Просмотр полной версии : На Віасатовському тюнері не працюють 3 канали Амоса.
Здравствуйте, активував людині Віасатовський тюнер SRT 7602, на моїй антенній системі всі канали пакету сімейний працювали нормально, підключив клієнту, 3 канали не працюють СТБ, АЙСІТІВІ, НОВИЙ, до цього на цій же антені ці канали на старому супутниковому ресивері працювали нормально, підрегулював антену до рівня і якості сигналу 100%, в заводські скидав, по новому Віасат сигнал включав, порти фізично і програмно міняв, результату не дало, думаю причина може бути в комутаторі, кабелі, контактах ефроз'ємів, там звідки має бути сигнал Амоса верхушка дерева, але якість сигналу 100%. В техпідтримці Віасата мені сказали теж саме. В клієнта подвійні головки, на другому дайсіку і кабелі теж саме. В чому ще може бути причина?
А решта каналів на 11140 H працюють?
hunter-001
14.02.2020, 21:16
В техпідтримці Віасата мені сказали теж саме. Там сидят люди которые отвечают по монитору.Как вариант подключить одинарную голову напрямик к тюнеру.
Была такая же проблема с Интером на 12437V,замена головки решила проблему.
А решта каналів на 11140 H працюють?
Попробую ще підключити одинарну головку напряму. на 11140 все працює, ці 3 канали що непрацюють, якщо не помиляюся на 11247 точно цифри не памятаю, але цей транспондер на старих ресиверах на Амосі не працював...
Ці канали на Амосі транслюються згідно флісата на:
12297 H DVB-S2/8PSK MPEG-4 45000 2/3
11175 H DVB-S/MPEG-2 30000 3/4
11140 H DVB-S/MPEG-2 DVB-S/MPEG-4 30000 3/4
korpahec
14.02.2020, 22:01
Elkom! Добрий вечір!
Причин багато замініть дісек кабель від дісека до головок замініть кабель попробуйте головки поміняти.
Всяке буває!
А взагалі нетреба братись заці тюнера!
В мого сусіда так глюкнув тюнер що замість каналів було знак питання справляв йому два рази.
Шоу тільки починається!!
Ці канали на Амосі транслюються згідно флісата на:
12297 H DVB-S2/8PSK MPEG-4 45000 2/3
11175 H DVB-S/MPEG-2 30000 3/4
11140 H DVB-S/MPEG-2 DVB-S/MPEG-4 30000 3/4
Так duman, ці 3 канали в них транслюють на транспондері 12297 H DVB-S2/8PSK MPEG-4 45000 2/3...
Мені теж не подобається робота цих ресиверів, але люди звертаються, то що переводити людей на EXTRA TV?
sergeyss9
16.02.2020, 13:55
Здравствуйте, активував людині Віасатовський тюнер SRT 7602, на моїй антенній системі всі канали пакету сімейний працювали нормально, підключив клієнту, 3 канали не працюють СТБ, АЙСІТІВІ, НОВИЙ, до цього на цій же антені ці канали на старому супутниковому ресивері працювали нормально, підрегулював антену до рівня і якості сигналу 100%, в заводські скидав, по новому Віасат сигнал включав, порти фізично і програмно міняв, результату не дало, думаю причина може бути в комутаторі, кабелі, контактах ефроз'ємів, там звідки має бути сигнал Амоса верхушка дерева, але якість сигналу 100%. В техпідтримці Віасата мені сказали теж саме. В клієнта подвійні головки, на другому дайсіку і кабелі теж саме. В чому ще може бути причина?
Колись теж мав геморой з налаштуванням 7600 - теж канали не прописувались і біс ключі не вводились. Потім через деякий час оновилось п.з. ресивера і все наладилось.
korpahec
16.02.2020, 22:44
Добрий вечір!
В моєму селі мало купують ті ресівери але три мої знайомі питали мене що взяти я сказав краще екстру там простіше купили і проблем ненаблюдаєм.
Купували через оператора я цим незаймаюсь тай правда з антенами вмене затихло Т2 немає внас є інтернет 100 мгб швидкість.
Колись теж мав геморой з налаштуванням 7600 - теж канали не прописувались і біс ключі не вводились. Потім через деякий час оновилось п.з. ресивера і все наладилось.
