PDA

Просмотр полной версии : Strong SRT7601 SW HD

Страницы : [1] 2

knyazev
07.01.2023, 12:16
Strong SRT7601 SW HD

ПО (прошивку) скачать ;ТУТ (https://drive.google.com/file/d/1owkS2S0YpGcTLav1XI4VkShI7rcnXhUi/view?usp=sharing)

З 10 січня 2023р. XTRA TV припиняє підтримку супутникових приймачів Strong SRT7601, Ромсат SEHS-1723 та Strong SRT7600 з завантаженим програмним забезпеченням XTRA TV. Просимо прийняти до відома наступну інформацію:

1. Супутникові приймачі Ромсат SEHS-1723 повністю втратять свою функціональність.
2. Для подальшого перегляду телеканалів відкритого доступу на супутникових приймачах Strong SRT7600 з завантаженим програмним забезпеченням XTRA TV необхідно виконати скидання такого приймача до заводських налаштувань, тобто перевести приймач в режим FTA, та вручну просканувати телеканали з супутників. За необхідності Ви можете скористатися послугами інсталяторів.
3. Для подальшого перегляду телеканалів відкритого доступу на супутникових приймачах Strong SRT7601 необхідно виконати оновлення програмного забезпечення приймача згідно інструкції нижче. За необхідності Ви можете скористатися послугами інсталяторів.
Увага!!! Це інструкція тільки для оновлення програмного забезпечення
(ПЗ) супутникових приймачів Strong SRT7601 (XTRA TV). Підтримка медіаплеєра в цьому ПЗ відсутня.
1. Розпакуйте архів Strong_SRT7601_SW.rar в корінь флеш-накопичувача (файли sky_usb.cfg і usb.bin). Рекомендується використовувати флеш-накопичувач з файловою системою FAT32.
2. Завантажте супутниковий приймач.
3. Якщо приймач не отримує сигналу з базового транспондера - натисніть "ОК" на пульті дистанційного керування для переходу в меню налаштування базового транспондера.
4. Вставте флеш-накопичувач з записаними файлами програмного забезпечення в USB роз'єм супутникового приймача.
5. Дочекайтесь появи вікна повідомлення про те, що доступна нова версія ПЗ.
6. Оберіть пункт “Зараз” та підтвердіть запит про оновлення натиснувши кнопку "ОК" на пульті. Якщо не встигли це зробити і повідомлення зникло - витягніть флеш-накопичувач, знову вставте та підтвердіть оновлення ПЗ.
7. Приймач виконає оновлення ПЗ та перезавантажиться. Не вимикайте приймач під час оновлення!!!
8. Після перезавантаження приймача витягніть флеш-накопичувач з USB роз’єму приймача.
9. За необхідності через “Редактор програм” видаліть зайві телеканали та через “Налаштування антени” проскануйте необхідні транспондери та збережіть обрані телеканали.
10. Важливо! В разі скидання приймача з цим ПЗ до заводських налаштувань всі налаштовані телеканали будуть видалені, а в списку телеканалів з’являться 7 попередньо встановлених телеканалів, які необхідно видалити перед подальшим налаштуванням приймача.

Инструкция от sat78
Прошив Стронг 7601.Нормально ...почти обычный hd тюнер получается . Одно что не пойму так это почему не удаляются некоторые каналы -без разницы с какого спутника и какой частоты . Я переместил их все в кучу что нельзя удалить -сойдёт !

Инструкция от Styc
ИНФОРМАЦИЯ для тех, кто столкнулся со сложностями удаления каналов в спутниковом тюнере XTRA TV.
Каналы удалить можно, только отметку на удаление нужно начинать ставить с последнего канала в списке. Первый канал в списке вы не сможете удалить до тех пор, пока не отсканируете новый список каналов. Я пробовал - у меня получилось !

при прошивке нет ничего военного
- флешку в тюнер
- появится надпись про новое ПО
- подтвердить установку
- с флешки установится новая версия ПО

Инструкция от sergeyss9
1 Відформатувати флешку в FAT32
2 Розпакувати архів і зкопіювати файли на флешку .
3 Вставити флешку з прошивкою в ресивер
4 Коли на екрані побачите повідомлення про оновлення п.з - вибрати так. Готово - приємного перегляду !

Прошив неактивований ресивер ,раніше на ньому налаштував фта канали .Після прошивки список каналів та біс ключі збереглись .Номерація нормальна .Редактувати список не пробував - так як пульт від Трімакс 2012 (кольорові кнопки не зпівпали).

Инструкция по удалению каналов от evo
Не видаляється той канал, на якому стоїш. Там все просто. Стаєш на канал, який потрібен, жмеш Ок, щоб він показував, а далі вже відмічаєш на видалення всі інші непотрібні канали (незалежно від того де вони стоять). Відмітив, жмеш Вихід, питає чи Зберегти, погоджуєшся Ок і все - повертаєшся у список каналів і видалених нема
Инструкция от evo об обновлении ПО
Іноді пишуть, що ресівер флешку не бачить або те ПЗ, що записане на флешці. Можливо і так. Але може бути, що флешка і ПЗ розпізнається, а просто не вискакує віконечко Оновлення. По перше воно не одразу зявляється. По друге, потрібно виставляти в Меню порти дісека і в мене часто після появи сигналу зявлялось віконечко Оновлення. І по третє. Час висіння вікна Оновлення дуже короткий - десь 3-5 секунд і воно зникає. За цей час треба встигнути вибрати ОК, щоб почалось оновлення. Якщо ви не встигли, то потрібно перезавантажити ресівер і по новій чекати, коли зявиться повідомлення про Оновлення. Іноді чекати треба кілька хвилин. Так що не поспішайте з висновками, що рес не бачить вашу флешку або ПЗ на флешці.

Обновление ПО от sat78
Прошивал вообще без подключенной антенны и настроек .Пульт наготове -влево и сразу ок !Вроде так было

Видео; Налаштовуємо ресівер з XTRA TV на VIASAT

https://www.youtube.com/watch?v=5O0hzvUIocw&t=5s&ab_channel=Neosvit.ua

sat78
07.01.2023, 12:24
Так в чём вопрос то ? лично я не понял

vviktorgygo
07.01.2023, 12:25
https://t.me/av_division

knyazev
07.01.2023, 12:36
Так в чём вопрос то ? лично я не понял

ХОЧУ ПРОШИВКУ ЗАГРУЗИТЬ ОТ Strong 7601 НЕ ПОЛУЧАЕТЬСЯ 27 МБ ПИШЕ МОЖНА ТІКИ 14

vviktorgygo
07.01.2023, 12:36
Заходим на канал в Телеграмм и в коментариях качаем бонус от меня на пару лет просмотра.

knyazev
07.01.2023, 14:21

СКАЧЮЕМ ПРОШИВКУ Strong SRT7601 SW Я НЕЮ НЕ ПРОШИВАВ НЕМА ТАКОГО ТЮНЕРА ВЧОРА БУВ ПРОШИВСЯ ЗІ СПУТНИКА ПИШУТЬ ТАКЕ ТІКИ ДО 10-ГО ЗАКАЧАВ ПРОШИКУ ПО ССИЛЦІ БО СЮДИ ЗАКАЧАТЬ НЕ ВИХОДИТЬ 27 МБ А МОЖНА ПИШЕ ТІКИ 14 https://files.dp.ua/ua/2469YevS

knyazev
07.01.2023, 14:36
СКАЧЮЕМ ПРОШИВКУ Strong SRT7601 SW Я НЕЮ НЕ ПРОШИВАВ НЕМА ТАКОГО ТЮНЕРА ВЧОРА БУВ ПРОШИВСЯ ЗІ СПУТНИКА ПИШУТЬ ТАКЕ ТІКИ ДО 10-ГО ЗАКАЧАВ ПРОШИКУ ПО ССИЛЦІ БО СЮДИ ЗАКАЧАТЬ НЕ ВИХОДИТЬ 27 МБ А МОЖНА ПИШЕ ТІКИ 14*** скрытый текст ***

http://forum.volsat.com.ua/showpost.php?p=476376&postcount=202 ТУТ ПОДРОБНЕ ПОЯСНЕННЯ ЯК ПРОШИВАТЬ ХТО ПРОШИЕ ОТПИШІТЬСЯ ОТЗИВОМ

duman
07.01.2023, 16:16
Шановний knyazev, тут на форумі : http://forum.volsat.com.ua/showthread.php?p=476434#post476434 все описано ясно і доступно.
З Ваших дописів незрозуміло чого хочете???

duman
07.01.2023, 16:35
А тема **Обсуждение спутниковой платформы "XTRA-TV"** на яку привів посилання Вас чим не влаштовує...???

skaner2222
07.01.2023, 16:41
Добавил все инструкции в первый пост этой темы и закрепил его.

Дальше пишем о настройке ресиверов в этой теме, в теме XTRA-TV желательно не писать.

knyazev
07.01.2023, 16:51

А тема **Обсуждение спутниковой платформы "XTRA-TV"** на яку привів посилання Вас чим не влаштовує...???

ТО ТЕМА XTRA-TV А Я ХОЧУ ШОБ ОТДЕЛЬНА ТЕМА НА 7601 БУЛА ЦЕ ДУЖЕ РАСПРОСТРАНЬОННИЙ ТЮНЕР З НИМИ ЩАС НОСЯТЬСЯ ШОБ ШОСЬ ДИВИТЬСЯ СКОРО ВСЕ ШО ПООДКРИВАЛИ ЗАКРИЮТЬ МОЖЕ ЙОГО РОЗДУПЛЯТЬ ПРОШИВАТЬ ПІД ВІАСАТ А ВДРУГ НУ ОСЬ ВЖЕЖ ПОЯВИСЬ ЦЯ ПРОШИКА

Styc
07.01.2023, 17:49
при прошивке нет ничего военного
- флешку в тюнер
- появится надпись про новое ПО
- подтвердить установку
- с флешки установится новая версия ПО

sergeyss9
07.01.2023, 17:55
http://forum.volsat.com.ua/showpost.php?p=476376&postcount=202 ТУТ ПОДРОБНЕ ПОЯСНЕННЯ ЯК ПРОШИВАТЬ ХТО ПРОШИЕ ОТПИШІТЬСЯ ОТЗИВОМ

1 Відформатувати флешку в FAT32
2 Розпакувати архів і зкопіювати файли на флешку .
3 Вставити флешку з прошивкою в ресивер
4 Коли на екрані побачите повідомлення про оновлення п.з - вибрати так. Готово - приємного перегляду !

