PDA

Просмотр полной версии : Створення загрузочної флешки з Win7

Elkom
08.02.2020, 21:30
Здравствуйте, для того щоб створити загрузочну флешку з будьяким Win, я так розумію не обов'язково скачувати ISO файл з Win з інтернету, можна і скопіювати потрібну версію Win з загрузочного диску на комп, і потім скористатися програмою UISO, правильно?

sat78
08.02.2020, 21:37
Что то помнится надо какая то программа Rufus ....поправьте меня более опытные товарищи!

Satviewer
08.02.2020, 23:23
Elkom, UltraISO!!! Сам пользуюсь, несколько флешек загрузочных с виндой сделал!! Всё корректно работает! Рекомендую.

Elkom
09.02.2020, 08:54
Elkom, UltraISO!!! Сам пользуюсь, несколько флешек загрузочных с виндой сделал!! Всё корректно работает! Рекомендую.

Саме цю програму я і мав на увазі, вона в мене є, а що до мого питання в першому пості, я правильно думаю?

skaner2222
09.02.2020, 09:20
Здравствуйте, для того щоб створити загрузочну флешку з будьяким Win, я так розумію не обов'язково скачувати ISO файл з Win з інтернету, можна і скопіювати потрібну версію Win з загрузочного диску на комп, і потім скористатися програмою UISO, правильно?

Если хочешь восстановить систему с флешки или другого диска то UltraISO для этой цели не подойдет, нужны другие программы.

Вообще твой пост не совсем понятный, напиши более конкретно для чего тебе это.

RW011
09.02.2020, 09:50
Rufus,UltraISO,Simply Boot Flash Creator и подобные-Утилиты для создания загрузочных флэшек,просто записи на флэшку и др.
UltraISO кроме этого -запись на диски и пр.
Я так понимаю,что человек хочет создать WinPE своей модификации.
Тут может помочь UTmake - утилита для подготовки накопителей в качестве WinPE:
https://usbtor.ru/viewtopic.php?t=272
Более подробнее о создании Своей WinPE описано Здесь:
http://www.oszone.net/8611/Windows_PE
Там описан механизм под Иисту и др.
Алгоритм создания для новых под 7,8,10-тот же.

RW011
09.02.2020, 10:04
Elkom,Я Ваш вопрос понял.Для решения Вашего вопроса лучше сделать ТАК: Сначала создайте для себя ремонтно-загрузочную флэшку типа Стрелец.
Скачать можно Тут:http://nnmclub.to/forum/viewtopic.php?t=1024674
Скачиваете и устанавливаете в любом месте ISO-образ Виндоус(какой Вам нужно).
Запускаете через BIOS вашего Стрельца,там находите утилиту Setup Windows.В ней просто указываете путь к образу Винды и всё.Установка идёт без всяких проблем.
Можно сделать и с UltraISO,но все равно её нужно запустить через какую нибудь систему.

Elkom
09.02.2020, 12:27
Я ще не познайомився зі всіма постами що мені написали, дам відповідь на цей:Если хочешь восстановить систему с флешки или другого диска то UltraISO для этой цели не подойдет, нужны другие программы.

Вообще твой пост не совсем понятный, напиши более конкретно для чего тебе это.

Потрібно поставити Win7 на бук в якому немає дівідірома, значить потрібно ставити з флешки, на офіційному сайті майкрософт 7ки вже немає, якщо не помиляюся, з торентів вінду я ще не качав, є диски з 7кою з яких я її ставив. То моє питання заключалося в тому чи можна скопіювати диск з 7кою на комп, а потім за допомогою ULTRAISO cтворити флешку з якої можна буде ставити 7 на компи?

RW011
09.02.2020, 12:56
Я ще не познайомився зі всіма постами що мені написали, дам відповідь на цей:

Потрібно поставити Win7 на бук в якому немає дівідірома, значить потрібно ставити з флешки, на офіційному сайті майкрософт 7ки вже немає, якщо не помиляюся, з торентів вінду я ще не качав, є диски з 7кою з яких я її ставив. То моє питання заключалося в тому чи можна скопіювати диск з 7кою на комп, а потім за допомогою ULTRAISO cтворити флешку з якої можна буде ставити 7 на компи?
Авжеж можна.Треба Ваш DVD(CD) діск з 7 за допомогою ULTRAISO ,або любої другої програми для створення образу диску перевести знову в образ(iso),а вже з образу зробити флешку за домомогою краще програмою Rufus.А потім через Біос виставити загрузку з флеш,ну а далі вже як звичайно-вказати місце(С),зачекати переніс файлів,по закінченню переносу флешку витащити,а то знову буде вона грузитися.

RW011
09.02.2020, 12:59
Ось Вам Руф-ус,щоб не шукали.

