Просмотр полной версии : Приставка selenga t20di не включается
Wild2012
15.05.2021, 16:42
Здравствуйте. У меня приставка selenga t20di не включается. Горит красная лампочка.
Я слышал есть какой-то способ войти в режим аварийного восстановления прошивки ?
Да, скорее всего прошивка слетела, у меня было такое.
Здравствуйте. У меня приставка selenga t20di не включается. Горит красная лампочка.
Я слышал есть какой-то способ войти в режим аварийного восстановления прошивки ?
скорее всего прошивка слетела.
vviktorgygo
17.02.2022, 17:16
А может блок питания - высох внутри.
Ось пробуйте, гірше не буде
Да, скорее всего прошивка слетела, у меня было такое.
А может блок питания - высох внутри.
Ще би чашка випитої кави та добру ворожку... Адже ніякої інформації про нутрощі ресивера, після яких маніпуляцій з ресивером це сталось, що зроблено для відновлення користувачем не надано. Ось така казка, малята.:confused:
Ще би чашка випитої кави та добру ворожку...
Ось пробуйте, гірше не буде
Тут 50/50. Якщо причина дійсно в БЖ, а лікувати дефект "заліза" програмними методами, то можна й "дореанімуватись" до конкретної цеглини.
Тут 50/50...
Ну, стовідсоткової гарантії не дають навіть при аналізі ДНК.
...Якщо причина дійсно в БЖ, а лікувати дефект "заліза" програмними методами, то можна й "дореанімуватись" до конкретної цеглини...
Так до всього потрібно підходити комплексно, тоді і ймовірність позитивного виходу зростає в рази. Але при відсутності хоч якої-небудь інформації, окрім світіння червоної(зауважте, навіть не світлодіода) лампочки важко щось порадити. Все це називається ворожінням на кавовій гущі, тому й написав:
Ще би чашка випитої кави та добру ворожку..
Якось так.:o
Не издает ли тихий писк если прислушаться рядом с ним?
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc. Перевод: zCarot