Прошив неактивований ресивер ,раніше на ньому налаштував фта канали .Після прошивки список каналів та біс ключі збереглись .Номерація нормальна .Редактувати список не пробував - так як пульт від Трімакс 2012 (кольорові кнопки не зпівпали).

knyazev
07.01.2023, 19:48
Ця тема іменно 7601 шо я підняв бУде ценна після 10-го поддержки XSTRA-TV вже не бУде інсталяція не піде і тюнер не запУститься настроїть бесплатні не вийде от і спасе ця прошивка іменно на активованих 7601 жалко їх списУвать до мене багато їх приносили шоб на віасат перешить я не тіряю надежд шо прошивкУ під віасат напишУть цю ж зробили а раніше тільки через спУтник прошивався

duman
07.01.2023, 20:57
7601 жалко їх списУвать до мене багато їх приносили шоб на віасат перешить я не тіряю надежд шо прошивкУ під віасат напишУть цю ж зробили а раніше тільки через спУтник прошивався

Мабуть марні сподівання ...бо нереально щоб платний провайдер
дозволив використання не своїх ресиверів :beer:

User_02
07.01.2023, 21:04
Ці три ресивери однакові по залізу і для екстрівського також можуть зробити софт як для універсального з можливістю вибору провайдера віасат. Якщо абонент вже був підключений до платного оператора то чого б не дати йому можливість перейти до іншого з мінімальними затратами.

knyazev
07.01.2023, 21:27
Мабуть марні сподівання ...бо нереально щоб платний провайдер
дозволив використання не своїх ресиверів :beer:

Віасат якшо підключае до себе нехай хоч якийсь процент 7601 кожен місяць в віасат полетять мільйони гривень абонплати в них монополія конкюрентів нема й щас не появиться віасат сам вороти шо хочеш тільки в мене декілька кліентів ходять з 7601 шоб до віасата підключив а на 7600 чи 7602 грошей жалко підключи 7601 а ні то настрой бесплатні ваісатові треба самим цю прошивкю написать абонентів набагато побільшае це мільйони гривень абонплати кожного місяця

duman
07.01.2023, 22:43
Про які мільйони Ви говорити коли під час війни більшість каналів в відкритому
доступі з супутників а спорт на мегого...Що там на віасаті такого цікавого?

duman
07.01.2023, 22:56
Ці три ресивери однакові по залізу і для екстрівського також можуть зробити софт як для універсального з можливістю вибору провайдера віасат. Якщо абонент вже був підключений до платного оператора то чого б не дати йому можливість перейти до іншого з мінімальними затратами.
А це хіба не мінімальні:
**У зв’язку з цим, компанія Viasat розробила пропозицію для абонентів XtraTV, щоб всі бажаючі могли продовжувати дивитися супутникове телебачення, адже інформаційна обізнаність, доступ до українських національних каналів та до розважального і фільмового контенту зараз має надзвичайно важливе значення.
Так, обравши тарифний пакет до смаку, та сплативши абонплату Viasat за жовтень 2022, Ви погоджуєтесь стати абонентом Viasat, і отримуєте безкоштовний перегляд обраного тарифного пакету впродовж Серпня і Вересня 2022 року, за рахунок вже сплаченої абонентної плати Xtra TV.

Здійснити перехід та стати абонентом Viasat легко і швидко, адже Viasat надає технічні консультації з перенлаштування супутникових приймачів Strong SRT 7600, а у разі наявності у Вас тюнеру 7602 надає нові супутникові приймачі за 1грн.**

knyazev
08.01.2023, 04:33
Про які мільйони Ви говорити коли під час війни більшість каналів в відкритому
доступі з супутників а спорт на мегого...Що там на віасаті такого цікавого?
У нас села на віасаті висять багато людей зараз носять по 100 гр хоча можна все настроїть і бесплатно дивитись ми розумні про мегого балакать коли есть інтеонет а як нема і несуть последні 100 гр на почту цілі села я сам в шоці кажу я настрою бесплатно показуватиме не вірять несуть на почту 100 гр за віасат зараз платять

knyazev
08.01.2023, 05:24
А це хіба не мінімальні:
**У зв’язку з цим, компанія Viasat розробила пропозицію для абонентів XtraTV, щоб всі бажаючі могли продовжувати дивитися супутникове телебачення, адже інформаційна обізнаність, доступ до українських національних каналів та до розважального і фільмового контенту зараз має надзвичайно важливе значення.
Так, обравши тарифний пакет до смаку, та сплативши абонплату Viasat за жовтень 2022, Ви погоджуєтесь стати абонентом Viasat, і отримуєте безкоштовний перегляд обраного тарифного пакету впродовж Серпня і Вересня 2022 року, за рахунок вже сплаченої абонентної плати Xtra TV.

Здійснити перехід та стати абонентом Viasat легко і швидко, адже Viasat надає технічні консультації з перенлаштування супутникових приймачів Strong SRT 7600, а у разі наявності у Вас тюнеру 7602 надає нові супутникові приймачі за 1грн.**
Ви я бачу житель міста і не знаете шо в селах робиться я якшо скажу шо тюнер за 1гр підуть і вже ніколи не прийдуть скажуть кидонуть рішив треба так прийшли з тюнером зроби те шо просять і не імпровізіруй щас були просьби піделючить 7601 до віасат от я і підняв тему 7601 бо їх багато

knyazev
08.01.2023, 05:44
А це хіба не мінімальні:

Я якшо скажу шо тюнер за 1гр то більше не прийдуть і скажуть шо кидонуть рішив в нас треба так прийшли сказали 7601 підключи до віасат ото зроби шо просять і не імпровізіруй чого я й підняв тему 7601 бо їх багато і бажано мати прошивку на 7601 під віасат а 7600 чи 7602 тут не треться їх і так підколючиш тут тема іменно 7601 шоб їх задіять поки що на бесплатні а може і на віасат прошивку зробить іменно на 7601 !!!

knyazev
08.01.2023, 16:13
А це хіба не мінімальні:

Я переглянув сайт віасат ніде нема інформації про тюнер за 1гр до оператора я не звонив думаю шо ця акція вже давно ше прошлий рік устаріла хоча там есть акція при умові оплати абонплати за рік 1299 скидка 30% може й тюнер дадуть з 1гр ну це треба в оператора питать шо там в них актуально на даний момент так за 1299гр я три 7600 закажу по 400гр так просто віасат за 1гр тюнер не вишле це при умові оплати абонплати за якийсь великий період

блукач
11.01.2023, 17:36
Напишіть хто як ключі вкидати після оновлення прошивки... дяка

vladika-55
11.01.2023, 17:45
Я так і не пойняв, де взяти файл прошвки, хто може підкажіть,буду вдячний!!!

sergeyss9
11.01.2023, 18:20
Напишіть хто як ключі вкидати після оновлення прошивки... дяка
Меню - Редактор програм - кнопка іnfo.

Я так і не пойняв, де взяти файл прошвки, хто може підкажіть,буду вдячний!!!

Посилання на гугл диск в шапці теми - там де написано ТУТ !

v61
11.01.2023, 21:24
Після вставлення флешки з розпакованими файлами тюнер не бачить нового ПО. Що це може бути?

ux1vt
11.01.2023, 21:52
Посилання на гугл диск в шапці теми - там де написано ТУТ !

Архів не відкривається. WinRAR пише, що пошкоджений.

v61
11.01.2023, 21:55
Це був тюнер Ромсат SEHS-1723, хоча на ньому не написано, що він Ромсат, короче - цегла!

Jurik20.03
11.01.2023, 22:22
Архів не відкривається. WinRAR пише, що пошкоджений.

Только что скачал и распаковал. Все с ним нормально. Попробуй обновить винрар.

sankr
11.01.2023, 22:36
ux1vt, если у Вас старый архиватор, то можно воспользоваться онлайн и распаковать. Сам иногда пользуюсь. Ниже ссылка
https://unzip-online.com/ru/zip

korpahec
12.01.2023, 03:08
Добрий вечір!
Якщо зробили заводські налаштування на залученому тюнері екстра тв 7601 після цього неможна обновити який варант що робити.
Дякую!

блукач
12.01.2023, 11:01
[QUOTE=sergeyss9;476725]Меню - Редактор програм - кнопка іnfo.

останні 4 цифрі ключа не вводяться, що робити? п.с. кожен гівнотюнер по своєму виахується, усі в голову не вкладеш.

sat78
12.01.2023, 11:05
А может там надо средние две и последние две не вводить? Как в каком то глобике было....не помню уже…..

Jurik20.03
12.01.2023, 11:18
А может там надо средние две и последние две не вводить? Как в каком то глобике было....не помню уже…..

Да,там не надо вводить четвертую и последнюю пары. Как в опене 800.

knyazev
12.01.2023, 16:18
Вже розпакована прошивка на 7601https://files.dp.ua/ua/DW7eYXwTC

ux1vt
12.01.2023, 17:37
Только что скачал и распаковал. Все с ним нормально. Попробуй обновить винрар.

Дійсно, обновив архіватор і все відкрилось. Тюнер перепрошив без проблем. Дякую!

Petro0810
12.01.2023, 19:43
Який базовий транспордер

le2506
12.01.2023, 20:45
Здрастуйте можно ли онсохранить список каналов Strong SRT7601 ?

Satman2016
12.01.2023, 21:36
Прошив, просканував, все працює. Але не зрозумів як переміщувати канали? Чевона кнопкатільки виділяє канал. А далі?

Jurik20.03
12.01.2023, 21:58
Здрастуйте можно ли онсохранить список каналов Strong SRT7601 ?

Нельзя.

serbaurij5
13.01.2023, 13:24
Прошив, просканував, все працює. Але не зрозумів як переміщувати канали? Чевона кнопкатільки виділяє канал. А далі?

А далі шляхом розумового мислення, або методом проб. Але навіщо напрягатись. Натиснули червону, перейшли на місце, куди хочете перемістити, натиснули ОК- і вуаля, канал перемістився. І в кінці не забувааємо, при виході натисмнути теж-ОК. А то всі труди на смарку.

knyazev
13.01.2023, 14:05
ше по цій ссилці скачать можна прошивку на 7601 https://drive.google.com/file/d/1owkS2S0YpGcTLav1XI4VkShI7rcnXhUi/view

knyazev
13.01.2023, 14:27
Який базовий транспордер

віасатовський базовий транспондер 12206 V http://forum.volsat.com.ua/showpost.php?p=435322&postcount=239 а в екстра тв базовий трнспондер вже не робитиме після 10-го так написали http://forum.volsat.com.ua/showpost.php?p=476376&postcount=202

albert-2
13.01.2023, 15:37
где скачать про на srt7601

блукач
13.01.2023, 15:56
Якби ще т2мі бачив цей агрегат, можна брати гуртом як дешевий та надійний схематично супутниковий тюнер фта та бісс каналів, на мою думку куди краще усього іншого дорожчого китайхламу і плюс зручний в ручному скануванні і редагуванні каналів.

sgtr3w6_6845
13.01.2023, 17:41
А просто EXRA написано на морде можно уже выбрасывать, так как не пускает даже в менюю

knyazev
13.01.2023, 17:55
Якби ще т2мі бачив цей агрегат, можна брати гуртом як дешевий та надійний схематично супутниковий тюнер фта та бісс каналів, на мою думку куди краще усього іншого дорожчого китайхламу і плюс зручний в ручному скануванні і редагуванні каналів.

т2мі на гориничі тільки 12073 і всі канали які цікаві зразу закодують як тільки військовий стан закінчиться всі цікаві канали будуть тільки на віасат в платних пакетах прошивку під віасат треба на 7601 бо 7601 стоять восновном в людей в яких нема інтернета бо як інтернет есть то 7601 не нужен треба зовсім другі тюнера бо куди віасату до шари айпітіві і різних мегогошників

knyazev
13.01.2023, 18:01
А просто EXRA написано на морде можно уже выбрасывать, так как не пускает даже в менюю
якшо в вас ромсат то
Супутникові приймачі Ромсат SEHS-1723 повністю втратять свою функціональність. http://forum.volsat.com.ua/showpost.php?p=476426&postcount=1

sat78
13.01.2023, 19:14

https://videm.in.ua/images/com_hikashop/upload/tv-box-white-2.png Такой ?

skaner2222
13.01.2023, 20:57
где скачать про на srt7601

https://i.ibb.co/Vj7f43h/screenshot-2023-01-13-001.png (https://ibb.co/M2YF09j)

Первый пост этой темы он всегда вверху на любой странице.

sgtr3w6_6845
14.01.2023, 19:10
Какие марки этих железяк можно вернуть к жизни? Один попробывал на морде написано только EXTRA, но даже в меню не пускает. А то есть написано УТБ STRONG там в него попасть в меню можно и какие названия на морде можно туда попасть и оживить? Та прошивка на 7601 подойдет на другие?

serbaurij5
14.01.2023, 20:20
Какие марки этих железяк можно вернуть к жизни? Один попробывал на морде написано только EXTRA, но даже в меню не пускает. А то есть написано УТБ STRONG там в него попасть в меню можно и какие названия на морде можно туда попасть и оживить? Та прошивка на 7601 подойдет на другие?

Як не пускає в меню? Бути такого не може. Заходите в меню, кожного особисто, дивитесь в праметри. Якщо там є цифри 7600- то дієте по інструкції до нього, якщо 7601- то по інструкції до цього. Про інші мови в інструкції нема. Але експериментуваати вам ніхто не може заборонити.

korpahec
14.01.2023, 20:37
Добрий вечір!
Хотів поцікавитись є тюнера Екстра тв 7601 чи можна його перевести на віасат клієнт говорив що таке зробив знайомий комусь.
Дякую!

vlad281073
14.01.2023, 23:07
Добрий вечір!
Хотів поцікавитись є тюнера Екстра тв 7601 чи можна його перевести на віасат клієнт говорив що таке зробив знайомий комусь.
Дякую!