Elkom
13.02.2020, 22:55
Авжеж можна.Треба Ваш DVD(CD) діск з 7 за допомогою ULTRAISO ,або любої другої програми для створення образу диску перевести знову в образ(iso),а вже з образу зробити флешку за домомогою краще програмою Rufus.А потім через Біос виставити загрузку з флеш,ну а далі вже як звичайно-вказати місце(С),зачекати переніс файлів,по закінченню переносу флешку витащити,а то знову буде вона грузитися.

В програмі UltraISO вибрав файли скопіровані з загрузочного диска з 7 кою, щоб їх перевести в ISO вигляд, вибрав місце на компі куди має записатися ISO файл, записую їх, комп видає повідомлення: програма в пробному періоді може записати до 300 мб, це обмеження в ній десь знімається чи в пробному періоді це не можливо?

sergey53
13.02.2020, 23:12
В програмі UltraISO вибрав файли скопіровані з загрузочного диска з 7 кою, щоб їх перевести в ISO вигляд, вибрав місце на компі куди має записатися ISO файл, записую їх, комп видає повідомлення: програма в пробному періоді може записати до 300 мб, це обмеження в ній десь знімається чи в пробному періоді це не можливо?

яке копіювання???? треба з загрузочного диска з Win7 зробити образ диска , а потім програмою ISO уже зробити загрузочну флешку з цього образа.... копіювання файлів тут не проходить.

Elkom
13.02.2020, 23:52
яке копіювання???? треба з загрузочного диска з Win7 зробити образ диска , а потім програмою ISO уже зробити загрузочну флешку з цього образа.... копіювання файлів тут не проходить.

Розумію, значить в пробному періоді UltraIso сама образи не створює, а тільки їх готові записує на носії, правильно?

sergey53
14.02.2020, 07:00
Розумію, значить в пробному періоді UltraIso сама образи не створює, а тільки їх готові записує на носії, правильно?

запускаєш Ultraiso, откриваєш програмою файл в даному разі який у тебе знаходиться в дисководі на ДВД диску .. потім в розділі ІНСТРУМЕНТИ вибираєш --створити образCD і програма створить цей образ, а потім уже робиш загрузочну флешку... все працює.

Anthrax
14.02.2020, 09:57
Ось Вам Руф-ус,щоб не шукали.

Я теж працював з РУФУСом, прога достойна, все просто і доступно, раджу скористатися нею.

Elkom
14.02.2020, 10:22
запускаєш Ultraiso, откриваєш програмою файл в даному разі який у тебе знаходиться в дисководі на ДВД диску .. потім в розділі ІНСТРУМЕНТИ вибираєш --створити образCD і програма створить цей образ, а потім уже робиш загрузочну флешку... все працює.

Так і зробив, ISO файл створив, потім при запису цього файлу на флешку (Transcend 16G) нажав записати, після цього флешка почала то оприділятися то зникати, процесу запису не було, світлодіод на ній загорався і поступово тух, потім потух повністю, металічна частина її нагрілася. Перед записом на нії був один файл, на другий день загрузив бук з підключеною в нього флешкою, вона оприділилася, на ній зявилися скілька файлів, при цьому і назва файлів і флешки оприділилася незрозумілими знаками, почав її форматувати, не форматується, другий раз бук з нею не загрузився, проблеми з нею починаються коли починається на неї запис програмою ULTRAISO. Не розумію це вона була проблемною, чи її такою зробила програма при записі ісофайлу?

sergey53
14.02.2020, 10:54
я так зрозумів що в тебе проблема з самою флешкою раз вона не форматується , програма тут ні причому
в мене таких дві лежить які не форматуються.

sergey53
14.02.2020, 10:56
возьми нову флешку все повинно получиться. можна взяти і прогу Rufus нею ще простіше робити загрузочну флешку

RW011
14.02.2020, 11:47
Так і зробив, ISO файл створив, потім при запису цього файлу на флешку (Transcend 16G) нажав записати, після цього флешка почала то оприділятися то зникати, процесу запису не було,
Скоріш за все на флешці порушилася файлова система.Спробуй спочатку прогнати ії через HDD Low Level Format.Якщо не вийде,тоді треба перевести ії в тестовий режим,а вже потім оновити прошивку.Це-якшо є час.
Простіше купити нову на 8 гиг(цілком хвате).Тільки бери USB2.
Прошивки та інструкції по ремонту флеш-ТУТ:
http://forum.volsat.com.ua/showthread.php?p=357875#post357875

nigroll1
14.02.2020, 12:34
Программу выкладывать не буду ( разрабам тоже с рекламы кормиться надо )
вбиваем в поиск WinSetUpFromUSB идём на сайт разрабов - прога бесплатна - там всё разжёвано до фарша , с видео . руфус конечно нормально , но я пользую эту ... попроще , как раз для меня - ленивого :D

skaner2222
14.02.2020, 17:54

Вот репак UltraISO Premium Edition 9.7.2.3561 (DC 30.09.2019) (& Portable) by Diakov [Multi/Ru] без ограничений.

