Просмотр полной версии : супутникові ресивери
Шановні адміністратор, користувачі(як у верховній раді)-хочу запропунувати новий розділ на форумі. Ви мене виправте чи зробіть це правильно.Тобто-зявляється в природі тюнер х, хтось його викладає з характеристиками в певний один розділ, описує коротко свої враження-плюси-мінуси і все. Дальше відгуки, проблеми, настройки як завжди в темі про цей тюнер х. Напевне щоб була можливість редагувати чи якось дописувати коротко про тюнер х-що з ним сталося нового(софт, зміни).Щоб в цьому розділі були тільки так би мовити заголовки про тюнери х і більше нічого, щоб зайшовши сюди: можна було побачити перелік тюнерів які існують чи продаються на наших теренах а докладніше про нього прочитати вже в темі. Чому так: я коли заходжу на форум бачу топ 10 повідомлень-а ті що вже минули ні їх треба окремо переглядати, і пропускаю новини про випуск нових моделей тюнерів, а такби був розділ-зайшов і побачив перелік того що можна наприклад купити, чи те що існує.
ви пропонуєте створити розділ де будуть дублікати тем по тюнерах?
80% користувачів які знайшли тему з описом приймача через пошукову систему, будуть писати дописи у цій темі, не зважаючи що основна тема для обговорення
не бачу логіки в цьому
Чому так: я коли заходжу на форум бачу топ 10 повідомлень-а ті що вже минули ні їх треба окремо переглядати, і пропускаю новини про випуск нових моделей тюнерів, а такби був розділ-зайшов і побачив перелік того що можна наприклад купити, чи те що існує.
Я так розумію просить збiльшить кількість відображуваних останніх повідомлень. Є сенс,. Наприклад користувач Арменчо, викладає одразу по 30 повiдомлень, через кожно 1-2 години і коли заходиш на форум бачиш в топі наприклад одні супутниковi новини,а що було ранiше за день цiкаво знати і починаєш раз за разом нишпорити по всіх темах форуму та по поштовий скриньцi. Зручно чи нi???
Згідний з topol9 на всі 100%. Дійсно! Деколи навіть дістає той понос повідомлень. А може краще обмежити до розумних меж кількість повідомлень на день?
Це треба продумати як зробити,тiльки як??? але теж людина стараеться, збирае корисну iнфу, не флудить.
ви пропонуєте створити розділ де будуть дублікати тем по тюнерах?
80% користувачів які знайшли тему з описом приймача через пошукову систему, будуть писати дописи у цій темі, не зважаючи що основна тема для обговорення
не бачу логіки в цьому
не дублікати а просто перелік тюнерів для ознайомлення так як таблиця щоб зайшовши бачити що виробники випустили і що можна купити. щоб не шукати конкретну модель а спочатку бачити все що існуєчи на даний час.чи продається
а хто ж має за цим слідкувати?
Можете зробити таку тему, а в темі всі відомі приймачі, та під Hide вся інфа про приймач.
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc. Перевод: zCarot