Ні, тільки заміна тюнера

korpahec
14.01.2023, 23:36
Так, заміна тюнера ви праві але, вже є в ютубі як клієнт перейшов з екстри на віасата збив на заводські налаштування і перезавантаження на екрані УТБ ініціалізація потім базовий транспондер і перезавантаження УТБ ініціалізація обновочка і тюнер вже під провайдерои віасат точно не скажу маю екстру тв 7601 спробую піде добре буде цегла заліплю в стіні диркк.
Ще одне якщо екстру тв обновив під прості канали і він працює що буде якщо зробити заводській налаштування теж може бути цегла
Дякую!

duman
15.01.2023, 00:14
Таке можливе на SRT 7600 , на якому можливий прийом усього спектру супутникових каналів: некодованих, XTRA TV або Viasat TV.На 7601 цього не зробите .

sat78
15.01.2023, 08:45
Какие марки этих железяк можно вернуть к жизни?
По штрихкоду может ещё можно смотреть ? Нет? Если есть первые цыфры 7601 то подходит ....

knyazev
15.01.2023, 10:45

Якшо в меню не пускае подивіться на задній панелі шо написано якшо 7601 то скачайте прошивку з першого посту цього форума на флешку вставте флешку в тюнер і тюнер в розетку прошийте тюнер по інструкції в першому пості для цього цю прошивку і зробили бесплатні канали настроїте а до віасат поки шо 7601 не підключете ждем прошивку на 7601 під віасат а тюнера 7600 і 7602 прошивати не треба !!! вони підключаються до віасат і на бесплатні канали як і раніше

korpahec
15.01.2023, 12:36
Доброго дня!
Питання якщо 7600,7602 якщо аже вони перейшли на віасат то я думаю можна купити спортивні канали сетанту

sergey.k
15.01.2023, 15:30
Добрий вечір!
Дякую!

https://www.youtube.com/watch?v=5O0hzvUIocw&t=5s

igorkus96
15.01.2023, 17:46
Який пульт підійде до тюнера Екстра тв 7601 від других тюнерів.Бо загубили

Jurik20.03
15.01.2023, 19:15
https://www.youtube.com/watch?v=5O0hzvUIocw&t=5s

Это для 7600.

sergeyss9
15.01.2023, 19:16
Який пульт підійде до тюнера Екстра тв 7601 від других тюнерів.Бо загубили

Smart MX04 , Trimax 2012.

igorkus96
15.01.2023, 19:32
Екстра тв 7601 чи можливо витягнути готовий дамп.

Jurik20.03
15.01.2023, 19:40
Екстра тв 7601 чи можливо витягнути готовий дамп.

Нет такой возможности.

vladika-55
15.01.2023, 23:36
2ві екстри зробив, все прошив все повводи,а пробував зробить цією прошивкою ВІАСАТ 7600,щось не іде,флешку бачить,а далі нічого не іде,може хто підкаже,де єсть таке ПО під STRONG 7600 ?

Styc
16.01.2023, 00:04
а пробував зробить цією прошивкою ВІАСАТ 7600,щось не іде,флешку бачить,а далі нічого не іде,може хто підкаже,де єсть таке ПО під STRONG 7600 ?

а каким боком тюнер VIASAT к прошивке от XTRA TV ???
Ваши фантазии не совпадают с программным обеспечением

и вообще, если речь идёт именно про 7600, но именно от XTRA TV, то там достаточно сделать сброс в заводские.
Почитайте инструкцию внимательно. Там всё написано.

vladika-55
16.01.2023, 00:21
скидав на заводські,все іде як і на Екстрі,після відключеня живлення,включаєш, пише ініталізація ..........зачекайте,в 7601 цього немає !

SwiridenkoYura
16.01.2023, 11:59
Перевод Стронг 7600 на VIASAT ну а 7601 немає
https://youtu.be/_jGGUfK9GPg

DeviDVS
16.01.2023, 16:48
Всім привіт, може є якесь альтернативне ПЗ для SRT7601? Який в ньому процессор ALI M3527? Можливо ПЗ від якоїсь іншої моделі сат-ресивера підійде)

sergeyss9
16.01.2023, 19:12
Всім привіт, може є якесь альтернативне ПЗ для SRT7601? Який в ньому процессор ALI M3527? Можливо ПЗ від якоїсь іншої моделі сат-ресивера підійде)

Іншої ''холяви'' не буде ! Всі спроби влити п.з від інших ресиверів перетворять ваш девайс в цеглину !

igorkus96
16.01.2023, 21:43
Іншої ''холяви'' не буде ! Всі спроби влити п.з від інших ресиверів перетворять ваш девайс в цеглину !
В кого бажання то пробуйте може якось впхаєте в
мусорне відро.

Shark-S
17.01.2023, 01:24
З SEHS-1723 зовсім печалька?

evo
17.01.2023, 15:51

Не зовсім. Можна дитині його віддати погратись.БЖ забрати - десь пригодиться. Ну накрайняк ще можна спробувати в космос запустити...Ну а раптом долетить:D

BodiaK
17.01.2023, 17:14
Ну не знаю, правда чи черговий розвод,:confused: але напрапив ось на таке:
ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ! XTRA TV ВИКОНАЄ ОБМІН АБОНЕНТСЬКИХ СУПУТНИКОВИХ ТЮНЕРІВ
Дорогі користувачі тюнерів РОМСАТ SEHS-1723 – У Вас є шанс отримати новий тюнер в обмін на свій. Для цього потрібно звернутися до свого установника супутникового телебачення, який підключав вам телебачення XTRA TV. Компанія XTRA TV повідомляє, що на спеціальний запит від свого дилера, тобто, на запит від установників супутникового телебачення, здійснює обмін супутникових тюнерів РОМСАТ.
https://youtu.be/QvL1mYdCY-U

lubhto
17.01.2023, 17:23
Я так розумію,що обмін на Strong 7601

vviktorgygo
17.01.2023, 17:51
Да он счас после прошивки стал довольно неплохим апаратом.Сегодня перепрошил первый.Промудохался ,процесс не пошел(не видел файлов обновления) ,пока не форматировал флешку в Fat 32.

BodiaK
17.01.2023, 17:52
Я так розумію,що обмін на Strong 7601
Скоріше за все так, на остатках пробують хоч щось відбити, а як дасться, то ще й підзаробити. Та й джерело інформації якесь мутне. А що робити клієнту XTRA, який самостійно все налаштував?:confused: Ніякої конкретики, окрім загальних фраз та обіцянок.

vviktorgygo
17.01.2023, 17:55
Есть в одном месте 7601по 270грн.Взял прошил,продал дороже.Мир.антенн.ком.юа.Гайворон.

sat78
17.01.2023, 18:13
РОМСАТ SEHS-1723- а что с ними экстра будет делать ?

andrey2006.77
17.01.2023, 18:51
РОМСАТ SEHS-1723- а что с ними экстра будет делать ?

меняют на 7600 или 7601

serbaurij5
17.01.2023, 19:10
Есть в одном месте 7601по 270грн.Взял прошил,продал дороже.Мир.антенн.ком.юа.Гайворон.

Ага, а потім, через півроку і цю прошивку закинуть або відключать, або вона стане не робоча. І почнуть до вас нести назад ті ресивери і вимагати гроші. Ризиковано, краще супутникового купити.

vviktorgygo
17.01.2023, 19:26
В нас шо не делаеться то к лучшему.Нормально все будет.Пару мешков надо брать.

knyazev
17.01.2023, 19:34
меняют на 7600 или 7601

якшо й мінять то краще на 7600 цей хоть до віасат підключиш бо на бесплатні канали надежд нема їх скоро закриють однозначно тоді якшо в людини нема інтернета або комбо тюнер ставить або віасат

sergeyss9
17.01.2023, 19:44
Ага, а потім, через півроку і цю прошивку закинуть або відключать, або вона стане не робоча. І почнуть до вас нести назад ті ресивери і вимагати гроші. Ризиковано, краще супутникового купити.

Дану прошивку випустили щоб здихатись від залишків , котрі нікому не потрібні , в надії повернути хоч частину вкладених коштів.

Ресивер відв'язаний від базового транспондера - тому не відключать.

В деяких конторах ціна від ящика 5 у.о.

якшо й мінять то краще на 7600 цей хоть до віасат підключиш бо на бесплатні канали надежд нема їх скоро закриють однозначно тоді якшо в людини нема інтернета або комбо тюнер ставить або віасат

До кінця війни ніхто нічого не закриє ! Та й бажаючих платити Віасату - одиниці...Людям на продукти не вистачає , а тут ще й за ящик платити...

evo
17.01.2023, 20:25
Ну не знаю, правда чи черговий розвод,:confused: але напрапив ось на таке:

https://youtu.be/QvL1mYdCY-U

По витратам часу і на поштові послуги (відправити старий-отримати новий) не набагато вигідно. Швидше і простіше одразу придбати 7601. Та ще й БЖ від SEHS-1723 залишиться в запасі.

evo
18.01.2023, 10:23
Strong SRT7601 SW HD

Инструкция от sat78

Прошив Стронг 7601.Нормально ...почти обычный hd тюнер получается . Одно что не пойму так это почему не удаляются некоторые каналы -без разницы с какого спутника и какой частоты . Я переместил их все в кучу что нельзя удалить -сойдёт !

Не видаляється той канал, на якому стоїш. Там все просто. Стаєш на канал, який потрібен, жмеш Ок, щоб він показував, а далі вже відмічаєш на видалення всі інші непотрібні канали (незалежно від того де вони стоять). Відмітив, жмеш Вихід, питає чи Зберегти, погоджуєшся Ок і все - повертаєшся у список каналів і видалених нема;)

evo
18.01.2023, 10:32
т2мі на гориничі тільки 12073 і всі канали які цікаві зразу закодують як тільки військовий стан закінчиться всі цікаві канали будуть тільки на віасат в платних пакетах прошивку під віасат треба на 7601 бо 7601 стоять восновном в людей в яких нема інтернета бо як інтернет есть то 7601 не нужен треба зовсім другі тюнера бо куди віасату до шари айпітіві і різних мегогошників

т2мі не панацея і завжди тимчасово. В принципі ви праві, тюнерок нормальний і дешевше інших. Але він для невибагливого користувача, тому що функцію плеєра вже не можна буде використовувати. І для установщиків буде більш морочний, тому що налаштовувати (сканувати і редагувати канали) його потрібно буде тільки вручну, бо не підтримує завантаження з флешки.

skaner2222
18.01.2023, 11:43
Не видаляється той канал, на якому стоїш. Там все просто. Стаєш на канал, який потрібен, жмеш Ок, щоб він показував, а далі вже відмічаєш на видалення всі інші непотрібні канали (незалежно від того де вони стоять). Відмітив, жмеш Вихід, питає чи Зберегти, погоджуєшся Ок і все - повертаєшся у список каналів і видалених нема;)

Добавил в первый пост (шапку) темы, пишите ещё что можно добавить.

evo
18.01.2023, 15:35
Добавил в первый пост (шапку) темы, пишите ещё что можно добавить.

Іноді пишуть, що ресівер флешку не бачить або те ПЗ, що записане на флешці. Можливо і так. Але може бути, що флешка і ПЗ розпізнається, а просто не вискакує віконечко Оновлення. По перше воно не одразу зявляється. По друге, потрібно виставляти в Меню порти дісека і в мене часто після появи сигналу зявлялось віконечко Оновлення. І по третє. Час висіння вікна Оновлення дуже короткий - десь 3-5 секунд і воно зникає. За цей час треба встигнути вибрати ОК, щоб почалось оновлення. Якщо ви не встигли, то потрібно перезавантажити ресівер і по новій чекати, коли зявиться повідомлення про Оновлення. Іноді чекати треба кілька хвилин. Так що не поспішайте з висновками, що рес не бачить вашу флешку або ПЗ на флешці.

sat78
18.01.2023, 15:47
Прошивал вообще без подключенной антенны и настроек .Пульт наготове -влево и сразу ок !Вроде так было

1Toha
18.01.2023, 21:28
при підключеній антені повідомлення дуже короткочасне , без антени відображається довше

Styc
19.01.2023, 16:56
кто-нибудь из спецов в области программирования пробовал поломать прошивку ???
и что находится в файле конфигурации ???

