да и со старых участников практически остались единицы.

sgtr3w6_6845
10.01.2025, 18:07
Во всем виноват продвинутый в каждой дыре интернет. Все зависают в телефонах от молодого до старого. Уже и зрение многие потеряли от просмотра телефонов. А телевизор смотрят меньше половины тех кто года два назад смотрел еще.

Anthrax
10.01.2025, 18:10
А во многих простеньких вопросах - дуб-дубом, куда ни кинь...меня такое сильно сердит...чуть шо - к дяде Гуглу...книг не читают, а нафига? И так сойдет...

RW011
10.01.2025, 18:45
.книг не читают, а нафига? И так сойдет...
А ШО ВОНО таке?Як виглядає?:confused:
================================
Відповідь ШІ.:D
Книга — один з видів друкарської і рукописної раніше продукції: неперіодичне видання, що складається із зброшурованих або окремих паперових листів (сторінок) або зошитів, на яких нанесена друкарським або рукописним способом текстова і графічна (ілюстрації) інформація, має, як правило, тверду палітурку.

Anthrax
10.01.2025, 19:07
та типу так...

Sereqa
16.02.2025, 15:18
Як писав колись Супер модератор Serega-цей Форум -Міжнародний.Это в правилах написано:
5.2. ФОРУМ является украиноязычным и русскоязычным. Использование в сообщениях других языков, а также транслита не допускается. Исключением являются цитаты из иноязычных источников информационного характера. Для перевода латинских символов на украинский или русский язык используйте сервис "Транслит". Этот сервис также поддерживает автоматический перевод текста с 22 языков;

Тому скоріш за все-Форуму прийде "гаплик".Похоже на "хотели как лучше - а получилось как всегда"...

skaner2222
16.02.2025, 16:16
Похоже на "хотели как лучше - а получилось как всегда"...

Мое мнение такое; с форумом будет все хорошо!

Sereqa
16.02.2025, 16:30
Мое мнение такое; с форумом будет все хорошо!

Я давал ответ не на ваше мнение, а на мнение другого участника.

BodiaK
16.02.2025, 18:25
Я давал ответ не на ваше мнение, а на мнение другого участника.
Так це зрозуміло, але Правилами форуму висловити свою думку на будь-який допис не заборонено. Тим більше, що швидкість реакції на допис користувача RW011 у Вас просто "фантастична.";)

Sereqa
16.02.2025, 18:53
Так це зрозумілоПо ходу не всем. :D

швидкість реакції на допис користувача RW011Подобная "швидкість реакції" измеряется не временем написания ответа а временем прочтения сообщения... :D
Да и упомянутые вами правила не запрещают давать ответы на сообщения с ограничением по времени.
А у нас война - не все могут, как раньше, посвящать много времени своим увлечениям. В этом году - это мой первый визит на форум.

ADmB
14.04.2025, 15:40
Ребята, а для сохранения форума рассматривается вариант объединения с другими форумами? Например, за последнее время квакнулись уже два довольно информативных ресурса - гиклуб и твфак. Может как-то можно на базе волсата объединить/подтянуть оттуда людей и инфу? Или этот вариант не совсем возможен/приемлем?

stepan71
14.04.2025, 17:02
Спутниковая тематика по не многу умирает
интерес у людей упал в этой области .
Я к примеру спутник уже почти не смотрю
бо не ма что новерно так и многие .
Но посещают сайт спортивный интерес так сказать .
Некоторые люди в основном смотрят iptv а кто то ютуб .
Прошли времена когда сат тв было популярно были взломы
был халявный просмотр . Как то так это моё мнение .
Может в чём то и не прав я.

Anthrax
14.04.2025, 17:34
Я поучаствовав в цих зломах, але то голосно сказано :) В основному робота була рутинна - перевірити новоспечені софти на різних Піонерах, Кенвудах, Расе-ах...тепер уже ніхто про них і не згадає...як і про Динаміта, чи Язьо, чи ДімонРу...ну і переробляв польські написи чи анлійські на кириличні...або навпаки.

RW011
16.04.2025, 11:19
Сделал полную очистку вчерашних сообщений во избежании взаимных оскорблений.