А для чого там ви вводили ключі? Там же сам оператор видає всі відкриті канали?
vviktorgygo
17.02.2020, 00:36
А для чого там ви вводили ключі? Там же сам оператор видає всі відкриті канали?А вы в курсе, что там можно еще досканировать, и добавить каналы ,и спутники. А для каналов в бисс кодировке, можно ввести и ключи.Так ,как там нет много каналов.Оператор жадный, и не вшил русских каналов.
Добрий вечір!
В моєму селі мало купують ті ресівери але три мої знайомі питали мене що взяти я сказав краще екстру там простіше купили і проблем ненаблюдаєм.
Купували через оператора я цим незаймаюсь тай правда з антенами вмене затихло Т2 немає внас є інтернет 100 мгб швидкість.
А в основному люди дивляться ТВ через СМАРТприставки, чи просто через комп'ютер?
Всім ДЯКУЮ ! Замінив головку, все запрацювало як треба, і раніше думав що це може бути головка, але не зачіпав її бо сам тільки рік як її цим людям поставив нову, і на їх прохання доставив їм ще канали Хотбірда на цей же ресивер...
dimonster
27.09.2020, 08:54
Хлопці, мені віддали ресивер Viasat (Strong) srt 7700. У комплекті є картка, але абонплату люди не платили вже років п'ять. Чи можу я на цьому ресивері дивитися хоча б відкриті канали без абонплати? Я спробував просканувати відкриті канали, ресивер щось знаходить, але не показує, бо не можу вийти з меню. А при запуску ресивера він пише, що нема сигналу та пропонує зайти в меню
kreshnot
27.09.2020, 11:46
Чи можу я на цьому ресивері дивитися хоча б відкриті канали без абонплати?
ресивер блокируется провайдером
vviktorgygo
27.09.2020, 12:03
Разобрать на запчасти, конденсаторы, и другое ценное выпаять.
stepan71
27.09.2020, 15:07
Разобрать на запчасти, конденсаторы, и другое ценное выпаять.
Кандёры там не супер пуперские .
А ремонтировать другие тюнера надёжней
с новых запчестей а не с барахолки .
korpahec
27.09.2020, 15:50
Привіт!
Я такий мав тюнер Viasat (Strong) srt 7700, сусід купив екстру тв, мені віддав на згадку, пригодився тільки блок живлення, більш там нічого немає цікавого, а ремонтувати краще ресівери, з нових деталей, як говорить stepan71.
Сегодня и мне пришлось столкнуться с проблемой отсутствия каналов СТБ ICTV Новый м1 м2 ....Все они на спутнике Амос 12297 45000(если не попутал ).Шо только не делал-и антенну проверил на сигнал и кабель треснутый сменил ....и дисик менял ....и голову подкидывал (старую но рабочую) и нифига! Есть может опыт с какими определёнными марками конверторов эти приставки ладят ?
vviktorgygo
22.01.2021, 20:28
Есть опыт работы с ними, как бы работают с любыми конверторами. Больше 30 шт установил. Правда последний, полгода назад. Жалоб особо нету.
serbaurij5
22.01.2021, 20:35
Я теж підкидував стару робочу, не допомогло- поставив нову, запрацювало. Зазвичай, потрібно усі міняти, бо ці Г.. Тюнери дуже капризні. Буває, що одна стара, але робоча, не дає працювати сусідній новій. Ще можна спробувати перевірити вашу головку, це відєднати від дісека почерзі остальні, або на пряму до головки. Але чи ці тюнера зможуть побачити напряму без дісека, ще питання. Зними один геморой.
Напряму без дисика видит Астру это точно! Но там базовый транс или сам спутник есть базовым для тюнера .А вот когда напряму голова с Амосом подключена то тюнер требует проверить настройки или не получает сигнал с базового (что то типа этого писалось) невозможно даже открыть список каналов.Выходит что надо минимум две головы чтоб были подключены -каналы разбросаны то.А ещё момент -тюнер сам подстроиться под дисек или там по умолчанию какие то стандартные установки и надо следовать только им ? имею ввиду если тюнер включился с дисиком Амос 3 -й порт то и на антенне надо переставить Амос на 3-й порт ?
vviktorgygo
22.01.2021, 20:59
Какая модель. Если 7602 то он сам настраиваеться под дисек.А вообще порты дисека лучше самому выставить. У меня всегда настройки свои - Амос -1 Астра -2 Хотбирд-3 Вторую тарелку подключаю в 4 порт.
vviktorgygo
22.01.2021, 21:07
Смотрите в каком номере порта дисека находиться Амос , такой порт и выставляйте в настройках антенны. Если у вас пишет, что тюнер не получает сигнал с базового транспондера, то либо дисек не выставлен, или головка не рабочая.