вопросы возникли после того, как обратил внимание, что отсутствует раздел ОБНОВЛЕНИЕ
я уже не говорю про возможность использования флешки - ни фото, ни кино с флешки уже наверно не посмотреть...
и еще вот это чудо Интернет порт под RJ-45 - как сказал один человек - порт престижа :D он есть, но воспользоваться им нельзя...

угробили XTRA-вцы в общем не плохой тюнер

может кто-то сможет дать ему вторую жизнь ?

evo
19.01.2023, 17:27
кто-нибудь из спецов в области программирования пробовал поломать прошивку ???

может кто-то сможет дать ему вторую жизнь ?

Час ентузіастів пройшов. Зараз за безкоштовно ніхто і рипатись не буде, щоб ламать якийсь безперспективний ящик:D

блукач
19.01.2023, 17:32
Нема масового запиту на взлам тюнера, ціна та кількість бажаючих і головне не цікавість його в принципі не дає хакерам потрібного $ гешефту, тому не думаю що є сенс замовляти навіть у китайців. Шкура не варта вичинки бо якщо і зламати то толку з того порта, якщо пз потрібно буде писати на нього з додатками і підтримувати його. А це нікому не потрібно коли тюнерів як бліх на собаці і так вдосталь вже робочих. Екстра поступила по людськи, не киданула як колись віазад зі старими тюнерами, дала людям можливість мати непоганий та якісний по залізу тюнер з фта та бісс каналами, на більше не розкошелились і на тому подяка і нам установщикам копійка, я за 150 грн прошиваю і вручну добавляю людям біля 110 каналів, усі ситі та раді.

Styc
19.01.2023, 17:32
Час ентузіастів пройшов. Зараз за безкоштовно ніхто і рипатись не буде, щоб ламать якийсь безперспективний ящик:D

даааа... меркантильность поглотила авантюризм :cool:
но, кстати... а сколько было продано этих тюнеров ???
если запросить статистику, то окажется не так уж и мало...
и, если поставить этот вопрос на финансовые рельсы, то что мешает энтузиасту заработать ?

korpahec
19.01.2023, 20:03
Добрий вечір!
Я також підтримую екстру тв не кинула клієнтів з тюнерами а змогу знову дивитись канали як раніше а віазад стронг 7700 що витворив з людьми тілки тюнера міняли за гроші ������.
Нещодавно питає мене клієнт що віазад накрився ремонт заспівали 1000 грн плюс доставка а 2 сторони клієнта.
Віазад більш заробив на людях гроші на тюнерах, плюс на абоненській оплаті за телеканали

korpahec
20.01.2023, 23:28
Всім добрий вечір!
Сьогодні зайшов з одних магазинів бачу стоїть на вітрині тюнерок 7600 ціна 800 грн я так подумав собі скоро зросте до 1099 грн нущо тут скажеш купили 2 штуки я так собі подумав на ремот їдеш за дорого а купити тюнер недорого.

knyazev
21.01.2023, 11:26
Всім добрий вечір!
Сьогодні зайшов з одних магазинів бачу стоїть на вітрині тюнерок 7600 ціна 800 грн я так подумав собі скоро зросте до 1099 грн нущо тут скажеш купили 2 штуки я так собі подумав на ремот їдеш за дорого а купити тюнер недорого.

ось взяв би 4 шт за ті гроші https://donsat.com.ua/sputnikovoe-tv/platnoe-tv/

knyazev
21.01.2023, 12:18
ось взяв би 4 шт за ті гроші *** скрытый текст ***

а 7601 ось дешевше інеті я не бачив може хто на бесплатні хоче https://4tv.in.ua/xtra-tv-box-verimatrix

evo
21.01.2023, 18:24
Всім добрий вечір!

:37:Норм бізнес - жарь ще:37::37:

Мыхасык
21.01.2023, 18:49
На донсате по 450гр,а 01 по 350

mitiamaria
21.01.2023, 19:06
Утб 7600 можна без виасат и хтра тв исползуватся типа как простои хд ? Добрыи вечер

igorkus96
21.01.2023, 21:52
На донсате по 450гр,а 01 по 350
Кому то лайно потрібне

Мыхасык
21.01.2023, 22:07
Как дешевый тюнер пойдёт по 350 ,+ формат 264,265

vladika-55
21.01.2023, 23:54
Утб 7600 можна без виасат и хтра тв исползуватся типа как простои хд ? Добрыи вечер

Добрий вечір!Можна,все вийшло як обикновенний НД тюнер,зробив і з 7600 і 7601...

mitiamaria
22.01.2023, 10:18
И как вы це зробыль збрасуваль на завотские настроики и выбраль оператора фрее добрий дени

knyazev
22.01.2023, 11:10
Как дешевый тюнер пойдёт по 350 ,+ формат 264,265

ось тут 7601 по 287 гр а як декілька брать можна ше скидку випросить https://4tv.in.ua/xtra-tv-box-verimatrix

duman
22.01.2023, 16:05
І як ви це зробив збрасуваль на завотські налаштування і вибрав оператора фреї добрий день

В першому пості (вверху сторінки) цієї теми все покроково описано
і лишається тільки виконати. :beer:

vladika-55
22.01.2023, 16:42
І як ви це зробив збрасуваль на завотські налаштування і вибрав оператора фреї добрий день

Якщо переробять -7600,скидаеш у заводські,і ніякого оператора не вибираеш, а --7601-- читайте перший пост...

vviktorgygo
23.01.2023, 21:27
Сегодня перепрошивал 7600 , правда помудохался с ним у хозяев и так и так.Не пошло никак забрал домой и после разных фрикций пошла прошива.Че заметил в7601 там за минуту, а тут за 20 минут прогрузилось.

vviktorgygo
23.01.2023, 21:33
И как вы це зробыль збрасуваль на завотские настроики и выбраль оператора фрее добрий дени
В меню нажать пункт Обновление и там Сброс в заводские.Ок 0000 Ок и дальше по инструкции.Пульт в руки и работать.

korpahec
23.01.2023, 21:42
Добрий вечір!
Все добре робиться чудово сьогодні мало мені вже носять прошивати бо знайшли точку де шиють по 10 гривень.
Нуто я відпочиваю трішки після 40 штук роботи своєї.

knyazev
24.01.2023, 12:48
Сегодня перепрошивал 7600 , правда помудохался с ним у хозяев и так и так.Не пошло никак забрал домой и после разных фрикций пошла прошива.Че заметил в7601 там за минуту, а тут за 20 минут прогрузилось.

7600 прошивати не треба !!! прошивка викладена в цій темі тільки для 7601 !!!

блукач
24.01.2023, 15:45
Друзі, 7601 люди скинули в заводскі, після цього вставляю флешку, не бачить флешку, звісно якщо не бачить usb то і прошивку не бачить, настроїв порти, сигнал є, просить базовий транс. Ввожу любі робочі трансподери, сигнал є, каже не є базовим. Та хрен с ним базовим, флешку не бачить, флешка мигне кілка разів, світится знать живлення є, а тюнер не бачить не реагує.

sergeyss9
24.01.2023, 16:01
Друзі, 7601 люди скинули в заводскі, після цього вставляю флешку, не бачить флешку, звісно якщо не бачить usb то і прошивку не бачить, настроїв порти, сигнал є, просить базовий транс. Ввожу любі робочі трансподери, сигнал є, каже не є базовим. Та хрен с ним базовим, флешку не бачить, флешка мигне кілка разів, світится знать живлення є, а тюнер не бачить не реагує.

Файлова система фат32 ? Якщо закинути аудіо /відео файли - медіаплеєр їх бачить ?

sergeyss9
24.01.2023, 16:15
7600 прошивати не треба !!! прошивка викладена в цій темі тільки для 7601 !!!

Це не зовсім так .Ресивер 7600 автоматично загружає софт з ефіру і процедура ця длиться хвилин 20-25. З останньою оновою працює трохи швидше в порівнянні з неактивованим 7602.

блукач
24.01.2023, 16:19
Файлова система фат32 ? Якщо закинути аудіо /відео файли - медіаплеєр їх бачить ?

фат 32, він скинутий в заводські, меню нема так як майстер налаштувань просить обрати мову, порти і базовий транс, базового нема тепер і далі ніде зайти не дає. цією флехою прошив вже не один 7601, тут нема ініціалізації

sergeyss9
24.01.2023, 16:27
фат 32, він скинутий в заводські, меню нема так як майстер налаштувань просить обрати мову, порти і базовий транс, базового нема тепер і далі ніде зайти не дає. цією флехою прошив вже не один 7601, тут нема ініціалізації

Жмемо кнопку назад і попадаєм в основне меню .Схоже його не коректно зкинули в заводські .

Styc
24.01.2023, 16:27
флешка мигне кілка разів, світится знать живлення є, а тюнер не бачить не реагує.

ПЕРЕФОРМАТИРУЙ ФЛЕШКУ или возьми другую
все остальные манипуляции до одного места

блукач
24.01.2023, 16:36
ПЕРЕФОРМАТИРУЙ ФЛЕШКУ или возьми другую
все остальные манипуляции до одного места

дякую бро, іншу флешку побачив, хоча тією я шив десяток стронгів, 8 гіг фат 32 флешка, я х.з. :thank:

Styc
24.01.2023, 16:56
дякую бро, іншу флешку побачив, хоча тією я шив десяток стронгів, 8 гіг фат 32 флешка, я х.з. :thank:

если часто тыкать флеш в разные тюнера, то рано или поздно на флешке стирается кластер запуска... или как он там правильно называется... происходит ошибка чтения и флешка не опознаётся устройством

kecyf
25.01.2023, 11:21
Дня доброго, маю тюнер 7601 екстра, спробував дві флешки тюнер не бачить їх точніше файлів прошивок, але флешки не чисті на них є віндовс та різні програми і в тюнері я не налаштував дісек, також не зрозуміло в прошивці два файла який треба. В чому причина?

sergeyss9
25.01.2023, 11:35
Дня доброго, маю тюнер 7601 екстра, спробував дві флешки тюнер не бачить їх точніше файлів прошивок, але флешки не чисті на них є віндовс та різні програми і в тюнері я не налаштував дісек, також не зрозуміло в прошивці два файла який треба. В чому причина?

Треба уважно читати шапку теми - от і вся причина ...Флешку треба форматнути , файли закинути обидва.

kecyf
25.01.2023, 11:50
Треба уважно читати шапку теми - от і вся причина ...Флешку треба форматнути , файли закинути обидва.

Третій раз прочитав і дійшло, дякую.

evo
25.01.2023, 19:41

У мене флешка не чиста і теж фат32, але має папки з прошивками для інших ресіверів. Не форматував. Файли для 7601 просто розархівірував у корінь. Прошивав з десяток, то ніяких проблем не було. Я думаю, що на вашій флешці не запустилось із-за наявності записаної Вінди.

knyazev
25.01.2023, 20:18
У мене флешка не чиста і теж фат32, але має папки з прошивками для інших ресіверів. Не форматував. Файли для 7601 просто розархівірував у корінь. Прошивав з десяток, то ніяких проблем не було. Я думаю, що на вашій флешці не запустилось із-за наявності записаної Вінди.

не грайся в мене знайомий так тюнер завалив потягло прошивку від другого тюнера кожен раз треба прошивку закидать на зовсім чисту флешку іменно для тюнера який прошиваеш бо потягне прошивку від другого тюнера завалиш тоді тіки програматором спасеш флеш феном випаювать і в програматор натанцюешся в тебе все впереді тобі пока везло !!!

vladika-55
25.01.2023, 20:24
Третій раз прочитав і дійшло, дякую.