Примечание!!! По завершении установки будет предложено изменить домашнюю страницу браузера. Не забудьте снять галочку.

Elkom
15.02.2020, 16:03
Взяв другу флешку, все записалося прогою ультраісо, скачав вордовський файл з способами ремонту флешок в яких не завершилося форматування, за допомогою управління дисками поки що відформатувати не вдалося...

skaner2222
15.02.2020, 18:04
Взяв другу флешку, все записалося прогою ультраісо, скачав вордовський файл з способами ремонту флешок в яких не завершилося форматування, за допомогою управління дисками поки що відформатувати не вдалося...

Ставишь Hard Disk Low Level Format Tool запускаешь от администратора, выбираешь флешку, низкоуровневое форматирование, потом обычное форматирование, должно помочь если флешка не совсем убитая.

RW011
15.02.2020, 19:13
У Нас тема превратилась в школу дистанционного обучения с методом многократного повторения:confused:
Я Elkom-у в более ранних постах указал раздел Где и Что смотреть по ремонту флэшки.

Elkom
15.02.2020, 19:45
Ставишь Hard Disk Low Level Format Tool запускаешь от администратора, выбираешь флешку, низкоуровневое форматирование, потом обычное форматирование, должно помочь если флешка не совсем убитая.

Cкачав цю програму, вона теж не може низькорівнево відформатувати цю флешку...

skaner2222
15.02.2020, 19:54
Cкачав цю програму, вона теж не може низькорівнево відформатувати цю флешку...
Она делает это очень долго, нужно дождаться, но если она вообще не может то значит флешке конец.

Elkom
16.02.2020, 13:16
Она делает это очень долго, нужно дождаться, но если она вообще не может то значит флешке конец.

В мене є інша флешка: Kingston 16GB USB 3.0 Спочатку вона була загрузочною з win 10, потім, чи вона була просто стерта, чи просто відформатована не знаю, але зараз після звичайного форматування в win 7, комп бачить на нії тільки 11,2 GB, якщо її низькорівнево відформатувати, потім звичайно, то всі 16 GB з'являться, чи це все потрібно робити на win 10?

nigroll1
16.02.2020, 14:26
В мене є інша флешка: Kingston 16GB USB 3.0 Спочатку вона була загрузочною з win 10, потім, чи вона була просто стерта, чи просто відформатована не знаю, але зараз після звичайного форматування в win 7, комп бачить на нії тільки 11,2 GB, якщо її низькорівнево відформатувати, потім звичайно, то всі 16 GB з'являться, чи це все потрібно робити на win 10?

если попроще... при создании загрузочной флешки диск разбивается на разделы , при простом форматировании не убираются эти разделы , а при "низкоуровневым" сносит всё и появляется реальный размер флеши .

RW011
16.02.2020, 19:20
Иногда уменьшение размера флэшки может быть из-за банального вирусного заражения.Особенно при использовании несанкционированного ПО.:mad:
Попробуй прогнать мощной антивирусной прогой,хотя вряд-ли Это поможет.Как правило "слетают" загрузочные файлы и восстановить их врядли получится.
Теперь про Low Level Format Tool :
Если прога не видит флэшку,то поможет только перевод в тестовый режим с последующей прошивкой .:super:

Elkom
16.02.2020, 19:44
Иногда уменьшение размера флэшки может быть из-за банального вирусного заражения.Особенно при использовании несанкционированного ПО.:mad:
Попробуй прогнать мощной антивирусной прогой,хотя вряд-ли Это поможет.Как правило "слетают" загрузочные файлы и восстановить их врядли получится.
Теперь про Low Level Format Tool :
Если прога не видит флэшку,то поможет только перевод в тестовый режим с последующей прошивкой .:super:

В цій темі люди написали багато корисної інформації, ДЯКУЮ! А що стосується потужних антивірусників, сам в основному користуюся NOD32, Ви б які порадили?

RW011
17.02.2020, 09:35
Як базовий захист в Мене теж NOD32.Раджу періодично "проганяти"нашим національним сканером Zillya! Сканер:
https://zillya.ua/zillya-skaner-0

RW011
18.02.2020, 13:42
Переместил Тему в раздел Компьютерная техника.Как-то ближе по теме.

Nihronn
25.12.2020, 19:44
Сейчас мало кто семерку ставить просит, в основном вин10 идет даже на суперстарых компах.