Если у вас пишет, что тюнер не получает сигнал с базового транспондера, то либо дисек не выставлен, или головка не рабочая.
Это пишется если голова одна без дисика.И то если это Амос ! Тюнер не может без Астры работать получается -есть Астра в дисике и тюнер работает хоть и не показывают все каналы
vladika-55
22.01.2021, 21:53
Это пишется если голова одна без дисика.И то если это Амос ! Тюнер не может без Астры работать получается -есть Астра в дисике и тюнер работает хоть и не показывают все каналы
Без БАЗОВОГО траспордера тюнер никогда не заработает,а базовый на Аstre.
korpahec
22.01.2021, 23:58
Добрий вечір!
Поросили з ремонтом антени, атам виявився віасат, не вантажився пакет з сіріуса, проблема була у головці, замінив і уваля, також підправив амос ,теж непрацював сигнал, ті стронги чутливі на сигнал.
После замены дисека всё заработало! Я так понял этот тюнер (УТБ 7602 ) настраивается на дисек только раз при первом включении или сбросе настроек . Потом если сам смениш порт дисека возле антенны он не перенастроится под новый порт . Только сам лезиш в установки и меняеш .
Может и на старом бы работало если настройки бы сверил .
vviktorgygo
23.01.2021, 18:31
После замены дисека всё заработало! Я так понял этот тюнер (УТБ 7602 ) настраивается на дисек только раз при первом включении или сбросе настроек . Потом если сам смениш порт дисека возле антенны он не перенастроится под новый порт . Только сам лезиш в установки и меняеш . Возможно если бы вы его с розетки откл , а потом вкл. Он бы и перенастроился бы.
sergeyss9
23.01.2021, 19:26
После замены дисека всё заработало! Я так понял этот тюнер (УТБ 7602 ) настраивается на дисек только раз при первом включении или сбросе настроек . Потом если сам смениш порт дисека возле антенны он не перенастроится под новый порт . Только сам лезиш в установки и меняеш .
Невірна теорія . Не раз доналаштовував канали які не входять в пакет і змінював порти на свої, після налаштування прописував порти клієнта - все працює і ніхто не жалівся. Головне вказати правильний порт на базовий транспондер .
serg1980
03.03.2021, 16:01
ці Г.. Тюнери дуже капризні. Але чи ці тюнера зможуть побачити напряму без дісека, ще питання. Зними один геморой.
Я правило телефонуйте в контору до віасат, а так заміна на т2.
Звонили тогда им и не раз. Это у вас тарелка не настроена или погода плохая сказали!
Сколько сталкивался с ресиверами Виасата и Экстры никогда проблем с сигналом не было. Все проблемы сводились к неточной настройке тарелки и мультифидов и нюансами работы некоторых старых конвертеров с транспондерами DVB-S2 аналогично и с дайсиками - старый тюнер мог переключать а новый стронг нет.
Самыми проблемными конвертерами оказывались Шарпы, которые ставились еще на первые горынычи а самые проблемные дайсики - евроскаи.
korpahec
03.03.2021, 22:02
Привіт! Ось не давно мав діло з віасатом працював сіріус хотбірд амос не працював головка була робоча але прийшлось замінити на іншу стб істіві новий запрацював цей тюнер точно чудо-тюнера.
Сколько сталкивался с ресиверами Виасата и Экстры никогда проблем с сигналом не было. Все проблемы сводились к неточной настройке тарелки и мультифидов и нюансами работы некоторых старых конвертеров с транспондерами DVB-S2 аналогично и с дайсиками - старый тюнер мог переключать а новый стронг нет.
Самыми проблемными конвертерами оказывались Шарпы, которые ставились еще на первые горынычи а самые проблемные дайсики - евроскаи.
Так вот из -за этих нюансов иногда не докажеш клиенту что надо менять головы или дисек для виасатовского тюнера или экстры ! В ответ одно-не может быть -старый тюнер у меня работал уже вон сколько .....Это ты (я )что то не то делаеш может? Ну вызывайте мастера от виасата -та не..-дорого...
У меня на такие случаи есть дежурный стронг 7600 в ФТА режиме. Перед тем как активировать проверяю сигнал если у клиента старый тюнер типа 4100с и сразу озвучиваю цену на обслуживание тарелки, не устраивает - до свидания.
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc. Перевод: zCarot