Так получилось чи ні???

evo
25.01.2023, 20:51
не грайся в мене знайомий так тюнер завалив потягло прошивку від другого тюнера кожен раз треба прошивку закидать на зовсім чисту флешку іменно для тюнера який прошиваеш бо потягне прошивку від другого тюнера завалиш тоді тіки програматором спасеш флеш феном випаювать і в програматор натанцюешся в тебе все впереді тобі пока везло !!!

:DУже більше 10 років прошиваю і пока не знаю шо таке прохраматор:D
Я ж кажу - прошивки в мене знаходяться в папках. там по-любому не підхвате:super:

sergeyss9
25.01.2023, 23:23
:DУже більше 10 років прошиваю і пока не знаю шо таке прохраматор:D
Я ж кажу - прошивки в мене знаходяться в папках. там по-любому не підхвате:super:

В житті всяке буває...В мене теж все по папкам розкидано , але деяким ресиверам папки до одного місця , їм в корінь файли клади . Буває коли хтось під руку звиздить , втикнути не ту флешку чи залити не той файл - шо 2 пальця об...
Колись в золоту епоху Глобо 4100 в мене був спеціальний старенький комп з паралельним портом для відновлення ресиверів . Потім з появою бюджетних хд ресиверів комп пішов на чермет і був придбаний програматор , трохи згодом і паяльний фен .Якби не ця бл@дська війна - мав би ще й осцилограф .:ukr:

knyazev
26.01.2023, 13:35
В житті всяке буває...В мене теж все по папкам розкидано , але деяким ресиверам папки до одного місця , їм в корінь файли клади . Буває коли хтось під руку звиздить , втикнути не ту флешку чи залити не той файл - шо 2 пальця об...
Колись в золоту епоху Глобо 4100 в мене був спеціальний старенький комп з паралельним портом для відновлення ресиверів . Потім з появою бюджетних хд ресиверів комп пішов на чермет і був придбаний програматор , трохи згодом і паяльний фен .Якби не ця бл@дська війна - мав би ще й осцилограф .:ukr:

комп з паралельним портом зря викинув бувае такі давні тюнера приносять шо тіки паралельним і прошиеш мене паралельний виручав не раз нові вінди бувае давнього тюнера не бачать !!!

Хомич Ярослав
26.01.2023, 13:50
Є 7600 спочатку він був під Віасатом потім перевели під Єкстру.Зараз із скиданням на заводські він відкритих каналів не бачить .Його тільки під Віасат?інакше ніяк

vikk
26.01.2023, 14:18
Є 7600 спочатку він був під Віасатом потім перевели під Єкстру.Зараз із скиданням на заводські він відкритих каналів не бачить .Його тільки під Віасат?інакше ніяк
А як же це:
Для подальшого перегляду телеканалів відкритого доступу на супутникових приймачах Strong SRT7600 з завантаженим програмним забезпеченням XTRA TV необхідно виконати скидання такого приймача до заводських налаштувань, тобто перевести приймач в режим FTA, та вручну просканувати телеканали з супутників. За необхідності Ви можете скористатися послугами інсталяторів.
Не спрацьовує?

vviktorgygo
26.01.2023, 15:43
Прошиваеться он этой прошивкой от 7601.Правда процес идет дольше минут 20.Я лично прошивал 7600.Потом сканируем ,сортируем каналы и пошло кино.Прошивка лезет туда.100-200 раз пробуем.Не опускаем руки.Некоторые экземпляры забирал шить дома.(потому,как ,не шло)

vviktorgygo
26.01.2023, 15:49

Прошивайте его.Он шьеться.

vviktorgygo
26.01.2023, 15:51
А як же це:
Для подальшого перегляду телеканалів відкритого доступу на супутникових приймачах Strong SRT7600 з завантаженим програмним забезпеченням XTRA TV необхідно виконати скидання такого приймача до заводських налаштувань, тобто перевести приймач в режим FTA, та вручну просканувати телеканали з супутників. За необхідності Ви можете скористатися послугами інсталяторів.
Не спрацьовує? Не спрацьовує.Лічиться прошивкою для 7601.

BodiaK
26.01.2023, 17:25
Не спрацьовує.Лічиться прошивкою для 7601.
Виходить так, що 7600 цією прошивкою переводиться у 7601 і назад повернути у початковий стан неможливо бо, наскільки мені відомо, бекап зняти з 7600 немає можливості. І ще, що каже після такої маніпуляції ресивер 7600 в опції "Інформація". Цікавить просто заради чисто спортивного інтересу, оскільки в нашій місцині цього "добра" практично немає і, відповідно, поки що - жодного звернення у мій город.:thank:

sergeyss9
26.01.2023, 17:33
Прошиваеться он этой прошивкой от 7601.Правда процес идет дольше минут 20.Я лично прошивал 7600.Потом сканируем ,сортируем каналы и пошло кино.Прошивка лезет туда.100-200 раз пробуем.Не опускаем руки.Некоторые экземпляры забирал шить дома.(потому,как ,не шло)

Наступного разу спробуйте прошити 7600 без флешки .На 99,9% впевнений що загрузка п.з. була з ефіру , тому і так довго . Мені такий поки 1 попався - оновлення п.з пішло коли встановив базовий транспондер 12284 , може просто зпівпало х.з. далі буде видно...

комп з паралельним портом зря викинув бувае такі давні тюнера приносять шо тіки паралельним і прошиеш мене паралельний виручав не раз нові вінди бувае давнього тюнера не бачать !!!

Динозаврів шити не бачу сенсу , там всеодно нічого нового не добавиться .Якщо робочий - вручну забив тих 40 каналів і гудбай .Хоча так , іноді проскакують Стронги 4450 і Хумакси ва-фокс.

vviktorgygo
26.01.2023, 17:56
7600 сброс в заводские делал и ни гугу.Пошел он шиться на тп Пользователь с Астра.Правда в клиента не пошел,а дома где то с 5-6 попытки пошел,но шился долго там писало скоко осталось где то 20 минут.(сам охренел,7601быстро)

sgtr3w6_6845
26.01.2023, 19:15
Зачем 7600 шить, я его после экстры скинул на завод, потом поудалял каналы оставшиеся. Потом просканировал нужные каналы и все дела. А вот принесли тюнер где на морде написано просто ЭКТРА то все эти скидания и прочее ничего не дает.

Хомич Ярослав
26.01.2023, 19:51
Зачем 7600 шить, я его после экстры скинул на завод, потом поудалял каналы оставшиеся. Потом просканировал нужные каналы и все дела. А вот принесли тюнер где на морде написано просто ЭКТРА то все эти скидания и прочее ничего не дает.

Скинув до заводських 7600.Після скидання нікуди неможливо зайти крім базових.Оновив на базовому 12284 всі канали видалив канали скануються заново прописуються але на половині транспордерів сигнал ноль.З флешки 7601 не бачит нічого.Перейшов на Віасат відкриті показує як довго не знаю але список оновився і основні Українські показують та й все

knyazev
26.01.2023, 20:18
7600 шиеться довго то прошивка йде з антени я ось 7600 скидав і настроїв бесплатні до віасат кліент не схотів прошивать 7600 не треба !!!

sergeyss9
26.01.2023, 20:35
Скинув до заводських 7600.Після скидання нікуди неможливо зайти крім базових.Оновив на базовому 12284 всі канали видалив канали скануються заново прописуються але на половині транспордерів сигнал ноль.З флешки 7601 не бачит нічого.Перейшов на Віасат відкриті показує як довго не знаю але список оновився і основні Українські показують та й все

А транспондери правити не варіант ? На приклад Астра 4.9Е частота 11766Н30000 а прописана в ресивері символьна швидкість 27500 ...

Хомич Ярослав
26.01.2023, 21:01
А транспондери правити не варіант ? На приклад Астра 4.9Е частота 11766Н30000 а прописана в ресивері символьна швидкість 27500 ...

Нічого не дає.Сигнал на транспондері ноль тупо тюнер його не бачить

igorkus96
26.01.2023, 21:30
То тупа голова.В мене всі транспортери працюють на УРА

Хомич Ярослав
26.01.2023, 23:08
сат інтеграл працює на цих головах чудово

kotiaj
27.01.2023, 12:19
Ці ресивери своєрідні, зі своїми причудами та заскоками.
Трансподер 11766 Н 27500 відредагувати не можна, але добавити новий 11766 Н 30000 ніхто не забороняє.
Щодо спроб перетворити 7600 в 7601, то вважаю це абсурдною, абсолютно алогічною ідеєю, навіть якщо це теоретично і можливо.

kotiaj
27.01.2023, 12:42
...Тим більше що проблеми з FTA на 7600 після скидання до заводських налаштувань можуть виникнути на рівному місці мабуть просто через неуважність. Після скидання він сам просить поновити ПО через супутник. І як раніше вказував sergeyss9, флешка тут ні при чому, шиється що з нею, що без неї.

kecyf
27.01.2023, 13:29
Так получилось чи ні???

Ще не купив флешку.

muzzeclipse
27.01.2023, 17:58
Шановне панство, як зберегти список каналів?
Дуууууже бугуто тюнерів носять, я мені сортувати канали кожному займає трохи часу + проблеми з світлом..)))
може буде якись патч?
ніхто не чув?

sgtr3w6_6845
27.01.2023, 18:49
А железо с надписью EXTRA на морде можно выбрасывать? Он не каким манипуляциям не поддается. Другое дело 7600 УТБ скинул на завод и делай с ним что хочешь без какой либо прошивки.

duman
27.01.2023, 19:05
А железо с надписью EXTRA на морде можно выбрасывать? Он не каким манипуляциям не поддается.

Юмор і годі..:confused:, спочатку прочитайте пост №1 цієї теми а потім
робіть *умозаключення*.:beer:

блукач
27.01.2023, 20:51
Дуууууже бугуто тюнерів носять, я мені сортувати канали кожному займає трохи часу + проблеми з світлом..)))
може буде якись патч?
ніхто не чув?

ручками без альтернативи, сам щодня кожен тюнер так реанімую. гемор але гроші потрібні.

vlad281073
27.01.2023, 23:33
Другое дело 7600 УТБ скинул на завод и делай с ним что хочешь без какой либо прошивки.
НЕ завжди:D

vikk
28.01.2023, 09:50
НЕ завжди:D
Конечно не всегда. Надо процитировать сообшение из "шапки" и человеку станет все понятно.
...на супутникових приймачах Strong SRT7600 з завантаженим програмним забезпеченням XTRA TV...

igorkus96
28.01.2023, 12:49
А железо с надписью EXTRA на морде можно выбрасывать? Он не каким манипуляциям не поддается. Другое дело 7600 УТБ скинул на завод и делай с ним что хочешь без какой либо прошивки.
А дамп7600 УТБ як витягнути аби кожен тюнер не сортувати.Ви такі розумні.

korpahec
28.01.2023, 13:06
Дамп не витягнеш ручками треба працювати))

duman
28.01.2023, 15:02
А дамп7600 УТБ як витягнути аби кожен тюнер не сортувати.Ви такі розумні.

Розумні знають що на віасаті і екстрі список каналів приходив з
супутника як і софт! В цих тюнерах відсутній варіант доступу до
зміни/скачування софту,дампа і списку каналів і тільки тепер
після закриття екстри на 7601 дозвовили заливати софт для
самостійного коригування списка каналів.:confused:

evo
28.01.2023, 18:47
може буде якись патч?
ніхто не чув?

Підвищуєте ціну налаштування в 2 рази більше, ніж прошивка флешкою. Часу більше, так і заробіток більший:super:

Хомич Ярослав
28.01.2023, 19:00
7600 скидання з прошивки єкстра і все глухо.зміг тільки перевести на віасат інакші трабли не допомогли

igorkus96
28.01.2023, 19:36
Всі розумні всьо знають.
Але чи надовго така халява буде.

vviktorgygo
28.01.2023, 21:28
7600 скидання з прошивки єкстра і все глухо.зміг тільки перевести на віасат інакші трабли не допомогли
Вот так и у меня было(после сброса в заводские он ни гугу) ,а потом методом тыка с 5-6 разу пошла прошивка и с него получился Fta приемник.Еще раз пишу для всех 7600 перепрошиваеться .Если долго мучиться то все получиться.

Jurik20.03
28.01.2023, 22:33
Вот так и у меня было(после сброса в заводские он ни гугу) ,а потом методом тыка с 5-6 разу пошла прошивка и с него получился Fta приемник.Еще раз пишу для всех 7600 перепрошиваеться .Если долго мучиться то все получиться.

Может что то не понимаю но ЗАЧЕМ ЕГО ПРОШИВАТЬ? Загрузить обновления со спутника-да. Но перешивать 7600 в 7601 это маразм,да и вряд ли получится.

Валерій1966
29.01.2023, 00:11
7600 скидання з прошивки єкстра і все глухо.зміг тільки перевести на віасат
В мене таке ж було, взяв базовий транспондер з віасатА , просканував FTA канали, працює, віддав людині, не телефонує поки що.

knyazev
29.01.2023, 13:00
ця тема зроблена для 7601 і прошивка тут викладена тільки для тюнера 7601 прошивати тюнер 7600 ціею прошивкою не треба !!! прошивка викладена в цій темі не для тюнера 7600 не мучте ціею прошивкою тюнер 7600 і себе !!!

valodich
31.01.2023, 22:46
Тюнер перепрошив, далі потрібно вручну сканувати всі супутники. Потрібно добавляти додаткові транспордери, чи всі необхідні вже є в тюнері ? Якщо потрібно, напишіть будь ласка які. Дякую

BodiaK
31.01.2023, 23:19
Тюнер перепрошив, далі потрібно вручну сканувати всі супутники. Потрібно добавляти додаткові транспордери, чи всі необхідні вже є в тюнері ? Якщо потрібно, напишіть будь ласка які. Дякую
Заходьте на всім відомі сайти флайсат чи лингсат, шукайте недостаючі транспондери, вписуйте, скануйте і насолоджуйтесь проведеною вами роботою.:super:

vviktorgygo
02.02.2023, 23:05
Сат.портал.Харьков юа.Заходим-смотрим -прописываем - сканируем .

vviktorgygo
02.02.2023, 23:07
https://sat.kharkiv.ua/tablica-chastot/vse-sputniki

valodich
08.02.2023, 03:52
Просканував 3 супутники, майже всі канали знайшло. Тільки немає сигналу с транспондера 11766 H 30000, хоча на всіх інших чудовий сигнал. Підскажіть, в чому може бути проблема, і як її вирішити?

Styc
08.02.2023, 10:29
Просканував 3 супутники, майже всі канали знайшло. Тільки немає сигналу с транспондера 11766 H 30000, хоча на всіх інших чудовий сигнал. Підскажіть, в чому може бути проблема, і як її вирішити?

Проблем може бути декілька - пошкоджений кабель, не точно виставлена антена, проблема з роботою тюнера, і сама поширена - в налаштуваннях тюнера стоїть невірна швидкість потоку

vviktorgygo
08.02.2023, 11:47
Попробовать удалить 11766H27500.Удалить прописать,по новой 11766Н30000.Пробовать разные варианты.

evo
08.02.2023, 15:00

Була в мене така бяка зовсім недавно кілька разів. Всі частоти нормально, а 11766 нема. В одному випадку причина була в ресівері. Підключив другий - все нормально. В інших випадках або головку Астри трохи підкручував, або взагалі вся антена була трохи просіла. Ще, як варіант, можлива поражонка частоти самої головки. На 11766 не було такого ні разу, але на інших частотах других супутників, таке зустрічалось. Вирішував такий варіант або міняв місцями головки або взагалі міняв на нову.

vladika-55
08.02.2023, 16:39

Виновна головка,вона не бачить Н (горизонталь),часто таке случалось на Віасаті з Базовим трасподером,,,,

pavel_horol
09.02.2023, 13:18
Було таке.На 11766 не помінялась швидкість потоку 27500 на 30000.Скидав в заводскі потім появилось.

sgtr3w6_6845
09.02.2023, 18:55
В двадцати метрах стоит электротрансформатор. Не идет сигнал с трех спутников расположеных как раз на направлении трансформатора. Что можно придумать чтоб небыло помех?

igorkus96
09.02.2023, 19:27
В двадцати метрах стоит электротрансформатор. Не идет сигнал с трех спутников расположеных как раз на направлении трансформатора. Что можно придумать чтоб небыло помех?
Перемістити будинок або трансформатор.:super:

блукач
09.02.2023, 19:54

антену не сьогодні ж поставив раз у профілі у тебе тюнер гробо 4100, знать раніше сигнал був? стояла там же? Якщо транс там був і антена працювала, то перебирай антену.

sgtr3w6_6845
10.02.2023, 18:36
Антена стояла настроена на горынич, в этом направлении спереди нет трансформатора. Клиент захотел перенастроить тазик влево на другие спутники, а впереди метров 25 по направлению этих спутников находится трансформатор. Сигнал на эти спутники не поступает. Вот я и спросил на сколько примерно перенести саму тарелку в сторону, чтоб сигнал мог поступать. Теперь понятно?

kotiaj
10.02.2023, 22:05
...впереди метров 25 по направлению этих спутников находится трансформатор. Сигнал на эти спутники не поступает. Вот я и спросил на сколько примерно перенести саму тарелку в сторону, чтоб сигнал мог поступать....
Це треба під'їхати на місце встановлення, подивитись і тоді щось казати. Сам по собі тр-р електромагнітних перешкод для супутникового телебачення не створює, може тільки закривати огляд фізично, своїм "силуетом", електроопорами поруч або дротами повітряної лінії. Якщо цей монстр висотою не як 5-ти поверховий будинок, то може простіше підняти антену на метр вище, а не бігати з нею по сусідах?

kreshnot
10.02.2023, 22:34
Антена стояла настроена на горынич, в этом направлении спереди нет трансформатора. Клиент захотел перенастроить тазик влево на другие спутники, а впереди метров 25 по направлению этих спутников находится трансформатор. Сигнал на эти спутники не поступает. Вот я и спросил на сколько примерно перенести саму тарелку в сторону, чтоб сигнал мог поступать. Теперь понятно?

понятно,но придётся самому искать где проходит сигнал
провода и трансформатор создают магнитное поле, которое искривляет прохождение сигнала

sgtr3w6_6845
11.02.2023, 18:42
Спасибо kreshnot, хоть один грамотный ответ, а то все выше писавшие такие ,,професора,, что дальше некуда. Вот думаю на сколько метров в сторону, или в зад ее перенести, чтоб эти магнитные поля обойти. Когда то было у меня такое, только впереди были провода высоковольтные. Тоже резали сигнал где то с трех спутников в том направлении.

kosmos71
11.02.2023, 18:46
Лучше в зад!
Вам и ответили, что кроме вас в этой электромагнитной обстановке никто не разберется.
В народе назыается: метод народного тыка!

vladika-55
26.02.2023, 21:27
ця тема зроблена для 7601 і прошивка тут викладена тільки для тюнера 7601 прошивати тюнер 7600 ціею прошивкою не треба !!! прошивка викладена в цій темі не для тюнера 7600 не мучте ціею прошивкою тюнер 7600 і себе !!!

А немаэ пошивки під 7602,щоб зробить з нього FTA прийач як з 7600 чі 7601,скільки не скидай у заводські, а він всерівно стає на віасат?

vviktorgygo
26.02.2023, 23:00
Пока Виасат еще дышит,да и конкурент Экстра тв отвалился,то такой прошивки нету.Не выйдет перепрошить 7602.Я пробовал уже ,не получаеться.

korpahec
27.02.2023, 00:02
Добрий вечір!
Кажуть люди що віасат буде постійний заглушать ще Т2 і інтернет сервіси тоді буде на 100 проц сильний в Україні.))

vikk
01.03.2023, 12:29
Это для 7600.

Да, только правильнее сказать:Налаштовуємо тюнер з XTRA TV на VIASAT

vikk
01.03.2023, 12:56
Думаю нет, а вот 7601 интересно после прошивки становится простым?
Ведь от базового транспондера отвязан...

vlad281073
01.03.2023, 15:17
Думаю нет, а вот 7601 интересно после прошивки становится простым?
Ведь от базового транспондера отвязан...

Ви неправі, 7600 він спочатку і є FTA а вже потім (при бажанні ) вибіраемо оператора.

_Ivan_
01.03.2023, 20:54
Доброго вечора. Не можу прошити 7601. Вибираю оновити зараз, потім перезавантаження, іде тільки перша полоска, друга 0, потім перезавантаження і все. Завантажується стандартна екстровська прошивка і хоче базовий транспондер. Вже проишв пару таких тюнерів, проблем не виникало. Вже прикрили лавочку чи що? Чи в чому може бути справа, і як пофіксити?

_Ivan_
02.03.2023, 10:29
Доброго дня. Придивився, в кінці після завантаження першої полоски пише "Виявлено помилка CRC", і тоді перезагрузка. Флешки міняв, по різному форматував, тюнер на заводські скинув. Нічого не помогає. Є ідеї як його перемогти?

vviktorgygo
02.03.2023, 23:05
Строго в Fat 32 , качнуть прошиву по новой, и может с другого компа,с другого источника.Все почистить и методом тыка работать. Устранять причину этой ошибки.Почитайте в гугле че за ошибка и как лечиться.Инфа есть.

_Ivan_
03.03.2023, 09:10
Строго в Fat 32 , качнуть прошиву по новой, и может с другого компа,с другого источника.Все почистить и методом тыка работать. Устранять причину этой ошибки.Почитайте в гугле че за ошибка и как лечиться.Инфа есть.

Пробував іншу флешку, інший комп. Те саме.

knyazev
04.03.2023, 21:28
Пробував іншу флешку, інший комп. Те саме.

а інший тюнер не пробував? в цьому тюнері шо не прошиветься якась поломка може якийсь кандьор підсох треба прибором вольтаж звонить таке колись в глобіках було кандьори міняеш прошиваеться а так не а 7601 вже не нові багато хто не виключае з розетки на діжурці кандьори лягають швидко

Anthrax
04.03.2023, 21:48
Помилка контрольної суми - якщо вам то щось каже...

_Ivan_
05.03.2023, 17:20
Помилка контрольної суми - якщо вам то щось каже...

Каже. Але мені більше цікавить як вирішити. Вже кілька флешок пробував, на 2 компах, вінда і лінукс.

_Ivan_
05.03.2023, 17:28
а інший тюнер не пробував? в цьому тюнері шо не прошиветься якась поломка може якийсь кандьор підсох треба прибором вольтаж звонить таке колись в глобіках було кандьори міняеш прошиваеться а так не а 7601 вже не нові багато хто не виключае з розетки на діжурці кандьори лягають швидко

В глобіках якщо не помиляюсь не прошивалось якщо не було 5в, компорт не конектився.
Напруга з блока живлення 12,2в, з лампочкою теж. На всякий випадок пробував інший - без результату. Висохший електролітів немає, тай їх там раз два і закінчились.. Єдина зацепка - кренка 1117, та що на скріні. На вході 3,3в, на виході 1,5в. Щось смущають ці 1,5, але не знаю скільки має бути, боюсь піднімати до 1,8. Є інфа скільки має бути після тієї кренки?

Щось тут зображення не показується по ссилці, вставляю пряму на зображення https://ibb.co/wy3zpRv

korpahec
05.03.2023, 18:11
Добрий вечір!
Мав в руках 7601 щось забув спробувати добавити супутник астра 19 сусід дуже хоче я думаю так як він став простим тюнером малиб піти любі супутники.

Jurik20.03
05.03.2023, 18:32
Добрий вечір!
Мав в руках 7601 щось забув спробувати добавити супутник астра 19 сусід дуже хоче я думаю так як він став простим тюнером малиб піти любі супутники.

Думаю да. Я на 7600 и 7602 с операторскими прошивками 75e добавлял без проблем,а перепрошитый 7601 в FTA тоже не должен сопротивлятся.

vviktorgygo
05.03.2023, 19:40
Добавиться любой , главное,чтоб тарель на него настроена была.

kotiaj
05.03.2023, 20:16
Добавиться любой , главное,чтоб тарель на него настроена была.
Добавитись то добавиться, але під великим питанням чи зможете на ньому засканувати певні трансподери? :D

s_girz
05.03.2023, 20:33
Ашо вручную вбить нужные трансподеры кебы немае.

korpahec
05.03.2023, 22:11
kotiaj! Що може і не просканувати всі транспондери чищо.

kotiaj
05.03.2023, 22:30
Ашо вручную вбить нужные трансподеры кебы немае.
От і вбий і проскануй, кебальщик. Розкажеш що засканував з 75Е, або 11034 з 13Е. Як мінімум у віасатовській прошивці сканується не багато. Я ту гадость і так видаляв, але це просто як констатація факту.

sergeyss9
05.03.2023, 22:39
kotiaj! Що може і не просканувати всі транспондери чищо.

Треба пробувати , ресивер своєрідний , з своїми приколами .

vlad281073
06.03.2023, 21:59
Нормально він сканує всі транспондери, непогана заміна всім старим глобікам

knyazev
07.03.2023, 18:32
В глобіках якщо не помиляюсь не прошивалось якщо не було 5в, компорт не конектився.
Напруга з блока живлення 12,2в, з лампочкою теж. На всякий випадок пробував інший - без результату. Висохший електролітів немає, тай їх там раз два і закінчились.. Єдина зацепка - кренка 1117, та що на скріні. На вході 3,3в, на виході 1,5в. Щось смущають ці 1,5, але не знаю скільки має бути, боюсь піднімати до 1,8. Є інфа скільки має бути після тієї кренки?

Щось тут зображення не показується по ссилці, вставляю пряму на зображення https://ibb.co/wy3zpRv

може флеш лягла ну та шо в тюнері ну і саме хуже як проц дуріе ото попозвониш я так поняв ти на принцип пішов прошить його полюбому як зробиш цей тюнер напиши тут шож було удачі тобі

knyazev
07.03.2023, 18:55

подивився я фото по твоїй ссилці червона стрелка ото на стабілізатор перепаяв би ти його в мене не раз з цими стабілізаторами проблеми були особинно в т2 тюнерах ну як не то флеш якби з другого тюнера перепаять феном кандьорів там три думаю ти їх перевірив

_Ivan_
07.03.2023, 20:26
подивився я фото по твоїй ссилці червона стрелка ото на стабілізатор перепаяв би ти його

Не найшов схеми, не знаю скільки там має бути. Зараз 1,5 після нього. 1,8 не рискую, щоб взагалі не добити.

_Ivan_
07.03.2023, 20:31
може флеш лягла ну та шо в тюнері ну і саме хуже як проц дуріе ото попозвониш я так поняв ти на принцип пішов прошить його полюбому як зробиш цей тюнер напиши тут шож було удачі тобі

Не так щоб на принцип пішов, просто бажано би зробити. Але схоже все таки не вийде, вже всяко пробував. Є СН341, але там його не підключиш я так зрозумів. І флеш напряму не підкинеш. Якщо є варіанти, розгляну.

knyazev
07.03.2023, 22:09
Не найшов схеми, не знаю скільки там має бути. Зараз 1,5 після нього. 1,8 не рискую, щоб взагалі не добити.

отой стабілізатор попробуй заміни шо стрелка на нього показуе я в т2 тюнерах їх часто міняв і запускав і досі роблять феном нагрів пінцетом зняв такий самий поклав і прогрів ну я ше на термопасту алюміньки кусок потом зверху клею бо стабілізатор от перегрева лягае ну а не поможе тоді флеш так само замінить з такого ж тюнера ну я чогось таки на отой стабілізатор грішу ось поміняй його вони дешеві були

knyazev
07.03.2023, 22:31
Не так щоб на принцип пішов, просто бажано би зробити. Але схоже все таки не вийде, вже всяко пробував. Є СН341, але там його не підключиш я так зрозумів. І флеш напряму не підкинеш. Якщо є варіанти, розгляну.

ну програматор сн341 поможе як флеш не лягла і флеш феном випаювать треба це не глобік і треба образ флеші стягти з робочої і чі цей програматор цю флеш потягне він вже древній попробуй зразу перепаять отой стабілізатор на 4 вивода якшо не запуститься тоді муч флеш

_Ivan_
07.03.2023, 22:34
отой стабілізатор попробуй заміни шо стрелка на нього показуе я в т2 тюнерах їх часто міняв

Так я не знаю на скільки він тут має бути. Вони бувають на різні напруги, і всі 1117. В мене зараз після нього 1,5в, такого другого тюнера нема під рукою щоб там перевірити. В глобіках вони на 1,8, але якось страшно такий сюди ставити, би взагалі його на зажмурити.

knyazev
07.03.2023, 22:54
Так я не знаю на скільки він тут має бути. Вони бувають на різні напруги, і всі 1117. В мене зараз після нього 1,5в, такого другого тюнера нема під рукою щоб там перевірити. В глобіках вони на 1,8, але якось страшно такий сюди ставити, би взагалі його на зажмурити.

тюнер всерівно і щас жмур другого такого довго ждать я шо написано зверху на деталі точно з таким написом купляв і впаював а ляже так він і так лежить вовка бояться тюнер не справиш як 1117 написано зверху і форма така ж впаюй всерівно він дохлий а так дивись запустиш

1Toha
07.03.2023, 23:36
скільки приходилося мати з ними діло напруга стабілізації завше була вказана на корпусі

kotiaj
08.03.2023, 01:16
скільки приходилося мати з ними діло напруга стабілізації завше була вказана на корпусі
Тільки не завжди вона фіксована, є й регульовані. І взагалі, чого ви причепились до того стабілізатора? :confused: Один підкине дурну ідею, другий підхватить - і понеслось.
ну програматор сн341 поможе ... Ви нічого не переплутали, точно про флеш з Strong SRT7601 мову ведете?
...вовка бояться тюнер не справиш як 1117 написано зверху і форма така ж впаюй всерівно він дохлий а так дивись запустиш
З таким підходом наврят чи запустиш, але ще 10 таких само "положиш" точно.

korpahec
08.03.2023, 01:48
Доброї ночі!
Вчора просканував на 7601 супутник астра 19 транспондери вводив в ручну все показує.

knyazev
08.03.2023, 07:46
Тільки не завжди вона фіксована, є й регульовані. І взагалі, чого ви причепились до того стабілізатора? :confused: Один підкине дурну ідею, другий підхватить - і понеслось.
Ви нічого не переплутали, точно про флеш з Strong SRT7601 мову ведете?

З таким підходом наврят чи запустиш, але ще 10 таких само "положиш" точно.
ну так підкажи кращу ідею всім буде цікаво критикувати ми всі мастера а треба тюнер запустить я ці стабілізатори сто раз перепаював і тюнера працюють як ти мав діло по ремонту з 7601 так підкажи тюнер не розкручений інфи мало по ньому я для цього і зробив цю тему по 7601

kotiaj
08.03.2023, 11:01
...я ці стабілізатори сто раз перепаював і тюнера працюють...
Це не критика, а основний принцип ремонту. Гадання тут не проходить. Так можна тицьнути пальцем в любе-рябе, бо колись його міняв в якійсь шарманці. Якщо стабілізатор видає більш-меньш адекватну напругу, то для чого його міняти? Подивіться яка напруга на ньому вказана, якщо ADJ, то вивчайте його обв'язку та даташит і вирахоіуйте калькулятором напругу згідно обв'язки. Дивіться на пульсації цієї напруги. Якщо щось дійсно не так- тоді інша справа, міняйте дефектні елементи, але ж не в сліпу.
P.S. дане обговорення нагадує ситуацію, коли три санітари, скориставшись відсутністю хірурга, зарвались в операційний зал, бігають зі скальпелями та вирішують що відрізати пацієнту, який вже під наркозом і втікти не може.

kotiaj
08.03.2023, 12:13
Доброго дня. Придивився, в кінці після завантаження першої полоски пише "Виявлено помилка CRC", і тоді перезагрузка. Флешки міняв, по різному форматував, тюнер на заводські скинув. Нічого не помогає. Є ідеї як його перемогти?
Запитаю на всякий випадок. А тюнер точно 7601. В системній інформації який серійний номер?
І ще один момент: прошивати без підключеної антени пробували? Цим хочу перевірити одну мислю, можливо це й дурня, перевірити не маю можливості - тюнер прошивається не з флешки, а підхватує якусь ліву прошивку через супутник.

knyazev
08.03.2023, 12:20
Це не критика, а основний принцип ремонту. Гадання тут не проходить. Так можна тицьнути пальцем в любе-рябе, бо колись його міняв в якійсь шарманці. Якщо стабілізатор видає більш-меньш адекватну напругу, то для чого його міняти? Подивіться яка напруга на ньому вказана, якщо ADJ, то вивчайте його обв'язку та даташит і вирахоіуйте калькулятором напругу згідно обв'язки. Дивіться на пульсації цієї напруги. Якщо щось дійсно не так- тоді інша справа, міняйте дефектні елементи, але ж не в сліпу.
P.S. дане обговорення нагадує ситуацію, коли три санітари, скориставшись відсутністю хірурга, зарвались в операційний зал, бігають зі скальпелями та вирішують що відрізати пацієнту, який вже під наркозом і втікти не може.

це так з калькюлятором тюнер можна тиждень справлять міняеш деталь тіки з таким же написом і тюнер робе я цих стабілізаторів в т2 тюнерах пригорщю перепаяв і тюнери роблять а в 7601 мені не приходилось це Ivan написав в цій темі шо в 7601 прошивка не лізе от і поїхало раніше в глобіках тоже не лізла прошива як кандьори лягали а ти видно парень головастий поможи Ivan тюнер оживить та напишіть в темі шо боліло і тобі виразим респект

knyazev
08.03.2023, 12:58
Запитаю на всякий випадок. А тюнер точно 7601. В системній інформації який серійний номер?
І ще один момент: прошивати без підключеної антени пробували? Цим хочу перевірити одну мислю, можливо це й дурня, перевірити не маю можливості - тюнер прошивається не з флешки, а підхватує якусь ліву прошивку через супутник.

це якраз не дурня ти все првильно пишеш запроста можить 7601 підхвачувать прошиву не з флешки а з антени з базового віасатовського транспондера от вона і не лізе бо цеж 7601 а на віасаті прошива виключно для 7602 та 7600 а тюнер 7601 треба флешкою прошивати при відключеному кабелю антени ну і треба перевірить в інформації чи це дійсно 7601 бо може тіки на корпусі написано 7601 а плата від 7600 бо в 7600 прошива від 7601 не полізе з флешки бо в цій темі прошива виключно для 7601

_Ivan_
08.03.2023, 14:06
Вітаю. По стронгу 7601. Не вірив що поможе, але все таки поміняв ті 3 конденсатори, хоч ємність і еср в них нормальні. І таки не помогло. З глобіка підкинув 1117 той що на 1,8в, там він видавав 1,25в. Чому - хз, це ж нерегульований стабілізатор, кз нема. Та і грілось би щось, 1117 в тому числі. Тоді ризикнув і від зовнішнього БЖ подав туди 1,8в - результат той що був. помилка CRC. Більше ніж 1,8 подавати не ризикував, так як не знаю скільки там повинно бути. Перепаювати флеш або проц не варіант, можна зовсім зажмурити його, так хоч включається. Та і не маю флеша чи проца. Якщо колись такий ще опиниться в руках, треба поміряти що там на тому стабілізаторі. Ідей більше немає, осцилографа теж, треба дати йому спокій.

kreshnot
08.03.2023, 14:14
З глобіка підкинув 1117 той що на 1,8в, там він видавав 1,25в. Чому - хз, це ж нерегульований стабілізатор, кз нема. Та і грілось би щось, 1117 в тому числі. .
на родной микросхеме что написано?

_Ivan_
08.03.2023, 14:40

Системну інформацію вже не можу подивитись, так як скинув на заводські, тепер не можу пройти базовий транспондер щоб попасти в меню. На корпусі серійник починається на 7601, навряд чи плата інша. Пробував з антеною і без.

_Ivan_
08.03.2023, 14:46
на родной микросхеме что написано?

https://ibb.co/K5McNQp

Запаяти можна краще, але вже не став тим сильно перейматись.
P. S. Як тут вставляти зображення, щоб було зразу видно картинку?

sergeyss9
08.03.2023, 15:01
Системну інформацію вже не можу подивитись, так як скинув на заводські, тепер не можу пройти базовий транспондер щоб попасти в меню. На корпусі серійник починається на 7601, навряд чи плата інша. Пробував з антеною і без.

Жмем кнопку назад і попадаєм в головне меню.

_Ivan_
08.03.2023, 15:03
Жмем кнопку назад і попадаєм в головне меню.

Жав не раз, постійно вискакує значок виду "стоянка заборонена" і не спрацьовує.

kotiaj
08.03.2023, 15:09
... З глобіка підкинув 1117 той що на 1,8в, там він видавав 1,25в. Чому - хз, це ж нерегульований стабілізатор, кз нема. Та і грілось би щось, 1117 в тому числі. Тоді ризикнув і від зовнішнього БЖ подав туди 1,8в - результат той що був...
:super: Можна в якості інструкції зразу ж закидати в шапку нової теми: Як вбити ресивер.
На фото 1117 на 1,5V.
Щоб з чистою совістю виносити вердикт "ремонту не підлягає", в точку 1,5В краще примусово з стороннього БЖ подавати зразу 12В і без обмеження по струму, щоб проц, флеш, пам'ять довго не мучилися і зразу дим пустили.

kotiaj
08.03.2023, 16:52
...раніше в глобіках тоже не лізла прошива як кандьори лягали...
Ви навіть уявити собі не можете яка пропасть між глобіками та стронгами 7600...02 з любої точки зору, як з софтової, так і по залізу, та й по якості зборки також. Тут ніякі аналогії між ними навіть близько не можна наводити.

knyazev
08.03.2023, 18:53
Ви навіть уявити собі не можете яка пропасть між глобіками та стронгами 7600...02 з любої точки зору, як з софтової, так і по залізу, та й по якості зборки також. Тут ніякі аналогії між ними навіть близько не можна наводити.

краще придумай як Ivan тюнер 7601 запустить вся надія на тебе бо я 7601 ящиками настраював але не ремонтував ніразу 7601 і 7600 та 7602 поламані мені не попадалися ніразу я з чим стикався пишу а глобіки я по три ящика в тиждень заказував а на ремонт і прошивки носили їх десятками в день я як бачу шо поломка тюнера глибока предлагаю купити в мене новий тюнер і з ним рік прошивки безкоштовно а поламаний тюнер в більшості брати назад не хочуть тоді я з двох трьох один зроблю а як хотій прийде бувае посижу попаяю з т2 тюнерами в мене все теж саме

kotiaj
08.03.2023, 20:34
краще придумай як Ivan тюнер 7601 запустить...
Я пропоную через вікно.
Якщо заради принципу, то купити робочий 7600 і перепаяти з нього BGA флеш. Але то будуть ще не всі витрати. Наврят чи _Ivan_ має чим і зможе її перепаяти. За цю процедуру спеціалісти візьмуть ще як мінімум вартісь одного 7600, і то якщо по блату. Що така заміна допоможе ще не факт, але почати з найпростішого.

_Ivan_
08.03.2023, 20:52
Я пропоную через вікно.
Якщо заради принципу, то купити робочий 7600 і перепаяти з нього BGA флеш. Але то будуть ще не всі витрати. Наврят чи _Ivan_ має чим і зможе її перепаяти. За цю процедуру спеціалісти візьмуть ще як мінімум вартісь одного 7600, і то якщо по блату.

Заради принципу вже краще купити інший 7601, прошити і сказати що все гуд :D:D:D
Але в даному випадку воно мені не настільки принципово.

kotiaj
08.03.2023, 21:00
Заради принципу вже краще купити інший 7601, прошити і сказати що все гуд ...
Якщо добре платять за прошивку, то як варіант. А не простіше просто пояснити що апарат не приймає прошивки і віддати як є?

_Ivan_
08.03.2023, 21:20
А не простіше просто пояснити що апарат не приймає прошивки і віддати як є?

Так і буде. Той тюнер мент один через знайомих передав, було б добре зробити для галочки. Ну, не судьба значить.

knyazev
08.03.2023, 21:27
Я пропоную через вікно.
Якщо заради принципу, то купити робочий 7600 і перепаяти з нього BGA флеш. Але то будуть ще не всі витрати. Наврят чи _Ivan_ має чим і зможе її перепаяти. За цю процедуру спеціалісти візьмуть ще як мінімум вартісь одного 7600, і то якщо по блату. Що така заміна допоможе ще не факт, але почати з найпростішого.

а чим вони різняться ці 7601 від 7600 та 7602 образом прошивкою флеші чи флеші різні бо я ніразу їх не розкривав настроїв та віддав поламаних не було 7601 програматором можна флеш в 7602 чи в 7600 перешити чим вони різняться по желізу якби 7601 під віасат зашить двіж би пішов

vviktorgygo
08.03.2023, 21:33
Мир антен ком юа Гайворон есть 7601по 297грн новые.Может проще купить,прошить и не мучаться.

knyazev
08.03.2023, 21:40
Так і буде. Той тюнер мент один через знайомих передав, було б добре зробити для галочки. Ну, не судьба значить.

я думав твій тюнер віддай і не парся на ньому бабло не злупиш хотілось би понять шо в них лягае я ніодного з 76-х поломаного не бачив я як стрелку побачив думав стабілізатор як т2 принесуть оті маленькі там зразу міняй стабілізатор і підключай робе полюбому

knyazev
08.03.2023, 21:44
Мир антен ком юа Гайворон есть 7601по 297грн новые.Может проще купить,прошить и не мучаться.

ось ше дешевше по 272 гр https://4tv.in.ua/resivery-sat-t2-android-iptv/platnoe-televidenie/xtra-tv-box-verimatrix

_Ivan_
08.03.2023, 21:53
я думав твій тюнер віддай і не парся на ньому бабло не злупиш хотілось би понять шо в них лягае я ніодного з 76-х поломаного не бачив я як стелку побачив думав стабілізатор як т2 принесуть оті маленькі там зразу міняй стабілізатор і підключай робе полюбому

В мене до речі є т2 Q-148. Сигнал пропадає. Показує, потім трохи посипле, і знов показує. І так постійно. Я вже і забув про нього. Родича одного, я йому тимчасово дав інший на заміну. Я вже і не памятаю, що я там робив. Електроліти міняв само собою, не помагало. Є може там якісь типовухи, крім електролітів? Кренка 1117 є там чи нема не памятаю, як є то мав би перевірити.

kotiaj
08.03.2023, 21:59
а чим вони різняться ці 7601 від 7600 та 7602...
Між собою по "залізу" нічим, абсолютно ідентичні. Відмінності чисто софтового характеру. Фото материнки було декілька повідомлень вище, вся начинка як на долоні. https://ibb.co/wy3zpRv
...7601 програматором можна флеш в 7602 чи в 7600 перешити чим вони різняться по желізу якби 7601 під віасат зашить двіж би пішов з даними ресиверами це авантюра та глухий номер, без варіантів.

knyazev
08.03.2023, 23:08
Між собою по "залізу" нічим, абсолютно ідентичні. Відмінності чисто софтового характеру. Фото материнки було декілька повідомлень вище, вся начинка як на долоні. https://ibb.co/wy3zpRv
з даними ресиверами це авантюра та глухий номер, без варіантів.

а я все не тіряю надежд 7601 в віасат перешивать їх багато бабло б потекло

knyazev
08.03.2023, 23:25
В мене до речі є т2 Q-148. Сигнал пропадає. Показує, потім трохи посипле, і знов показує. І так постійно. Я вже і забув про нього. Родича одного, я йому тимчасово дав інший на заміну. Я вже і не памятаю, що я там робив. Електроліти міняв само собою, не помагало. Є може там якісь типовухи, крім електролітів? Кренка 1117 є там чи нема не памятаю, як є то мав би перевірити.

цих т2 багато всяких таскали ось недавно strong робив той шо ше в началі т2 були запустив прошив последньою прошивою помню одне время як понесли оті маленькі т2 ото в кожному стабілізатор міняв і прибор не витягав а глянь на плату як есть в ньому 1117 то поміняй може запустиш поломка похожа

kotiaj
08.03.2023, 23:46
а я все не тіряю надежд 7601 в віасат перешивать їх багато бабло б потекло
Якщо це й могло б когось цікавити в тій чи іншій мірі, то це віасатовців - але в реальності все швидше навпаки. Якщо вони не зроблять, то крім них не зробить ніхто. Навіть якби повірити в утопію що хтось переробив 7601 на 00 чи 02, то що робити з серійними номерами тюнерів 7600, яким боком іх підсунути віасату?

knyazev
09.03.2023, 09:24
Якщо це й могло б когось цікавити в тій чи іншій мірі, то це віасатовців - але в реальності все швидше навпаки. Якщо вони не зроблять, то крім них не зробить ніхто. Навіть якби повірити в утопію що хтось переробив 7601 на 00 чи 02, то що робити з серійними номерами тюнерів 7600, яким боком іх підсунути віасату?

я сам дивуюсь віасату вони зразу тіки екстра закрився повинні були прідключати 7601 в свої абоненти скільки народу пішло просто купили обичні чи combo тюнера чи перешили 7601 в обичний і тепер більше їх в платні абоненти не втягнеш ну поки не позакривали всі канали шо відкрили це точно

_Ivan_
09.03.2023, 18:09
я сам дивуюсь віасату вони зразу тіки екстра закрився повинні були прідключати 7601 в свої абоненти скільки народу пішло просто купили обичні чи combo тюнера чи перешили 7601 в обичний і тепер більше їх в платні абоненти не втягнеш ну поки не позакривали всі канали шо відкрили це точно

Багато ще пішли і купили віасатовський тюнер. Може на це і був розрахунок.

knyazev
09.03.2023, 22:39
народ в нас жадний то купить а то тюнер 7601 який вже есть перешив і ти на віасаті не раз бувало шо за ремонт і прошивку старого тюнера платили частинами в результаті більше чим новий з годовою бесплатною прошивкою і з т2 тюнерами те ж саме

Anthrax
10.03.2023, 11:41
Навіть якби повірити в утопію що хтось переробив 7601 на 00 чи 02, то що робити з серійними номерами тюнерів 7600, яким боком іх підсунути віасату?

Може хто в курсі, куди ці серіальні номери прописуються?

Якщо вони є в софті (ПО), то можна спробувати приймач привести до нормального виду тими способами, які вже тут описані, зняти після того всього ДАМП ПО і підсунути його іншим приймачам. Ну раз залізо в них однакове, то типу якась логіка в цьому є. Інша закавика - де найти такий програматор та на скількох приймачах таке проканає - бо клони з однаковими серіалами не пройдуть. В усякому разі я в останньому сумніваюся, аби на кількох одне і те ж ПО спрацювало, віасат це бачитиме. Але то вже інше питання, перше - зверху викладено.

Хто зрозумів, що до чого - відгуки велкам сюди.

До речі, є там на платі материнки 2 роз"єми, у призначенні яких я не впевнений. Отой біля проца на 7 контактів може бути якраз для ЖТАГа, якщо сама можливість роботи по ньому в даному проці не заблокована.
Може й ні.

Га? :))):ukr:

kotiaj
10.03.2023, 12:48
...бо клони з однаковими серіалами не пройдуть...віасат це бачитиме... Яким чином оператор щось може побачити? Хіба що антена працює в режимі прийом-передача, або особисто
хтось приїде і перевірить S.N.. Якраз клони і працювали б, але оператора це не хвилює ніграма. тому що клонувати дані апарати нереально ніякими доступними програматорами, простіше кукурузником до Марса долетіти. От читають віасатовці наші марення під пиво з попкорном та душаться від сміху.